Cinsel Yaşam Düzenli bir seks hayatınız var mı? Emelsrtk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Düzenli bir seks hayatınız var mı? 😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋 Düzenli bir seks hayatınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Var , 6 yıldır haftada 2 kere, yılda 80 kere (reglleri düşüp hesapladım) 6 yılda 480 kere, her ilişkide 50 kere girip çıksam 24000 kere girip çıkmışım yani. Eliyle nikahlananlar şu an çıkarmadan 5 atarım diyordur belki :D 1 0 Yorumla
barsyazcx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok maalesef FB bulamadım bide lezbiyen birini istiyorum yatakta 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Düzensizdir benim seks hayatım hep ne zaman olacağı belli olmaz 1 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır ama bir zamanlar vardı ve tekrar düzenli bir cinsel hayatımın olmasını özlüyorum.. 0 0 Yorumla
kimbilebilirki09 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ekimle düzenli bi hayatım var😅 evlenmeden olmaz diğeri 1 1 Yorumla kimbilebilirki09 +1 yıl Elimle Yorumla
Astraliss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Maalesef yok doğaçlama devam ediyor şu an meslekten ötürü 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var ama çok hoşnut değilim 5 4 Yorumla Aranankisibu +1 yıl Why bro? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 kişiler Yorumla Aranankisibu +1 yıl öh grup mu Yorumla Aranankisibu +1 yıl adam lazım olursa sesle kank fjdks Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır şu aralar yok kabuğuma çekildim 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ahh keşke nerde o günler 😊 1 0 Yorumla
Okanh Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl hayır yok hakeden birini bulamadım daha. 0 2 Yorumla Emelsrtk +1 yıl İlla ki denk gelir canım Yorumla Okanh +1 yıl bakalım görücez ilerleyen süreçlerde benim acelem yok Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. seks mi oda neymiş yeniyor mu dgdfg 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır yok ama olsun çok istiyorum 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Evlenmeden yok 2 1 Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Yapmamda Yorumla
xfqtmanurx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl yok valla 😁😁 2 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Niye ki Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet var her gün muntazam seks yapiyorum. 0 0 Yorumla
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Olabilir 🤔 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlenince olur 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Var noldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Var , 6 yıldır haftada 2 kere, yılda 80 kere (reglleri düşüp hesapladım) 6 yılda 480 kere, her ilişkide 50 kere girip çıksam 24000 kere girip çıkmışım yani. Eliyle nikahlananlar şu an çıkarmadan 5 atarım diyordur belki :D
Yok maalesef FB bulamadım bide lezbiyen birini istiyorum yatakta
Düzensizdir benim seks hayatım hep ne zaman olacağı belli olmaz
Hayır ama bir zamanlar vardı ve tekrar düzenli bir cinsel hayatımın olmasını özlüyorum..
Ekimle düzenli bi hayatım var😅 evlenmeden olmaz diğeri
Elimle
Maalesef yok doğaçlama devam ediyor şu an meslekten ötürü
Var ama çok hoşnut değilim
Why bro?
2 kişiler
öh grup mu
adam lazım olursa sesle kank fjdks
Hayır şu aralar yok kabuğuma çekildim
Ahh keşke nerde o günler 😊
Gençken vardı. Hey gidi günler.
Bazen elizabet bazen düzenli ilişki partnerin durulama bağlı
hayır 12 senedir seks yapmıyorum
hayır yok hakeden birini bulamadım daha.
İlla ki denk gelir canım
bakalım görücez ilerleyen süreçlerde benim acelem yok
1 aydir rolantideyim diyelim 😒
seks mi oda neymiş yeniyor mu dgdfg
hayır yok ama olsun çok istiyorum
Evlenmeden yok
Yapmamda
yokk
yok valla 😁😁
Niye ki
Evet var her gün muntazam seks yapiyorum.
Şimdilik yok seçiciyim güzel biri olursa yapıyoruz
Evet var
yok :D
Evet var.
Olabilir 🤔
Yok :/
Yok.
Evlenince olur
Düzensiz iyidir
Hayır
Var noldu
Hiç yok