selamlar. şimdiye kadar hiç regl düzeni bozulmamış biri olarak soruyorum. yaklaşık 6 aydır cinsel anlamda pasifim ve regl düzenim bozuldu. döngüm uzadı, reglim kısaldı
şimdi diyeceksiniz ki hastaneye git skdndnd
giderim gitmesine de, merak ediyorum seks hayatımdaki değişiklik reglimi etkilemiş olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet etkiler illa ki… rahatlama gevşeme döngünü tamamlıyor kolaylaştırıyor çünkü
Etkiliyor. Benim ex partnerde öyle diyordu. Düzenli seks yapınca hem aralıklar düzene giriyormuş, hemde daha az sancılı geçiyormuş.
Ozaman sana yardimci olim ben cinsel yasamini aktiflestirmek icin kendimi sana feda ediyorum 😃
İşte düzenli yapsan öyle olmaz demekki
düzenli yapamıyorsam🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
ilişki düzene girdikten sonra tekrar düzelir mi ki bi yerde
Yani düzelebilir neden düzenli yapamıyorsun
libidosu eksilerde olan bir erkek arkadaşım var..
Ağa be şansa bak bize denk gelmez 😅
ahshhasb neden bir erkek kaçar peki sizce? ilişkimizi de tarttık. ilişkimizde aşkımızda sevgimizde sıkıntı yok. neden istemez bir erkek? nude bile istemez oldu hahaah
Yani bence kendini sorguluyor yoksa böyle olmaz yani en azından nude iste be adam libido birden böyle düşmez yani şahsen bende öyle
ne demek yani kendini sorguluyor? ne anlamda
Acaba sürekli cinsellik yaşayarak yanlış mı yapıyorum yoksa sevgim biter mi diye olabilir
evettt böyle söylemişti. çok mu abartıyoruz devamlı seks düşünüyor gibiyiz dedi bana. halbuki 10-15 günde bir yapıyorduk, haftada 1-2 kere de böyle mesajlaşıyorduk😶 yine de olabilir mi dersiniz? bana bahane gibi gelmişti
Bence öyle devamını anlatabilirim istersen
Bu konuyu stres yapıyorsan etkiler tabi
karın ağrım oluyoo ara ara. sanki regl olacakmışım gibi, bıçak saplanıyormuş gibi. ama tık yok… kist gibi bi şey midir yoksa hormonlarla mı alakalıdır.
Kist nasıl bir şey bilmiyorum ki komik olacak ama bir doktora git 😄
Acil seks lazım sana. Neyse ki ben varım yaninda
Evet etkiler
Tabikide etkiler seks güzel düzenli yapar regli
Etkilrrrr
Doktorum evet olur
karın ağrım oluyoo ara ara. sanki regl olacakmışım gibi, bıçak saplanıyormuş gibi. ama tık yok… kist gibi bi şey midir yoksa hormonlarla mı alakalıdır.
Sanırım hormonlar gende bir muayene ol ☺️