Bazen şok dalgası geliyor yüzüme doğru çok fazla etki olduğu zaman temasta. Eşime alıştım tabii ki ama farklı durumlarda yuzumde bir yanma hissediyorum
mesela çok romantik bi akşam yemeği yenmiş güzel sözler söylenmiş bulaşıklar beraber yıkanmış loş ışıkta dans edilmiş ve aile planlamasında çocuk olmadığı için çekmeceden alıyorsun kullanıyorsun ve romantik geceni büyük bir hazla sonlandırıyorsun :D
@zibidygonzales Hep merak etmişimdir. Çok merak ettiğim için ilk defa soruyorum. Genelde bu tarz cinsellik üzerine kurulmuş üyeliklere nazaran daha aklı başında duruyorsunuz. Ya da her neyse işte. 😄 Kafanız sadece neden cinselliğe çalışıyor, sadece cinsellikle ilgili bir profil falan nedir bunun amacı? Yani bu profili kurarken ve diğer kadın üyelere yorum yaparken nedir bu coşkunuz kardeşim 😂
şimdi bu üyelik hesabı açılırken speedygonzales almak istedim, daha önce alınmış. zpeedygonzales denedim o da alınmıştı. bende zibidygonzales e türettim :D ilk zamanlarda normal bi şekilde takılırken zamanla KS profili zibidileştirdi. ben evet aklı başında biriyim. gerçekten öyleyim. ama benim bi şekilde zaman geçirmem lazım yalnız yaşayan biriyim çok fazla arkadaşım hobim yok. sonra KS de çok saçma sapan sorular saçma cevaplar bazen insanı mutsuz eden sorular onunla dalga geçen cevaplar oluyor burada 10 yıldır çokça gördüm. işin eğlence kısmındayım. burada attığım yorumların bana bi faydası yok bunu da biliyorum. ama bazen güzel iletişimler yakalayabiliyorum çok değerli insanlar tanıdım. kafam sadece cinselliğe çalışmıyor cinsel muhabbet ile başlattığım iletişim sağlıklı olduğu zaman inanılmaz bir normal muhabbet dönüyor bunu keşfettim. en güzel dostluklarımı burada yakaladım :) ve gerçekten burdan birine de gerçek duygular besledim :) her şey zaman geçirme eğlenme ve gırgır üzerine :)
@zibidygonzales Gerçekten dürüst ve güzel cevabınıza memnun oldum.🙏😄 Yalnız her yerde yorumuma dahil olmayın sorularımı cevaplamak istiyorsanız sorularımda kalın. Diğer aklı başında olmayanlar çok fazla tebelleş oluyorlar kadın üyeler ve bende rahatsız oluyoruz. Ona göre 😄
Kalbinde ruhunda hissetiğin sevgiyi bedeninde bulmak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
His kavramı en güzel duygulardan birisi belkide , ağlamak, gülmek, vs gibi değil tek kelime ama dev bi kadro gibi içinde her şeyi barındırıyor. Bir şeyi derinden hissetiğinde tüm duyguları yazabiliyorsun kendi içinde kimi zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Konudan bağımsız aromalı olunca ne oluyor? Merak ettiğim için soruyorum
Kokusu oluyor
Öyle de kokulu olmasının nasıl bi etkisi oluyor
Çeşit işte. İlerde denersin
Çok şey demek her iki tarafında istediği bu değil mi zaten? Sanırım bu konuda çok şanslıyım 😊
Artık Kimin eli kimin cebinde! Hiçkimse bir şey hissettiremiyor
Hissetmek ve hissettirmek benim için kesinlikle prezervatif kullanmakla alakalı değil
Bir şey demek değil hissetmiyorum hissettirmiyorum.
Bütün ruhuyla hücreleriyle buradasın dedirtebilmek
Zevkimi ve kadının kokusunu en derinlerde hissetmek demek
Gecikmek güzeldir… :) #Hisset
Kesinlikle öyle.
Zevkli dakikalar geçirerek o gün hiç bitmeyecekmiş gibi tatlı vakitler geçirmek
Hissettirmeden hissetmek yağsız limonsuz tuzsuz salata gibi.
Uç noktalarda yaşanan bir deprem olsa gerek
Hissettirmek hem hazzı hem heyecanı katlamak demek.
En derinlerde hissetmek hissettirmek
Ten tene olmak bunlara gerek duymadan
Aradigim cvp
Zevki çok ayrı
Hayat cinsellikten ibaret değil.
Alnıma yazcam sonunda 😅😅
Bazen bir dokunuş basen bir nefes bazen bir cümle.. bazen sadece koku olabilir
Okey ise her şeye değer tabii 🤠
İliklerine kadar hissedip, illiklerine kadar hissettirdin mi tamamdır.
Hissetmeden hissettiremez..
Bazen şok dalgası geliyor yüzüme doğru çok fazla etki olduğu zaman temasta. Eşime alıştım tabii ki ama farklı durumlarda yuzumde bir yanma hissediyorum
🔥🔥
Unuttum bu kavramlari sevgi yok heves yok hayat var yaşam yok
Umut herzaman vardır Herzaman pozitif olmak en kötü ihtimalle insanın kendisini sevdiğini gösterir En güzel hayat insanın kendini sevmesidir
Gel de bu soruya romantik cevap ver 😄
mesela çok romantik bi akşam yemeği yenmiş güzel sözler söylenmiş bulaşıklar beraber yıkanmış loş ışıkta dans edilmiş ve aile planlamasında çocuk olmadığı için çekmeceden alıyorsun kullanıyorsun ve romantik geceni büyük bir hazla sonlandırıyorsun :D
@zibidygonzales Hep merak etmişimdir. Çok merak ettiğim için ilk defa soruyorum. Genelde bu tarz cinsellik üzerine kurulmuş üyeliklere nazaran daha aklı başında duruyorsunuz. Ya da her neyse işte. 😄 Kafanız sadece neden cinselliğe çalışıyor, sadece cinsellikle ilgili bir profil falan nedir bunun amacı? Yani bu profili kurarken ve diğer kadın üyelere yorum yaparken nedir bu coşkunuz kardeşim 😂
şimdi bu üyelik hesabı açılırken speedygonzales almak istedim, daha önce alınmış. zpeedygonzales denedim o da alınmıştı. bende zibidygonzales e türettim :D ilk zamanlarda normal bi şekilde takılırken zamanla KS profili zibidileştirdi. ben evet aklı başında biriyim. gerçekten öyleyim. ama benim bi şekilde zaman geçirmem lazım yalnız yaşayan biriyim çok fazla arkadaşım hobim yok. sonra KS de çok saçma sapan sorular saçma cevaplar bazen insanı mutsuz eden sorular onunla dalga geçen cevaplar oluyor burada 10 yıldır çokça gördüm. işin eğlence kısmındayım. burada attığım yorumların bana bi faydası yok bunu da biliyorum. ama bazen güzel iletişimler yakalayabiliyorum çok değerli insanlar tanıdım. kafam sadece cinselliğe çalışmıyor cinsel muhabbet ile başlattığım iletişim sağlıklı olduğu zaman inanılmaz bir normal muhabbet dönüyor bunu keşfettim. en güzel dostluklarımı burada yakaladım :) ve gerçekten burdan birine de gerçek duygular besledim :) her şey zaman geçirme eğlenme ve gırgır üzerine :)
bilmiyom kendimi ifade edebildim mi :D saçmalamışta olabilirim noktalama da bi yerden sonra koptu galiba :D
@zibidygonzales Gerçekten dürüst ve güzel cevabınıza memnun oldum.🙏😄 Yalnız her yerde yorumuma dahil olmayın sorularımı cevaplamak istiyorsanız sorularımda kalın. Diğer aklı başında olmayanlar çok fazla tebelleş oluyorlar kadın üyeler ve bende rahatsız oluyoruz. Ona göre 😄
ya işte bak aklı başında kafası çalışan insan böyle oluyor tamam bundan sonra gerçek bir sorum olmadıkça yorumuna salça olmuyorum. :D
@zibidygonzales Süpper 😄
Demi 🤣🤣
Beraber olsaydık onunla hayalini kurduğum çok şey var
Mesela?
biz önce bir partner bulalım da. o işe girseniz okey asıl ticari hayatınızda patlamayı o zaman yaparsınız
Pek çok farklı anlama sahip aslında, daha çok hissetmek baskı gibiyken hissettirmek baskın olmak gibi.
Seksin tamamıdır benim için. :)
Bunun için en incesi tercih edilmeli.
Kalbinde ruhunda hissetiğin sevgiyi bedeninde bulmak
His kavramı en güzel duygulardan birisi belkide , ağlamak, gülmek, vs gibi değil tek kelime ama dev bi kadro gibi içinde her şeyi barındırıyor. Bir şeyi derinden hissetiğinde tüm duyguları yazabiliyorsun kendi içinde kimi zaman.
Hmmm
En derin tutkuları güvenle ve hissederek yaşamak için
👏
En iyisi seffaf ultta ince olan onu seviyorum ama fiyatlar ucuk
Çoğu kadın rahatsız oluyor prezervatiften aşırı sinirim bozuluyor 🫤
Zevki en üst safhada yaşamak yaşatmak bunu her zaman yapabiliyorum
#Hükümdar
Yani en mikropları geçirmeyeni hangisi ise onu almak gerekir.
Et ete degmeli. net. her türlü temas kesilmesi kötü.
Okey hissettirir çünkü çok ince tavsiye ederim
Bastırdıgın tüm duyguların vucudunun her zerresine hücum edip hazza ulasmasi kesinlikle insanıgluna bahsedilmiş en güzel duygu
Tenine değdimi seni ısıtıyor ya o his bambaşka
Karşılıklı olarak hazzın doruklarına varmak
Nirvanaya çıkarmak
Çilek aromalı mı, Yeniyor mu?
Sevgide ve cinsellikte karşılıklı beklentilerin uyuşması
Hissettirmek kalın ve iri her halimle en köküne ve en çevresine kadar tabiki korunarak guvenle
Hissetmek hemde sonuna kadarrr
Hissetmek istermisin?
Cok sey ifade ediyor en guzel seyler
Hocam okey dar ya durex yokmuş gibi, okey sıktığı için tam gelmiyor ve süre uzuyor ereksiyonda azalma oluyor.
Kelimeye vuramayacak kadar güzeldir
Keyfi sonuna kadar yaşayabilmek demek
👏👏👏aynen katılıyorum. bitmeyenbirsey olması gerekir
Bütün mesele aura meselesi bir birini çekerse gen uyumu da hissetmekte kaçınılmaz
İçimde ılık hissetmek demektir
bir cok sey dmek arkadaslar
Sen çözmüşsün
Benim için ayrı bir dünya dokununca ayrı dünyada hiss ediyorum
Hissedip hissettirmek o anın sıcaklığını hissedeceksin ten tene değecek
Tenin yaklasıp uygun olup olmadıgını anlamak bide aradaki olan anlasmalar arzuya bakar
Bunların matematiksel cevabı yok bence
Denemedim hic bilmiyorum valla
Yapmacık olmak ve doğal olmak gibi
O ne gız
Bazı insanlar seni seviyorum der bazıları ise sevdiğini hissettirmek için çaba sarf eder konu bu mışko 😂
Hayatın böyle geçmiş galiba hep mışke 😂
Yok öyle geçmedi umursamaz olduğumu bilirsin ikisi de umrumda olmuyor 😂😂
Bence hissettirmek önemli
Tutku demek Benim için veya aşk
Okey teşekkürler paylaşım için
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
O tadı hiç bir yerde almasın