Cinsel Yaşam Hissetmek ve hissettirmek... Senin için ne demek? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1746 Hissetmek ve hissettirmek... Senin için ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ten tene değicek kokusu kokuma karışacak sıcak dudakları vücudumda gezicek 1 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Güzel bir yazı olmuş... tebrikler... 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Okey varsa sorun yok. Teşekkürler 1 0 Yorumla
tanrınınkırbacı31 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Partnerini olanlar deneyebilirler 1 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Mutlu etmek, mutlu olmak. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl uzun zaman oldu yapmayalı. 4 2 Yorumla Aşkınsın +1 yıl Hayatınız boyunca yapamıcaksınız anlamına gelmiyor dur belkide Yorumla silverdevil 1 yıl Uzun zamandır yapmadıysan yaptığında tutulur her yerin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şu an benim için hiçbir şey 4 1 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Neden Yorumla
busegunesdogdu Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bence iki taraf icinde onemli 7 1 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Aynen öyle ama erkek için bayana o duyguyu yaşatmak daha önemli Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. 2side olmazsa olmaz en çok hissettirmek 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Tek vücut olmak ve zevkten uçurmak 😉 0 0 Yorumla
efedengiz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl her şey demek hisler sayesinde yaşıyoruz 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Okeyyyyyse Seksi yasamak demekk guvenli 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. kondom olmadan daha iyi hissediyorum 0 0 Yorumla
Apartmançapkını Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Prezervatif olmadan ilişki yaşamak çok riskli 0 0 Yorumla
falafos Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl İki tarafın doyuma ulaşması ve tatmin olmaları 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etmekle anı yaşamak için onu takmamak lazım 0 0 Yorumla
Ramiz2934 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Gerekeni yapmak partnerini tatmin etmek demek.. 0 0 Yorumla
dorukcantas Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Kaliteli seks demek , bunun içinde okey demek 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Karşılıklı olarak hazzın doruklarına varmaktır 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Hissettim demektir.Evet, hissetmek. 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Hayatın özü anlamı demek :) 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Okey ultra hisset olur bence 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Hissetmek çok güzel yaşayacak olan varsa..! 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Okeyle bağlan hayata okey... 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl En önemli olan birbirini tamamlama hissi 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Ben kullanmıyorum şahsen sizi bilmem 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. okey ile doyumsuz tat sınırsız haz 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O duyguyu iliklerine kadar yaşamak 0 0 Yorumla
iceman20 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl hissetmek demek okey demek :) daha iyi yok demek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla pek anlamam bu işlerden 😂 3 5 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamadım hiç Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Şaşırdım genelde bu 18-24 Yaş arası cinsel düşkünlüğü var. Ama yasamadiysan sana helal olsun.Bende 27 yaşındayım bende yaşamadım. Ama yeter dhshsh :) Yorumla 2 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl Ben herkes değilim dndmdm Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Ben herkes demedim farkındaysan sadece Yaş belirttim 😉 ama herkes değilsin belli zaten dsjdh :) Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı. girişte ben çıkışta o rahatlacak :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaşamadım hala hissetmedim 2 1 Yorumla addicted3319 1 yıl Tanışmak ister misin, sevmediğin hoşuna gitmeyen şeyler yaşanmaz ve olmaz Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hiç evlenmedim hissedince yazarım 2 4 Yorumla Diyarbakirli_mavis21 +1 yıl Yaş 45 yanlış o zmn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yirmili yaslardayim Yorumla Soylu_Orgun +1 yıl ilişki için hiç acele etme zaten ilk ilişkini bence gerçekten sevdiğin seni gerçekten seven eşinle yaşa derim diğer sapıklar gibi olma Yorumla 1 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl Yok zaten eşime sakliyorum kendimi ama sevdiğim birine Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şimdi ben yaşamadığım bir şeyi nasıl anlatayım 2 1 Yorumla YakışıklıOglan27 +1 yıl Al benden de o kadar kanka bende senin biriyim hiç yatağa kız atmadım yaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cok sey ifade ediyor en guzel seylerr 1 1 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Him Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Ten tene değicek kokusu kokuma karışacak sıcak dudakları vücudumda gezicek
Benim için mutluluk demek mutluluğu paylaşmak demek.
Güzel bir yazı olmuş... tebrikler...
Okey varsa sorun yok. Teşekkürler
Partnerini olanlar deneyebilirler
Mutlu etmek, mutlu olmak.
uzun zaman oldu yapmayalı.
Hayatınız boyunca yapamıcaksınız anlamına gelmiyor dur belkide
Uzun zamandır yapmadıysan yaptığında tutulur her yerin
duyguların bedensel paylaşımı demek.
Mutlu olmak ve mutlu etmek
Guzel bi paylasim olmuş tesekkűrler
Tenine değdiği an vücudunun ısınması heyecan tutku
Şu an benim için hiçbir şey
Neden
Bence iki taraf icinde onemli
Aynen öyle ama erkek için bayana o duyguyu yaşatmak daha önemli
O plastik aramıza girmemeli
2side olmazsa olmaz en çok hissettirmek
Hisetmek hayattir hayat ise okeydir
Tek vücut olmak ve zevkten uçurmak 😉
okey her gün geliştiriyyor kendiniii
Mükemmel anlatım için teşekkür ederiz
her şey demek hisler sayesinde yaşıyoruz
şu hissi yaşayamadık bir türlü
Karşılıklı olan hersey güzeldir
Okeyyyyyse Seksi yasamak demekk guvenli
Zevkin doruklarına ulaşmak demek
kondom olmadan daha iyi hissediyorum
Prezervatif olmadan ilişki yaşamak çok riskli
hissedeceksin ki hissettireceksin
İki tarafın doyuma ulaşması ve tatmin olmaları
Etmekle anı yaşamak için onu takmamak lazım
karşılıklı zevk almak demek
Gerekeni yapmak partnerini tatmin etmek demek..
Kaliteli seks demek , bunun içinde okey demek
Karşılıklı olarak hazzın doruklarına varmaktır
Hissettim demektir.
Evet, hissetmek.
Güzel bir inleme duymak benim içn
Hayatın özü anlamı demek :)
Anlatlmaz yaşanır ba tarifsiz bir zevk
Her şey demektir hisler olmadan olmaz
heyecan tutku zevk hararet
Okey ultra hisset olur bence
Şimdi bu soruya romantik 🥰 cevap ver 😂
Hissetmek çok güzel yaşayacak olan varsa..!
Okeyle bağlan hayata okey...
En önemli olan birbirini tamamlama hissi
Ben kullanmıyorum şahsen sizi bilmem
okey ile doyumsuz tat sınırsız haz
O duyguyu iliklerine kadar yaşamak
hissetmek demek okey demek :) daha iyi yok demek
Hissetmek demek sadece. Benim için bu demek
Valla pek anlamam bu işlerden 😂
Neden
Yaşamadım hiç
Şaşırdım genelde bu 18-24 Yaş arası cinsel düşkünlüğü var. Ama yasamadiysan sana helal olsun.
Bende 27 yaşındayım bende yaşamadım. Ama yeter dhshsh :)
Ben herkes değilim dndmdm
Ben herkes demedim farkındaysan sadece Yaş belirttim 😉 ama herkes değilsin belli zaten dsjdh :)
girişte ben çıkışta o rahatlacak :)
Yaşamadım hala hissetmedim
Tanışmak ister misin, sevmediğin hoşuna gitmeyen şeyler yaşanmaz ve olmaz
Hiç evlenmedim hissedince yazarım
Yaş 45 yanlış o zmn
Evet yirmili yaslardayim
ilişki için hiç acele etme zaten ilk ilişkini bence gerçekten sevdiğin seni gerçekten seven eşinle yaşa derim diğer sapıklar gibi olma
Yok zaten eşime sakliyorum kendimi ama sevdiğim birine
Doyumun zirveye ulaşması demek.
Şimdi ben yaşamadığım bir şeyi nasıl anlatayım
Al benden de o kadar kanka bende senin biriyim hiç yatağa kız atmadım yaa
Sizde ten tene hissetmek için OK kullanın.
Aynı duyguları paylaşmak haz almak demek
Cok sey ifade ediyor en guzel seylerr
Him
Hazindir laf var
Iste bunlar hep seks
Sert seks ve hazlı sevişmeler