Severek evlendik gün içinde ilgili arar sorar merak eder güzel sözler söyler ama cinsel yönden bu şekilde düşünceli değil başlarda sertleşme sorunu vs vardı bu yüzden sorunlar yaşadık bazen beni cinsel yönden uyaramıyor bunu dile getiriyorum tamam diyor ama olmuyor mesela seks olmasada ben onu bi şekilde boşaltıyorum fakat o bana karşı öyle değil oral yapıyor ondanda çok zevk almıyorum şöyle yap böyle yap daha iyi olur diyorum oda olmazsa onun dışında beni memnun etmek için uğraşmıyor uyuyor falan ne bileyim ben mi çok istekli bir kadınım o mu isteksiz anlamadım tatmin olmuyorum ne yapacağım bilmiyorum delircem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tatmin yoksa, evliliğin hiçbir kısmında mutluluk olmaz. Yatak odasında birbirine istediği hazzı veremeyen çiftler, hayatın her anına yansıtırlar bunu. Eşinin başlarda olan sertleşme sorunu devam ediyorsa belkide tedavi olması gerek, seni uyarma konusunda da problemi varsa, gerekirse cinsel terapiye dahi gidebilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin başlangıç zamanları sertleşme sorunu yaşanması oldukça normal çünkü heyecan faktörü var işin içerisinde lakin bu sürekli bir hal alıyorsa ya da partneriniz duyarsız davranıyorsa bu bir sorundur. Sorunu gidermek adına romantik bir ortamda yeniden konuşabilirsiniz ve beklentilerinizi dile getirebilirsiniz. Evlilik sürecinde de her gün her dakika seks beklentisi bence yanlış. Normal birlikteliklerde zaten haftanın bir kaç günü ilişki yaşanması normal olan.. Sizi tatmin edemiyorsa ve kendini düşünüyorsa bu başka konu. Bunun için de çeşitli seks oyuncaklarından yararlanabilirsiniz, kendinizi keşfedebilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılHer gün her dakika seks beklentim asla olmadı zaten bu imkansız kendisi yoğun çalışıyor haftada bir gün tatili var onuda benimle ilgilenerek geçirse çok mutlu olurum sadece bir gün ya fazla değil ben onun için herşeyi yaptım fantezi kıyafetler onun özellikle hoşlandığı şeyler falan ama o benim için hiç bir şey yapmıyor bu yönde bi çabası bile yok anladığım kadarıyla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde çok istekli fakat onu istekli asla bırakmamaya çalısıyorum. Her ne kadar mutlu olsada bir çok kez gizlice mastürbasyon yaptığını gördüm. Kötü olan şey kendinden çok o anda geçiyor olması. Evlenmeden önce sertleşme sorununu görmedinmi. Kaç yaşondasınız ikinizde
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne yazık ki anladığım kadarıyla eşinizin farkındalığı bu konuda düşük, tecrübeli olması şart değil bir insanın.
Kendisi bu konuda gelişmeyi düşünüp bir çözüm yolu aramadikça sadece sizin çabanız ile bu durum düzelmez.
Herkes her konuda iyi olamıyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
58Cevap
Sen devamlı onu yönlendirerek bence hata yapıyorsun. Böyle davranmaya devam edersen adamın yapacağı varsa da yapmaz. Zaten sertleşme problemi de var diyorsun. Bu kendi elinde olan bişey değil tedaviyle düzelecek bir durum. Onu eleştirmek yerine tedavisi için ikna edip destek olman daha doğru. Cinsellikte bir kadını tahrik edememek, erkeğin psikolojisi açısından çok ağır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSertleşme sorununu birazda olsa çözdük ilk söylediğinde haklı olabilirsin çoğu zaman söyleyince alınıyor ben yapamam zaten falan diyor söylemediğim zamanda hiç anlamadı bende sorunu çözmek adına konuşmak istedim bununla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum kendi haline bıraksamda değişmedi konuştum yine aynı nasıl çözeceğim bilmiyorum
12 yıllık evliyim bir süre bu bahsettiklerinin benzerini bizde yaşadık ama aştık bunu cinselliğimizi renklendirerek sizde bu konuda düşünerek düzeltebilirsiniz emin ol 12 yıl sonra eşim beni ben eşimi keşfettik bu konuda
01 Yorumla
Soran+1 yıl12 yıl boşa geçirilmiş gibi duruyor ben hep konuşmaktan yanayım anlatıyorum şöyle olsun böyle olsun daha güzel olur fakat bazı şeyler tam olarak değişmiyor nasıl başardınız ki bunu merak ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi hatta bütün hayatını etkiler
Bunun için düzeltmek için çaba harcamayan eş (cinsiyet ayrımı yapmaksızın) aldatilmayi hakeder00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin daha çok yeni beklentilerinde de serzenisinde de haklısın yani bunu sen demeden denemeli arastirmali seni nasıl tatmin edebiecegini öğrenmeli ama bu da senin sanssizigin. Konuşmak ta fayda etmedi ise baska ne yapilir bilemedim araştırmasını söyle bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılbence bu bir hastalık arkadaşım daha başlarda böyleyse ilerde nasıl olur onu düşünemiyorum bir müşterimizde aynı siizn gibiydi onlar iki yıl birlikte olamadılar
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi hastalık? Ya sorun birlikte olmaktan değil ki ne bileyim birbirimizi bi şekilde tatmin edebiliriz illa girip çıkmak değil ki mesele
- +1 yıl
seni gayet iyi anlıyorum arkadaşım sendeki gayret çaba biraz eşinde olsa sorun çözülecekde iş eşinde ama bu sertleşme olayıda çok önemli ilk başlarda nasıldı peki sertleşme yani bu sürekli varsa ilaçlık boyutunda bence
Böyle kadınlar çok maalesef erkek bencil olunca olmuyor kadının isteklerini yerine getirmeli , masaj yapılmalı uzun oral yapılmalı seks konuşulmalı fanteziler konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılFlim izlemeyi deneyin erotik olarak cici kıyafetler giy sadece tahrik et ama sonuna kadar sonra istediğin olur diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBi sürü kıyafet aldım giydim vs bi çok şey yaptım hatta onun özellikle istediği şeyleri de değişen bir şey yok
- +1 yıl
İnsanın elinde malzeme olması ayrı o malzemeyi kullanmak ayrı
+1 yılÜzüldüm senin adına ama geçici bir durum yaşıyor olabilir. normal karşıla, orala zorlama bırak içinden geldiği gibi yapsın. Bu arada erken mi boşhaal-ıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşit libidoya sahip değilsiniz. Bizdeki soruna benzer sorun sizde de var. Senin isteğin normal
03 Yorumla- +1 yıl
Geçen zaman içinde düzelme oldu mu
Soran+1 yılEvet oldu karşıma alıp konuştum eşimle haklısın dedi sonra bi baktım adam her gün istemeye başladı çoğu zaman her gün yaptığımızda oldu yaptıkça dahada istemeye başladığını farkettim
- +1 yıl
Çözülmesine çok sevindim. Bende de var. Yaptığımda sabahına daha çok isterim mesela
Ben de seninle ayni durumdayim, gercekten cok zor bir sey hayatini guzellestirmek icin evleniyorsun ama evlilik eziyet oluyor sonrasinda :(
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenene kadar bişey yaşamadım hep hayalimdi eşimle doya doya yaşarım diyodum ama yok hayatımda bişey değişmedi yaşarım dediğim şeyin %10u bile yaşamadım henüz
Soran+1 yılZaten garip olan bu yeni evliyiz ya niye doya doya yaşama isteği yok ki anlamıyorum gayet bakımlı bir kadınım güzelim ne bileyim bi çok erkeğin hayalidir ama kadınlığımı yaşatmadı bana hiç bu Konuda bi çabasınında olmayışı beni dahada üzüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında sende sıkıntı yok kendisi cinsel yönden yetersiz
02 Yorumla
Soran+1 yılHep kendimi suçladım ben mi yapamıyorum gibi beni kendimden bile şüphe ettirdi cinsel yönden istekli ama bu isteği kendisi boşalana kadar
- +1 yıl
Yani istekli olsa bile yetersiz çabuk sönüyor. buda seni yarım bırakır
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen elindem geleni yapiyorsan onda birsey yoksa y seni jstemiyordur igisini cekmiyorsunudr yda o isteksiz biridir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılonun yerinde olmak isteyen o kadar erkek varken onun yaptığına bak :/
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zoruma gidiyor inanın ne bileyim en azından evliliğin daha başındayız böyle olmamalı uyku şu bu insanın gözünde değersiz olmalı
- +1 yıl
Kıyamam ya 😔
+1 yılOnu yatapıyla başbaşa bırak. daha iyisi olmaz onunla. Bu durum da katlanılabilir değil. bir yol seçmelisin.
00 YorumlaPeki gün içinde kendi kendine mastürbasyon yaparak boşalmıyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında isteğim oluyor fakat mastürbasyon ile boşalamıyorum onunla bişeyler yaşamak istiyorum oda olmayınca isteğim köreliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok kadının derdi bu sanırım evlilikta ama sizin çok yeni çare aramanız gerek.. bir çok yol yontem var
00 Yorumla
+1 yılNe alaka. Evlilik sekse en uzak şeydir. Seviyorsa gerisi hikaye cinsellik zaten öyle ya da böyle bitecekti.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeni evli bi cift icin cok ilginc ve sewerek evlenmissiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayalim bu değildi şimdi en güzel zamanlarımız olmalıydı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirinizi seviyor musunuz cinsellik için her zaman yöntem vardır bunu birlikte çözebilmeniz için sakince konuşarak halledebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyoruz cinsellik dışında birbirimize çok bağlıyız bazen kibar şekilde söylüyorum bişey değişmeyince sinirleniyorum daha tartışma şeklinde dile getiriyorum
Cevap sahibi+1 yılBence eşinle ciddi bir şekilde durumu anlatmalısın ve yeni yöntemler bulmalısınız
+1 yılAğlama güvenilir birini bu sktr kendini bu onu fazlasıyla hak ediyor emin ol
00 YorumlaSitemiz de size yardımcı olacak birçok arkadaş ımız vardır... Tabiki sevabına.
00 Yorumla
+1 yıleğer sertleşme problemi tamamen giderildiyse belki tensel bir uyum probleminiz de olabiilir.
00 Yorumla
+1 yılBence bu evlilik seks yönünde ilerlemez ama ancak duygu yoğunluğu ile gittiği yere kadar gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. bence bunların üstesinden gelebilirsiniz. ve ayrıca detayları merak ettim.
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz... Birkaç sorum olacak yazar mısın
00 Yorumla
+1 yılKocası cinsel yönden ilgili değilmiş
eee
Napalım
Biz mi ilgilenelim00 Yorumla
+1 yılİşin zor o adamla sen zevk istedikçe basaranayacak bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha çok zevk almak için, siz ondan kendi fantezilerinizi yapmayı isteyin. Belki bu şekilde uyarılıp orgazm yaşarsınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl bir sertleşme sorunu yaşadınız
Kaç yaşında00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Eşinin psikolojik olarak sıkıntısı var bu konuda o belli ama seni tatmin etmesi yönünden senin yönlendirme yapman lazım yok eşin seni dinleyip kendi bildiğini okuyorsa sana cinsel anlamda fazla değer vermiyordur
00 YorumlaKocan senin kadar istekli değil ve üzgünüm ki seni hiçbir zaman yeteri kadar tatmin edemeyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalkmiyor ise spor yapsın istekte artar. Bence sorun onda. Ne erkekler var ya
00 Yorumla
+1 yılcinsel deneyimsiz bir adamsa kadın dilinden anlamıyordur o yüzden konuşman şart yoksa hep böyle gider cinsel hayatınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca konuştum haklısın diyo tamam düzeltirim diyo sonra bakıyorum aynı
- +1 yıl
o zaman sende kadınlığını kullanacaksın o istediğinde isteksiz olduğunu söylüyeceksin ara ara zevk almadığını tatmin olmadığını açık ve net söylemen gerekiyor bunları yaptığı halde sana yetersiz gelirse takviye alması gerekiyor.
Soran+1 yılSorun takviye değil ya o sorun olmasada adam beni tatmin etmek için uğraşmıyor bu kadın hiç boşalıyor ne yapmam lazım onu mutlu etmek için diye bi çaba içinde değil
- +1 yıl
o zaman cezalandır onu anlasın tatmin olamamak ne demekmiş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAseksüele yakın bir adamla evlenmişsin. Hayırlı olsun.
en azından aldatmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende bir sorun yok tamamen şansızlığın eşinin değişmesi çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum inan tamam tam istediğim biri beni seviyor bende onu ama bu konu hiç istemediğim şekilde ilerliyor
Cevap sahibi+1 yılHap filan denediniz mi
- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılGay olabilir , alttan bi yoklamaya çalış
00 Yorumla
+1 yılİlgilenen herzaman olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Cinsellik terapistine gitmeniz de yarar var
00 YorumlaErkrn bisalma sorunu mu var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma ya da boşanma görüyorum abla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılYak kendini çekilmez ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin zor yürümez öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ay olmuş daha bir yavaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe he kesin oyledir troll
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTatmin edecek birini bulabilirsin
00 Yorumlaten uyumu yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona formülü uygula etkiyi gör
02 Yorumla
Soran+1 yılNe formülü
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. onunla konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca konuştum bi türlü bişeyler değişmedi psikolojik olarak yordu beni
Bir hastalığı mı var acaba
00 Yorumla
+1 yılAyrıl eğer mutlu değilsen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Hayat sana zindan
00 Yorumla
+1 yılKolay çözümü
00 Yorumla
+1 yılaldat canım
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm haline
00 Yorumla
+1 yılihmal edenin malını yerler :D
00 YorumlaNasıl degıl yaaa
00 Yorumla
+1 yılSana bu konuda bişey anlatacağım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden değil
00 Yorumla
+1 yılAçık açık konuş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öğret ona
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 2 aylık evliyim, kocam benimle cinsel yönden ilgili değil. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat