Daha yeni evliyiz yakınlaşıyorum yorgunum diyor uyuyor işi oluyor güzel bir bayanım yaşımda genç fiziğimde kötü değil ve ilkim o o yüzden aldatmak da istemiyorum ne yapıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan senin gibi bir genç güzele cenneti yaşatamıyorsa erkeğim diye geçinmesin. Sorunlu bir insan çözüm odaklı olur bencil olmaz. 27 yaşında böyle ise 30/40lara gelince boşanmanız kaçınılmaz olur çünkü bir tarafta istekli tutkulu biri öteki tarafta pasif bir odun var. İşin zor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıleğer ko sen üzerine düşeni yapıyorsan sorun esinde ama bu durumlar yüzünden aldatma oluyor zaten her ne kadar canın istemese bile eşini rahatlatmak zorundasın
05 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın olgun konusuyon
- +1 yıl
yanlış bisey mi söyledim veya yanlış cümle mi kullandım acaba eger olduysa özür dilerim kusura bakma lütfen.. 🙏🙏
Soran+1 yılHayır sadece yaşını merak ettim gerçek ismin ve fotoğrafın yok o yüzden
Soran+1 yıl30 var bence 🥰
- +1 yıl
ben yanlış anladım o zaman kusura bakma lütfen 😇
yaşım 30dan bi tik aşağı ama bunlar kişiler ve özel bilgi olduğu için bu şekilde açık bir ortamda söylemek pek hoşuma gitmiyor açıkçası 🙏🙏🙏😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
+1 yılAbi çok sakat bir durum ya 4 aydır evlisiniz birde şimdiden böyle olması kötü eşinizle aranızda kaç yaş fark var?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 21 o 27
- +1 yıl
Yaşlarda iyi yaş farkı çok yok
Alkol Sigara Abur cubur kullanıyor mu ya da şeker hastalığı vs bir rahatsızlıgı var mı? - +1 yıl
ya da p*rno bağamlılığı da olabilir çünki o yaş grubu isteksizlik hiç normal değil
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBiz de 4 aylıkken ayda 3-4 idi sıklığımıx. Dişimi sıktım sıktım. 7. yılda aldattım. Konuştun mı eşinle yetmiyor diye
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum anlamıyorsun beni diyo yorgunum diyor takmıyor ki
Soran+1 yılÜstüne bide azar işitiyorum çok azgınsın diye
- +1 yıl
Evli bi kadınla aldatmıştım. O kadının eşi de kadına azgınsın diyordu. Erkel hep aynı taktik. Ben yetersizim demez. Yorgunluk dinlemez libido yaa. Halısahadan gelip ilişkiye girerim ben. Canım istiyorsa
Bunu açıkça onunla konuşmak çözüm olabilir sonuçta sağlıklı bir ilişkide en az hafta bir olması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılbence arzularını dinle elbet ilgilenen uzun boylu büyük penisli doyumsuz biri çıkar ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılmecburen bunu kabulleneceksin sanırım başka yolu yok
00 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun birbirine karşı sorumluluklar var o yüzden isteği olmasa bile seni tatmin etmesi gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz bi azdırıcı bak ka kere düz duvara tırmanıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksi ve ateşli değil misin? Erken boşalma falan mı var yoksa sen hazırlık falan mı yapmıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç birşeyi yok ayrıca cidden güzel bayanım vajınamın şeklide rengide güzel kalçalarımda güzel ama istemiyor o haftada 1 2 ise kendini sorumlu hissettiği için aldatmiyim diye yapıyor
Cevap sahibi+1 yılFantezi yapmak lazım. Aslında özele gelsen onun aklını aldırırım sana
Cevap sahibi+1 yılNe zaman yaptınız en son
Cevap sahibi+1 yılNaptın
+1 yılsenin sonun benim mesaj kutum güzelim ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOoo baya kötü yaaa 4 ay çok Yeni daha 😊
00 Yorumla
+1 yılBir kaç taktik vereyim istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. S*xting ile idare edeceksin
00 Yorumla
+1 yılKıymetini bilmiyor yani 😏😏 yanlış ellerdesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. daha çok yanaş ve evde çıplak ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yeni evliymisnz daha ten uyumunuz yok ozman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Konuş sürekli böyle gitmez de
00 Yorumla
+1 yılakışına bırak her şey cinsellik değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBence cinsellik en önemli faktör çünkü ben evlenmişim yanımda kocam yatarken mastürbasyon yapıyorum o uyuyor mantıklı mk?
- +1 yıl
sesli yap sende kaç yaşındasın
Neden sence
00 YorumlaYine doğru insanlar yanlış kişilerde ne yazıkki
00 YorumlaSana bu konuda birçok şey anlatabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne ya kocan çok yaşlı falan mıı
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 21 o 27
Cevap sahibi+1 yılSizin hagtada eh az 4 kere yapmanız lazım yya çok sacmaa
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok azz
00 Yorumla
+1 yılSende kendin yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl benimle ol
02 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin ya
Cevap sahibi+1 yılYeni eşin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 4 aydır evliyiz, kocam ile ayda 1-2 defa cinsellik yaşıyoruz. Benimle ilgilenmiyor, ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat