Şu soruyu soracağım aklıma gelmezdi. Rahatsızım, isim var, oyun oynuyorum, keyfim yok, uyuyamadım, üstüme gelme stresliyim aslında hiçbir şeyi yok ben boşanmayi düşünüyorum sadece yanımda bile yatmiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
Bu bir sendromdu galiba adını unuttum neydi ama.
Eşin galiba çok tedirgin sana yetemeyeceğinden seni memnun edemeyeceğinden korkuyor.
Erken boşalacak diye ya da geç boşaltacak ya da heyecan yapıp hiç boşalamayacak diye tedirgin olmalı.
İşin tuhaf yanı aradan bir yıl geçmiş ve siz hala ilişkiye girmemişsiniz nasıl dayandınız gerçekten çok tuhaf bir durum.
#perso11 Yorumla
Soran+1 yılVardı 2 aydır yok kendi bilir artık çok konuştum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe eksik ne fazla bizde böyleyiz. Seni çok iyi anlıyorum.
513 Yorumla
Soran+1 yılEn sonunda birisi çıktı sagolun
Cevap sahibi+1 yılNe demek. Bende belki umudu ile terapist düşünüyorum yoksa boşanma kapıda bizde.
Cevap sahibi+1 yıl@Godo_Kral napalim canımız seks istiyor diye seninle mi yapalim? Napiyorsan yap bizene
Cevap sahibi+1 yılHadi uza şimdi yavaşça pislik herif. Git yap paranla
Soran+1 yılasosyal dolu burası canım bir kızın eline değmemiş çoğu sevgilileri yok. gelmiş hava yapmaya çalışıyor. biz terbiyeli olmaya çalışıyoruz benim yeni arabam var babamın boş daireside var boşanmadan birini bulacağım. bugün tepem attı iyice sünepe ve şerefsizlerle uğraşmayacağım artık.
Cevap sahibi+1 yılHaklisin canım bunu hakediyorlar çünkü . Aynı kişi biz olsaydık çoktan bulmuşlardı birileri de işte biz yine karakterli davrandik
Soran+1 yılevet doğru söylüyorsunuz onlara kalsa dediğinizi yapmaktan çekinmezlerdi
- +1 yıl
heyecan katma düşüncesi ile bir takım girişimleriniz oldu mu? Yani elimden geleni yaptım yine değişmedi diyorsan sende isteklerin doğrultusunda arayışlarda bulunacaksın tabiki.
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap tabiki oldu en son yazmisiz zaten buraya yoksa hiçbirşey yapmayıp da öyle yakinanlardan değiliz beyefendi
- +1 yıl
yani bu konudan bizde müzdariptik ancak bazı uç fantezileri uygulamasakta hayalini kurarak bile çok daha heyecanlı ilişkimiz oluyor. kostüm falan hikaye biraz cesaret ve dürtülerle topaladığımız için sordum.
- +1 yıl
Naptınız bu adamlara böyle ayarlariylami oynadınız pes yani biz yaniyozz resmen
Cevap sahibi+1 yıl@romantikseraeri yuru git başka yerde yan benim asabımı bozma
- +1 yıl
kızmayın ama ikinizdede nişanlılık dönemi olmadımı bunlar o zamanda neden konuşmadınız ve neden evlendiniz. yazık gençliğinize en mutlu dönemde neler çekiyorsunuz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılnasıl yok yani hiç mi olmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 aydır yok öncesinde ilk 3-4 ay hariç arada sırada odu.
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu bahaneler hiçbir erkeğe yakışmıyor. Eşini madem ihmal edeceksin niye evleniyorsun diye sorarlar adama... Yol yakınken dönmek en mantıklısı yoksa gerçekten ömür boyu cinsel hayat kanser oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılbunu anlayamadım sorunu var ama ne onuda söylemedi.. babamlara geldim bitti artık olmuyor olmuyor...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
74Cevap
Sinir krizi gecirmen lazim. Yaklasmaya calis yine bahane uydurursa sinir krizi gecir. Guzel konusmaktan anlamiyolar bagirip cagirip sinirden aglarsan anlar anca. Aldatmiyosa bile aldatiyomusun derdin ne de. Belki sorununu anlatir. Belli ki bilerek kaciyor bununda bi sebebi vardir onu ogrenmen laziim
31 Yorumla
Soran+1 yılilgilenmez asla... 1 haftadırda hiç konuşmuyor 2 saat önce babamlara geldim dönmem artık delimidir şizofrenmidir beni ilgilendirmez bu saatten sonra. hep yardımcı olmaya çalıştım ona. inanırmısınız kahve içiyorum balkonda hapishaneden çıkmış gibi hissediyorum şu anda rahat bir nefes aldım gönlüm ferahladı
+1 yılBir erkek hatunu her konunuda ihmal etmemelidir bir erkeğin en büyük görevidir hatununun ihtiyaçlarını karşılamak aynı şekilde yataktada karşılamak zorunda bunun bilincinde değilse ve boş veriyorsa emin olunki boşanmak caizdir
114 Yorumla
Soran+1 yılağzına diline gönlüne sağlık.. bir kadın nasip olmuş bir erkeğe iyi huylu çok güzel ama ilgi yok cinsellik yok konuşmuyor yanımda bile yatmıyor.
- +1 yıl
Mağdem böyle yapacaktın senin kendi içinde bi dünyan vardı ne diye evlendin o bayana yazık günah değil mi evlenmeseydin tek başına yaşasaydın kimsenin hayatını karartmamış olurdu
- +1 yıl
Ben her zaman demişimdir evdeki hatununu yok sayacaksın gezdirmeyip yanında olmayaçaksın hayat arkadaşı olarak görmeyeceksin evlenme kardeşim silah zoruylamı evleniyorsun bu kadar basit
Soran+1 yılbu hayat bir imtihan bir ders bize yaşayacakmışız demek ki
- +1 yıl
Evet kesinlikle öyle
- +1 yıl
Bayan ve erkek eşitliğini savunan bi insanım gerçekten ama şunu hiç bir zaman unutmamalıyızki hatunlarımız Allah'ın birer emanetleridir bize
- +1 yıl
Aklı başında bi adam düşünmelidirki erkeğin 1 nefsi ama bayanın 9 nefsi vardır ve her ne olursa olsun hatununun nefsini köreltmek koçanın boynunun borçudur Allah ahirette soraçak bunu
Soran+1 yılgizliyim diye yazıyorum bunları.. erkeklerin isteği varsa kadınlarında var evlenmeden önce böyle bir isteğim yoktu evlenince bir ihtiyaç haline geliyor cinsellik bunu yaşadım. yemeğini yapıyorum tertemiz ev sürekli, yorgun diye masaj yapıyorum banyoda keseliyorum, eve gelince güleryüzle karşılıyorum kadınlık görevimi kusursuz yaptım açık değilim kimseyle sarılmadım öpüşmedim daha ne yapayım ona
- +1 yıl
Ya tabiki bayanda insan olcak tabiki ihtiyaç gercekten ya ne güzel siz kadınlık görevini ne güzel yapıyorsunuz helal olsun ama karşınızdaki kütük görmüyorsa ne yaparsanız yapın görmez adam bakar kör olmuş
- +1 yıl
Kirli ve pasaklı bi insan olcak hiç ilgilenmiycek yemek falan koymayacak önüne emin olunki öylesine laik sizinkisi özürdilerim kızmayın ama
Soran+1 yılevlilik sorumluluk onu sıkıyor hevesinide aldı yeter bana bu diyor anlayabildiğim bu yalnız olmak istiyor
- +1 yıl
Evlilik çok oyuncağı değilki madem o sorumluluğu alamayaçaksın evlenme kardeşim bu kadar basit
- +1 yıl
Kimsenin hayatını maff etme
- +1 yıl
Basiret bağlanması için birisi bir şey yapmış ola bilirmi acaba sizden soğutmak için Allah korusun
+1 yılBu kişi yola gelmez sanki. Fiziki olarak kendinde değişkillikler yap diyeceğim ama 1 yılda bu hale gelen biri ile ne yapsan boş. Hangi şehirdesin? Ailenin yanına geç bir süre ayrı kalın
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin yanına gideceğim evet bunu düşünmedim
Evde kaplan besleyecek olan onu doyuracak. Doyurmazsa kaplan kendini doyurmayı bilir. Bilmem anlatabildim mi 😉
120 Yorumla
Soran+1 yılYapmam başka biriyle. dava açtığım gibi birini arayacağım bir arkadaşımı eğer isterse evlenirim onunla.
- +1 yıl
Sen iyi dayanmissin bu adama
Soran+1 yılBurada kesin birsey demedim onun fikrini almam lazım hayırda diyebilir ama aklımdan geçen birisi bu. Bosanmadan evlenilir mi hiç. konusacagim görüşeceğim bir müddet olursa. evlenecek durumu olmayanlar var niye olmasın
- +1 yıl
Kimki bu eski sevgilinmi
Soran+1 yılDeğil bir arkadaş okuldan
- +1 yıl
Peki o evlendimi bekarmi
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum size her fikri değerli görüyorum haklısınız ama hayal etmemde lazım
- +1 yıl
Sen bi boşan sonra kafana göre birini bulursun istekli birini
Soran+1 yıl@Emrah198519851985 bekar evlenecek durumu da yok
- +1 yıl
Durumu yoksa sende bosver bence bak oda sana sorun olur sen bi bosan once
Soran+1 yılHayır onu yapamam
- +1 yıl
Neden peki rahatca konuşalım
Soran+1 yılbugün dava açtım. kusura bakmayın bakamadım. çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
- +1 yıl
Helall olsun sana bundan sonra o düşünsün
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı bir sebep ya da bununla alakalı bi rahatsızlığını var onu öğren yoksada muhakkak bişey var bence boşa cinsellik mutluluğun anahtari
12 Yorumla
Soran+1 yılson sözümü söyledim cinsellik yoksa boşanacağım dedim ses çıkartmadı yine. evlilik sıkıyor onu istemiyor yalnız olmak istiyor benim anladığım bu bugün herşey bitti.
- +1 yıl
Nediyim hayırlısı olsun ikiniz içinde ama cinsellik olmadan hayatin bi tadı olmaz her gün ben bile 5 6 uzun uzun sevisme ses isterim azı bile yetme sen iyi dayanmissin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden önce cinsel hayatınız nasıldı? sana karşı istekli miydi? Evet ise çabuk heyecanını kaybetmiş, monotonlaşmış. Eğer hayır ise bile bile lades demişsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce olmadı. Evlenince 3-4 ay iyiydi sonra başladı adam sorumluluk almaktan kaçıyor yalnız kalmak istiyor benim anladığım bu. söylemiyor hicbirsey bitti benim kafamda artık
- +1 yıl
yani bitti diyorsan birşey diyemem tabi, ama düzeltmek adına çalışırım denerim diyorsan bu konuda konuşabilirim. Benzer bir durum yaşadık ve düzeldik biz. Kaldı ki bu durumu her evli çift yaşıyor boşuna evlilikler ilk 3-4 yılda bitmiyor...
+1 yılBöyle bir evlilik olamaz,, daha 1. Yil ve seks hayatı hiç olmayan bir evkilik,, boşanmayı düşünmek en dogal hakkin,, peki onu tahrik etmeyi denedinmi
18 Yorumla
Soran+1 yılseksi bir gecelikle fiziği çok iyi ve güzel bir kadın karşında dursa bu kadın eşin diyelim.. extradan sizi tahrik etmesine gerek var mı? olamazmısınız onu görünce
- +1 yıl
Elbette ki tahrik olurum, ancak bazen fazlası gerekebilir,,
Soran+1 yılego yapmıyorum bugün avm'ye gittim giyinik bile tahrik oluyor erkekler beni görünce. geceliğede gerek yok. biraz sosyetiğiz kocamda şımardı iyice. bıraktım onu bugün boşanma davası açtım ve hemen evleneceğim bir arkadaşımla eğer aksilik olmazsa
- +1 yıl
Arkadaşınla mi
Soran+1 yılüniversiteden bir arkadaşım mesaj attım dönmedi daha niyetim boşandığım gibi evlenmek sadece
- +1 yıl
Yani daha onceki sevgilin mi, yoksa sadece arkadaşın mi
Soran+1 yılarkadaş.. bana çok ilgi gösteriyordu yakın zamanda gördüm onu ayaküstü görüştük. Nisan ayında
- +1 yıl
Bu ilgi hoşlanti duzeyinde olmuş olsa gerek ki, senin de ona karşı birşeyler hissetmis olmanda etkili olmuş,, ama hemen evlenmek istemek dogrumu sence
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer sağlam bir iş stresi yaşamıyorsa aklını bulandıran bi kadın var ama onla da iyi gitmemiş bişeyler belki de bitirdiler bu durumdan dolayı bu tavırları diyorum ben
bence biraz zaman ver 3-4 ay düzelir16 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir durum
Cevap sahibi+1 yılo kadar emin konuşma aynısını ben yaşadım detayları anlatabilirim evet aynen bunları yaşadım dersin
Soran+1 yılben herşeyini dinlerim yardımcıda olurum ama susuyor birşey yok diyor benim için herşey bitti artık
Cevap sahibi+1 yılne desin ki ne anlatsın sana eski sevgilimle aşkım tekrar depreşti fakat onla da olmuyor iki arada kaldım mı diyecek
Soran+1 yıldemez tabi ki ama ben takip ettirdim göremedim öyle birşey
Cevap sahibi+1 yılfiziki olarak takip etsen ne olacak adamın kalbine rontgen mi çekeceksin
+1 yılAynı sorun bizde de var, eşiniz belli ki sizin bazı hareketlerinizden soğumuş ve onu çok incitmişsiniz size bunları söylemiyor çünkü üzülmeyin diye
16 Yorumla- +1 yıl
Can sıkıntısı hat safhada konuşmak ister misiniz. Evli olduğum için gizlilik ve güven ön planda olur.
Soran+1 yılGerçekten birsey yapmadım. Ben özgürüm hayatıma karışma demeye başladı dırdır yapsam bakmasam haklı derim psikolojisi iyi
- +1 yıl
Yapmadım diorsunuz ama kendinize göre öyle söylüyosunuz belki eşiniz sizden bir şey istemişti siz onu istemeyince ve yatakta onu doyuramayınca artık kendini sexe vermiyor oyun oynuyor veya iş yerinde sosyal medyada takılıyor bilemezsiniz ki
Soran+1 yılNe yaparsa yapsın artık bende anneme gideceğim bugün kararımı verdim
- +1 yıl
Onun değil sizin yapmanız gerekiyor ama sizin kararınız biraz ayrı kalmak inşallah size iyi gelir. Ama gelmez şimdiden söyleyeyim
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum size güzel fikirleriniz için umarım tüm dualarınız kabul olur.
+1 yılbu uzun süre düzene sokmalısınız
neden böyle olduğunu oturup onunla konuş21 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum ne söylesem boş. isten eve geliyor bir yere de gittiği yok. istemi diye araştırdım evet işte.2 ay oldu ilişki yok.
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bence vakit geçirmeden verebileceğin en doğru karar olur. aldatma sebeplerinden birisi haline geldi bu konu
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye aldatayim. konuşuyorum güzelce yine yaklasmiyor sebebini söylemiyor
Soran+1 yılÇare yok dinlemiyor rahatsız etme beni diyor oyun oynuyor sürekli
+1 yılkocanı seviyorsan çif terapisine gidin
normal değil belki depresyonda belki ereksiyon sorunları var belki başka bir sıkıntısı var
boşanma en son çare olmalı00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇokok fazla mazeret üretiyor. Bu kadarı da oldukça fazla ve bu kadar mazeret hiç hoş değil tamamen boş lakırtı. Belki de başkası bile olabilir eşinin hayatında sana duymadığı ilgiyi başkasına gösteriyor olabilir. Ondan sana ne yar ne koca olur. Daha sana ilgi gösterip, fantazi kurup, zevkten dört köşe yapmak yerine başka işlerle uğraşması sana az değer verdiğini gösteriyor. Bu ilgi gösterimi oldukça az ve bence sen de bununla yetinmeyi bırakıp başka aşklara yelken açmalısın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa aile terapisi, ya boşanma. Yeni evlisiniz, tavşanlar gibi sevişiyor olmanız lazım sizin.
11 Yorumla
Soran+1 yılah nerde keşke hiç evlenmeseydim onunla bugün bitti artık tamam..
+1 yılkiminin eşi var kıymet bilmiyor, kimisi eşim olsaydı koynundan çıkmazdım diyor
112 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir erkek olsa öyle düşünür. cevremde Benim fizigimde güzelliğimde kadın çok az.
- +1 yıl
şu an eşin olmak için neler vermezdim ki
Soran+1 yılBulacağım bosandigim gibi görecek. bavulumu topluyorum anneme gidiyorum bugün
- +1 yıl
fiziğim ve yüzüm çok güzel diyorsun. nasıl dayanıyor senin yanında aklım almıyor. şu an kadınım olsan varya emin ol koyundan hiç çıkmazdım. senin böyle demen bile etkiliyorsa beni gerçekte eşim olsaydın heralde bıkardın benden
- +1 yıl
fiziğin nasıl merak ediyorum açıkçası
Soran+1 yılfitim karnim düz göğüslerim iri boyumda uzun
Soran+1 yılCiddi misin inanamıyorum bu dediğine bu kadar sorunum içinde bununlami uğraşacağım hey Allahım ya
- +1 yıl
uğraşacak bir şey yok ki. şu an bu cevabı yazmak kadar zamanını almayacak bir şeydi. neyse kusura bakma meşgul ettim
Soran+1 yılYa ben bavulumu topluyorum ağlıyorum hiçmi düşünmüyorsun benim psikolojimi
Soran+1 yılKendimde değilim bende kötü birsey dediysem sende kusura bakma
- +1 yıl
sorun değil. takma kafana. hayatta her şey insanlar için. böyle olmasında vardır bir hayır
- +1 yıl
seni kaybedince anlayacak kıymetini.
+1 yılStresliyim demiş stresten insanın kuşu bile ötmez. İşle ilgili sıkıntısı vardır belki.
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar rahat biri ki anlatamam stresin s'si yok
+1 yılneden nasıl bu hale geldi boşanmadan evvel tekrar bi şans verebilirsiniz belki
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum dinliyor gibi yapıyor yine aynı. Konuşmuyor oyun oynuyor sürekli. Yanıma gelmiyor yemeğe gelmiyor alıyor tabağını oyun oynarken yiyiyor. sans verdim yeteri kadar
- +1 yıl
evlilik terapistine gidin son olarak
Soran+1 yıl1 haftadır hiç konuşmuyor biraz önce babama geldim ne yapacağım o egolu mahluğu dönmem artık herkes yoluna gitsin
- +1 yıl
sen bilirsn
Cekici olmayabilir misiniz. Gerçi begenmis evlenmis.
113 Yorumla
Soran+1 yılHayır cekiciyim fit uzun boyluyum göğüslerim de iri
Soran+1 yılBeni beğenmeyecek erkek kördür kocam gibi
Soran+1 yılÖyle ama kafeye gideyim kızlar bile bakıyor ben güzelliğime güveniyorum
Soran+1 yılSözde evliyim.. Kafamda şu an bitirdim yorumlardan sonra. eminim hemen bir erkek arkadaş bulacağım kendime
Soran+1 yılEski sevgilim ile görüşeceğim bizim kafa nerede seninki nerede
Soran+1 yılkaba davrandıysam çok özür dilerim sinirliydim üzgündüm o anda. babama geldim dönmem artık
+1 yılKarşılıklı oturup bu konuyu konuşmaya çalıştın mı ikinizin de sakın olduğu zaman
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum hayatına karisilsin istemiyor anladığım kadarıyla
- +1 yıl
Muhtemelen kişilik ve karakter olarak evlilik için yeterli olgunluğa ulaşmamış biri. Bu yüzden kararının doğru olduğunu düşünüyorum. Evli olarak geçirdiğin bir senenin senin için ne kadar zor ve sinir bozucu geçtiğini hayal dahi edemiyorum
Soran+1 yılEvli biri gibi değil ergen gibi davranıyor sürekli oyun oynuyor
- +1 yıl
Evet bunu yazından anlayabiliyorum. Öncelikle düşüncen ve kararın doğru bunu söylemek istiyorum. Peki sen nasıl bir yol süreceksin çünkü bu kişiyle evlendiysen muhtemelen ona Karşı birşeyler hissediyorsun senin için zor bir süreç olacak çünkü düşündün mü bunları
Soran+1 yılEski sevgilim ile görüşebiliriz isterse evlenmedi daha keşke onunla evlenseydim
- +1 yıl
Evliliğini sonlandırmadan öyle şeyler yapman ahlaki olarak doğru değil. Alttaki diğer yorumları okudum bu arkadaşların niyetleri sende fark etmişsindir ki farklı. Kesinlikle evliliğini sonlandırmadan kimseyle görüşme. Öncelikle boşanma işini halletmelisin
Soran+1 yılAnneme gidince arayacağım gel görüşelim diye cekinecegim ne kaldı nafaka da istemiyorum evin yarı parasını babam verdi noter tasdikli sözleşme var onu isterim
- +1 yıl
Aynen o zaman bir mantığa oturmuş olur ayrılığın. Bunu eşinle konuşup kısa sürede bir sonuca bağlamalısın bence
Soran+1 yılBabamı aradım gel dedi sakin adamdır. Bende ağlanıp sizlanmam. yarin açarız davayı. Kimse yuvası yıkılsın istemez
- +1 yıl
Tamam anlıyorum ama öncelikle eşinle konuştun mu?
Elindekinin degerini bilmezse bilen biri cikar elbet
12 Yorumla
Soran+1 yılOlacağı o zaten bosandigim gibi bulurum eminim eski sevgilim evlenmedi daha
ahh sen bu yoklukta nasıl tatmin ediyorsun peki kendini?
15 Yorumla
Soran+1 yılMast ile ama bu olmaz güzel bir kadınım kaç kişi evlenmek istemişti benimle. simdi hep oyun oynuyor konuşmuyorum
Soran+1 yılÖyle birsey aklıma bile gelmez
Soran+1 yılSaçmalama bu haldeyken insanın aklına gelirmi öyle şeyler
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni bunları yaşayan bir erkek olarak ve evli biri olarak çok iyi anlıuyorum istek sıfır neden böyle oldu peki ve onunla konuştun mu bu durumu?
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum hayat benim hayatım rahatsız etme diyor o kadar da rahat
Cevap sahibi+1 yılEvli olup bu durumu yaşamak çok zor dimi aynı şeyleri yaşıyoruz ve insan eşiyle yapamıyorsa ne olacak Bi fikrin var mı?
Soran+1 yıl2 saat önce bavulumla babama geldim bir dahada dönmem. ayrılmak istiyorum yarın işlemleri başlatacağım ve hemen bir erkek arkadaş bulacağım kalbimdede beynimdede öyle biri yok artık
Cevap sahibi+1 yılGerçekten öyle mi yaptın Bi ben yapamadım şöyle ya ailen ne dedi peki
Soran+1 yılAilem üzüldü ama böyle evlilik olmaz ki bu hapis hayatı resmen
Cevap sahibi+1 yılEşin buna rağmen herhangi bir çaba göstermedi mi?
Soran+1 yılaramadı bile ama aramasınıda beklemiyorum zaten konuşmam
Cevap sahibi+1 yılGünaydın :) ya Bir türlü denk gelemedik :( yani gerçekten şok oldum bu ani kararın ile. İçini dökmek istermisin evli biri olduğum için seni daha iyi anlarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1-Öncelikle fizikler önemli fizik güzel olsa bile karşındakinin zevki onemli
2- erken boşalma ya da partnerinin zevk verememesi den kaynaklı isteksizlik olur
3- evlilik öncesi masturbasyona alışık olunca cinsellikten başta zevk apinmayabilir psikolojiktir isteksizlik olabilir
4 oyuncak sexy giyim iyi olur.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. mecburiyetten mi evlenmiş seninle? nasıl olur bu anlamadım. kendine mi bakmıyorsun yoksa? 1 yıldır nasıl bir şey olmaz
18 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl değil 2 aydır öncesinde haftada bir 15 günde bir
Soran+1 yılBirde yeni evlenince 3-4 ay iyiydik
Soran+1 yılabi soğuduysa güzelce konuşur söyler insan ya. konuşmuyor oyun oynuyor sürekli. mahallenin gerçekten en güzel kızı sayılırım fit çok güzel fiziğim var göğüslerim iri boyum uzun kaç kişi evlenmek istedi benimle bu iyi sakin biri diye ilgilendim.. keşke hiç evlenmeseydim onunla. ne bileyim böyle değişeceğini kavgada yapmıyoruz oyundan kalkmıyor
Soran+1 yıldeli rolü yapıyor sanki arada konuşuyordu 1 haftadır hiç konuşmadı anneme geldim bugün dava açtım bitti boşverin. iyiki sormuşum soruyu cesaret aldım
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYani çok sıkıntılı bir durum 1 sene ne demek eşinde aseksuellik olabilir mi? Bu durum çok uzun sürmez boşanmaya gider yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmayın zorundamısınız evlilik seksten ibaret değil
11 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay oldu bu kadarda olmaz ama
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şanssız bi kadınsın maalesef ona istekli olduğunu açıkça söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ki? Nie evlendi ozmn. Seks hayatı olmaz mı bi erkeğin
110 Yorumla
Soran+1 yılSöylemiyor konuşmuyor hep oyun oynuyor
Cevap sahibi+1 yılYanıma yatmıyor ne demek. Sıkıntıları olsa bile işle alakalı vs vs. Hiç değilse yatağı ayırmaz. Acaba cinsel sorunları mı var. Öyle olsada çözülmeli. Kadını doyuracaksın hertürlü. O da ihtiyaç
Soran+1 yılYatağa yat dedim yatmış uyuyunca yanına yatıyorum bir bakıyorum kalkmış koltuğa yatmış
Cevap sahibi+1 yılCinsel sorunları da olabilir. Hiç ilişki denemediniz mi
Soran+1 yıl2 aydır yanaşmıyor cinsellige ilk aylarda sorun yoktu
Cevap sahibi+1 yılYa senden şüpheleniyor senlik bi durum var o dan soğudu. ya da başka psikolpjik sorunları var stres altında sekse konsantre olamkıyor
Soran+1 yılOyun oynuyor rahatıda mükemmel rahat batıyor Bana göre
Cevap sahibi+1 yılNişanlı sevgililik ayrıdır evlilik ayrı. Evliyken anlarsın birbirinin huyunu vs. Kimi erkek cinselliğe aşırı düşkün olur. Kimi olmaz. İşlerine ağırlık verir vs. Kadın bunu evlenince farkeder. Ama erkek olarak sadece eve para sokmamla bitmez iş. Kadına yaklaşmak onu cinsel manada doyurmak da önemli. Etraftan izleninin eşinin ilgilenemediği kadınlar. İlgilenmediği yani. Yani başkasıyla yatmasa bile illeki dışa vuruyor isteğini. Tatmin olamamak kötü
Soran+1 yılO zaman herkes kendi yoluna gider o evlenmez eminim
Cevap sahibi+1 yılO stresle sinirle kendi kendini de tatmin edemezsin ki. Çok sıkıntılı bir durum. Gerçekten işi bilmeyen adam kötü
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kafada bitmişse eylem bekleme. Bence ondan boşan çocuk yoksa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle 1 yıldır beraber olmuyonuz mu bahaneler uyduruyosa işine gelmez seninde kadın olarak canın ister cinsellik illa seninde ihtiyacın var seks olmazsa olmaz seninle ilgilenmiyor yazık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ne demek oyun oynuyorum, keyfim yok...
kadınında istekleri var... biraz anlayış...
sen yapmazsan elin oğlu gelir karının isteklerini yerine getirir... bu işler böyle..00 Yorumla
+1 yılcinsel hayat yoksa evliliğin ne kıymeti var. çocuk yoksa boşan gitsin... aldatmaktan iyidir
14 Yorumla
Soran+1 yılçocuk yok. iyikide olmamış. aldatmam boşanmak varken
- +1 yıl
mantıklı tek çözüm bu kalyor bu durumda. daha yaşın genç evlenirsin başkasıyla
Soran+1 yılhemen evleneceğim düşüncem bu
- +1 yıl
bana laf düşmediği için söylememişti ama isabet olur. hayatını yaşa tecrube edin... erkekleri iyi tanı ona göre evlenirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanabilirsiniz.
ya da evlilik terapistine gidebilirsiniz. Normal değil.
.
.
.
#Neşeliadam00 Yorumla
+1 yılSeniin için zor bir durum 1 yıllık evlilikte 2 aydır yok diyon onun öncesinde de tek tükmüş baksana yaşlar kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfuckbuddy edin kendine canım
76 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmam
Soran+1 yılrahat bırakın kızı bana demiş sizi ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılakbaba gibi üşüştüler yine başıma
Soran+1 yılDüşünmedim değil bumu biri çıksaydı karşıma ilişkiye girerdim çünkü dayanacak durumda değilim artık
Cevap sahibi+1 yılburda akbabalar var özelden konuşalım mı canım senle bu konuyu?
- +1 yıl
akbaba geldi hanımmm :D :D :D
Seks hayatının bitmesi için 1 sene çok erken be 🤦♀️
00 YorumlaBöylr genelde kızlar davrwnıyo. Erkegin istemeyeninide anlamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCuckold ilişki evliliğinizi canlandırabilir.
https://www.youtube.com/embed/QxGmnLd4U3A00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılAldatilio olabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılkaç defa takip ettirdim işe gidiyor eve geliyor yok öyle bir olayı
Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. boşan ondan adam olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılolmayacağını anladım artık
+1 yılBiraz kendini geliştirsen
12 Yorumla
Soran+1 yılbir odun içinmi yapayım bunu adam ruh gibi konuşmayıda kesti bitti artık tamam olmaz onunla..
- +1 yıl
O zaman boşanma işlemleri başlıyor
aldat sende ne olcak sana kocalık yapamıyorsa aldatırsın
06 Yorumla
Soran+1 yılKabul ederse bosanirim sadece
Soran+1 yılOnun için tartışmıyorum
Soran+1 yılKin tutmam
Cinsel arzu bittiyse eclilik bitmiştir
50 Yorumla
+1 yılBence korkuyor. Boşanmada haklı tarafsın ama teşvik et biraz yemeğine içecene uyarıcı at
10 YorumlaCinsel arzu öldüyse iş bitmiş
41 Yorumla- +1 yıl
Vuuuu
Konuş istemiyorsa ben bu iş için birini bulucam de 😉
00 Yorumlasenden mi sogudu acaba yoksa gaydır
30 Yorumla
+1 yılBu is normal değil 1 yil insan seks yapmadan nasıl durur sen simdi ye kadar iyi durmuşum boşa gitsin seks siz olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi istekli kadini bulmuş kaybedince anlar ama koy gitsin o çoktan hakketti bunu
Ciddi misin eşinde ereksiyon problemi mi var yoksa
14 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok evlilik korkusu var
Soran+1 yılsıkılıyor evlilikten yalnız olmak istiyor benim anladığım bu
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılyok artık bu isteğine kim cevap verecek peki senin
10 Yorumla
+1 yılHersek normal de mi istemiyir sorunmu var
10 Yorumla
+1 yılBen biraz daha sabretmeni tavsiye ediyorum...
10 Yorumla
+1 yılHala düşünüyor musun durduğun hata
26 Yorumla
Soran+1 yılArtık tahammül edemiyorum dinlemiyor ne söylesem hikaye geliyor.
- +1 yıl
Ben sen hala katlanmaya devam ediyorsun
Soran+1 yıl6 aydır sabrediyorum yeter.. geldim babama dönmem artık kararımı verdim bugün.
- +1 yıl
Helal bakalım kocan ne diyecek
Soran+1 yılbenim eski kocam artık sildim onu yeter.. yenisine sağlık. kadın istemiyor o robot istiyor
- +1 yıl
Boşanmayı kabul ediyor mu peki öyle erkekler korkak olur ona da cesaret edeceğini sanmıyorum
Ona cazip gelmek icin kendini degistir.
Once bir sergi yap sonra ona fircayi ver boyasin00 Yorumla
+1 yılBaska erkek dusundunmu
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sadece düşündüm
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen onun üzerine git
12 Yorumla
Soran+1 yılneler yapmadım adam evlendiğine pişman sanki
- +1 yıl
Doktora gitmeyi deneyin psikolojik sorunları olabilir ne işle meşgul
+1 yılBen olsam affetmem ne biçim kocan var
12 Yorumla
Soran+1 yılseks olmadan evlilik olurmu arkadaşım evlendi gece gündüz yapıyoruz diyor
Soran+1 yılben kimseyi şikayet etmem. ama biri görür onu..
İlişkinizi 2. bir erkek dahil edin.
02 Yorumla
Soran+1 yılO olmaz yanlış birsey
+1 yılAldatıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır işten eve geliyor bir yere de gittiği yok
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılhakkettiği şeyi yapacaksın knka sende :D
10 Yorumla - Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle 1 yılı geçtik ama şu anda bir seks hayatımız yok. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler