Ben 26 yaşındayım eşim 27 8yıldır birlikteyiz, cinsel hayatımız nerdeyse hiç yok haftada bir iki haftada bir istiyor kendisi bende yıllar geçtikçe bu durumdan aşırı sıkılmaya başladım birlikte olsakta en fazla 5 dakika sürüyor onda. Bende sinirli bir şekilde yatıp uyuyorum doktora gitmesini istedim gitmiyor bu şekildede yürümüyor ne yapacağımı bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum siz aynı durumda olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. arkadaşım. erken boşalma bir hastalık amaaaa yok denecek kadar azdır dünyada. ama maşallah bizim erkeklerin hepsi 5 dakikalık canı var. doktora gitmez elbette. çünkü nedenini biliyor.
nedenini ben söyleyim. bencil öküzlük. sana değil kendine odaklanıyor. sevişme değil ilişki sonuç odaklı oluyor. senin mutlu olmanı değil kendi mutluluğunu hedefliyor ve bir an önce ulaşmak için çabalıyor. elbette doktora gitmez. doktor diyecek bir haltın yok adam gibi karınla ilgilen diyecek. bunu biliyor.
cinsellik evliliğin temel taşıdır ve hem dinen hem hukuken eşit haktır. sağlık için de mutlaka düzenli giderilmesi gerekir. şu an siz sağlığınızdan oluyorsunuz. özellikle kalp ve damar sağlığı için gerekli.
cinsel yönden mutlu olamayan eşin hem dinen hem hukuken boşanma hakkı doğar. siz onun eskortu değilsiniz kölesi değilsiniz. mutlu olmak hakkınız. alamıyorsanoz o da mutlu olmasın boşanın16 Yorumla
Soran+1 yılSeni alkışlıyorum bu kadar güzel açıklama yaptığın için bende artık ilerleyebileceğim bir ışık göremiyorum nihayetinde bende insanım
- +1 yıl
bencilliğn tedavisi yok. oturmuş bir karakterdir. ne yaparsanız yapın düzelmez.
üstelik bu tipler cahildir. filmleri gerçek zannedip eşlerine uygularlar. oyasa filmler yalan dolandır. erkeklerin egolarını okşamak için kadını köle tanıtan filmlerdir. filmlerde her hizmeti kadın sunar. erkek sadece gir çık yapar. bunlar böyle.
halbuki yahu kuranda bile bakara suresinde erkeklere emir var. der ki ilişki yaşayacağınızda karınızı sevişerek hazırlayın der. bunlar düzelmez. bence boşan gitsin. kendine eskort tutsun sizi kullanmasın
cinsellik sağlık için önemli. siz hem sağlığınızdan oluyorsunuz hem mutlu olamıyorsunuz hem de boşuna kirleniyorsunuz
Soran+1 yılKonuşmuyor bile benimle sorunları 🤦🏼♀️ bu yaşta normal olmayan bir durumun içindeyiz sadece. Son kez ciddi bir şekilde konuşucam olması gereken neyse onu yapıcam bu sefer
- +1 yıl
ben size haklarınızı söyledim. eşler birbirinin hakkını ihlal edemez. ayrıca eşi bu konuda aksatmak eşini zinaya teşvik etmektir. bu nedenle hem kadına hem erkeğe birbirini mutlu etmesini ve mutlu olamamaktan dolayı mutluluğu başka yerde arama yani zina ihtimalini düşünerek mutlu edin zinadan uzak tutun der
sizi başka çözümlere itiyor. en iyi ihtimalle mastürbasyona muhtaç ediyor.
siz yien konuşun ama o adam olmaz. en iyisi boşanın kurtulun.
Soran+1 yılBir kaç kez boşanma kelimesini söylediğim için aşırı sinirlenmişti kavga etmiştik olay kendimi öldürücem sende kurtulucaksına gitti
- +1 yıl
ölüm falan boş verin bunları.
allah kadına da erkeğe de boşanma hakkı vermiş. böylesi durumda boşanma hakkın doğmuş senin.
eskiden peygamber döneminde mahkeme kadına boşanma sebebini sormazdı. ayıp diye çünkü kadın belki cinsel yönden mutsuzdur diyemez diye kadına sorulmazdı sebebi.
bence konuşmaya bile gerek yok. direk mahkemeye başvur. sürpiz olsun ona. inan bak düzelmez o adam. karakter değişmez. bu gün boşanma endişesi ile tamam he der ama asla düzelmez. örneklerini gördük yaşadık.
En İyi Cevaplar
Problemi anladım, adam 1 saatlik işi 5 dakikada bitirip, eşini bosaltmadan onun isteklerini karşilamadan pili bitiyor. Adamı oral yolla bir boşaltıp yarım saat sonra tekrar başlarsanız daha uzun sürede ikinci bosalması olabilir bu arada sende nasibini alırsın, bir bunu deneyin birde adamı psikolojik olarak beynini yönlendirmek için bak din 5 dakikaydı şimdi 7 dakika oldu bravo olacak de, bir sonrasını 7 dakika 10 dakikaya çıktı deyip ha gayret bu süreyi dahada uzatalım desen belki fayda eder denemek bedava, olmuyorsa, doğal olarak sende bunun tadını alman gerekir, ya boşalır ya da güvenli biriyle haftada bir birsey yapabilirsin sana bağlı tabi, hersey gönlünüzce olsun
00 Yorumla
+1 yılHaftada bir iki haftada bir falan çok az. Böyle durumda olsam, o kadar zaten isteyemem de hep libidom yüksek. Bu durumda işte kendimi zorlarım biraz, daha geç tatmin olmak için. Ki zaten ikinci ve üçüncüyü de yaparım süreyi uzatırım. Hala düzelme olmazsa bir destek mutlak olarak alırdım. Konuşun ve düzeltme imkanı varken düzeltsin bu durumu. Cinsellik ihtiyaç çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bu sefer o yüzden gün boyu ben stres oluyorum bir kadın erkeğe yanaştığı zaman erkek hiçmi istemez
- +1 yıl
Öyle bir şey mümkün mü, hele ki sevdiğin bir kadın sana yanaşıyor. İnsan daha ne ister kii
+1 yılYürümüyorsa, boşanmak sende psikolojik bir travma oluşturmayacaksa, boşan. Çünkü cinsel tatmin yasal olarak da senin evlilikte birincil derece hakkın. Bunu sana veremeyen bir insanla olman anlamsız. Yoksa yanlış birşeyler yaparsın, bu seni daha çok yıpratır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
50Cevap
+1 yılKendisinde problem olduğu için özgüven yok. Keyif almiyor uzak duruyor. Epimedyumlu macun filan var. Tavsiyem takviyelerle bu işi 2 günde bir yapar hale getirebilirsen erken boşalma sorununa çözüm aramaya başlayabilirsiniz. Önce özgüveni gelmeli tedaviyi kendisi istemeli. Yok olmaz derse gerisi senin vicdanın senin karekterine kalmış
02 Yorumla
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum yıllardır özellikle iki üç aydır doktora gitmesi için uğraşıyorum yok gitmiyo
- +1 yıl
Erkek için sıkıntılı bir durum. Yaşinizda genç. Açıkça konuşacaksın. Ya tedavi olur beni adam gibi doyurursun ya da ben dışarda yerim diyeceksiniz ve bu iş kopacak
+1 yılÖncelikle sitede ayrılırım diyenleri hiç skleme! Bekara karı boşamak kolaydır çünkü!
Senin yerinde olsam aldırıcı ilaçlar katarım yemeğine sonra geçiktirici spreyler alırım ve sürekli seksi kıyafetlerle dolaşırım evde. Birde erkeğin diğer istememesinin nedeni olan niteliksiz seks! Yatakta kötüysende istemiyordur farklılık getir020 Yorumla
Soran+1 yılO dediğin şeyleri yaptım kendiside geciktirici sprey alıp kullandı bir ara onda bile en fazla 20 dakika durabildi. Onu sevmesem direk boşanırım ama bu şekildede nereye kadar gider bilmiyorum yaşımız genç daha ve olaya bak
- +1 yıl
Herhangi bir fantezisi var mı arkadaşın
Soran+1 yılAksine bende var o hep klasik takılıyor
- +1 yıl
Sordun mu var mı diye hiç ! Onu yapıcam de. Herkeste vardır bir şey? Ne bilim konuşma vardır film izleme vardır! ( lafta grup olsun ) olur vs vs
Soran+1 yılHayır 8 yıldır bişey görmedim en başında nasılsa öyle devam ediyor önemli olan benim seni çok sevdiğim der kendisi
- +1 yıl
Yani analiz yapıyorum. Karşısında çok tutkulu biri var istemiyor. Tüm yöntemleri denemişsin hala tık yok. Seni hala çok seviyor ! Ve bu problemine yanıt vermiyor. Seni aldatmıyor dimi? Ne iş yapıyor bu adam
Soran+1 yılAldatsa bunu anlarım izin gününde evde oluyor işten çıktığı zaman beni arıyor gelene kadar benimle telefonda konuşuyor mesela. Araç kiralama işiyle uğraşıyor
- +1 yıl
Rent a Çar? Kardeş sen arada bir baskın yap. Ne bilim adamın günahınıda almayalım ama. Normal değil ?
Soran+1 yılEvet rent a car. Arada gidiyorum zaten bana kızıyor burada erkekler var sen geliyorsun diyor. Ben arada kaldım ne yapsam bilmiyorum
- +1 yıl
Valla son tavsiye edeceğim şey sen bir vibratör al önce onunla yapmaya başla sonra eşinle devam et. Canın her istediğinde dildoyla kendin yap yanında artık onada iştirak etmezse adama yapacak bir şey kalmamış !
Soran+1 yılDenicem bakalım olursa olur olmazsa olmaz. Ne kadar bazı insanlar bu durumu saçma bulsada..
- +1 yıl
Neyi saçma buluyorlarmış?
Soran+1 yılKuzenlerim yengem diyorki bunun için boşanırmı bir insan ne kadar saçma ayıp önceden böyle şeyler yoktu susucaksın oturucaksın diyorlar sanki ben robotum gel deyince gelicem git deyince gidicem
- +1 yıl
Ne alaka ya cahil kafalar. Psikoloğa gitsen ilk soracakları sorudan biri Bu dur! Sevginin beş dili kitabı evlilik hakkında okuyabilirsin. Hatta onlardan anlatabilirsin. Ama cinsellik yüzünden ayrılmakta sıkıntı be
Soran+1 yılBizimkilere yanlış geliyor ters geliyor ayıp geliyor işte. Seni seviyor saatinde evine geliyor adam içkisi yok kumarı yok diyorlar. Tabi ben bunları dinlemiyorum artık çünkü gerçekten yoruldum sıkıldım en kısa zamanda ciddi bir şekilde tekrar konuşucam son noktayı koyucam bu işe stresten saçım beyazlamaya başladı ya birde kalp ritim bozukluğu var bende sinir stres yaptıkca daha kötü oluyorum
- +1 yıl
Bu durumlar seni yormuş olabilir bir check up yaptır. Saçlarında beyazlar çıkıyorsa siyaha falan boyattıysan ondan olabilir dert etme gençsin :). Son nokta umarım iyi biter. Çocuk yok mu
Soran+1 yılSarışınım boya yok saçımda 🤦🏼♀️ umarım öyle olur, kızım var
- +1 yıl
Allah bağışlasın. Kız evlat =❤️ Umarım düzelir.
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim. Bol şans
Doktora gidin bayan olsun erkek daha rahat olur
Haftada bir iki iyidir
Bence daha fazla istiyorsan
Seni orgazma ulaştıracak başka şeyler yapabilir mastürbasyon yaptırır sana
5 dakika normal bence uzun sürmesini istiyorsan ilaç kullansın 10 mg olan00 Yorumla
+1 yılbak ablacım bi yolunu bul eşinin doktor görmesini sağla gerekirse annesini çağır sütünü helal etmeyeceğini falan söylesin (gerçekten değil tabi sadece korkutmak için) yani ne yaparsan yap o doktoru o psikoloğu muhakkak görsün ayrıca ön sevişme sürenizde çok önemli bir de kegel egzersizlerini hem sana hem kocana öneriyorum kegel kasları orgazmı kontrol eden kaslardır onları geliştirirseniz eşin bunu geç boşalmak için sen ise kolay şekilde ve çoklu kez orgazm olmak için kullanabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkinizde cok erken evlenmişsiniz.
Bu sayede 8 yılı geride bırakmışsınız. Muhtemelen ikinizde de veya birinizde hayatta bir şeyler kaçırdığınız düşüncesi oluştu.
Anladığım kadarıyla ilişkiyi devam ettirmek içkn çaba harcayan sensin. Eşinin nasıl bir karaktere sahip olduğunu bilmiyorum. Erken boşalma olabilir onu eleştiremem. Ama sdninke iletişimi kesiyorsa ve bunu birlikte çözeceğiniz düşüncesi yoksa geçmiş olsun01 Yorumla
Soran+1 yılBen sorunları hep konuşarak çözmeye çalışıyorum o susuyor. Cinsellikle ilgili bu sıkıntısı için doktora birlikte gidelim bende yanında olayım diyorum onada yanaşmıyor elimden geleni yapıyorum ilaç kullandı sprey kullandı en fazla 20 dkk işe yaradı. Bu arada gerçekten birbirimizi severek evlendik halâda seviyorum ama cinsel yaşam artık bunun önüne geçmeye başladı
+1 yılHaftada 1-2 defa ve sadece 5 dakika mı? Ortada ciddi bir problem var. Bu şekilde bir ilişkinin sağlıklı yürümesi bana göre çok zor. Çözüm için tüm yollara başvurdunuz mu
31 Yorumla
Soran+1 yılKendisi ilaç geciktirici vs gereken şeyleri benim ısrarım sonucu denedi oda bir işe yaramadı doktora gidip bir konuşsan baktırsan dedim onada yanaşmadı ben geleyim birlikte gidelim diyorum yine yok. burada paylaşım yapmadan önce aynı olayı yaşadık kendisi yatıp uyudu ben salona geçtim
Geciktirici kullanabilirsiniz.
Oyuncaklar alabilirsiniz.
fantezi kıyafetleri de işe yarayabilir.26 Yorumla- +1 yıl
Geciktirici işe yaramaz böyle biri için.
Ona uçuran bisey lazim😄
Soran+1 yılHerşeyi denedim halâda deniyorum ama artık sıkıldım
- +1 yıl
Baldan verdin mi😁
Soran+1 yılAnnesi bile özel karışımmı neymiş ondan verdi tık yok max 20 dkk
Soran+1 yılEtrafımda benim gibi olan sadece bir arkadaşım var. Evli olunca ne oluyorki yaşı büyük olsa anlarım daha 27 yaşında
+1 yılyapacak şey belli ya boşanacaksın ya katlanacaksın ya da genç veya olgun seks arkadaşı bulacaksın kendine
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken bunu yapmak istemiyorum işte yoksa çoktan yapardım. Aynı şeyi o yaşasaydı beni aldatır mıydı acaba diyede düşünüyorum 🤦🏼♀️
- +1 yıl
kesin aldatır idi bence sende yap
Soran+1 yılBenim başıma gelsin istemem yani kabul edeceğim bişey değil her şey biter o zaman yaparsın
- +1 yıl
evet seks olmadan hayat zindan bana göre
Seni düşünmüyor egoistlik yapıyor böyle evlilik çekilmez birisi olma ihtimali var mı peki hareketleri bunu gösteriyor
021 Yorumla
Soran+1 yılSadece geçen yıl arkadaş gurubunda Whatsappta bir kadının videosunu attığını gördüm kadın çıplak falan gülerek onu atmış onun açıklamasıda yanlışlıkla attım oldu. Biri olsa şu an ben anlarım çünkü izin gününde evde oluyor hep işten saatinde çıkıp geliyor
Soran+1 yılBaşka biri olsa mesajlaşmazmı evdede hiç? Hattıda benim üzerime yani kontrol ederim kontrol etmesem bile yemez bana göre öyle bişey yaptığı an benim yakalayacağımı bilir
Soran+1 yılAynen öyle benim iki kolumu bağlıyor sadece ne ona yardımcı olmama izin veriyor nede bu sorunu çözüyor
Soran+1 yılKendisi haftada bir iki haftada bir isteyince geliyor zaten bu seferde bende istek kalmamış oluyor çünkü bıktım
Soran+1 yılEtmiyor zaten yoksa şu an bunu konuşuyor olur muyduk hiç
Soran+1 yılYıllar o kadar çabuk geçiyorki ve birini sadece sevdiğin için herşeye katlanmak zorunda kalıyorsun
Soran+1 yılBu konu açılınca ben seni çok seviyorum yetmezmi diyor ya da bu iş bu kadar önemlimi sevgimizinde önüne geçiyor diyor
Soran+1 yılResmen içimi okuyorsun
Soran+1 yılBu durumu kimseyle paylaşamıyorum pek fazla arkadaşlarım mesela boşan ayrıl hiç bir kadın hiç bir erkek bu durumda devam ettirmez diyor
Soran+1 yılOna göre bu durum boşanma sebebi olursa bencillik olurmuş yani ben bencilce davranıyorum. Halbuki elimden geleni yapıyorum
+1 yılBen de haftada 2 kez falan istiyorum aradığım kişiye ulaşılamıyor. Ne yapcan kader
02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar hep problem işte 🤦🏼♀️
- +1 yıl
Maalesef öyle
+1 yılaurex krem kullandır abiye. ilişkiden yarım saat kadar önce. farkı görürsünüz.
02 Yorumla
Soran+1 yılSprey falan işe yaramadı ama buda onlar gibi değilmi?
- +1 yıl
Bu krem. Daha etkili. İkinci turda daha iyi verim alıyorsun
+1 yılÖnce uyar
Sonra evden git
Baktin yine anlamıyor boşan
Hadi sorunu varda
Niye doktora gitmiyor01 Yorumla- +1 yıl
Bak yotubede ürologlar var
Erken boşalmayı doğru mastürbasyon yöntemi ile bitiriyorlar
Keşke doktara gitseydiniz
Beş dakikada Beşiktaş vardı bi ara 🙂
00 YorumlaYa ayrılacaksın ya da sevgili bulacaksın yok mu güvendiğin kimse
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken aldatmak istemiyorum aynı şeyin başıma gelmesini istemem bende
Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı. Ben de aynı dertten sıkıntıdayım. Benimki ayda 1 falan anca yapıyor o da 5 dakika. maalesef bir çözüm bulamadım umarım siz bulursunuz.
00 YorumlaCinsellik konusunda 403 cevap paylaştı. Bu durum hassas bir durum anlayisli olup duzgunce konusulmasi gerek konusmayacaksaniz olmuyorsa uzatmayin ama yine de sizin bileceginiz bir durum
00 YorumlaYani biraz acaba sende gayret etsen gözüne hitap etsen
02 Yorumla
Soran+1 yılYeterince hitap ettiğimi düşünüyorum dış görünüşüme her şeyime dikkat eden bir kadınım sürekli hep ben hep benmi olucak tek taraflı nereye kadar
Tedavi görmeyi ve senin isteklerini karşılamayı red ediyorsa ya boşanacaksin ya da aldatacaksin ya da bu şekilde devam edeceksin. Evliliği ayakta tutan en büyük erkenden biri ise bence sexdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimde senin eşin gibi çok isteksiz biriydi yaptığım bazı taktikler sayesinde şimdi benden daha istekli hâle geldi mutluluğumuz seks hayatımız daha çok renkli hale geldi böylece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik terapi ya da ilaç tedavisi aldı mı doktordan?
ASıl önemlisi kendinde problem olduğunu görüyor mu07 Yorumla
Soran+1 yılHayır doktora randevu alıyo gitmiyo kendinde problem olduğunu görse zaten biran önce gidip çaresine bakardı onuda yapmıyo
Cevap sahibi+1 yılKötü o zaman çünkü bu değişmez.
Sende istediğini alamazsın ki kadınların genç dönemlerde istekleri ve istedikleri de gücçlü olur
Soran+1 yılÖyle şu an zaten gerçekten berbat bir durum
Cevap sahibi+1 yılYani. Bu beni de geren bir konu. İlla bir süre sürer ama eşimin istediği kadar olmazsa üzer beni ve bunu çözmek lazım. Birde benim kafamdakileri de düşününce bunlar desteklenmeli.
O yüzden eşinde aslında keşke ben gibi düşünse
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşamak isteyip yaşayamadıkların oluyor mu?
Soran+1 yılNe gibi mesele
Cevap sahibi+1 yılBir süreçte farklı pozisyonları deneme gibi. Sonuçta uzun bir süreç gerektiriyor.
+1 yılYani tecrübeli de aslında memnun edebiliyor olması gerekk
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa eğer boşan bence. Çekilmiyor çünkü çok sorun oluyor bunu çok iyi biliyorum
00 Yorumla
+1 yılSenin yasadigin durumun disi versiyonu mevcut bende... izdirap dolu geceler geciriyorsun ve seni cok iyi anliyorum. cok zor durum
05 Yorumla
Soran+1 yılİşte yaşayan biri olarak daha iyi anlarsın beni sen
- +1 yıl
Anlamazmiyim o aciyi cekmeyen bulmez
- +1 yıl
Mesela opmeknistediginde kendini cekiyormu ya da elini attiginda elini itiyor mu?
Soran+1 yılHayır öyle bişeyi yok sarılsam öpsem tepki verir ama konu o işe gidince işin rengi değişiyor
- +1 yıl
Hmm seninki kurtarilabilir seksi kiyafetler giyip alkol alin onu rahat oldugu bir an konusun doksun 8c8ne soyledikleri gozlerinin icine bakarak dinleyin ve sozunu kesmeyin anlatsin ve onem verin anlattiklarina
+1 yılYa gizli farklı limanlar keşfedicen, ya da yeni oyuncaklar alican :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 745 cevap paylaştı. Bende bunu anlamiyorum ya bizdede tam tersi ben hergün olsun istiyorum esim haftada bir istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de kansızlık var doktor b12 yazdı ilacımı kullanmazsam günde 1 kullanırsam 3-4 defa canım istiyor ve sertleşiyorum
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun senin orgazm olamaman haliyle sinirlenmeye yol açıyor tabii kolay değil de kocan da bir şeyler yapması lazım yani 5 dakika ne ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyni durumlari biliyorum burada anlatamam tabiki yazabilirsen konusabilirz.
00 Yorumla
+1 yılSizin evlilik bitmiş kısacası.. Ayrılın herkes hayatını yaşasın
00 YorumlaCinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. şimdi öncelikle ilk seks yapışınızda nasıl oluyordu onu bilmek lazım
00 Yorumlayaşla alakası yok, tamamen evlilik faktörü.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
evlilik maalesef eşler arasında cinsel hayatı söndürüyor. aşkı da alıp şekil değiştirerek başka bir formata sokuyor. bu yaşadığınız sizle alakalı değil, evlilik genelde böyle. evli adam haftada 1 karısıyla oluyor ama bir şekilde fırsatı olsun haftanın 5 günü 5 farklı kadınla gece yarılarına kadar olabilir. aynı kadın olan eşiyle olmaz.
Soran+1 yılPeki kadınlar neden bu şekilde düşünmüyo ya da biz niye öyle değiliz sonuçta bizde insanız
İnsanlık öldü mü yav ablacım
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka 🤦🏼♀️
Sevgili yaparsın da aldatır mısın bilemiyorum yani
07 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapmak istemiyorum işte ama bende insanım
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum ben elimden geleni yapıyorum sanki karşımda 70 yaşında bir adam var ne biliyim
Soran+1 yılYaşamadan anlayamaz kimse cidden
+1 yılf*ck edın bence yakın cevreden kafa dengı bırıyle
00 YorumlaNasıl ya öyle şey mi olur?
00 Yorumla8 yılın üzerine bu sorunla uğraşmanız enteresan
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyide haftada 2 normal zaten. Ne istiyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi oku haftada 2mi yazıyo orada
- +1 yıl
Hım pardon, virgül vs olmayınca karıştı biraz. Haftada 1 diecem hadi nyse de 2 haftada bir filanda az cidden. Ama geçici bir dönem olabilir bu kadar takmamak lazım.
+1 yılBitmiş sizin farklı şeyler deneyim ya da ayrılın
00 Yorumla
+1 yılayrıl yoksa sonu aldatmaya gidecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz uzunca sabırlı bir bekleyişiniz olmuş.
00 YorumlaÇok saçma :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNeresi saçma 🤦🏼♀️
Soran+1 yılYıllardır yaşadığım problem ama?
Bu durumu onunla konus
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum her gün ama aynı durum devam ediyor
Soran+1 yılNeden böyle bilmiyorum diyor doktora gitmek istemiyorum bunun için doktoramı gidilir diyor. Bu olayı çok hafife alıyor bir erkek hiçmi istemez afedersin ama 70 yaşında amcam var adam benim eşimden daha istekli yengem anlatıyor hep
Soran+1 yılBeni bir tanısan, ben biriyle bir problem yaşadığımda açık açık onu çözmek için konuşurum çabalarım onunlada aynı şekilde konuşuyorum bu yazıyı paylaşmadan önce aynı şeyi yaşadık yine ve o şu an uyuyor ben salonda tv izliyorum
İlacı var
00 Yorumla
+1 yılHap al çayına koy
00 YorumlaEn iyisi
00 YorumlaUzuldum ne yapacan oeki
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılAradığın bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana karsi istegi yok
00 Yorumla