Eşimi seviyorum çok iyi bi insan eğlenceli renkli karakteri var çok iyi birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz ama neden bilmiyorum cinsel olarak arzulayamiyorum. Arzulamiyorum diye istediğinde reddetmiyorum ama içimden gelerek isteyerek girmiyorum ilişkiye. Biraz kilolu biri kendisi ondan dolayı mı bilmiyorum. O istediğinde mazeretim olmadığı sürece hiç reddetmedim çok istekli biri olmasına rağmen. Dün kendisi hep ben başlatıyorum sen niye başlatmiyorsun felann dedi ama içimden gelmiyor işte ya ne yapicam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılPsikolojik olarak, onda gördüğün bazı detaylar seni ona karşı isteksizleştirmiş. Belki görüntüsü, belki ilişkiye girme basitliği yani tutkusuzluk, belki bakımla ilgili başka ayrıntılar. Ama sebep bunlardan birisi. Zaten o kilodaki birisinden cinsel performans beklemek de zor ki merdiven bile çıkamaz, seni nasıl mutlu edecek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Kilo büyük etken spora başlamalı bende bu durumu sevgilimde yaşamıştım seviyorum ama cinsel dürtü çok azdı kilolu diye sen kilolu musun peki?
017 Yorumla
Soran1 yılYok zayıf biriyim ben
Soran1 yıl0 1.84 110 kilo ben 1.67 53 kiloyum
Soran1 yılSpor beraber yapalım dedim hem daha da motive oluruz ikimiz diye. İşten dolayı frlan yoruluyorum dedi
Soran1 yılEvlenince cinsellik yaşadığımda arzularim diye dusundum
Soran1 yılDimi bencedee yani ona kalırsa bende çalışıyorum ama zayıf olamama rağmen sporumu felan yapıyorum kendime çok dikkat eden biriyim
Soran1 yılAldatma asla olmaz. Bosanmakta istemiyorum kendisini seviyorum çünkü. Su zamanda kadar beni hiç incitmeti hep yanımda oldu. Ama cinsellikte önemli tabi ben istemeyerek ilişkiye giriyorum ve bu çok kötü bisey. İstemeyerek ilişkiye girince sanki bu benim gorevimmis gibi oluyor ben istemiyorum ama o yapıyor vs
Soran1 yılBilmiyorum bende..
Soran1 yılAçık açıkta zevk almadığımı söylemek istemiyorum onu kırmadan nasıl soyleyebilirim bilmiyorum
Soran1 yılAnladim evet böyle olabilir
1 yılBu şekilde sen hiç zevk almıyorsun boşalmıyorsun.. Aldatma yakın diyebiliriz
02 Yorumla
Soran1 yılAldatmayı hiç düşünmedim düşünmem de. Aldatacagima bosanirim daha iyi
- 1 yıl
Bu adamın karakterini seviyorsun kendisini ama cinsel çekimin yok şu zamana kadar gözün kayması lazımdı kaymadıysada yakındır
Eril enerjisi düşük geldiği için seni uyaramıyordur sana haz veren eril şeyler neler mesela
00 Yorumla
1 yılGaliba kilolu ve şeyi küçük erken boşalma var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyapacak birşeyin yok. cnsel anlamda ttmin olmak iççin başkasına vremeyeceğine göre, gözünü yumup vazifeni yapacaksın
00 Yorumla
1 yılGöbekli vs olmasını kendine etkilemek olarak degerlendir
02 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor işte
- 1 yıl
Zor bir durum sizin icjn
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Ona karşı mı istek yok yoksa genel olarak mı istek yok
06 Yorumla
Soran1 yılOna karşı istek yok
Soran1 yılBi kaç defa spor yapalım dedim Sadece kendine diyerek kırmakta istemedim beraber yapalım hem motive de oluruz dedim. İşten dolayı yoruluyorum vs dedi
Soran1 yılBencede. Ben zayıf olmama rağmen sporumu felan yapıyorum kendime çok dikkat eden biriyim
Biraz da bu davranışları ondan bekliyorum ama maalesef
Cevabını bende merak ediyorum bu durmda ne yapılır bilinmez
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce arzuluyor muydun
04 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden önce zaten cinsellik felan yaşamadık kişiliğini davranışlarını çok seviyordum
- 1 yıl
Cinsellik yaşamamak değil mesele, arzuluyor muydun diye sordum. Cinsellik yaşamak ile arzulamak farklı
Soran1 yılHayir arzu yoktu evlenince cinsellik yaşadığımda olur diye düşündüm
- 1 yıl
Büyük hata yapmışsın evlenerek o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozaman gizlice baskasi ile ol amasyada
00 Yorumla
1 yılZayıflaması için ikna et
00 Yorumla
1 yılKilolu olması etkileyebilir
00 Yorumla
1 yılCinsel şeyler oku ve saldır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKimi istiyorsun
010 Yorumla
Soran1 yılEvli bi kadin olarak eşimden başka kimseyi düşünemem yani aldatma felan olmaz asla
Cevap sahibi1 yılNeden eşine arzu olmuyor peki
Soran1 yılBılmiyorum kendisi kilolu biri ondan mı acaba diyorum. Göz zevkime hitap etmediği içindir belki de
Cevap sahibi1 yılKaç kilo sen kaç kilosun. Sonradan mı aldı kiloyu
Soran1 yıl0 1.84 110 kilo evlenmeden önce 92 kiloydu evlendikten sonra kilo aldı. Bende 1.67 53 kiloyum
Cevap sahibi1 yılKilodan değil bence başka bir şey var ilgisi yd yatak da enerji yok seni mutlu edemiyor
Soran1 yılBilmiyorum ya ben mesela fantazilere açık biriyim o pek öyle değil
Cevap sahibi1 yılNe gibi fanteziler
Soran1 yılburada fantazilerimi söyleyecek değilim ama genel olarak fantazilere açık biriyim o pek öyle değil. Sadelikten yana
Cevap sahibi1 yılUç nokta fanteziler degikse o da eşlik etmeli bence. Tk yapalım
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne kadar yıldır evlisiniz
01 Yorumla
Soran1 yıl1 yıldır
- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılBir dönem öyle olur
010 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum geçici mi bu isteksizlik bilemem
- 1 yıl
İğrenmiyorsun dimi
Soran1 yılHayir niye iğreniyim
- 1 yıl
Onunla alakası yoktur bu süreç isteksizsindir diye düşünüyorum
Soran1 yılNeden bi dönem öyle olsun ki? Kendim isteksiz biri değilim aslinda
- 1 yıl
Onu da bunalıma bağlıyor doktorlar
Soran1 yılBilmiyorum ama isteksiz ya da bakimsiz biri değilim. Fizigim de gayet iyi benlik bi sıkıntı yok
- 1 yıl
Bence yatağı tutkulu yapan da erkektir
Soran1 yılYatağı iki tarafta tutkulu yapmasını bilmeli bence. Sadece kadınla ya da sadece erkekle olacak şey değil. Sonuçta cinsellik iki taraflı yaşanan bisey
- 1 yıl
Evet ama şu an sen bitiksin ki. Özelden yazsana bana bi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılUyyy sıkıntı
00 Yorumla Zaman ver kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSana zevk vermiyor mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi