Affınıza sığınıyorum öncelikle ama o kadar üzgünüm ki burdan akıl almak istedim. Biz 1 yıllık evliyiz ikimiz de tertemiz gençlerdik. Cinsel yönden de uyumlu gibiyiz ama eşim 2 gün önce bana yetmiyorsun tatmin olmuyorum gibi şeyler dedi. Biraz tartıştık sonra dedi ki çok afedersiniz deliğin geniş beni tatmin etmiyor dedi. Ben ilişkide çok dayanamıyorum orgazm oluyorum üstüne daha da devam ediyorum bencillik olmasın diye ama o boşalamıyor ve o gün yeter diyip kalktı ve banyoda mastürbasyon yapmaya gitti yardım edeyim diye yanına gidecektim kapıyı da kilitlemiş. Çok üzülüyorum çok ağladım kadınlık gururum kalmadı ne yapacağım ben böyle ya 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgili ablam öncelikle şunu bil ki sen mükemmel bir kadınsın hem genç hem tertemiz hem de ruhuyla bedenini sevgisini vermeye hazır birisin kendini suçlama asla ve asla değerin birinin tatminsizliğine saygısızlığına bağlı değil senin kadınlığın değerin ve gururun kimsenin ağzına sakız olacak kadar ucuz değildir bir erkeğin sevgilisi veya eşi üzerinde böylesine acımasızca konuşması senin ne kadar güçlü olduğunu gösterir aslında çünkü sen buna rağmen duruyorsun aşkla bağlısın ve hala kendine değer biçiyorsun ama unutma kimse seni küçültemez kimse seni değersizleştiremez bunu sadece sen izin verirsen yapabilir onun deliğin geniş tatmin olmuyorum demesi ne kadar zavallı ve kaba olduğunu kadınlığını ne kadar ciddiye almadığını gösterir böyle bir adam saygıyı sevgiyi ve gerçek bir ilişkiyi hak etmez bu sözleriyle sadece kendi eksikliğini ve ne kadar bencil olduğunu sergilemiştir senin bencillik olmasın diye sabretmen ise ne kadar yüce gönüllü olduğunu gösterir ama unutma sağlıklı bir ilişki karşılıklı fedakârlıkla olur tek taraflı değil sen doyuyorsan sen zevk alıyorsan sen kendini mutlu hissediyorsan o da aynı şekilde karşılık vermelidir böyle olmazsa bu sadece senin enerjini ve değerini tüketir kocan kapıyı kilitlediyse orada zaten gerçeği saklayamadığı bir korku bir sorumluluk var demektir bu kadar olgun bu kadar saygılı bu kadar sevgi dolu bir kadın yanında varken böyle davranması onu küçük düşürür ama asıl kendisi utanmalı kendini mastürbasyonla tatmin etmek zorunda kalan biri partnerine karşı sorumluluğunu yerine getirememiştir bu kadar basit şimdi sana sesleniyorum sen kendi hayatının kraliçesisin kendi değerini kendi belirle böyle biri için üzülmek kendini küçük görmek değil onun gerçek yüzünü görmek için bir uyanış olmalı kendini yetersiz hissetme çünkü sorun sende değil onun yetersizliğinde ve sen bunu görüyorsan kabul ediyorsan daha güçlü ve hak ettiğin sevgiye hazır oluyorsun demektir unutma gerçek erkek kadını incitmez yüceltir gerçek adam sevgilisiyle gurur duyar ve onunla eşit şekilde sevgi verir onun o kaba ve saygısız sözleri onun ne kadar eksik ve kendine güveni düşük olduğunu gösteriyor ve sen onunla değil kendi mutluluğunla ilgilenmelisin kendini sev kendine değer ver çünkü sen bunu hak ediyorsun ve emin ol hak ettiğin sevgi ve saygı başka bir yerde seni bekliyor olabilir gözlerin hep ileriye baksın kendini küçültme cesur ol
02 Yorumla
Soran11 ayBiraz moral oldu teşekkür ederim 🥹
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ayHiçbir kadın böyle cümlelerle karşılaşmayı hak etmez. Bu yaşadığın olay, bir insanın duygularını, bedenini, özgüvenini sarsacak kadar ağır. Ve sana açıkça söyleyeyim: senin suçun değil. Senin bedeninle, kadınlığınla, değerli olup olmamanla hiçbir ilgisi yok bu durumun.
Sen eşinle evlenmişsin, birbirinize “biziz” demişsiniz. Evlilikte cinsellik bir parçasıdır ama asıl mesele saygı, anlayış ve şefkattir. Eşinin sana "genişsin, beni tatmin etmiyorsun" gibi sözler söylemesi kırıcı, aşağılayıcı ve empati yoksunu bir davranıştır. Böyle konuşmalar bir eşin psikolojisini yerle bir eder. Bunu kimse normalleştiremez.
Sen cinsellikte kendini düşünmeyip onun da mutlu olması için çabalıyorsun. Bu zaten çok kıymetli ve sevgi dolu bir yaklaşım. Ama buna karşılık partnerin seni anlamak, desteklemek yerine seni yetersiz görmekle suçluyorsa bu duygusal şiddet sayılır.
Cinsellik bir uyum işidir, ve zamanla da gelişir. İlişki içinde sorunlar olabilir ama bu tür konular aşağılamadan, incitmeden, konuşularak çözülür.
20 Yorumla
Üzüldüm senin adına okurken
47. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu bu dertten muzdarip insanlardi
Cinsellik hayatın yaşamın olduğu gibi mutlu sağlıklı bir ilişkinin de en önemli saç ayağı bence olmazsa olmazı
Ama şunu unutma
Hayatta tüm yolculuklar anlamakla başlar sevgiyle devam eder
Cinsellik sadece gir çık değil
O da bir aşk
Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat Neylersin
Diyalog kur al karşına konuş
Sen anlat düşlerini
O anlatsın
Bu utanılacak bir şey degil00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. maalesef anlayışsız bir insanla evlenmişsin. Sende bir problem olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen bişalamama problemini sana yıkmış. Çok kaba bir davranış. İnsan eşini ne duruma soktuğunu bir düşünür. Bunu yapmak yerine seninle oturup sorununu konuşsa ve beraber bir çözüm arasaydınız daha iyi olmaz mıydı? Bu nasıl bir bencillik?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
57Cevap
Onunla konuşmayı dene pes etme al otur karşına ne istiyorsun Sor nelerden hoşlandığını anlamaya çalış kendini biraz daha zorla belliki seviyorsun da kocanı buradaki kuzum çocuklarına da bakma eşler arasında ayıp olmadığını da bil isteklerini karşılamaya çalış ona daha çok sarıl öp okşa cinsellik sadece gir çık değildir yani Türkiye'de kadınlarımız sadece yatıp uzanayım gerisini görsün mantığında bakıyor ama öyle değil hatta bunla ilgini çok güzel kitaplar var oku filmlerden tüyolar al ve kendini tamamen eşine teslim et tabiri yerindeyse eğer bir kerede o seni değil sen onu s. k emin ol hoşuna gidecektir
11 Yorumla
Soran11 ayGüzel yorum tavsiye için teşekkür ederim
11 aySenin kadınlık değerin cinsellikle ölçülemez. Hiç kimse — ama hiç kimse — bir kadına “senin deliğin geniş, beni tatmin etmiyorsun” deme hakkına sahip değil. Bu tarz ifadeler, hem çok kırıcı hem de cinsel şiddet sınırında. Bir kadını, onun bedenini bu kadar doğrudan, aşağılayıcı biçimde değerlendirmek doğru değil. Bu onun seninle ilgili değil, onun empati ve saygı eksikliğiyle ilgili bir problemidir. Bazı erkekler p*rno ya da başka yerlerden gerçek dışı beklentilerle büyüyorlar. Sonra gerçekte sevdiği kadına karşı da bu saçma standartları koyabiliyor. Bu onun sorunu. Senin değerin, onun tatminsizliğine bağlı değil. Belki kendisiyle ilgili bir tatmin sorunu var ama onu senin üzerine yıkmaya çalışıyor.
11 Yorumla
Soran11 ayEvet olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 aybiraz odun kocan varmış ama üzülme herşeyin çaresi var, yani cinsel açıdan sohbet ederek başla kocanla , isteklerini sor, p*rno izliyorsa bıraksın p*rno beklentileri yükseltir, ayrıca deliğin geniş olması diye bir şey yok doğum yapmadıysan normaldir ya çok suludur ya da kocanınki küçük, yani her istediğinde yapabiliyorsan sorun değil
01 Yorumla- 11 ay
yani şikayetlerini biraz daha açarsan yardımcı olmaya çalışırız
Gizli Üye(30-35)11 ayBu tarz durumlara düşmekten korkuyorum bende umarım ne düşerim ne başkasına yaparım böyle bir şey sana da üzüldüm ama banyo kapısını niye kapadı sen onu bir şekilde rahatlatırdın oral yapardık tabi tiskinmiyorsan ön sevişmeui uzun tutartın sana yine ihtiyacı var bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
11 aySana öyle dediğşnde seninki küçük hissetmiyorum dene niye kendini bu şekile düşürüyorsun
Ayrıca gerçekten venişleme var mı vajinanda sen az çok hissedersin10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 11 ayevlenmeden önce mastürbasyon bağımlısı oluyorlar, sonra evlenince yaşadıkları cinsellik onlara zevk vermiyor. Senin suçun yok yani sıkma canını
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
11 ayÇok üzülmen normal canım kim olsa kırılırdı ama bu senin eksik ya da yetersiz olduğun anlamına gelmez onun kırıcı tarzı asıl sorun iletişimle çözülürse toparlanabilir yoksa sen tek başına taşıyamazsın bu yükü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence kocanda sorun var egosu yüksek bir kavşak olduğu için sana boq atmaya çalışıyor.. vajina genişleyen daralan bir organ zevke geldikçe genişler orgazm sırasında kasılarak çok daralır normalde de içine iki parmağını sokup makas gibi açamazsın..
00 Yorumla
11 ayDelik genişliği diye bir şey yok ki mk vajina kasdan oluşan elastik bir yapı yani içine aldığı şeye göre esneme yapısına sahip. Ha doğumdan sonra illaki gevşeme olur ama o da hazzı engellemez. İlla Haydar dümen edeceniz beni burada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sacmalamis. bahanesi de olmus gidip otuzbir cekmis aptal adam. zevk alamama sebebi gencken surekli p*rno izleyip kuru 31 cekmistir, simdi senle bosalamiyodur. kendi hayasi
02 Yorumla
Soran11 ayCidden mi ya
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
11 ayBazı kadınlarda vajina geniş oluyor evet bu da erkeğin zevk almasını engelliyor eşinle konuş eğer sende yapmak istersen daraltma operasyonları yapılıyor deneyebilirsiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
11 ayNiye geniş olsun çocuk mı doğurdun da geniş diyor kaldı ki geniş değil senin ki küçük o zaman deseydin sende böyle sorun çözülmez sorun yaratmaktan başka bir şey değildir bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
11 ayGercekten çok kötü abla ya böyle icini dökmen bize çok iyi ama biz ne soyluyebiliriz ki bu konuda sen elinden geleni yapiyorsun zaten baksana
01 Yorumla
Soran11 ayHıhm
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
11 ayBelki kendininki ince? Ey Allah'ım böyle şey denip de kalp kırılır mı? Sen üzme canını, senin hiç bir suçun yok
10 Yorumla Merhaba, daha 1 yıllık evlisiniz, neyin genişlemesinden şikayetçi! Eşin farklı bahanelerle kendisine yol arıyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayMadem deliğin geniş diyor bassın parayı botoks yaptırsın önceden bir birlikteliğin olmadıysa deliği genişleten odur botokslada olmuyorsa onda bir sorun vardır kendinde sorun bulamayan başka kişilerde bulur sorunu abla
00 Yorumlakadını orgazm olacak kadar heyecan yapmış bir çifte yetersin olanın sen olduğunu neden düşündün. belki onunki ince.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
11 ayYatağı beklemek yerine yani planlıdan çok farklı yerlerde küçük kaçamaklar denemek heyecanlandırır diye düşünüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
11 ayAma senlik bişe yokki kocanda iş yok suçu sana atıyor delik önünde kendi beceremiyorsa senin ne sucun var
00 Yorumla
11 ayBöyle davranmamalıydı çok ayıp etmiş. Ne sorun olursa olsun düzgün bir üslupla konuşulup çözülmeli
01 Yorumla
Soran11 ayEvet..
Gizli Üye(25-29)11 ayDoktora gidip daraltabilirsin kadın doğum doktoruna git
32 Yorumla
Soran11 ayKesinlikle bunu düşünucem
- 11 ay
Darla genıslıgı alakası yok sana odaklansa seks sırasında. Zevk alır hadi ordan değmez daraltma flen
Allah allah serefsize bak sanada üzüldüm gecmıs olsun basıl geniş ya gencsın bana birisi girmeye calisinca ben nefessiz kaliyorum girmiyor diye bu yaşda nasil delik büyür ki
22 Yorumla
Soran11 ayNormalde de genişmiş öyle demişti ilk zamanlar. Yukarıda bır kardeşim kadın doğuma git demiş öyle yapmayı düşünüyorum şerefsiz demeyelim yazık çok güzel seviyor sevdiğimi hissediyorum ama sadece cinsellikten soğuttu işte
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. mastürbasyon bağımlılığı diye bişey var o tür bi rahatsıslığı olmasın
00 Yorumla
11 ayerkeğinde sorun var kardeşim sen müsterih ol. kürdan penis ile sana hakaret etmeyi bıraksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
11 aySenin vajinan geniş değil onun pipisi küçüktür canım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. ~~~~ A. N. A. L. ~~~~
işte geçici çözüm anahtar kelimesi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı.
11 ayüzüldüm. çok samimane ifadeler. bunun çözümünü tıbben bir araştır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi kısa tutup
Bir tık sen daha kuru iken olabilir
Çözülür bence
00 YorumlaOlaya ters yonunden baktinizmi? Seninki genis demisya aceba omunki ince mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle durumda oralı fazla yap iyice wzdir o bosalmaya yaklaşınca giriş yapıp bosalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayKac yasindasin evlilik oncesi iliskin oldu mu özel olucak ama belkide sen genis degilsin onunki kucuk ama arada sevgi var mi varsa sorun cozulur yoksa yapilcak sey belli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. saygısızlık etmiş eşin keşke daha kibar bir şekilde anlatsaydı bu durumu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayDeğişik yollarda Ne o zaman elinle ağzınla fanteziler falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBir Çin ata sözünde derki , "kuyumu derin yoksa ip mi kısa. "
Onun ki ince ya da kısa olmasin?
11 Yorumla
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim , Damlaa_55
Gizli Üye(25-29)11 aySenin ıslanman zevk aldığını gösterir bu da normal eşin in ki çok mu küçük de laf ediyor sana geniş diye
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 aySenin herifin niyeti ters ilişki direkt söyleyemiyor ima ediyor boşalamıyorsa gitsin duvara sürtsün kendini üzme
00 Yorumla
11 aykocan çok bencilmiş bence. eminim iyisindir. kim bilir ne düşünerek onu dedi. iyi niyet görmüyorum ben pek.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayYetmiyor isen, yetirecek biriyle olmasına izin vereceksin, onunda hakkı olduğunu bilmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAmeliyat ile daraltabilirsin önemli bir durum değil yani
00 Yorumla
11 ayKc dk sürüyor
Kendısı seks yaparken kafasında sana odaklanmıyor. Diye tatmin olmıyordur odaklansa tatmin olur aq onun ben00 YorumlaKonuştunuz mu bu durumu? Genişlikten değil aşırı ıslanmadan kaynaklı sorun sanırım
01 Yorumla
11 aySenin deligin genis degilde kocanin seyi kucuk olmasin?
00 YorumlaNasıl geniş oluyor ki
14 Yorumla
Soran11 ayBende bilmiyorum çok gururum kırıldı ama
Soran11 ayBakireydim ama ilk zamanlar da geniş demişti
Gizli Üye(18-24)11 aySorun onda seni küçük düşürmesine izin verme zaten düşünceli olsaydı çözüm arardı daraltaniliriz falan filan bublar bahane
00 Yorumla
11 aySen mi genişsin yoksa onunki mi ufak acaba
02 Yorumla
Soran11 ayNe önemi var ya
- 11 ay
Hayır onunki ufaksa bu senin suçun değil.
Senin ilk ilişkin değil mi bu eleman. Daha önce biriyle oldun belli ki. Genişlemiş onun ki küçük geliyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
11 ayIstekli ol istediklerine uyum sagla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin kocan artık cinsel yönden sapıklık yapıyor
00 Yorumla
11 ayşu an Durumunuz Nasıl 🤔🤔
01 Yorumla- 11 ay
Yine Sıkıntı Yapıyor Mu
Hem O Gerçek bir Erkek değil
Vajinayı hadi ordan Darlaşır Penisi Kavrar Somurur Kendine Doğru çeker
Tabiki Kadını Doğru Silkebilirsen eğer Onun Tek derdi Gir Çık
11 ayPenisinin ebati ne kadar peki
00 Yorumla
11 ayYa peki arkadan yapsanız daha iyi olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Daha önce cinsellik yaşasın mı doğru söyle bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBence o yeterli değil
32 Yorumla
Soran11 ayBilemiyorum artık cinsellikten soğuttu
Cevap sahibi11 ayKendi yetersizliğini senin üstüne atmaya çalışıyor
Gizli Üye(30-35)11 aySorun burada sen değilsin o.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayonun ki bamya olmasın
00 Yorumla
11 ayKıyamam sana ya bu çok kötü bisey
01 Yorumla
Soran11 ayMaalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayDoyumauz mu esin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
11 ayKüçük demek ki onun
00 Yorumla Aynı ben
00 Yorumla
11 ayAlakası yok saçmalamış mal herif
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
11 ayAldatılmaya razı ol
00 Yorumla - Devamını Gör (6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım