kocam ne yaparsa yapsın zevk alamıyorum, canım da acımıyor, herhangi bir şey hissetmiyorum. yapmadığı şey kalmadı ama tatmin olamıyorum. boşluk. yaparken sıkılıyorum. e hadi bitsin falan diyorum. ama bari birimiz zevk alsın diye onun istediklerini yapmaya calısıyorum. yine de mastürbasyon gibi olmuyor. o da durmadan istiyor ya. ona kalsa her gün 2 kere yaparız. bazen işe gitmeden istiyor sabah sırf bunun için erken uyandırıyor beni. bazen işe geç kalıyor. neden bu kadar düşkün bunu yapmaya bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTuhaf bir durum. Sorun yok. İki tarafta çabalıyor. Birbirinizi seviyorsunuz. Islanma istekte var. Bence bi doktora görünün. Derinlemesine incelenirse sebep ortaya çıkabilir ya da yardımı dokunabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
her erkekte sabah ereksıyonu olur evlısın bırakta yapsın adam aranızda enazından bır ılıskı var olmayanda var kıymetını bılmen lazım ama sen adamdan zevk alamıyosun ınan farklı bırı olsa ucacaksın hep sureklı aynı haz alamadan yasanan ılıskıden dolayı hep aynısı olucak dusuncenle zevk alamıyosun ondan odaklanman gecmıs bıtmıs ona karsı..
00 Yorumla
+1 yılbu seni anlamamasından kaynaklı , hissedemiyor tamemen bedensel bir boşalma içgüdüsüyle hareket ediyor , zihinsel bir bağ kuramıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapamayan ben gibiyim daha cok
- +1 yıl
sen değilsin bunu sana ispatlayabilirim ama uzun sürer
+1 yılBelkide seni ondan soğutan şey eşinin sürekli istekle sana yaklaşması? Ne kadar süredir evlisiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 haftadır evliyiz... beni istemesi hosuma gidiyor aslında ama bilemiyorum
- +1 yıl
Daha çok yenisiniz, yani günde birkaç kez istemesi cok normal, cinsel anlamda sana yetememe durumu var sanırım,
+1 yılknk sen adamı arzulamıyorsun , yoksa bu anlattıklarınla çıldırırdın
01 Yorumla
Soran+1 yılyani eşimi beğeniyorum aslında arzuluyorum da yakısıklı geliyor falan ama yaparken zevk alamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani zevk alacağın şekilde onu yönlendirmeye ne dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar süredir evlisiniz ve bu anlattığınız durum ne zaman oluşmaya başladı, ne kadar süredir devam ediyor
08 Yorumla
Soran+1 yıl1 aydır evliyiz hatta 3 hafta olacak ilk günden beri böyle
Cevap sahibi+1 yılgaliba öncesinde bir şey yaşamadınız evlilik öncesi yani. peki sence ney eksik eşinde, neden seni hareketlendirmiyor. ten uyumsuzluğumu, fiziksel olarak beğenmemen mi, senin önyargıların mı ya da pasif bir önsevişme mi
Soran+1 yılfiziksel olarak cok beğeniyorum, bayağı beğeniyorum, cildi çok güzel, kaslı falan her gün 1.5 2 saat spor yapıyor, yüzü falan cok yakısıklı bir adam eşim. Gerçekten beğeniyorum. Islanıyorum da.. Eşim de elinden geleni yapıyor.. Her seyi yapıyor hic tabusu yok.. Her yerimi öpüyor kokluyor. Ama o işi yapmaya geldiğinde yok.. olmuyor zevk alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman çocuklukta yaşadığınz bir travma veya korku buna engel olabiliyor olabilir
Soran+1 yılolabilir bilmiyorum öyle hatırladıgım bir sey de yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılailede cinselliğin suç olarak görülmeside bilinçaltında travmaya neden olmuş olabilir
Soran+1 yılevet öyle bir aileden geldim
Cevap sahibi+1 yıleşiniz burada cinsellikten öte şefkatle yaklaşmalı o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanı arzulamıyorsun sen ya da bencil yatakta sadece kendi işini görüp yatıyorsa o yüzden oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılhiç öyle değil aslında ama bayağı çabalıyor.. ama ben de esimi beğeniyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende seksting yap sanaldan biriyle öyle tatmin et kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyorumlarda bahsetmişsin kendin çok sık mastürbasyon yaptığın için ilişkiden zevk alamıyor olabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılevlendiğimizden beri yapmıyorum ama zevk alamadığım için cinsellikte hep yapasım geliyor.. gercekten cok mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılçok tuhaf aslında evleneli çok kısa bir zaman olmuş arzunuzun isteğinizin sönmüş olması imkansız bence destek almalısınız
+1 yılOdaklana miyormusunuz iliskiye girerken acaba
01 Yorumla- +1 yıl
Vajinan mi cok. geniş acana ya da penis mi ufak ondan olabilir mi
+1 yılhep mi böyleydi ne zaman evlendiniz
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay oluyor evleneli, hep böyleydi farklı hissedemedim ön sevismede tahrik oluyorum ama sekste zevk alamıyorum
- +1 yıl
mastürbasyon sık mı yapıyorsunuz
Soran+1 yılevet evlenmeden önce her gün kesinlikle yapıyordum, bazen günde 2 kere yaptığım oluyordu hatta bazen 3
- +1 yıl
zevk alamama sebebin anlaşıldı arkadaşım
Soran+1 yılama evlendiğimden beri yapmıyorum 3 hafta olacak
- +1 yıl
zamanla düzelir daha yeni bırakmışsın bir geçiş süreci olacak. eşinle ilişkinizi fazla abartmadan yapın günde bir kaç defa fazla
+1 yılDuygusal eksiklik var galiba
00 Yorumla
+1 yılKonuştun mu bu durumu
00 YorumlaSenin ilk mi o adam la ruhuna dokunamıyo anlaşılan
00 Yorumla
+1 yılSana benim gibi bir vicdansiz lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel hayatta değil sende sorun var
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ama sorunum ne benim
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon bağımlısı olmuş olabilirsin piskolojik soruna benziyor masttan çok zevk alıyor musun
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon bağımlısı olmuş olabilirsin bir süre mastı bırak yapma olmazsa bir psikoloğa görün
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsun içinden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayal dünyası reelden önce geliyor sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel işte tadını çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Odaklanamıyormusun
010 Yorumla
Soran+1 yılhayır asla odaklanamıyorum neye odaklanacagımı bilmiyorum ne düşüneceğimi
Soran+1 yıl1 ay olacak
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılbelki de öyle ama her gün beraber uyuyup uyanıyoruz anlayamadım
Soran+1 yılıslanıyorum kocamı istiyorum da ama yaparken bazen zevk alıyor gibi hissediyorum ama sonra olmuyor yine bosluk
+1 yılMastürbasyonu cok mu yapiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılevet evlenmeden önce cok yapıyordum günde 2 kere yaptıgım oluyordu
- +1 yıl
Ondan dolayi oluyor peki esinin sana oral yapmasini istiyormusun peki
Soran+1 yılyaptı bırkac defa ama yine zevk alamadım
- +1 yıl
Bunun aciklamasi var aslinda istersen özelden atim sana aciklamasini
+1 yılNeyden kaynaklı olduğunu kendine sordun mu peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılAa bir adet ben 😃😃
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye böyle oldu ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. saçma
00 Yorumlaneden acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisi kucuk mu
07 Yorumla
Soran+1 yılortalama
Cevap sahibi+1 yılİlk yaparken zevk aliyor muydun yoksa hic bir zaman mi almadin
Soran+1 yılhiç almadım
Cevap sahibi+1 yılArkadan yapin belki ordan alirsin
Soran+1 yılhayır hic istemiyorum oradan yapmayı
Cevap sahibi+1 yılDenedin mi
Soran+1 yıldenemedim ama istemiyorum da
Gizli Üye(18-24)+1 yılYeni bi heyacan kurtarır seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsinin penis boyu kucuk mu
00 Yorumlazor bi durum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmdir
00 Yorumla