Merhaba. Kocamla yeni evliyiz ve cinsel ilişkiye girerken çok problem yaşıyoruz. Korkuyorum canımın yanmasından. Boyutum da küçük arkadaşlar öyle iri yapılı bir kadın değilim. Bu korkuyu nasıl yenerim acaba

Merhaba. Kocamla yeni evliyiz ve cinsel ilişkiye girerken çok problem yaşıyoruz. Korkuyorum canımın yanmasından. Boyutum da küçük arkadaşlar öyle iri yapılı bir kadın değilim. Bu korkuyu nasıl yenerim acaba

arkadaşım saçma sapan düşüncelerden sıyrıl ve aklını kullan. her kadın çocuk doğruabilir. hiç bir penis bir çocuk başından daha büyük değildir. oradan koca çocuk ıkıyor. vajina esnek ve kendini hemen toplayan bir organdır. koca çocuk başı çıkan yere bir penis girmesi nasıl ağrı yapar yahu. çocuğu salatalık gibi düşünsen penis yanında kalem gibi kalır.
akıl yahu akıl
aynı şey makat için de geçerli. 9 cm genişleyebiliyor ama azıcık kabız olunca insan çok zorlanıyor. bu da benzeri işte ben çok zorlanıyorum canım çok yanıyor
Öyle bir kaç arkadaşa yardımcı olmuştum burada on sevismeyle iyice sulandir eğer aşırı kalıyorsan bir kadeh kırmızı şarap iç öyle dene sorunda olursa sorarsın. Cinki bir yıl bu işi yapamayan arkadaşlarda sordular basardilsr
Cevap
25Cevap
Bu soruya kendi fotonu atman baya komik olmuş djkdkdk
O değil
koyayım dedim boyutum küçük diyince inanmıyorlar
Bunu dusubebılıyosan kadın degılsın sevdiğim erkeğin koynuna gırer her haltı yaparım canımın acıması da zevk verır daha dun seviştik arkadan ıstedı ve cok zevk verdı
Mumkun oldugunca on sevismeyi uzun tutup senin rahatlaman onemli. Bir sure kayganlastirici kullanabilirsiniz
kayganlaştırıcıyla alakalı değil. Direkt korkuyorum ilişkiden
alkol iyi mi gelir. deneyeceğim
Yani yeni evli olduğunuz için korkmanız normal 1 yıl sonra herşeye alışırsınız ve kendiniz her pozisyonda zevk almak için seks yapmayı denersiniz
Bu tecrübe ettikçe kendiliğinden geçecek bir konu. Swvişmedenönce alkol almanızı tavsiye ederim. Bir miktar psikolojik olarak rahatlamanızı sağlar
Genelde evlılilşklerde problem hep var kolay gelsin odun ile evlı olduğunu unutma
kocanı bağla sen yap ne yapacaksan. korkmana gerek kalmaz.
Kendine güvenin olacak. Korku olursa zevk almazsın kendini rahat bırak. Zevk almaya bak.
Ordan koca bebek çıkıyor. Pensmi girmicek öyle düşün kendine cesaret ver
Fake bir soru ve resim gibi duruyor
hayır
Bence sen onun hakkından gelirsin
ben fero gibi motivasyon haha
Çiddi serer yere bırakırsın
hahahaha teşekkürler
Eyvallah
sakinleştirici kullan
öyle şeyler de kullanamam
yavaş ve sakin davranın biraz ön kısmı uzun tutun
Ne kadar süredir evlisiniz
2 aydır evliyiz. ben 23 o 26 yaşında
Vajinusmus olabilir , bi doktora gitseydiniz
Kimbilir napti sana fotodaki
Ne kadarlik evlisiniz
Ne yönden korku mesela hic girmedinmi ilişkşye
Tatlısın hala bakire misin yani kocan bozmadı mı
Fotoğraf ne alaka lan
? Foto neden? Allah bilir hangi garibin
Sen bi psikoloğa git önce bence ilişkiyi boş ver
neden
Gidince öğrenirsin
Çok şanslıymış
neden
Böylesine güzel biriyle evli ve bir şeyler yaşayabiliyorsunuz şimdilik zor olmasa umarım ilerde düzelir
Saçmalık
niye
Kocan şanslıymış
niye
Tatlı eşi var. Ayrıca çok mu dar?
evett
Yardımcı olabilirim
nasıl
Ulaş bana
Sakdon mukemmeldir ya
ney
Yani ne yapalım