eşimi seviyorum ama kendisi boşalıp beni çok nadir boşaltıyor. Sevdiğim şeyleri de yapmıyor, iyice sinirim bozuluyor. Dışarıda birini beğenip benimle nasıl yatardı diye düşünüyorum o dereceye geldim, kendimi tatmin etmem bile zorlaştı iyice soğumaya başladım. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın hiçbir şekilde bahanesi ve çözümü olamaz aldatmak her kılıfta hatalıdır ve yanlıştır Ama eğer ki bu durumu çözmek istiyorsan her Gelişi güzel ilişkiyi yaşamamayı içeriye birazcık heyecan ve adrenalin kalkmayı denemelisin farklı farklı kıyafetler farklı farklı pozisyon veya fanteziler üretmelisin ki aranızdaki aşkı yeniden alevlendirebilirsin İşte o zaman eşindeki farklılığı gözle görülür şekilde anlayacaksın bunu yüzüne karşı söyledim Ne söylemediğini bilmiyorum ama bizim toplumda bu birazcık genel bir sorundur kendi boşalıp rahatladıktan sonra sırtına dönüp uyurlar Ama bu aldatmak için bir sebep ya da gerekçe değildir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Esinde erken bosalma sorunu var demekki girip 5-10 gitgelde bosaliyor sen daha sulanmadan iş bitiyor. Tabikide weninde bosalip rahatlamak hakkın. Bu durumda biraz detay verirsen ne yapman gerekir söylerim ancak burada geç boşalan hanım olduğu için hanımı eşi iyice oral yolla tahrik edip iyice sulanması ve bosalmaya taklastirip sonradan esinde sokarak aynı anda boşalmayi sağlamalıdır. Bunları bir deneyin başarılı olursa böyle devam edersiniz başarılı olmazsa içinde bosalmadan nasil durdurulur o metoduda anlatirim bol keyifli gunler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bir boşanma sebebidir biliyorsundur. Boşan demiyorum ama hayatını zindan edemez. Seni kötü şeylere sürükleyemez. Seni o yönden mutlu etmek zorunda. Bir terapiye gitmesi gerektiğini yoksa artık boşanacağını alttan alttan göster. Net ol her şeyde net olmazsan kendi eksiklerini kapatmaya çalışacak gurur yapacak. Hayatta zaman çok değerli senin zamanını çalmasın. O seni düşünmüyorsa boşanıp düzgün bir yuva kurabilirsin. İlk önce yuvanı kurtarmaya çalış. Baktın o yuvayı ayakta tutmak istemiyor. Gerekeni yap ki hayatında keşke deme.
00 Yorumla
Bunu onunla konuşmalısın öncelikle gerekirse cinsel terapi uzmanına gitmelisiniz bir sürü hastam bu durumdan şikayetçi maalesef erkekler biraz bu konuda kendisini düşünüyor sadece erkenden boşalıp eşini yarım bırakıyor bu da kadınsa isteksizliğe neden oluyor ağrıyı söylemiyorum bile
02 Yorumla
Soran+1 yılağrıdan uyuyamayan ben...
gitmiyor ki terapiste, erken boşalma için doktora zor götürdüm
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
76Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendisiyle konuştunmu önemli olan o. Belki konunun önemini anlamamıştır.
Senin istediklerin neler onun yapmadığı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman ayrılabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkasından aldat. Yemeyenin malını yerler demişler. Ben senin yerinde olsam suratına direkt yetersiz erkek olduğunu söylerim erkekliğinden her fırsatta vururum ve soyunma zahmetine bile girmem
1014 Yorumla- +1 yıl
Buda bir nebi kasarslik boşan ya
Cevap sahibi+1 yıl@Umutguven34 niye boşansın kadın için dul olmak kolay değil. Kadın çekiyorsa adam da çekecek
- +1 yıl
Boş konuşma istersen yetersiz geliyorsa şerefinle boşan aldatmak ne erkeğe ne kadına yakışmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Umutguven34 erkekler eşi yetmeyince kolay aldatıyor adam adam oluncaya kadar aldatmaya devam
- +1 yıl
Genel bir konuşma ama yanlış bana göre değil
Cevap sahibi+1 yıl@Umutguven34 anlıyorum. Ben o yüzden yapılmadan evlenmeme taraftarıyım. Evlen boşandan daha mantıklı
- +1 yıl
Yani biraz haklısın aslında
Cevap sahibi+1 yıl@Umutguven34 bizim toplumda millet hep bu yüzden boşanıyor kafayı yiyor. Mutlu cinsel hayatı olan insan evine gelmek için kırk takla atar bizimkiler eşinin yüzünü görmemek için her şeyi yapıyor
- +1 yıl
Yanlış tercihler cinselliği yönetmeyi bilmedikleri içinde aslında
Cevap sahibi+1 yıl@Umutguven34 yönetmekten ziyade cinselliğin ne olduğunu bilmemek. Evlenme yaşı da arttı zaten o yaşa kadar millet kendini baskılıyor sonra ne çıkarsa diye evleniyor cinsellik bilgisi p*rno ibaret
- +1 yıl
Bu konu da sana hak veriyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir fantezi arkadasi buk konusarak ya da goruntulu deneyerke kendini bosaltman iyi olabikir. Bazen eslerde uyum olmuyor ya da doyum bir tarfta yaşanirken diger tarafta yasanmiyor. Buda cinslelik ve seksk sevgisi istegi arzusu ve bakisina baglidir. Mesela ben severim eşim sevmez bend eburada bunyuzden partner arayan bir halde oldum... sonucta uyum istek arzu heyecan onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim de yeter acıdı diye yarıda bıraktırır hayat adaletsiz.
22 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
Cevap sahibi+1 yılşu an senle aynı durumda olmak da kaderin cilvesi ne kadar inkar etsen de istekli ve tatmin olma arzusu ile buradasın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe yapman gerektiğini zaten kendin kafana koymuşsun, başkada yapacak bir şey yok.
Ben özellikle aynı anda orgazm taraftarıyım. Karşı tarafı bekler ve aynı anda olurum. Çoğunlukla böyledir.
Yoksa o kadını yazık değilmi, onunda zevk alma hakkı var. Çok nadir karşı taraf olmadan boşalmışımdır.00 Yorumla
+1 yıl"Merak etmeyin hanfendi çift terapistiniz olarak eşiniz ve size yardımcı olacağım."
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle bu konuyu konuştun mu bilmiyorum. Konuşmadıysan konuş ve birlikte çözüm arayın. Gözünü dışarıya dikme. Evliliğin zarar görür. Bir de hiç nir erkeğin alnında erken boşalmayacağı yazmaz. Yani yağmurdan kaçarken doluya yakalanabilirsin.
00 Yorumla Bir süre kepenkleri kapatıp boykot edebilirsin. Madem senin sevdiğin şekilde yapmıyor, sen de yapmak zorunda değilsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılarada yapıyorum öyle istediğinde yorgunum diyip geçiştiriyorum ama aşırı yükseldiğimde zorla açıyorum yaptırıyorum kendimi napayım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDurumuna üzüldüm. Peki sevisirken sana dair yapmayı sevdiği ya da fantezileri falan yok mu bu durumu fırsata cevirsen? Senin yaşın doğru ise , bu durumu daha şaşırtıcı bulurum. Onun yaşı kaç?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende hiç bir suç yok değil mi? Önce bir kendine bak. Boşanırsın en fazla bir kaç sadece fiziki olarak insan gibi görünenler aldat demiş bu ahlaksızlık haysiyetsizlik boşan derim
00 Yorumla Kocan yorgun olabilir iş sitresi veya kafaya taktiği şeyler olabilir ama bunu kocana al bu bir macun Ecaktar.
( erken eriksiyon oluyorsa )sertlersme problemi varsa
istek yetersizliği varsa bunu al derim bunu kocana yedir sana yemin ederim seni ezer 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazilari aldat falan demis , bak sakin. Bosan , sonra istedigini yasa. Ama aldatirsan , aldatilirsin.
54 Yorumla- +1 yıl
Eşimi seviyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılKuru sevgi yetmiyomus ama , baksana isyan ediyo
- +1 yıl
Kimiside sevgi arar işte sen hiç aldatildin mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılCazibeli ol.
İddialı kıyafetler dene.
Guzel seyler söyle.
Kısacası baştan çıkar.
Devamı gelir.23 Yorumla
Soran+1 yılsence yapmıyor muyum? hevesimi bırakmadı artık. Yeni fanteziler çıkardım hepsine bahane buldu
Cevap sahibi+1 yılBu terslikte bir iş var. Erkeğin istekli olması gerekirdi normalde noldu buna. Konuş anlatsın sorun neyse. Yoksa başkasıyla mi yapıyor da sana istek kalmadı.
Ona senin hissettiğin gibi davran mesela ilişki ortasında bırak birden empatisini geliştir tabiki öncelikle bu durumu konuş
00 YorumlaBunun sonu aldatma, yani kimse istemez ama öyle olcak. Bir kadın yoklukta bırakılırsa böyle olur kadında da suç yok. Konuştun mu hiç onunla?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Sende yemeğine geciktirici atı ver 😃 ondan sonra istek artırıcı daya tatlısına bak sonra nasılda odadan odaya kovalıyor seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz resmen size zulmediyor. Bunun belli sebepleri olmalı ve konuşarak bunları bulup, çözmelisiniz. Yoksa bu iş mahkeme de biter...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Bu konuda benim de sılomtılarım vardı istersen ulaş bana fikir alışverişi yapalım belki aranıızdaki sorunu çözmene faydam olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl11 yıllık evliliğin başından beri aynı dertten muzdarip olan ben, senin kaç yıllık evli olduğunu merak ettim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Durum kiritik ama bunu cidden eşinle çözmelisin burada saçma sapan yorumlarla kafan karışmasın
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙄
+1 yılMekan degiştirin monotonlaşmış farklı aktiviteler yap burdan bul as far yazabildim
02 Yorumla
Soran+1 yılben buluyorum da yapmıyor
- +1 yıl
orada başka sıkıntı var adına üzüldüm
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Valla benimkinin sonu boşanma ile bitti.. Dilerim hakkınızda hayırlısı olur..
02 Yorumla
Soran+1 yıl😟
+1 yılBu saatten sonra eşinle ilişkin düzelmez hep böyle devam eder ne yazikki sorunlu bir ilişkiniz var
02 Yorumla
Soran+1 yıl😟
- +1 yıl
Bazen olmaz hayat istediğini sunmaz sunsada uymaz
+1 yılÇok kötü bir şey ya acil Bunu konuşup düzeltmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşkee
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKocanla konuşmalısın, cinsel terapist onerebilirim. Onun dışındaki her şey seni hata yapmaya aldatmaya meyillendirrvikir dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılgitmez ki, ben erken boşalma meselesi için doktora yaka paça zorla götürdüm utanıyor
- +1 yıl
Sorun çözülmedi mi? Erkeklik gururu fazla oluyor ama iste aşılması lazim
+1 yılonunla bu durumu güzelce konuş çözüm bulmak lazım yani yoksa sarsılır evlilik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeni maceralara yelken aç yoksa kuru kuru gezersin maalesef
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Fanteziler veya oyuncaklar deneyin yoksa aldatmaya doğru gider
00 Yorumla
+1 yılBu konuda yanlız değilsin bu yüzden partnerlerim arkadaşlarım oluyo hayatı bu şekilde yaşıyorum😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sende kocanı kiskandir. Seni kıskanmasını sağla...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eşin ile otur açıkça konuş. sorunlarını beklentilerini dile getir
00 Yorumla
+1 yılYeterli olani bulmak kolay
12 Yorumla
Soran+1 yıl🤔
- +1 yıl
Düşünülcek bişeyi yok
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. gerekeni yap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bosaltamiyor ve bunu duzeltmiyorsa sende seni deli gibi inlete inlete beceren biriyle olll. Off Şu an burada olsan varya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yaparken arka deliğine parmakla gir prostatına masaj yap hem sertliği artar hem de fazla meniyi akıtır böylece daha geç boşalır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsinle konusacan bu durumu, derdini anlatacan isteklerini anlatacan
02 Yorumla
Soran+1 yılanlasa
Cevap sahibi+1 yılNeyi anlamiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhh ah. Biz bekarlar da evliler sabahlara kadar sevişiyor zannediyoruz ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılvaatler o şekildeydi🙄
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm adına. Senin için biseyler yapabilir miyimm😅😜
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sevdiğiniz şeyleri o sevmiyor demek ki. ortak noktada buluşmanız lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de o kadar doluyum ki evli bir kadın keşke ban yürüse diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeğendiğin erkekler seninle nasıl yatardı diye düşünürken yükseliyor musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kötü ya. Kendini tatmin wtmen nasıl zorlaştı anlamadım?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu gidişle vurdurursun. aslında senin gibi birini düşürsem fena oral yapmak isterdim zevkine.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle istekli eşin oluyor ve onu her gün duvara yaslamadan, kucağa almadan nasıl durabiliyor ya
00 Yorumla
+1 yılbaşka erkekle yat
91 Yorumla
+1 yılBenim de sorunum benzer bi şey , biraz konuşalım mı
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir biriyim yapmak istiyorsan yapabiliriz aramızda kalır her şey
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam bencil sadece kendini düşünen bir zavallı seni o ateşli bir şekilde nasıl bırakır anlamsız ve zeka seviyesi düşük bir kişi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmaya boşalmaya iyice dolmuşsun.
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
- +1 yıl
Üzüldüm. Mastürbasyon yap demek istemem ama geriye de diyecek bir şey kalmıyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa kendine mukayyet ol ya da boşan
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙄
- +1 yıl
Yani bana düşmez belki ama çok riskli bir durumda kritik bir eşikte olma ihtimalin var.
+1 yılHep mi böyleydi
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo yaklaşık 1 senedir böyle
- +1 yıl
Ozaman normal sorun kocanda değil. Cinsel yeterlizlik yok adamda. Sürekli seni becermekten sıkılmış.
buradan aradığını bulursun
00 Yorumla
+1 yılDinamik birisini bulup sende keyfine bak
00 Yorumla
+1 yılNasil yetersiz derken mesela
00 Yorumla
+1 yılhiç y*rak görmemiş gibi oral seks çek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle böyle ilişkiden soğuyacaksın işte
01 Yorumla- +1 yıl
Ondan sonra eşim niye isteksiz diye hayıflanacak
+1 yılBöyle ateşli hatunları böyle erkekeler gaketmiyor
00 Yorumla
+1 yılhayaller ve hasretler
01 Yorumla- +1 yıl
az bak
+1 yılBaşka biri olmalı zevk yaşamak hakkın
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında