Kocamla cinsellik yaşayamıyoruz, ne yapmalıyım?

Eşimle birsürü sorunum var ama bunların başında en önemlisi cinsellik. İkimizde daha önce birileriyle cinsellik yaşamamış insanlarız. Eşimi uzun yıllardır tanıyorum ve daha 10 aylık evliyiz ama aramızda adam akıllı bir şey geçmedi. İlk zamanlar her güne yakındı oda benim isteğimle tabi 1 ay bile sürmedi ya da 1 ,2 gün arayla ve sadece 1 kere görev gibiydi. Sevgiliyken oysaki çok başkaydı bana karşı nişan arefesinde şeker hastalığı çıktı işte o zaman uzak durmaya bu konudan başladı. Ayda 1 2 olsun desem sesini çıkarmaz. Evlendim evleneli kaç kere mastürbasyon yaptım bilmiyorum. Çok utanıyorum zaten bir eşim varken bekarmış gibi kendimi tatmin etmek beni mahvediyor. Bekarlıktan farkım yok hatta daha kötü yaşantım oldu diyebilirim. Eşim daha 30 yaşında. Daha evliliğin başında cinsellik yaşanmadan bitti o kadar üzülüyorum ki çocuğumuz da olmuyor biraz benden yana. Bazen iyi ki şu an olmuyor diyorum olsa hepten biter gibi geliyor her şey daha hiçbir şey yaşamadım ki koca 1 yıl diyelim boşa gitti resmen. Ne sabah yaptık ne banyoda yaptık ne herhangi değişik yerde hep yatak odası ve belkide en kötüsü yüzlerce pozisyon arasından sadece ikisini yapıyoruz 2 ya 2.10 aydır 2 ve bir kere sonra üstünü giy salona geç. Görev gibi ihtiyaç gibi değil tutku değil. Kardeş gibiyiz oysa ki ben zerre doymadım ona ! Ona bakınca azıyorum her anlamda isteyip çok seviyorum ama onda tık yok mahvoluyorum. Bana diyor mesela sende gelsene bi bana durduk yere e nasıl geleyim ki? Evlendiğimizden beri milyon kez reddetmiş beni. Utanıyorum çok utanıyorum kocam gibi değil gözümde dersem red cevabı alıp gururumun kırılmasından çok utanıp korkuyorum. Sanki ona hiç ulaşmamışım gibi sanki o hiç benim olmamış hala onu elde edememişim gibi hissediyorum. Elin adamı gibi bu konuda gözümde. Son aylardır hatta 1 hafta 10 gün 13 güne kadar çıktı yapmadığımız. Her yerde okuyorum da hiçbir kadın erkekte cinsellikten şikayet etmemiş ama erkekler hep muzdarip kendi derdimle aynı olan kadın görmedim çok üzülüyorum bu durum nasıl değişir ne yapabilirim?

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada dün hamile olduğumu öğrendim ikimizde şoktayız en başından beri istiyorduk ama olmuyordu doğal yolla hiç beklemediğimiz bir anda hamile kalmama aşırı şaşırdık nasip işte ❤️
Kocamla cinsellik yaşayamıyoruz, ne yapmalıyım?