Eşimle birsürü sorunum var ama bunların başında en önemlisi cinsellik. İkimizde daha önce birileriyle cinsellik yaşamamış insanlarız. Eşimi uzun yıllardır tanıyorum ve daha 10 aylık evliyiz ama aramızda adam akıllı bir şey geçmedi. İlk zamanlar her güne yakındı oda benim isteğimle tabi 1 ay bile sürmedi ya da 1 ,2 gün arayla ve sadece 1 kere görev gibiydi. Sevgiliyken oysaki çok başkaydı bana karşı nişan arefesinde şeker hastalığı çıktı işte o zaman uzak durmaya bu konudan başladı. Ayda 1 2 olsun desem sesini çıkarmaz. Evlendim evleneli kaç kere mastürbasyon yaptım bilmiyorum. Çok utanıyorum zaten bir eşim varken bekarmış gibi kendimi tatmin etmek beni mahvediyor. Bekarlıktan farkım yok hatta daha kötü yaşantım oldu diyebilirim. Eşim daha 30 yaşında. Daha evliliğin başında cinsellik yaşanmadan bitti o kadar üzülüyorum ki çocuğumuz da olmuyor biraz benden yana. Bazen iyi ki şu an olmuyor diyorum olsa hepten biter gibi geliyor her şey daha hiçbir şey yaşamadım ki koca 1 yıl diyelim boşa gitti resmen. Ne sabah yaptık ne banyoda yaptık ne herhangi değişik yerde hep yatak odası ve belkide en kötüsü yüzlerce pozisyon arasından sadece ikisini yapıyoruz 2 ya 2.10 aydır 2 ve bir kere sonra üstünü giy salona geç. Görev gibi ihtiyaç gibi değil tutku değil. Kardeş gibiyiz oysa ki ben zerre doymadım ona ! Ona bakınca azıyorum her anlamda isteyip çok seviyorum ama onda tık yok mahvoluyorum. Bana diyor mesela sende gelsene bi bana durduk yere e nasıl geleyim ki? Evlendiğimizden beri milyon kez reddetmiş beni. Utanıyorum çok utanıyorum kocam gibi değil gözümde dersem red cevabı alıp gururumun kırılmasından çok utanıp korkuyorum. Sanki ona hiç ulaşmamışım gibi sanki o hiç benim olmamış hala onu elde edememişim gibi hissediyorum. Elin adamı gibi bu konuda gözümde. Son aylardır hatta 1 hafta 10 gün 13 güne kadar çıktı yapmadığımız. Her yerde okuyorum da hiçbir kadın erkekte cinsellikten şikayet etmemiş ama erkekler hep muzdarip kendi derdimle aynı olan kadın görmedim çok üzülüyorum bu durum nasıl değişir ne yapabilirim?
Kardeş sana bunu anlatayım da, nasıl anlatayım bilemedim. Bak ben bu durumu yaşadım. Kendim tip 1 diyabet hastasıyım. Mahallemdeki bir şerefsiz bana, şeker hastaları erekte olamaz bir süre sonra, sen nasıl yapabiliyorsun 28 yaşındasın falan diyordu.
Ben bunu kafama takmaktan dolayı, kendimde erekte bozukluğu oluştu ve bunu şekerden dolayı zannettim.
Aktarcıya gidip bir macun aldım. İşte bir çay kaşığı kullanırsan, düzelir demişti. İlk kullandığımda, partnerimle bir gecede 5 kere yaptım.
Sonra internetten biraz araştırınca; bir doktor" sabah uyandığınızda erekte oluyorsanız, evde otururken p*rnoda erekte oluyorsanız, sizde şekerden dolayı sorun falan yoktur diyordu."
Ben de bilerek psikolojik mi diye ölçmek için, sadece tırnak ucu kadar aynı macundan yedim. O tırnak ucu normal miktarın çok çok altında olmasına rağmen, partnerimle ateşli bir sevişme ve iki üç kere seks yapmıştık aynı gecede.
Bu yüzden eşine şekerden dolayı olmadığını, psikolojik olduğunu söyle.
Spora yazılsın, şekeri kessin, ekmeği kessin, protein ağırlıklı beslensin. Beygir gibi seni her gece...
02 Yorumla
Soran1 yılEtekte durumu değil aslında isteksizlik var yani ona koymaz yapmamak bıraksan uzun zaman yapmaz bence bana öyle geliyor. Çok isteksiz ve erken boşalıyor
En İyi Cevaplar
Erkeklerin bazı dönemlerde böyle problemleri olabiliyor. Sen kendini yetersiz hissediyorsun arzulanmiyor hissediyorsun sakın bu hisse kapılma. Öyle bir şey olmadığına eminim. Düşük gözükecek bir şey yok sen istiyorsun yanasiyorsun oda aynısını yapıyor sana. mastürbasyon yapıyor olabilir isteksizliğe neden olacaktır bu onda. Sağlık problemi olabilir testesteron seviyesi düşmüş olabilir. İsteği arttırıcı takviye ilaçlar kullanmaya ikna et bence biraz zamanla rutine binecektir. Ateş kısmına gelicek olursak senin istediğin tarzda ateşli bir ilişki hiç olmayabilir. Bu ten uyumuyla alakalı bir şey bunun için pek yapacak bir şey yok. İlişki esnasında ereksiyon problemi yaşadığı olmuştur muhtemelen onu ve seni kötü etkilemiştir bu olay doğru mu
09 Yorumla
Soran1 yılO mastürbasyon. Yapmaz hep ben yaparım o evde yokken. Hep şeker hastalığı onu bitirdi. Ayrıca ten uyumu diyorsun ya evlenmeden önce demiştim ki evlenince zevkten delircem bir an önce evlensem falan tam tersi oldu. Ya ben onu görünce bile azardım eline tutsam ıslanırdım o kadar düşün. Başka biri için adla aynısı geçerli değil onda hep böyle olurdum yüzüne bile baksam azarım o derece ben aşırı istekli olduğumdan değil kocamı çok sevip çok istediğimden. Ama kocam olsa da şimdi değil gibi ona ulaşamıyorum ki bedeni benim değil sanki o sanki benim değil. Ve son soruna gelecek olursak evet öyle problemi oldu ama şöyle diyeyim kalkıyor da bazen süreklilik sağlamıyor kalkması sonradan inebiliyor sorun oydu çok etkili ilaç aldık 2. kullanışı bakalım ama önemli olan isteği olması. Aslında ten uyumu çok vardı yani ama o isteksiz diye çıkmıyor ön plana.
- 1 yıl
Yani biraz sen de abart bu dönemde parcaladin beni yedi. Bitirdin vs de gcunu hissettir ilaçla güveni yerine gelicek bence sende bu dönemde mastürbasyon ile idare et darlama çok fazla. Bir sorun yok gibi gözüküyor dönemsel bence ne kadardır. Bu şekilde diyebilirsin bir de evlilikte bazı şeyler sevgiliyken olduğu gibi olmuyor. 2 güne bir iyi bı skor:)
Soran1 yılÖyle bir şey desem daha çok yapası gelmez dalga geçtiğimi düşünür ve haklı da çünkü dediklerini söyletecek %1 bile bir şey yok 5 10 dk için o laflar denir mi? Tam bir şeyler yaşamazken. Ama sevgiliyken cinsellik yaşamıyorduk sadece öpme elleme. Aşırı düşkündü o zaman sonra şeker hastalığı çıktı dünyaya küstü isteksizlik o biçim.
- 1 yıl
Ya şekerle çok alakası olduğunu düşünmüyorum ekonomik sorunlar çok etkiliyor erkekleri. Sana gerçekten yardımcı olmak istiyorum çünkü burada aptal saptal sorulara nazaran gerçekten bu sorunu yaşadığın ve kafaya taktiğin çok belli. Ekonomik bı sorun var mı ailede? Ya da sen tatmin olamadigin zaman onun seni boşaltması için zorladigin oluyor mu? Reddedildigin oluyordur reddetme sebebi yorgunum mu oluyor? Herhangi bi fantezi ürünü almayı denedin mi özel giysidir iccamasiridir örümcek adam kostümü falan bahsetmiyorum dantelli camasirdir vs dir. Özel bı fantazisi var mı mesela. Bunu sorabilirsin. Senin böyle yaşamak isteyipte yasayamadigin bı fantazin var mı hiç merak ettiğin diye sorabilirsin. Ben ayak takintiliyim mesela herkesin vardır diye düşünüyorum.
Soran1 yılİlk soruna cevabım aslında zenginiz ama şu an o zenginlikten faydalanamıyoruz. Eşim elektrik şirketinde çalışıyor. Giderimiz çok İllaki ekonomik sıkıntı oluyor. Evlendiğimizden beri bu sıkıntılardan gezemedik hiçbir şey yapamadık ilişkimiz beslenemedi anı biriktiremedik. Hep evdeydik ya da ailelerin yanına gittik oturmaya. Ve evlendiğimizin başında borsa işine girmiş 500 bin kaybetmiş ben olsam kahrımdan ölürdüm o başta üzülüp takmış sonra umursamamış o öyle para durumlarını takmaz yani kaybedince ama lazım olunca ayrı tabi. Sürekli elinde tel ilgisizlikte o biçim eli aşırı açık insan çalışkan da ama bence yine borsa oynuyor ve onu takip ettiği için tel elinde teli asla asla bırakmıyor video izliyorum maç takip ediyorum diyor ama bu çok aşırı yani aldatan da yapmaz ( ki adım gibi eminim ondan ) video maç bakan da bu kadar tele bağımlı olmaz. Tuvalete kadar hep onla. Sonra en ufak yeri ağrır hemen doktor sanki sürekli kendinde büyük hastalık arar gibi heran çıkacakta ölecek gibi sanki çok takıntılı dışarıdan hiçbir şey takmıyor gibi görünüyor ama aşırı takıntılı. Maddiyat hep sorun oldu evlendiğimizden beri istediğimiz hayatı asla yaşayamadık
Soran1 yılReddetme sebebi önceden yorgunum şimdi olmaz akşam ya da yarın gibi sebeplerdi bazen bir şeyler kullanırdı etkisi şimdi değil falan derdi. Giydim tabi işe yaramıyor en son vücut çorabı giydim bilmiyorsan netten bak böyle şeyler giyme sen her halinle çekicisin dedi sevişirken. Bizde öyle şeyler yok
- 1 yıl
Doğru yerdeyiz o zaman bak. Muhtemelen ekonomik anlamda kendini suçlu hissettiği baskı altında olduğu bı durum var bu onu mutsuz hissettiriyor bilinç altında elinde bu kadar telefon olan erkeğin mastürbasyon yapmaması imkansız. Bı şekilde biraktirman gerek. Biliyorum vücut çorabını evet güzel bence denemekten vazgeçme bu ürünlerden ama sürekli değil. Kendimi iyi hissettiriyor de ki gerçekten kadınlar iyi hissediyor bu durumlarda. Sen her halinle cekicisindir ona da katılıyorum ama onda baskı oluşturuyor demekki bu durum seni sevdiğine katılıyorum bu hareketlerini yorumlucak olursak sana karşı kendisini yatakta sorumlu hissediyor ve bu da baskı oluşturuyor onda çünkü hazır değil. fantezi işini bir sor derim ben. Ve penisiyle ilgilen sürekli kalkmıyor etmiyor desede kalksın diye ugrasamicam özledim selam vericem op bırak seviyorum oynamayı de oyna benim hoşuma gidiyo algisini yaratarak. Biz onla anlaşırız de ben istersem kalkar kafanı yorma de vs vs yani o baskıyı bı yerden hafifletmemiz gerekiyor
Soran1 yılBenimkinin seksle alakası hiç yok ne mastı bekarken bile öyle düşkün değildi mastürbasyon falan yani. Hayatta işi olmaz hemde istekli deli gibi arzulu karısı varken. Kalkıyor da zaten işte hep bir şey buluyor hep lafı var suratımı az aşık görmesin sonra hemen neyin var hiç üzülemicem evliliğimde iyi giden tek şey yok ama hep mutlu görmek istiyor beni oda komik biridir güler eder ne yaşarsa yaşasın ama sıkıntılarımı düşünmekten gülerken bir anda suratım asılıyor ben kadar bu sıkıntılar da deliren tek insan yok.
- 1 yıl
Düzelir her şey. Bana da dışardan baksan öyle bı insan değilim ama günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum ilişki sonrası bile. o öyle belli olmaz. Evlilikte olur sorunlar bir şekilde keyif almayı bulcaksin burdan çünkü sen de o da birbirinizi seviyorsunuz çözülemeyecek problem olamaz bu şekilde.
Gizli Üye(25-29)1 yılOkuduklarım beni hem çok şaşırttı hem çok üzdü.
Yaşadığın bunalmayı, bıkkınlığı ve çaresizlik hissini o kadar iyi yansıtmışsın ki, artık dayanamayıp en azından içini dökme maksatlı yazdığın bariz.
İlk defa böyle bir şey duydum ve senin adına çok üzüldüm, hele bir de sen de evliliğe kadar kendini tutmuş birisi olunca kendimi senin yerine koymam daha kolay oldu.
Çözüme gelecek olursak ben her zaman evvela konuşmanın taraftarıyım ancak sizde o evre dermansız geçmiş gibi.
O yüzden ben eşini de ikna ederek doktora görünmenizi öneririm zira bu gerçekten asla ama asla normal değil.
Eğer doktora gelmez diyorsan pek doğru olmasa da tek yöntem kalıyor o da haber vermeden çeşitli içecekler kullanmak021 Yorumla
Soran1 yılSağol ama gitti zaten en son hapta verdi ama isteksizlik farklı bir şey ona çare ne olur bilmiyorum ki. Çok bunaldım ben 28 olcam oda 31 olacak daha yaşımız çok genç. En başından beri bir şey adam akıllı yaşamamak beni üzüyor.
Cevap sahibi1 yılSeninle yaşıtım, evliliği bekliyorum.
Bu yazdıkların beni o kadar şaşırttı ki bir erkek nasıl böyle olabilir aklım almıyor.
Ek hastalığı var mı acaba
Soran1 yılŞeker hastalığı her şeyi başlatan
Cevap sahibi1 yılAh diyabet…
Berbat bir hastalık birçok konuda.
Şeker regülasyonu nasıl değerleri iyi mi
Soran1 yılEşim normalde önceden ideal kilosundaydı ama şeker hastalığına yakalandığında baya kilo aldı göbekten normalde sporla uğraşan biriydi yapılıdır ama bayadır çok yiyor ve kilo alıyor bu onu daha zora sokuyor. Cinsellikte pozisyonda da zor oluyor çok göbeği var. Yani yüksek ama aşırı değil yani tip 2 daha başında
Cevap sahibi1 yılKötü olan şeker regülasyonu ve yüksek HgbA1c değerleri başta damar sinir yapıları olmak üzere hemen her sistemi olumsuz etkiler buna cinsellik de dahil.
Açıkçası en birincil çözümün kilo verme olacağı kanaatindeyim, akabinde arzu seviyesi de toparlayacaktır biraz.
Umarım çözüm olur da aşık olduğun adamla doyasıya mutlu olabilirsin her konuda
Soran1 yıl3 aylık şekeri en son bakıldığında 20 ile 42 arasında olması gerekirken 54tü. Şubat ayında mı ne baktırmıştı. Aynen öyle kilo vermek en iyisi olacak doğru oda biliyor bunu. Çok teşekkür ederim söylediklerin için ama işte bilmiyorum ne olur
Cevap sahibi1 yılHanımefendi bu değer hayli yüksek, ayrıca bahsettiğiniz değerde üst sınır 6.5, yine de kontrol eder misiniz değerini?
Mevcut haliyle ameliyat gerekecek olsa ameliyat olamaz o derece yüksek
Soran1 yılCidden o kadar aşırı yüksek mi? Bu arada mesleğiniz sağlık çalışanı falan mı? 4/6 arasıymış onunki 7.1 çıkmış dediğim gibi.
Cevap sahibi1 yılDoktorum.
İyi bakalım 7.1 kötü değil ancak kilo vermesi cinsellik de dahil olmak üzere her konuda fayda sağlayacaktır
Soran1 yılAynen tabi daha çok rahatlıyor. Branşınız nedir?
Cevap sahibi1 yılBiraz bu konuyla bağımsız 😅
Ortopedi doktoruyum, yine de genel tebabete hakim oluyoruz aldığımız eğitimle.
Soran1 yılAnladım evet doğrudur. İllaki bizlerden çok bilgiye sahipsiniz. Cidden çözüm bulmak istiyorum şu an lifta 5 mg diye ilaca başladı ürolog önerdi.
Cevap sahibi1 yılBaşlangıç tedavisini önermiş dozu da aynı şekilde.
Şu an için etkisini gördünüz mü
Soran1 yılHenüz 2 3 kez kullandı anlaşılıyor gibi sertlikte ama az sürdüğü için tam bir şey diyemiyorum. Sürekli oyalıyor hiçbir zaman tam seks yaşayamaıyoeuz iki tarafta boşalıyor ama sanki amaç buymuş gibi ben her şeyi yapmak istiyorum oysa.
Cevap sahibi1 yılİlaç sadece fizyolojik bir etki sağlar, geriye kalan ön sevişme Tutku gibi konular maalesef kişide bitiyor.
Umarım artan sertliği artan şehvet, bunu da çok daha tutkulu ve her şeyiyle tamam dedirten seks hayatı takip eder.
Cinsel hayattaki mutsuzluğun birçok soruna gebe olduğunu her anlamda görüyoruz
Soran1 yılAynen öyle kendimi ona yakın asla hissedemiyorum ev arkadaşı gibiyiz.
Cevap sahibi1 yılBu şekilde olup evliliği biten arkadaşlarım oldu ancak orada sorun hep kadın tarafındaydı, nadiren denk gelinen bir olay ne yazık ki senin başına gelmiş.
Üzülmemek elde değil durumuna.
Soran1 yılBende çok garipsiyorum erkeklerin durumuna kadın olarak ben düştüm. Daha çok sorunumuz varda bu eşime kendimi yakın hissedeceğim en önemli şey diye bunu sordum. Ev arkadaşıyız bildiğin hiç birbirimizle ilgilenme de yok. İlgisiz baya tel elinde sürekli.
Cevap sahibi1 yılArkadaşım uza git kendi görüşünü paylaş görüşümün altında parazit gibi dolanma
1 yılŞeker hastalığınin cinsel isteksizlik ile hiçbir alakası yok. O bunu psikolojik olarak kendine etki yaratıyor
Bence burada çözüm sormak yerine onunla bu konuyu açık açık konuşun ve iletişim kurun.
O da bu sorunun çözümü için çaba harcamali. Eğer çaba harcamazsa bu sorun çözülene kadar hamile kalmamaya dikkat edin.
Eger çözüm noktasında tek taraflı mücadele ederseniz hiç tereddüt etmeden boşanın
Çünkü sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliliği hatta bütün hayatı etkiler
Ve istemsizce de olsa bu eksikliği bir süre sonra dışarıda aramaya başlarsınız.05 Yorumla
Soran1 yılŞeker hastalığının cinsellikle çok alakası var çok şahit oldum ve nette de yazar kaç kişiden de duydum doktorlar da diyor daha kimin demesini istiyorsun?
İletişim kur açık açık konuş mu? Kaç kez daha konuşmalıyım? Milyon kez mi? Buraya sorduğumu eşime milyon kez diyip anlatıyorum zaten abicim. Onunla iletişim kurmayıp burada çare arar mıyım hiç? Her şey ondan kaynaklı zaten. Eşim zaten sinirli agresif biridir bende öyle ve hep öyleydi ama oda yine şeker hastalığı olunca oldu yani zaten agresif sinirliydi ama bu onu daha çok gerdi benim tanıdıklarımda öyledir mesela daha zor insanlar olmuştular hep. Ben onu deli gibi seviyorum 12 yıl üstüne kavuşmuşum en kötü ihtimal her çareyi arayıp boşanmış olurdum daha kötüsü olamaz.- 1 yıl
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmın edemeyerek ödeyecekler
Şeker hastalığıni bahane ediyor. Şeker hastası eğer yediklerine dikkat ederse çoğu insandan daha sağlıklı bir hayati olur. Buna seks hayatı da dahil
Ama siz size söylenenleri kabul ediyorsunuz. O da sizin tercihiniz
Gelelim 12 yıl verilen emek kısmına. İnsan ömrünün 65 yaş olduğunu varsayalım. Geriye 45 yılınız var. 12 yıl için 45 yılı hiç sayabiliyorsaniz oda yine sizin tercihiniz.
O çaba harcamiyorsa birde çocuk yapıp iyice elini kolunu bağlama bu eksiklik ile bir ömür yaşayamazsıniz
Soran1 yılYediklerine dikkat etmiyor hemde hiç? Sporcu biriydi yapılıdır ama sporuda bıraktı saldı da aşırı göbekli oldu. Ve cidden önceden böyle değildi. Üstüme atlardı şeker hastalığını öğrendik böyle oldu. Çocuk şu an istemem zaten en azından 3 ay istemem düzelmesini istiyorum zaten hastalıklarım var olmaz yani
- 1 yıl
O evlendikten sonra köprüyü geçtim düşüncesi ile bencil ve narsist olarak devam ediyor
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yaptigi içinde erken boşalma sorunu var. Sana da yetersiz geldiğinin farkında o yüzden hiç umursamiyor
Yani düzelecek diye beklemeyin. Düzelecek olsa bunun için bir çaba harcardi. Umurunda değilsin buna emin ol
Soran1 yılÇaba harcıyor zaten ama yok yani. Her yoluda daha çok denemedik. Umrunda olmayacak olsam bunca yıldan sonra birleşip evlenmezdik ne zorluklarla evlendik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanın bence direk...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSonuna kadar okudum ve yapacak pek bir şey yok gibi. Aslında önemli bir sorun olarak gözükmese de çok önemli bir problem bence. Zaten evlenmenin bir nokta da amacı bu sınırları sonuna kadar aşıp mahremiyet duygusunu kenara bırakıp devam etmektir. Zor bir süreçtir eminim. Fakat ne kadar yükseltirsen yükselt bir erkeği eğer içinde yoksa her şeyi de yapsan boş oluyor. Belki değişik kıyafetler ve değişik fanteziler ile onun aklını başından alabilirsin ama anlattığın kadarıyla bunlardan çok uzak bir adam.
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsun evet ya evde var ama insanın giyesi gelmiyor giyince de bir şey değişmiyor. Hatta en son giydiğim de böyle şeyler giyme sen her halinle çekicisin dedi yapmaya başladığımızda.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYaşadığın şey çok sinir bozucu ve onur kırıcı bunu onun ile direk konuş, şeker hastalığı olması bundan kaçması değil ki ayrıca birlikte diyet ile çok rahat şeker hastalığını en aza indirebilir. Seni reddettiği zamanlarda ona bunu söyle kırıldığını söyle derim.
45 Yorumla
Soran1 yılCanım benim kaç kez anlattım kaç kez neler demedim ki tık yok. Öyle kırılıyorum ki anlatamam ve her zamanda mutlu olmanı bekliyor ve daha birsürü de sorunumuz var. Mutsuz ediyor ama hep mutlu olcam. Ya adam kocam değilmiş gibi ya değil sanki yakınlık kuramıyorum ki.
Cevap sahibi1 yılBoşanmayı denesen bu şekilde sen mutsuzsun, özür dilerim ama bunun zamanla sonu eşini aldatma olacak direk boşanmak istediğini söyle
Soran1 yılAllah büyük konuşturmasın büyük konuşulan başa gelir ama ben ona ölüyorum yaptığı tüm fenalıklara rağmen 12 yılın sonunda evlendik biz ben ona çok düşkünüm büyük ihtimal en kötü boşanma olurdu.
Cevap sahibi1 yılBu zamanla seni çok yoracak çok kıracak tabiki sen bilirsin. Peki birlikte psikolojik destek alsanız bunu teklif etsen
Soran1 yılNormal psikoloğa pazartesi gideceğiz ilk psikiyatri o bizi zaten yönlendirir.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılçok uzun yazmışssın ama sonuna kadar okudum burada biraz boşvermişlik var renklendirebilirsiniz hayatınızı ama bunun için onun da adım atması lazım bu mimalde kendisi ile hiç oturup konustun mu belki oda snn için libidosu düşük felan gibi düşünce içerisşnde
011 Yorumla
Soran1 yılO yüksek olduğunun farkında hemde aşırı farkında. Milyonlarca kez konuştuk en önemli sorunlarımızdan ama kalıcı çare yok isteksiz işte ev arkadaşı gibi hissediyorum kocam gibi değil
- 1 yıl
peki konuşabildiğinize göre biraz renklendirelim illa bişiler olmasına gerek yok ama ben biraz tadmin olayım desen oyuncak alsanız roller yapsanız felan bu sayede ona lehvetlenir ve faydası olur mesela çarşanba cumartesi günleri olarak yapsanız
Soran1 yılOyuncak falan istemiyor ben kendim oyuncakla yapayım desem ona da kesinlikle karşı
- 1 yıl
ama bunları konusmadan bilemeszsin ki
- 1 yıl
yani konus ki bu oyuncak mevzuları onu da çehvete getirir belki
Soran1 yılKonuştum işte
- 1 yıl
yani durumunu da biliyor neden kabul etmesin ki
Soran1 yılYok olmaz diyor
- 1 yıl
anladım peki nasıl olucak böyle ömrünün sonuna kadar yasın kaç
Soran1 yılBen 28 olcam o 31 olacak
- 1 yıl
Allah sanır versin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılGörünüşe göre psikolojik açıdan oluşan engellerden ötürü kocanız geri çekiyor kendini. Bu konuyu ona da anlat ve gerekirse cinsel terapiye başlamamız gerekiyor de. Diğer türlü evliliğiniz kağıt üzerinde kalır yavaş yavaş hatta yuvanız yıkılır.
Birinizin cesaretini toplayıp rahatça düşüncelerini ifade etmesi şart00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılEşini öncelikli al konuş sekste neden isteksizligini bulabilirsen iyi ama bazilari iste beklendigi gibi olamıyor. Benim eşimde isteksiz seninkine benzer durum içinde olan biriyim az çok anliyorum hayatin rengintadi kalmiyor. Seks insani rahatlatan huzur veren bir olay benim icin ama olmamasida mastürbasyon ile avunmak oluyor ki buda gergin ve steesi yeteri kadar yasatmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYine şeker e bahane bulmuş. 3 aylık ortalamasi 7.1 gayet iyi. Ben de 8 yildir diyabetim. Düzenli olarak kontrol e giderim. İlk öğrendiğimde 12.3 çıkmış direkt günde 5 kez insülin kullaniyordum. Su an benim ki 8.1 çıktı. 6 ay önce 7.3 idi. Ben yaşça eşinden büyüğüm. (49 ) Yanlis anlama ama haftada en az 2 olur. Oyle kısada sürmez. İstesem bu sayı 4 5 olur. Bazen oluyorda. 🙈 eşine eczaneden 100mg viegra al. Bak inan değişecek. Yine de olmuyorsa eğer esinin psikoga gitmesi şart.
06 Yorumla
Soran1 yılTip 1 mi 2 mi? Tip 1sin sanırım insülin diyorsun çünkü o 2 yani insülin falan yok ilaç kullanıyor forziga diye. Viegra duydum ama abi bir şey yapmaz dimi ona çünkü sürekli ilaç içen biri ve bu viegra nelerş değiştiriyor mesela? Sağlığına çok dikkat ediyor yani kilo konusu hariç bir şeyi çıksa hemen doktora gider zararı olur mu hiç?
Cevap sahibi1 yılTip 2. Ama oranim yüksekti. Su an insülin i bıraktım. Kendime biraz bakıp şekerden uzak durunca düzene giriyor. Kalp rahatsızlığı yoksa hiç birnsey olmaz.
Cevap sahibi1 yılGözün aydın 🌸
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim.
Cevap sahibi1 yılSen dediğimi yaptin mi?
1 yılYani cevap veremediğim ender sorulardan. Zor bir durum evliliğin ilk yılı böyleyse ilerleyen yıllarda işin sonu aldatmaya kadar gitme ihtimali çok yüksek. Acaba o başka birisiyle falan ihtiyacınınkarşılıyor olabilir mi?
03 Yorumla
Soran1 yılBenim kocamın başka kadınla ölse işi olmaz hiçbir konuda parmak basamam insanoğlu derim ama bu konuda adım gibi eminim adımdan bile bu kadar emin değilim hatta. Karı kızla hayatta işi olmaz bu yanı çok iyi ama cinsellik olmadan olmaz ki hepsini okudun mu? Kendimi çok kötü hissediyorum çok.
Soran1 yılAyrıca karı kızla işi olacak bir insan olsaydı bile şimdi olmazdı ve bizim durumumuzda olmazdı. Biz birbirimize yıllar üstüne kavuştuk. 12. Yılımızda evlendik yıllardır ayrıydık. Çok zor şeyler atlattık.
- 1 yıl
Okudum okudum. Yani dedim ya bu soruyu cevaplamak çok zor diye. Sıkıntılı bir durum. Acaba bu durum onda psikolojik bir travmanın sebebi mi? Bence bu konu hakkında bi psikoloğa danışmadan fayda olduğunu düşünüyorum. Yoksa bir ilişki bu şartlar altında ilerlemez ne kadar seviyor olursanız olun çok zor. Evliliğin %80 i cinsellik zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılEn çok korktuğum şeylerden birisidir bu benim. Ne demek cinsellik yok hele de ilk yıl. Bacım sen git istek arttırıcı bir şeyler yedir buna. Hala sana karşı böyle ise başkasında ihtiyacını karşılıyordur
35 Yorumla
Soran1 yılBacım benim kocamın başka kadınla * sene işi olmaz hiçbir konuda parmak basamam insanoğlu derim ama bu konuda adım gibi eminim adımdan bile bu kadar emin değilim hatta. Karı kızla hayatta işi olmaz bu yanı çok iyi ama cinsellik olmadan olmaz ki hepsini okudun mu? Kendimi çok kötü hissediyorum çok. Ne yedirebilirim mesela? Öyle ona zarar vermeyecek ve şekerli olmayan.
- 1 yıl
bu huy karakter meselesi.. istek arttırıcı işe yaramaz maalesef
Cevap sahibi1 yılSenin durumuna üzüldüm. İnsan sevdiği tarafından arzulanmak istiyor. Sakin ve evinize uzak bir eczane bul sor bakalım
- 1 yıl
bu işler ilaçla olmaz hala eczaneye sor diyosun.. kızıda bosuna yanlıs yonlendirme
Soran1 yılİçinde olmalı en başta o isteksizlik çok fena ben kendiliğinden arzulanmak istiyorum ben durdum yere onu arzuluyorum oda öyle olsun istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Şeker hastalığı aleti vurur ilişki miktarını azaltır ama senin eş olarakta tatmin edilmen gerekir bunu düşünerek sirtunerek oral yaparak ya da yapay aletlerle bosaltmssi gerekir hiç olmazsa haftada 2-3 posta bile seni rahatlatir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKlasik evlilik. Ama o erkeklerin hepsi yalancı. İnan bana karılarına aylarca el sürmezler ama dışarıya mazlum imajı yaratmak için karım ilgisiz derler.
02 Yorumla
Soran1 yılBaşka erkekleri bilmem ama hepimiz alışkınız erkeklerin daha istekli olmasına kadın genelde red cevabı verir ama bizde tam tersi
- 1 yıl
Yalan onlar. O yğrkşye gibi dopa kanununa ters şeyleri gerçek ya da doğru olarak insanlara dikte eden yobaz ülkeler için geçerli sadece. Gerçekte kadın erkekten kat kat daha isteklidir ve tüm dünyada böyledir.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şeker hastalığı isteksizlik yapar buna çözümün yok maalesef ne yaparsan yap hani yapar seks ama işte yapmış olmak için yapacak bundan sonra
02 Yorumla
Soran1 yılZaten evlendiğimizden aylar önce bu hastalıkta oldu. Ben hiç seks hayatı yaşayamayacak mıyım yani? Hiçbir şey olmadı ki tutku zevk için istiyorum boşalmak için değil.
1 yılgeçmiş olsun bazı evlilikler böyle çıkıyor mallesef beklentini altında kalıyor cocuk olmaması şansına boşanırsan kolay olacaktır. devamı var açıktan yazamam
00 YorumlaElinin altında olduğu için nasılsa yaparız diye düşünüyor olabilir ama tabi ki olması gereken bu değil
Durum kötü015 Yorumla
Soran1 yılYok ya öyle düşünmüyor evliliğin dibinden beri böyle herkes zaten böyle düşünse evlilik kalmaz ortada. Hepsinin ki elinin altında.
Soran1 yılİşte şansının değerini bilmiyor ki. Görev bildiğin iki pozisyonumuz var biri ben yatarken onun üstüme çıktığı diğeri de benim üstüne çıktığım genelde de ben üstüne çıkıyorum. Kendim yapıyorum gibi öyle hissediyorum ve hissiz altta duruyor zevk aldığı belli oluyor yüzünden sesinden ama bir şeyler yapmasını söylemesini isterdim sadece öyle durmasın yani
Soran1 yılDışına hiç çıkmadık bir şey deniyor mesela baktı olmuyor tamam boş ver şimdi onu utanıyormuş erkek olarak yapamamaktan ya kimse anasının karnında öğrenmedi ki birlikte yapa yapa öğrencez ama yok bunda öyle şey
Soran1 yılO doggy zaten deneyimte olmayan bir kere oldu aslında zar zor ama yaptığı gibi olmadığı için ve sürekli denemediği için yapamıyor bu yüzden de soğuyor
Soran1 yılSen beni yönlendir diyor bana ben cinsellikte daha çok şey biliyorum ondan resmen. Gururum çok kırılıyor.
Soran1 yılÖyle bir şey demez ben kaç yıldır p*rno izlerim o yüzden çok bilgiliyim bazen her şey tecrübe değildir ama o ben gibi izlemezdi hep öyleydi yani ama bana yaklaşım tarzı önceden süperdi
Bununla ilgili aile desteği alın ya da sorunun kimde oldugunu çözmeye calisin
06 Yorumla
Soran1 yılSorun her konuda kocam da
Soran1 yılGerçekten o ben o insanlardan değilim objektif empati kuranlardanım
- 1 yıl
Bebek mevzusu bir okadar sevindirici birazda üzücü üzücü olması şimdiden bu şekilde sorunlar yaşıyor olmanız ilerde o çocuğu etkiler mi die düşündürüyor. Sizin mevzuya gelince konuyu tam çözemedim belki sen haklısın ama konuyu tam bilmedimden sana haklısın diyemiyorum ismim acik konusabiliriz
Soran1 yılBen yüzde yüz haklıyım konuyu bilen benim çünkü ve beni tanımadığınızdan kendimi %1 bile haklı çıkarmaya çalışmam haksızken. Burada doğruyu anlatacağım ki doğru yol gösterilsin. Çocuğu etkileyemez ben hayatım boyunca mükemmel bir anne olmayı bekledim dünyanın en kötü ilişkisine bile sahip olsaydım benim çocuğum bizden yana travma yaşayamaz. Onun Ordu gibi annesi olacak. Beni biraz düşündüren şey cinsellik yönü oldu.
- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
1 yılArastir doktora götür psikoloğa tedavi olun buarada yaslariniz kac?
06 Yorumla
Soran1 yılBen 28 olcam o 31 olacak
- 1 yıl
Peki bu konuları kendi aranızda hiç konuştunuz mu
Soran1 yılÇok kez oda farkında ama tam çözüm yok
- 1 yıl
İllaki tam çözüm vardır eşin isteksiz mi yoksa hastalığından dolayı mı yapmıyor
Soran1 yılHastalık isteksiz etti onu hiç böyle görmemiştim.
- 1 yıl
Ozaman tedavi süreci başlayacak
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu durum gerekten çok üzücü bir durum inan bende böyleydim ama kisa surede duzelttim kendimi şimdi ben istiyorum her gün o derece bu sefer eşim bıktı benden
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl düzelttin peki
Cevap sahibi1 yılSpor yaparak ve daha cok ilgi sevgi gostererek yeme icme duzene soktum iluskiye ara vermeyerek ne kadar sık o kadar istek artiyor
Cevap sahibi1 yılVe bosalma uzun sürüyor iki defa orgzm oldugu oluyor
Soran1 yılBiz hep ara veriyoruz ama garip biraz yani ara vermeden daha çok isteksizlik olmaz mı çünkü hep yapıyorsun bende olmuyordu ama onda olur gibi düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılİlkten bende de oluyordu ama usengeclikten bu olay yoksa her gece yapsan farketmezki
Cevap sahibi1 yılSonucta zevk aliyorsun tabiki zevk almayida bilmesi gerek
1 yılevlenmeden önce hiç ilişki yasamısmıydınız.. o zamanlardan anlayamadın mı peki
010 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yaşamadık elleme öpüşme oldu. Ve üzerime hep atlardı ben kaçardım ondan konuşamazdık bile buluşunca.
- 1 yıl
bence bişeyleden haz etmiyor ondan dolayı kendini geride tutuyor olabilir.. bu durumu konusma fırsatınız oldumu peki.. neden isteksiz olduguna dair bişeyler soyledimi sana
- 1 yıl
herseyi baslatan seker hastalıgı demissin ama sekerle onun bi alakası yokki.. onu nerden cıkardın
Soran1 yılŞeker hastalığından sonra oldu ne olduysa
- 1 yıl
tamam anlıyorumda.. şeker hastalıgında sadece sertliğe biraz etkisi olunur.. sertlik olayıda bi şekilde takviyelerle giderilir.. cinsel isteği etkilemezki seker.. sertleşme problemi cokmu su anda
Soran1 yılNe demek alakası yok şeker hastalığının cinsel isteksizlik yaptığını herkes bilir. Doğrudan alakası var.
- 1 yıl
benim arkadasım şeker hastası hemde baya şeker hastası.. ondaki tek sorun sertleşme sorunuydu konusur anlatırdı bana.. cinsel isteği tavandı.. surekli hap alır işini hallederdi:) o yuzden diyorum sadece sekere yorma bunu.. ya burdan zor oluyo yazman mumkunmu konusalım biraz
- 1 yıl
bişey demediniz
Soran1 yılEvet sertleşmeyi engelliyor ama benimkinde o çok sorun değil başta gayet iyi kalkıyor sonradan biraz iniyor asıl sorun isteksizlik ve bu tam o zamanda başladı yoksa ben onu tanıyorum üstüme atlardı ya
- 1 yıl
neden bişey demiyosunuz
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cekilmez seninnhayat evliyken mastürbasyon nedir ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok üzücü bir durum. Ama hayat böyle geçmez. Bence ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Üzüldüm adına enerjin çok aşırı yüksekte değil haftada iki gece iyi bir seks seni doyurur oysa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSence neden böyle oldunuz peki vaktin varsa düşüncelerini merak ettim
0105 Yorumla
Soran1 yılŞeker hastalığı çünkü o çıkınca her şey böyle oldu
Cevap sahibi1 yılOndan öncesinde ne sıklıkla oluyordu peki
Cevap sahibi1 yılYani şeker hastalığı çıkmış olsa bile ufak tefek yine tatmin etmeye çalışmalı çünkü evli bunun bahanesi altına sığınamaz ki
Cevap sahibi1 yılReddedilmek kesinlikle kötü bir his ben bu yüzden boşanmak zorunda kaldım benimde eşim reddediyordu
Soran1 yılOkuduysan yazıyı zaten yapıyoruz ama istediğim gibi değil yani günde birkaç kez değil kısa aralıklı günlerle değil değişik pozisyonlarla değil uzun süreli değil. Yoksa oluyor tabi.
Cevap sahibi1 yılŞimdi tam okuyabildim kusura bakma o yaptığı iki pozisyonda en kolay olan iki pozisyon mu
Cevap sahibi1 yılFarklılıklar katmak lazım ki tat gelsin heyecan gelsin fantezi dünyası bu yüzden önemli dediğim gibi seni en iyi anlayacak insanlardan biri benim tamamıyla olsun bitsin kafasındaydı eşim
Cevap sahibi1 yılEvet hastalık önemli asla lafım yok ama insan yinede eşini hiçbir şekilde ihmal etmemeli yaşınız genç ve daha yeni evlisiniz
Soran1 yılEvet biri kendinin üstte olduğu diğeri benim
Soran1 yılSanki olsun bitsin olmadı demesin der gibi yapılıyor.
Cevap sahibi1 yılTam olarak benimde eşim öyleydi görev gibi ve bu çok kötü hissettiriyordu
Cevap sahibi1 yılHiç başka pozisyonlar filan denemedi mi insan sıkılır hep aynısından
Cevap sahibi1 yılOndan gizli mastürbasyon yapmaya başladın mı bende öyle oluyordu
Soran1 yılSıkılıyoruz tabi ama yapmıyor olmuyor diyor bir kere denediği gibi. Ya kimse bunu anne karnında öğrenmedi ki hep en kolay 2 pozisyon başka yok
Cevap sahibi1 yılMesela belki biraz özel ama çoğu kadın sert ister sende öyle misin
Cevap sahibi1 yılBir kere denemeyle hemen nasıl başaracak bu olay yapıla yapıla tecrübe kazanılıyor
Cevap sahibi1 yılŞu an tek yapman gereken şey eşinin yediği içtiği olayına dikkat et gerekirse senin zorunla dikkat etsin
Soran1 yılEvet öyleyim. Etmiyor işte ama ilk defa zorlayacağım yarın sabahtan itibaren
Cevap sahibi1 yılHiç iliklerine kadar hissedecek şekilde sert yaptı mı bu hastalık çıkmadan
Cevap sahibi1 yılYa da bağlayıp ön sevişmede seni kıvrandırdı mı
Cevap sahibi1 yılBence kesinlikle zorla en azından az da olsa faydası olur o dediklerimi umarım yaşamışsındır bence bunu yaşamayan bir sürü şey kaybeder
Soran1 yılO zaman cinsellik yaşamadık sadece elleme öpüşme
Cevap sahibi1 yılBu dediklerim sence çok zevk verir miydi
Cevap sahibi1 yılErkek cidden eşinin zevkine göre yatağı şekillendirmeli bana kalırsa yönetmeyi eşine bırakmamalı ki kadın tam zevk alsın
Cevap sahibi1 yılO yokken mastürbasyon yapıyorsundur bence suçluluk duygusu uyandırıyor mu sende bende ilk başta suçluluk duygusu uyanıyordu
Cevap sahibi1 yılİnan ben çok isyan ettim tutkulu bir hayatım olmayacak mı diye çok sevdiğim için aldatma olayınada girmedim
Cevap sahibi1 yılBu arada bir sürü yorumdan görmüyorsan diye bildirim gelsin diye fazla yazdım umarım rahatsız olmamışsındır ev arkadaşı gibi olmak maalesef günümüzdeki en büyük sorun ksde senin gibi çok var bence ama gerçek hayatta tam tersi oluyor erkek bu kadar istekli olup kadın kaçıyor
Cevap sahibi1 yılBenim asıl merak ettiğim onca zorluğa rağmen evlendik dedin onlar neydi çok özel değilse merak ettim
Soran1 yıl2012 yılında başladı Ben 15 o 18ken sevgili olduk ikimizde çocuktuk. 5 yıl sürdü düşe kalka o arada da yine eşim kaynaklı çok sorun yaşadık karı kız işi yoktu ama aklı serserilikteydi uçuk kaçık özgürlüğüne düşkün biriydi yani bana kimse karışmasın kafasında bunla kötü şeyler yaşadım falan ama en kötüsü nedenini demem istemiyorum onu adliyeye bile verdim 2017 yılında yani ayrıldığımız yıl ama bir şey çıkmadı uzamadı. Yine peşimi bırakmadı her yıl yazdı barışmak için evlenmek istediğini dedi ona asla güvenmedim en son 2023 aralık yazdı ilk defa yazayım şuna dedim yazış o yazış bu sefer ciddi olduğunu görünce şubatta nişanlandık haziranda da evlendik. Biz dahil herkesin imkansız dediği ilişki oldu yani ben ölüp biterdim ona hala da öyle ama işte ev arkadaşlığı gibi oldu umduğum gibi olmadı
Cevap sahibi1 yılSeninle zorla birlikte mi oldu adliyeye filan verdiğine göre büyük bir şey olmalı aslında kader olmaması için sana çok mesaj vermiş ama insan sevince bunların hiçbirini göremiyor
Cevap sahibi1 yılBu kadar üstüne düşen bir adamla şu an ev arkadaşı gibi olmak cidden çok garip
Cevap sahibi1 yılBu arada kusura bakma işlerim vardı yazmışsın geç gördüm yorumunu
Soran1 yılHayır öyle bir şey değil onu yakın arkadaşlarımdan başka kimse bilmez benim özelim ama bana cinsel saldırısı olmadı. Ama büyük bir şey yine tabi biraz da yanlış anlaşılma. Biz son 6 yıl ayrıydık ben onu affetmiyordum. Yanlışın var asıl kader bizi bir araya getirmek için yıllarca çok uğraştı her yıl yazdı ben cevap vermedim bindebir tersledim daha yazmadım. Dini inancın islamsa istiareyi bilirsin bilmiyorsan da istiareye yatınca bir işin hayırlı olup olmadığını görürsün bunun için de temiz biri olman gerek en çokta namazlı falan bunları yapmayan da yapabilir ama böyle olanın ki daha doğru ve hemen çıkar. Biri hoca olmak üzere kendimden 3 kişiye baktırdım hepsi hayırlı gördü eşimin de annesi kendi tarafından 1 kişiye baktırmış oda öyle görmüş. Ve biz çok büyük konuşurduk asla diye sonuç bu. Aslında sonuçtan asla pişman değilim ama düzeltebilsek keşke bir şeyleri bizim aramızda çok başka bağ oldu hep. Şimdi koyuyor tabi ulaşıp karısı olup istediğin gibi her şeyi yapamamak.
Cevap sahibi1 yılMerak ettim ama hassas bir konu belli ısrar etmeyim evet duydum o olayı belki karakter vb olarak iyidir hayırlısı olarak o yüzden öyle görmüşlerdir ama kim ne derse desin cinsellik bir evlilik için aşırı önemli
Cevap sahibi1 yılBu arada şimdi evde mi sorun olmasın buraya yazmış olman
Cevap sahibi1 yılKeşke düzelse seni tanımıyorum ama bu olay düzelmez ki…
Soran1 yılAşırı önemli tabi. Kocam asla kötü biri değil ama cidden bu tarz şeyleri veya sevmeyi bile öyle bilmiyor çünkü tatmadığı şeyler eskilerden tanışıyoruz ama şimdiki gibi sürekli yanında değildim asıl aşkımı şimdi gösteriyorum öyle öyle oda öğreniyor. Düzeltmek için çabalayacak.
Cevap sahibi1 yılArtık dürüstlüğüne inanıyorum ve sende az çok tanıdın beni bu yetersizlikten dolayı mastürbasyon yaptığında hiç kötü hissettin mi kendini
Cevap sahibi1 yılSeni istiyorsa mecbur çabalayacak çünkü böyle bencil olma hakkı yok bencil insanların evlenmemesi gerektiğini düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBu kadar zor şartlar altından bu noktaya gelip şimdi böyle olması hiç birine anlatabildin mi gerçek hayatta
Cevap sahibi1 yılYani mesela şu an buraya girmek yerine fantezi yapıyor olabilirdiniz
Soran1 yılBirazdan olacak
Cevap sahibi1 yılSen mi adım atacaksında birazdan olcak çok dolmuşsundur 5 dk bile sürse bile hisset
Cevap sahibi1 yılMesela bak bu olayın zamanı olmamalı sen mutfaktayken birden arkana geçip baştan çıkarıp yatırmalı mutfak masasına
Cevap sahibi1 yılNe oldu?
Cevap sahibi1 yılDün nasıl geçti erken mi geldi yine
Cevap sahibi1 yılEn azından bu spor konusunu ya da yediğine içtiğine dikkat etmesi gerektiği konusunu kocanla konuştunuz mu? Sence evlendiğinde erkekler hep böyle kendini salıyorlar mı
Soran1 yılEvlenmeden salmıştı zaten ben onu tanıdığımda böyle değildi çok iyiydi ve benden sonra yani ayrıldığımızda sporlada uğraşmış alt yapısı var yapılı vücudu ama yemek yemeye başlamış baya süredir göbekten alıyor
Cevap sahibi1 yılBaşta bir kere bu cinselliğinizi çok etkiler şeker hastası bile olmasa hemen yorulur evlenmeden neden saldı peki
Cevap sahibi1 yılKendisine saygısı olan kişinin erkek us da kadın farketmeksizin kendini salmaması gerekiyor
Soran1 yılYemek yemek istersin yersin bu kadar basit bunun nedeni mi olur? Yemek yemek istemiş yemiş
Cevap sahibi1 yılBence olur spor yapan vb insan eğer evlenmeden salıyorsa bir şeylere ya canı sıkkındır ya da ben nasıl olsa beni seven birini buldum ne spor yapacam yiyim gitsin diyordur ben mesela şekerli şeylerden ve ekmekten uzak duruyorum spor yaparken mecbur
Cevap sahibi1 yılYoksa benim canımda istiyor güzel tatlılar vb
Soran1 yılO senin dediğin gibi olmuyor bende mesela kendime aşığım kendimi aşırı seviyorum her konuda bakımlıyım ama birtek yemek konusunda kendimi tutamam o benden daha iradeli yine bazıları yemeğe de aşık oluyor ben gibi mesela. İnsan yemekten kolayına alamıyor kendini.
Soran1 yılAma o benimle barıştığında sporu bırakmadı benimle barışmadan bırakmıştı yani her şeyin o kadar da bir nedeni yok. Benim yemek yememin yok mesela. Neyse konudan çok uzaklaştı bu muhabbet
Cevap sahibi1 yılYani şöyle yemek yemeyi illaki seversin ama göbek vb çıkması kötü olur ve bu inan normal şartlarda erkeğin cinsel olayını etkiler sana şöyle söyleyim spora başlamadan önceki halimle yaptığımla spor yaparken ki halimle yaptığımda çok daha farklı bir kere hem istediği pozisyona sokabiliyor erkek hem o istediğin sert ve hızlı olayını yapabilir böyle olduğunda hemen yorulur
Cevap sahibi1 yılSen kaç kilodasın peki
Cevap sahibi1 yılErkeklerin kolaya kaçma nedenlerinden biri kondisyonlarınında yetersiz olması takdir edersin ki erkek daha fazla yoruluyor çoğu pozisyonda özellikle sert vb yapıldığında bunun yoluda kesinlikle spordan geçiyor
Cevap sahibi1 yılBu durumun benzerini yaşadığım için cidden destek olmaya çalışıyorum çevreye anlatamıyorsun içine atıyorsun birikiyor nefes alamayacak gibi hissediyorsun yaşamayan asla anlamaz cinsellik her şey mi dedi bana millet evet dedim öyle çünkü orada tatmin olmamak evin geneline yansıyor en ufak tartışmaya dönüyor
Soran1 yılDoğru cinsellik her şey değil ama evlilikte çok şey güçlü bir bağ kurmak hep ordan geçiyor. Yapmayacak olan evlenmeyecek ya da isteksizlik yaşayan evlenmeyecek %90 kesin o çünkü
Cevap sahibi1 yılYa diyorum ya dibine kadar yaşadım bu çaresizlik hissini istekten geberirken yapalım dediğinde o surattaki isteksizlik çok kötü hissettiriyordu
Cevap sahibi1 yılDüzelme var mı peki kaç gün oldu merak ettim
Soran1 yılHamileyim
Cevap sahibi1 yılÇok sevindim hamile olmana ama keşke bazı şeyler biraz netleştikten sonra mı olsaydın
Soran1 yılNe gibi tam olarak mesela
Cevap sahibi1 yılYani evliliğin geneli olarak soru işareti vardı cinsellikten dolayı
Soran1 yılCinsellik evet o konuda aklımda soru işareti var başka şeylerde öyle yok ama
Cevap sahibi1 yılCinsellik bir noktada evliliğin geneli konusunda soru işaretine neden olacak işte şimdi dahada yapamayacaksınız
Soran1 yılÖyle bir şey yok düşük riski varsa yapmamak olur. Hamileyken cinsellik olmaması diye bir şey yok.
Cevap sahibi1 yılGüzel insan onu demiyorum tabiki o zamanda yapılır ama pozisyon kısıtlar onu geçtim çocuk olduktan sonra isteğin olmuş olsa bile çok yorgun olacaksın ona rağmen kocana yaklaştığında yine istek göremediğinde hırçınlaşacaksın
Cevap sahibi1 yılBen bu yorgunlukla bile istiyorum ama onda istek tutku yok diye
Soran1 yılO zamanı Allah bilir eğer olsaydı ilk günde olacaktı o zaman daha kötü olurdu öyle düşün? Şuanda da çocuk doğmuş olurdu ama benimki daha yeni. Her şeyde vardır bir hayır.
Cevap sahibi1 yılÇocuk olmadan böyle durumlarda boşanmak daha kolay aslında ilk başta onu söylemek istemiştim birde çocuk olması bence fantezi dünyasınıda öldürüyor
Cevap sahibi1 yılHer şeyde vardır bir hayır tabiki öncelikle çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün ama dediğim gibi cinsellikte istediğini bulamayan kadın baya hırçınlaşıyor ve cidden bir yerden sonra kavga eden iki ev arkadaşı ortaya çıkıyor
Cevap sahibi1 yılKafanda bu kadar soru işareti varken tamamen bitmemesi için korunursun diye bekliyordum ben
Soran1 yılBizde evlilik bir kere olur. Yani bunu gerici kafalara sahip olduğumdan demiyorum. Ben çok aşık olarak evlendim 27 yaşımda evlendim o olmasa ben evlenmezdim aynı şekil ben olmasam da o evlenmezdi. Ya bir kere evlilik yaparız ya hiçti. Biz evlenmekten yana kullandık. Onu gerçekten düşünmem için beni aldatması ya da dövmesi gerek diğer şeyler düzelebilir ama bunlar düzelemez. Evlendiğim ilk günden beri hiç korunmadım ilk geceden beri istiyorduk.
Cevap sahibi1 yılSaygı duyuyorum ama peki dürüst fikrini merak ediyorum bu cinsellikteki olayın sevgini azaltacağını düşünüyor musun zamanla sevgi yerini ona olan saygıya bırakacak bence çünkü sevgiyi aşkı körükleyen şey tutkudur kadınım tatmin olmasıdır ayda 1-2 diyorsun çoğunda kendini tatmin ediyorsun çocuk konusunda keşke bu sorununuz çözülünce olsaydı ama vardır bundada bir hayır
Cevap sahibi1 yılBizde evlilik bir kere olur dedin ya doğulu musunuz gerici kafa olduğunu düşünmüyorum genelde oradakiler bu düşünceye çok sahip ve birazdan olacak yazmıştın bana o zaman yapınca mı oldu
Soran1 yılSevgimi azaltmaz ama sinir ediyor şu var insan her türlü boşalabilir ben zevkinde değilim olayın sadece aşık olduğum insanın bana dokunmasını seviyorum o iki kişinin birbirine en yakın olduğu olay yani tamamen aşktan tutkudan oluyor. Ayda 1 2 değil son 2 aydır falan ayda 4 5e indi bazı sebeplerden. Normalde hergün ya da 2 3 günde birdi. Sende naptın vur dedik öldürdün. Ayda 1 2 dersen tabi çocuk olunca olmamasından endişe edersin. şu an ilaç kullanıyor daha iyi. Pazartesiyi beklicez doktor bebekten iyi haber versin sonra devam. Karadenizliyim.
Cevap sahibi1 yılAyda 1-2 olsun desem sesini çıkarmaz yazmışsın ya soruda ondan öyle dedim ayda 4-5 e inme sebebi şeker mi başka neden mi
Cevap sahibi1 yılYa tabiki olay boşalmak değil insan bunu bekarkende çok rahat yapabilir önemli olan o sevdiğin kişinin sevgiyle tutkuyla ihtirasla bakıp sana dokunmasını baştan çıkarması doya doya o anı yaşayabilmek senin konundaki tek endişem artık ev arkadaşı gibi oluyor insan görev gibi yap geç kısa sürede başka şeyleri denemeden yukarda yazdığın gibi insanın gururu kırılıyor reddedilmekten vb bunu en iyi ben anlarım bu olaylar cidden sevgide bir yerden sonra azalmaya yol açıyor insan sevince karşıdaki insanın her şeyine tahammül edebilir ama böyle şeyler olunca gözüne batmaya başlıyor Karadeniz cidden çok güzel yer oralı olmak isterdim
Soran1 yılSen nerelisin
Cevap sahibi1 yılAnkara beton yığını maalesef
Cevap sahibi1 yılBelki kötü yanı vardır Karadeniz’in ama yeşillik vb çok güzel tam kafa dinlemelik
Cevap sahibi1 yılSen geldin mi hiç Ankara’ya
Cevap sahibi1 yılDoktora pazartesi gidecez diyordun gittiniz mi ne dedi doktor
Soran1 yılSağlıklı
Cevap sahibi1 yılOh çok şükür sevindim senin adına nasıl hissediyorsun peki
Cevap sahibi1 yılEşimle bir sürü sorunumuz var demişsin ya cinsellik dışında nasıl sorunlarınız var müsaitsindir umarım
Soran1 yılMüsait değilim beyfendi
Cevap sahibi1 yılBu kadar zorluklardan sonra evlenilmişken ne gibi sorunlar var cidden merak ettim az çok konuştuk rahatsız eden birisi değilim anlamışsındır birde nasıl hissediyorsun hamileliğin başındasın ondan merak ettim
Soran1 yılÇok iyi hissediyorum
Cevap sahibi1 yılAnnelik duygusu çok başka bir şey bence her kızda o güdü fazlasıyla var bence peki yapmanıza engel vb olacak mı hamilelik konusunda hiç bilgim yok ve benim asıl merak ettiğim bu kadar çok sevdiğin ve o zorluklarla o kadar mücadele etmiş insanların evlilikte ne gibi sorunu olur biz tek bir konu üzerine konuştuk burada ben diğerlerini merak ettim
Soran1 yılHayır her kız da yok yanılıyorsun. Erkeklere göre belki daha fazla. Mesela ben bende ki anaçlığı bir annemde gördüm başka kimse de görmedim. Bazıları aşırı koruyucu aşırı annelik duygusunu hisseden insanlar. Nadir oluyor böyleleri. İkinizde zor kişilikseniz sorunlar oluyor ikinizde inatsanız ikinizde sinirliyseniz alttan almazsanız herkes kavga eder
Cevap sahibi1 yılÇocuğun o zaman çok şanslı olcak iki tarafta zor kişilik olsada çok zorluklardan sonra evlenince bir şekilde alttan alınmıyor mu mesela ne sorun oluyor
Cevap sahibi1 yılÇocuk olduktan sonra eşinde değişimler olmaya başladı mı
Soran1 yılBen evliyim farkında mısın?
Cevap sahibi1 yılEvet ama başka bir niyetle yazmıyorum ki ister inan ister inanma bu süreçleri yaşayıp boşanmış biriyim ve bu süreçte ne kadar kötü hissedildiğini en iyi ben bilirim o yüzden ilk gördüğümde yazdım ve iyi biri olduğun belli bu sıkıntılar gerçek hayatta maalesef herkese anlatılmıyor insan boğulacak gibi oluyor
Cevap sahibi1 yılÖnemsiyorum bu yüzden seni bir tıkta olsa anlatıp rahatlarsın diye ben bu süreçte hep tek başımaydım ve aşırı kötü bir süreçti
Cevap sahibi1 yılBurdaki erkekler gibi başka bir niyetle yorum atmıyorum buna emin olabilirsin
Cevap sahibi1 yılCidden nasıl hissediyorsun bebek olduktan sonra ya da eşinde toparlanma belirtileri var mı bazıları der ya çocuk bir umut diye
Cevap sahibi1 yılHamilelik haberini aldığın andan itibaren neler değişti hayatında
Cevap sahibi1 yılİyi misin bebek nasıl
Cevap sahibi1 yılBebek haberi eşini biraz düzeltti mi
Cevap sahibi1 yılGünaydın seni merak ettim kaç günden beri yoksun başına bir şey mi geldi iyi misin
Bu sorun tek sende değil başka insanlarda davardır da insanlar söylemeye çekiniyordur. Sana karşı ilgisini mi kaybetti acaba ona çekici gelmiyormusun
06 Yorumla
Soran1 yılHayır eşim isteksiz
Soran1 yılİşini sevmiyor ama 7 yıldır o işte elektrik üzerine. Aslında zenginiz ama şu an para kaynağı bizde değil bu yüzden maddi durumumuz çok iyi değil diyeyim giderimiz çok başından beri böyleydi. Ama şu var en önemlisi eşim nişan zamanından beri böyle şeker hastalığı çıktığından beri yani
Soran1 yılHayır elektrik şirketinde çalışıyor. Ama şöyle diyeyim anneden zengin annesi çok varlıklı ama oda yemez bir sürü evleri kira gelirleri var ve kocam tek çocuk her şey bize kalacak bunuda hep derler ondan dedim zenginiz diye ama işte şu an elimizde yoklar ve gider çok ondan sıkıntı ediyor içten içe bana yansıtmasa da
Enerji veren karısımlar yapıp yedir belki ise yarar ama zor adamın icinde yok gibi
06 Yorumla
Soran1 yılOysa ki önceden aşırı vardı üstüme saldırırdı hastalık çıktı o bitti.
Soran1 yılHep oluyor zaten
Soran1 yılYok sorun yok bizde hoşuna gittiği görünüyor ama ilte isteksiz belli
1 yılBen de aynı sıkıntıyı yaşıyorum benim de eşim çok isteksiz. Ben de senin gibi mastürbasyon yapıyorum
08 Yorumla
Soran1 yılYaşın doğruysa sende daha gençsin yazık cidden yazık evlendiysen bunu en başta yapmayı göze almışsındır. Allahtan ne istiyorlar bilmiyorum.
- 1 yıl
Hayır bu kadar değildi. Yaşım doğru ilk başlarda haftada 3 4 oluyordu şu an haftada 1 olursa iyiyiz yani bu da bana yetmiyor
Soran1 yılYetmez tabi kimseye yetmemeli kaç yıllık evli olursa olsun. Ben eşimle bunu yaşayamadığımda aramızda dağlar oluşuyor kendimi ona yakın asla hissedemiyorum.
- 1 yıl
Al benden de o kadar. Sonra soruyor neden soğuksun düşün bakalım neden diyorum ben de
Soran1 yılCevabı ne oluyor
- 1 yıl
Bu yaptığın hoş değil bir tek cinsellik mi her şey senin için vs
Soran1 yılSinir bozucu evet her şey cinsellik değil ama evlilikte çok şey cinsellik. Şunu kavrayamayanlar evlenmesin.
- 1 yıl
Aynı kaderi paylaşıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden ki erken mi bosaliyir
19 Yorumla
Soran1 yılOda var ama öyle 3 dakika da falan değil 5 10 dakika. Ya ben ona da razıyım ki erken boşalsın sonra bekler yine yaparız daha çok vakti uzar. İsteksizlik var şeker hastalığı çıktığından beri eskiden kocam asla böyle değildi.
- 1 yıl
İşte hasta demekki canı istemiyor eskiden nasildi
Soran1 yılSevgiliyken azgındı gayette buluşunca konuşamazdık üstüme atlardı ben kaçardım o zaman gönüllü olmayan benden dokunmadan ellemeden duramazdı şimdi hiçbir şey yapmıyoruz. Ben 15 o 18ken tanışmıştık.
- 1 yıl
Baya erken mis ama işte hastalığı var hiç mi dokunmuyir Şu an
Soran1 yılHastalığı da geçen yıl Şubat ayında çıktı bizde haziranda evlendik o zamandan beri böyle. En son 3 gün önce oldu bugün olması bekleniyor 😂😂😂 sanki anlık yapılan seks değil de görev
- 1 yıl
Evet canım gün gelince olan seks kotu ya
Soran1 yılSeks anlık olmalı vaktini bilmemelisin ama bizde ne zaman yapılacağı biliniyor ya akşama ya yarın vakti var yani.
- 1 yıl
Baya eziyet sizin için zevk alınmıyor tabi
Soran1 yılEvet boşuna evlendim neden evlendim ki hep diyorum
Doktora danis ilaç kullan Viagra işe yarar
020 Yorumla
Soran1 yılBen neden kullanayım
Soran1 yılMesaj yazacaksan bir yorumda yaz hepsini yüz sefer üst üstte bildirim geliyor. Benim kullanmam için olmadığını biliyorum sen yazmışsın ilaç kullan diye eşin ilaç kullansın de o zaman şu an kullanıyor herkes etekte sorunu sanmış hayır asıl sorun o değil libido sorun isteksiz yani. istekli istekli insan değil. Ben 28 yaşında olacağım oda 31 olacak.
Soran1 yılİyiydi ama cinsel ilişki yaşanmıyordu öpme elleme ama harikaydı
Soran1 yılMuhafazakar aileden olup olmamasının önemi nedir? Tek yorum yaz
Soran1 yılZevk alıyor alıyor ama onun için aşırı önemli gibi durmuyor. Eşim mastürbasyon da öyle çok yapan biri değildi gerektiğinde sadece. İkimizin de ilk cinsel ilişkisi birbirimiziz birbirimizden başkası olmadı şükür
Cinsel Yaşam konusunda 988 cevap paylaştı. Sen bu adamı haketmiyorsun
04 Yorumla
Soran1 yılTam tersi olmasın? Dalga mı geçiyorsun
Soran1 yılHa o anlamda 😂😂 bende diyorum ki neden böyle diyor daha doğrusu seni haketmiyor denir ya ondan şaşırdım evet haketmiyor ama ben ona başından beri aşıktım onla kavuşmak bana mucizeydi böyle olacağını da bilemezdim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun. Doktora gittiniz mi
03 Yorumla
Soran1 yılGitti ama bir süreklilik olmuyor en son üstüne sertleştirici hap aldı yeni onu kullanıyoruz ne olacak bilmiyorum bu arada sertleşiyordu ama o aşırı dimdik olsun diye aldı E erkende boşalıyor ama isteksizlik en kötüsü.
- 1 yıl
Alkol içip deneyin. Ve seksi görev olarak edinmesini sağla. Bı sefer eşinin şunu dusunmesi lazım ben kariyi doyurmazsam karı dışarı gider kendini doyurur. Böyle düşünmesini saglamalisin. Rahatsızlığıni dile getir yani çekinme sakın.
- 1 yıl
Erken boşalma için de psikiyatriye danışın veya ürolojiye. Antidepresanin geciktirici özelliği vardır. Bazı ilaçların ise isteklendirme isteği vardır.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılyatak olmazsa ne anlamı kaldı kı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaşında çok erken bitmiş yazık olmuş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Cinsel terapiste gitmeyi deneyin ikna et onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTebrikler mutluluklar 🌹😇
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)1 yılAnnem gibi mastürbasyon yapmaya devam
10 Yorumlatedavi oldunuzmı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe zamandır yaşamıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran1 yılYazının hepsini okursan anlarsın.
Cevap sahibi1 yılPardon.
1 yılSakinlik ve anlayış önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDestek al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok kötü bir durum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne