Kocamla cinsel hayatımız hiç yok. Ne denediysem olmadı. Yakışıklı kibar her kadının istediği nitelikte herkes her şey güzel gidiyor sanıyor ama artık içim kan ağlıyor.. Bende çirkin değilim. Kilo aldım beğenir diye olmadı saç rengimi saç kesimimi değistirdim olmadı. Kilo verdim zayıfladım olmadı. Makyaj yapıyorum fark etmiyor bile. Ama seviyorum diyor.. Böyle sevgi olur mu? Dokunmadiğı insanı insan nasıl sevebilir. Bende seviyorum ama ona dokunmak istiyorum. Beni fark etsin istiyorum. Sürekli ilk adımı ben atıyorum. . Nasıl yol izlemem gerek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten seven insan sevdiğine dokunur sevdiğini hissetmek ister onu arzular tutkuyla bağlanır bunlar yoksa ondaki sevginin kardeş sevgisinden bir farkı yoktur. Cinsellik evliliğin temel taşlarindandır ayakta tutandir birlestirendir. Herşeyi denemissin olmamış eminim konuşup kendini de anlatmış beklentilerini de dile getirmissindir bunlara rağmen değişmeyen biri maalesef düzelmez. Fedakarlık karsiliklidir senin tek taraflı çabam hiç bir şeyi duzeltmez maalesef. Ya kabulleneceksin ya da son vereceksin. Çocuk yok ise 2. secenegi düşünmeni tavsiye ederim.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var maalesef 😔 evet konuştum konuştukça battım
Soran+1 yılO kadar haklısın ki.
Cevap sahibi+1 yılHaklı olmayı istemezdim yaşadığım ve 1. secenege mecbur olduğum için seni çok çok iyi anlıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm yazdıklarını okudum. Sana çok etkili bir önerim olacak, ama önce şu soruların cevabını almam lazım.
1-) Eşinde erken boşalma sorunu var mı?
2-) Sen orgazm olamıyorsun ve çok kısa sürüyor değil mi?
3-) senin zevk almadığını anlıyor değil mi?
cevabına göre sana çok etkili bir çözüm yazacağım. Bu arada evliliğin en temel taşı karşılıklı saygı ve kaliteli t cinselliktir. Bunlardan biri olmazsa evlilik olmaz. 😊03 Yorumla
Soran+1 yılYok bunlardan hic biri yok
Cevap sahibi+1 yılYani ilişkide tam orgazm olabiliyormusun. Tam anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılYani erken boşalır
Ön sevişme çok az veya yok
Ayrıca ilişkide orgazm olamıyorsun değil mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbelki de bakış açını değiştirmelisin.. yani sorunu sen hep kendinde aramış ve değişimleri kendine yapmışsın.. sorunu kendinde değilde eşinde aramalı ve farketmesini sağlamalısın..
02 Yorumla
Soran+1 yılNaptıysam fark etmedi ki.
- +1 yıl
ne yaptıysam dediğin yazdıklarından kendine dair şeyler yapmışsın.. sanki değişmesi gereken enmişsin.. ya da hatalıymışsın gibi.. yapman gereken hatalı olduğunu eşine gösterebilmen ya da hisettirebilmen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlilikte cinsellik önemli iki tarafta belli periyotta cinsellik yasayarak ruhsal olarak deşarj olması gerekir. Sizde adamda tık yok diyorsunuz önceden iyi olduğu halde sonradan tık olmaması akla 3 şeyi getiriyor bunlardan birisi adam cinsellik yaşayacağı başka bir kadın bulmuş onla kendini doyuruyor sizi bir süre askıya aldı. İkinci durum mastürbasyon yaparak veya sexting yapiyor sana ihtiyaç duymuyor olabilir. Son olarakta bir kaza sonucu kuşu uçmaz olduysa bu üç alternatif yoksa bir adam hiç olmazsa haftada bir senle birlikte olması gerekir. Bunları iyice irdele istersen soruda sorarak çözüm yolu bulursun
00 Yorumla
+1 yılOnce bu konuyu konus onunla senin derdin ne arkafas de bakalim ne diyecek
10 Yorumla
+1 yılGün içinde ona erotik mesajlar gönder eve geldiğinde seksi gecelik giy yatakta çıplak yat bir süreliğine bunlara rağmen hala aynı davranıyorsa ya hayatında biri vardır veya seks yapmayı sevmiyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılSeks hayatın olmasını istemen kadar doğal bir şey yok. Yazdıklarından anladığım kadarıyla da tutkulu libidosu yüksek ve sekste tanrıça olmayı isteyen bir yapın var. Fakat olmuyorsa her şeyi denedikçe aseksüel biriyle yaşam gerçekten zor seni çok iyi anlayabiliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
yani bir erkek gözüyle fikire düşünceye ihtiyacın olursa yazabilirsin bazen içini dökmekte iyi gelebilir adına uzuldum. denenebılecek çok şey var ama bilmiyorum neleri tam olarak denedıgını uzun mevzu anlayacağın
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
önemli değil.
Benimde başımda var böyle bir bela. en son ilaç atacam içeceğine. Adet sonrası biraz arzulu oluyor sonrası yine yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sen onun için cepte olan bir kadınsın evlilik kac yıldır var bilmiyorum da artık seks hayatınız monotan tek duze olmus sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sanki yolun sonuna gelmiş gibisin... artık yoldan çıkacaksın sanirim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik sorunu çoğu evlilikte var. Kendi göbeğini kendin keseceksin baska bi yolu yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılpopona pırasa sok kendine gelir yaşı kacta daha istemiyomuş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılYani sen sadece yatakta düşünüyorsan düşünme, nerede olursa ayakta küçük kaçamak şeklinde yapın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kocada is bitmis sanirim valla farkli ic çamaşırlari dene dicem bunlari yapan ic çamaşırı da denemistir senin kocada tik yok be üzücü bir durum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılistersen detaylı anlatırım bı erkek olarak cevap verecegım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevgi karın doyurmuyor derler sevgi mutluluğa da yetmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIki secenek var ya escinsel ya da hayatinda baska biri var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. kocanın ya bir derdi var ya da senin yerine başkasıyla ilişkiye giriyor doyuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkaç yıldır evlisiniz konuştuğunda ne diyor derdi neymiş hayaller ve hayatlar
01 Yorumla- +1 yıl
hep fedakarlığı sen yapıyorsun karşılık bulamıyorsun bencillik var sanırım biraz eşinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yoksa her kadının isteyeceği erkek değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılİsteksiz mi kocan hep mi böyle sonradan mı oldu
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden once iyiydi. Sonradan oldu
- +1 yıl
Belki de sorun sendedir, ona yeterince iyi gelmiyorsundur oturup konuşun bence açıkça sormadan bilemezsin
Soran+1 yılEvet sorunlarımız var ama uzaklaştıkca daha kötü oluyoruz. Belki de dedigin gibi iyi gelmiyorumdur
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
+1 yılseni aldatıyor olabilir mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba birşeyleri eksik yapıyor olabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğini sixer mi hiç. s
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Ama böyle de olmaz ki bununla bir ömür yürümez ki
04 Yorumla
Soran+1 yılVay be
- +1 yıl
Ya duydukça çok sinirlerim boşalıyor böyle insanlar neden yaşar anlamam
Neyse benden sana bir şarkı gelsin
https://youtu.be/FteY-OJzbK8
Soran+1 yılTesekkur ederim 😊
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adam baya isteksiz galiba
00 Yorumla
+1 yılFazla dert etme derim metot çok aslinda
00 Yorumla
+1 yılAyrıl o zmaan
00 Yorumla
+1 yılİktidarsızlık sorunu olabilir mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 nizde vıagra alın bak nasıl birleşme oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUltimatom ver
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oral kesin çözüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyor mu
00 Yorumla
+1 yılÇok zor işin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakında aldatirsin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkoku ya da temizlikle alakalı problem olabilirmi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılbırazcık mesafe koy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimde yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneredensin?
00 Yorumla
+1 yılBoşa
00 Yorumla
+1 yılYorumda olmuyor be
00 Yorumla
+1 yılSohbet edebiliriz
00 Yorumla