Kocam benimle seks yapmıyor ve ilgilenmiyor, ne yapmalıyım?

Merhaba, 4 yıllık evliyiz yaklaşık 3 senedir eşim en fazla ayda 1defa sevişiyor benimle, çoğu sefer de tatmin olmuyor, uzun süre seviştikten sonra ereksiyonunu kaybediyor ve bırakıyoruz. Kendini hep çalışma odasına kapatıyor, evden çalıştığı bir işi var bütün gün orada oluyor, işi bittikten sonra da ya oyun oynuyor ya arkadaşlaryla konuşuyor ya da internette geziyor. Benimle ilgilenmiyorsun dediğimde e beraber yemek yiyoruz sarılıp uyuyoruz, bazen haftasonları yürüyüş yapıyoruz ya diyor. Sen niye bu kadar ilgi bekliyorsun diyor, anlamıyor beni, niye bekliyor olabilirim acaba... Evlendiğimiz ilk zamanlar neredeyse hergün sevişirdik, kilo almadım hatta verdim bende mi bir sorun var diyorum, beğenmiyor musun diyorum hayır diyor. kavga ettiğimiz bir dönem olmustu bunlardan etkileniyorum demişti, uzun süredir ilişkimizde iyi yine sevişmek istemiyor, kardeş kardeş uyuyoruz. Valla artık alıp valizimi gidicem bütün gün odada gitsem farkında bile olmaz. Aynı evde yasıyoruz gün içinde konusuyoruz ya nasıl vakit ayırmıyorum demesi beni çıldırtıyor, tuvalete giderken napıyorum diye bana bakması herhalde ilgilenmek dediği... Ben bu işin için nasıl çıkarım. Evden mi gitsem, nasıl davransam bilemiyorum, ne yapsam da bir kendine gelse?
Kocam benimle seks yapmıyor ve ilgilenmiyor, ne yapmalıyım?