Arkadaşlar bana akıl verır mısınız yeni evlıyız yanı 2 hafta oldu ama cınsel hayatımız nerdeyse hiç yok ılk zamanlar vardı ama neredeyse 6 gün oldu beraber olmuyoruz.. çok yorucu bır ısı vAr geliyor be uyuyor uyurken sarılıyor dokunuyor öpüyor ama ılersı olmuyor neden olaholır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik evliliğin ilk dönemlerinde çok sık olmasını beklediğimiz bir şeydir. Uzun süreli bir evlilikte 6 gün sorun olmaz ancak iki haftalık bir evlilikte 6 gün çok uzun bir süre. Bu sorunu aşmak için yapabileceğiniz ilk şey eşinizle bu konuda sağlıklı bir diyalog kurmak olacaktır. Eğer bunu başaramıyorsanız ya da bu bir çözüm olmuyorsa da profesyonel bir yardım almaktan çekinmeyin. Cinsellik evliliğin en önemli taşıyıcı kolonlarından biridir. Cinsel sorunlar evliliklerde mutlaka başka sorunları da tetikler. Bu yüzden lütfen bu sorunu ciddiye alınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbunun temel sebebi yorucu iş temposu olabilir ama bunun da altında yatan psikolojiye bakmak gerek adamın düşünce yapısıına evlilik hakkındaki düşünce ve beklentilerine kadının cinsel olarak evlilik hayatında nereye konumlandırdığı gibi donelere bakım bilmemiz gerek
00 Yorumla
Bence kendisine biraz zaman ayırıp dinlenip sana vakit ayırması lazım. Evlilikte seks cinsellik her şey bana göre. Erkek kadar kadının da ihtiyacı var bunun farkında olması lazım
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ilginç bir durum iki haftalık evli bir erkek karısı ile birlikte olmuyorsa sıkıntı büyük bir an önce durumu toparlaman lazım yoksa sıkıntı yaşamaya başlarsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
54Cevap
+1 yılİki haftalık evlisin anlatırken "önceleri cinsellik vardı şimdi yok" diye anlatıyorsun. Yok dediğin süreye bakıyoruz 5 gün. Belki adamın bir derdi var. Belki işi iflasa gidiyor. Belki işyerinde sıkıntıları var.
Bunları anlamaya çalışıp yardımcı olacağına "cinsel hayatım yok" diye sızlanıyorsun. Bu nasıl iştir arkadaş ya.
40 YorumlaKendinde yazmışsın zaten çok yorucu bir işi var diye sinir, stres, yorgunluk libidoyu çok etkiliyor.
00 Yorumla2 haftadır evlisinizin son 6 gündür sana elini sürmediyse ya o adamın erkekliğinden şüphe et ya da ondan ayrıl yani hayatım Hani Bekarlar bile senden daha fazla ilişki yaşıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılSen haklısın eşinde yogun calısıyosa oda haklı bu gibi durumlerı pek belli etmemek gerek ikiniz arasında kalmalı diye düşünüyorum ve daha yeni evlisiniz seni birdakika bile boş bırakmıycak aslında
00 Yorumla
+1 yılNe kadar yorucu olursa olsun karısına ilgi göstermeli. Bunu konuş açıkca rahatsız olduğunu dile getir
02 Yorumla
Soran+1 yılSımdı beraber olmam ıstesem utanıyorum dıyemıyorum ama üzülüyorum. Yenı evlılıkte böyle olmaz onu bılıyorum. Nasıl konusabolırım
- +1 yıl
Utanmamalısın. Bu tür durumlar olağan bişey yani elbette yoruluyordur ama ne olursa olsun sana ilgisi olması gerek. Al karşına neden seks yapmıyoruz deme elbette ama o yatıp sarılıp öptügünde sen devam ettir durma bunu da söyle özledigini belirt.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki gucu hali yok biraz eneji veric8 ilaclaraldir sende biraz onu kiskirtici giyim dokunuslar yap
10 Yorumla Sitemizde bu konuda yardımcı olabilecek hayırsever insanlar var.
21 Yorumla
+1 yılKocanın kafası relaks seni düşünmüyor, cinsellik olmuş olmamış onun umrunda değil, ya şimdiden ayrıl ya da
00 Yorumla
+1 yılOnun çözümü maalesef sadece sizin aranızda. Doktor falan deneyin derim ama gitmek istemez diye tahmin ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılyorgunluktan dolayı seni arzulamıyor çünkü tatlı senden daha güzel geliyor tatil günlerinden bol bol sevişin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Akıl verilecek bir durum yok senin kocan çoktan bitmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılVaedir illaki bi sebebi sen yaklasiyosan o kaciniyosa biseylerden sogumustur konusmayi bi dene
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki haftalık evlisin cinsel hayatımız vardı diyosun tatilde yapmış işte şimdi çalışıyor yapamıyor
00 Yorumla İsteksizlik var cinsel manada doyuma ulaşınca bir çoğu ilişkiden kaçar
00 Yorumla2 haftada bu şekilde olması normal değil, ne kadar yorucu olursa olsun işi,
00 YorumlaAdam da ereksiyon problemimi var? Çok dinci birseymiydi tecrubesiz falan?
00 YorumlaSanırım sende aradığını bulamadı ya da cinselliği sevmiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBoss bırakma sen onu cıldırtmalısın tenknıkler bellı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik önemlidir, cinsellik olmazsa ilişki olmaz, bence ya seni aldatıyor ya da yorgun sürekli ya da sen tatmin edemiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen adım at çıldırt adamı. Eve geldiğinde gecelikle ya da iç çamaşırlarınla karşıladın mı adamı? Yatakta uzanırken bi oral yaptın mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. enişte cükünü işemek için kullanıyo sadece 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Yeni evli bir çifft için baya uzun zaman bunu ona sor bence
00 Yorumla2 haftalık evliyiz diyorsun ilk zamanlar vardı diyorsun. İlk zamanlar ne 1 hafta önce mi 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşini değiştirsin daha 2 haftadan böyleyse olmaz yani. Belli bir süre sonra dayanamazsın gözün dışarıya kayar ya aldatır ya boşanırsın bunun bilincinde olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece 1 hafta olmus. Yeni evlisiniz bu şekil olmamasi lazim ama adam çok yoruluyorsa normaldir. Hem sen istiyorsan sen bir şeyler yapacaksın.
10 YorumlaSebebi senden kaynaklı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İsteklenme sorunu olabilir bi konuşun istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. ilklerde nsll dı
00 Yorumla
+1 yılEşinin yaş kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkocana sorsana bı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl5 gün çok ama ilk defa ise sıkıntısı vardır belki
00 Yorumla Git kocanla konuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yorgun ve stresli olabilir bunu konuşun
00 Yorumla Ya 2 haftada böyleyse bir ömür kim * seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılSeninki sıkılmış sende kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKostümler fantezilerin yok mu senin ya da ateşli misin
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş bana kalsa her hün
01 Yorumla- +1 yıl
Gün
+1 yılSen azdir kovanı istekli degil misin
00 Yorumla
+1 yılYanlış seçim böyle gidersin sen tek
00 YorumlaSal onu ben ilgilenirim
00 Yorumla
+1 yılBiraz sana iş düşüyor ama
00 Yorumla
+1 yılÇok yorucu iş ise ondandır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Haftada en az iki defa olmalı ne olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGece falan da mı kalkmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşı kaç? İşi ne kadar ağır?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanlar böyleyse sonralarını hayal edemiyorum
00 Yorumla
+1 yılKışkırt onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kalkmıyodur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılBirçok yöntemi var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona bi kez formülü uygulasana ne tepki vericek
00 YorumlaSizin evlilik biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılne ıstıyır
00 Yorumla Çok çabuk bitmiş
00 Yorumla
+1 yılHömö
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral seks cek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltedavi şart.
00 Yorumla
+1 yılyoruluyor haklı adam
10 Yorumla
+1 yılVücudunuz nasıl peki