Birbirimize asık olarak evlendik. Baslarda defalarca denedik Vajinusmus oldugumu ogrendık. Mucadele ettık doktora gittik geldik. Sonra zamana bıraktık kasmadık, kastıkca olmadı cunku. İki seneden sonra sevişmeyi de bıraktık. Sehvetle öpüşmeyi de. On senelik evliyiz,öpüşmüyoruz bile. Ev arkadası iki iyi dost gibiyiz. Ne sevişmeye yelteniyoruz ne de bunu konusuyoruz, hersey normalmiş gibi davranıyoruz. Esimden de hiç dokunmak için atak yok.Öpüşmek bile yok. Sonu ne olacak cok merak ediyorum. Sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılBunun psikolojik ve fizyolojik bir çok sebebi vardır... Bu siteden kimseden yardım almaya çalışmayınız bu konuda.. Cinsel açlığını dışarı vurmak isteyen çok insan var bu sitede. Doktorlardan başkasından çare yok. Bu sitede doktor olsada uzaktan faydası yok.. İyi bir jinekolog bulun ve ilişki uzmanı desteğiyle bu sorunu aşabilirsiniz.. İyi geceler saygılar.. Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun..
https://i.hizliresim.com/7kAanl.png02 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim.
- +1 yıl
Rica ederim unutmayınız pembe görünümlü mavi çok fazla..
En İyi Cevaplar
+1 yılÜzmeyin kendinizi, memnun ve mutlu olun, anlattığınızdan anlaşılan, hoş ve anlayışlı bir eşiniz var.
Emin olun bu konularda hekim seçimi çok önemli.
Hekim muhakkak bir ekiple çalışıyor olmalı, bir kaç dalda hekimin birliği ve sizin uyumunuzla bu sorun çözülür, bir kez daha açık ve net bir gayret gösterin, hayırlı olacaktır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardimciniz olsun buda sizin bir imtihaniniz. Rabbim bir kapiyi kapar diyerini acar.5vakit namazinizi kilip arkasindan bolca dua edin rabbim herseye kadir.
05 Yorumla
Soran+1 yılEşim gibi yazmıssınız:) Ben evlendigimde ögrendim bu hastalıgı böyle birseyin var oldugunu. Ve isyanım basladı bir süre sonra. Eşim inanclı imanlı biri Allah ondna razı olsun, Bu bizim sınavımız dedi. Kiminin cocugu imtihanı olur, kiminin saglıgı, kiminin eşi, kiminin eşi. Bizimde bu. isyan etmeyeceksin Neden diye sormayacaksın. Dua edeceksin sınavı basarıyla gecmek için inanman gerek önce sonra da sukretmen gerek. Ve ondan sonra ^neden ben' diye sormayı bıraktım isyan etmeyi bıraktım. Allah razı olsun.
Cevap sahibi+1 yılAllah'in sevgili kuluymussunki sana boyle imanli guzel ahlakli es vermis, bak birde soyle dusun; ya bu sorunun olmasaydi da esin anlayissizin biri olsaydi sana deger vermeseydi icip icip eve gec saatlerde gelseydi veya gecesini baskalarinin koynunda geciripte sabah gelseydi, ya da kumar oynasaydi? Herkezin bir derdi var seninkide bu. Esin dogru soylemis eyer sen isyan etmek yerine guzel dusunupte haline sukredersen bilmedigin sevaplar kazanacaksin Allah bilir cennette karili kocali ne koskler hazirlaniyordur size ama yeterki isyan etme sukret ki esinde yaninda. Rabbim yardimciniz olsun insallah
Soran+1 yılAmin. Allah güzel gönlünüze göre versin dilediginiz herseyi. Hayırlı kandiller.
Cevap sahibi+1 yılAmin Allah senin ve esininde gonlune gore versin insa Allah rabbim yardimciniz olsun hayrili kandillerr
Gizli Üye(36-45)+1 yılTedavi ol?
028 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene doktora gittik. Sonuc alamadık malesef.
Cevap sahibi+1 yıl2 adres var bu konuyla ilgili. Teki İstanbul'da teki de ankarada demek ki iyi arastirmamissiniz.
Soran+1 yılsiz verin arastıralım öyleyse?
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.eserdag.com/vajinusmus.htm
2-3 gun suruyor tedavisi. Eski hastalarindan tekiyim bende.
Soran+1 yılCiddi misin? Ne kadar sürede aştınız?
Cevap sahibi+1 yılMuayneye gittim. Tedavinin 1. Gunu gecti ertesi gun 2 ve bitti benimki.
Soran+1 yılBu da psikolojik bence. Nasıl iki gün? Üç sene gittim tam üç sene Gittikce ve sonuc alamadıkca bu seferde psikolojim bozuldu bide onun tedavisini gördüm. Sizin adınıza cok sevindim.
Cevap sahibi+1 yılBilissel ve davranissal terapi uygulaniyor zaten.
iyice arastirmadan gitmemeliydin diye dusunuyorum. Acikcasi ben anladigimda gunlerce arastirdim ve 2 isime rastladim. Hos zaten daha once de ikisi berabermis ve benim linkini attigim kisi digerine ogretmis teknigini.
Tesekkur ederim fakat bunlarin feysbuk sayfalarina girip bir goz atmani tavsiye ederim.
Bence kendine bir sans daha ver yasin daha genc.
Soran+1 yıltavsiyeni dikkate alıcam en cok tavsıyey ıhtıyacım var bu durumda. cok tesekkur ederim.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Cevap sahibi+1 yılIyilesmen ve daha fazla ertelememen dilegiyle.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim dilerim Allah herseyinizi gönlünüze göre verir.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim aklina takilan sormak istedigin bir sey olursa buradan sorabilirsin.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Anne oldunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılHayir ben bekar bir hastaydim:)
Soran+1 yılBu da benim çirkin onyargim olsun Özür dilerim:) neyseki asmissiniz sizin gerçekten cok mutlu oldum darisi basima.
Cevap sahibi+1 yılUzun sureli bir iliskim vardi olmuyordu. Ayrilip barismaya baslamistik ve o bitti. Yinede o travmayla gittim tedavimi oldum belki duzelir diye ama acikcasi tedaviden sonra pek umurumda olmadi o.
Bu rahatsizliktan sonra dunya gercekten degisiyor. Ozguven asilamayan fark etmediginiz fobileleriniz falan bazi takintilar bir anda geciyor. Yani ne desem az tedavi oldugunuzda anlayacaksiniz. Ama kadin oldugunu anlamak hissetmek en guzel kazanclarindan teki.
Soran+1 yılKadın oldugunu hissetmek... İşte anafikir bu. Evet bunu istiyorum. Kadın oldugumu hissetmek sevdigim adamı mutlu etmek ve tabii cogalmak, aile olmak. Boyle aynı evi paylasan iki dost gibiyiz.
Cevap sahibi+1 yılYani o yuzden 'ertelemeyin' iyi geceler:)
Soran+1 yılBişeyi daha merak ettim:) O ayrılıp barıstıgınız sevgilinizle ne oldu?
Cevap sahibi+1 yılOnunla ne kadar denesekte bitti iste. 4 yil:) ben hersey bittikten sonra tedaviye gittim. Ama uzgun de degilim. O ozguven gelince gercekten hayata bakisiniz korkulariniz falan ayni kalmiyor.
Soran+1 yılBunu su yuzden sordum; kızkardesımın böyle ayrılıp barıstıgıbir ilişkisi var. Üç sene oldu. Ne onunla ne onsuz. Şimdi yine ayrılmıslar onbesgun olmus. Cocuktan hiç ses cıkmamıs diye ne yemek yiyor ne su içiyor ne uyuyor. Annem bana gondermek istedi hava degişimi içim, gelmedi. Nasıl kopabildiniz buyuzden merak ettim. Özelinize girdigim içinde kusura bakmayın:)
Cevap sahibi+1 yılSorun degil. Yani ben duzelemeyeceginden ve uzulecegimi dusunuyordum acikcasi hatta kac gun arastirdim bir umutla kalkip gittim. Bilirsin kolay seyler degil bunlar. Ama tedavi kisa zaten o surede birden hic bir sey umurumda olmadi yani tarif etmesi guc. Belki de zaten sona zaten yaklasmis oldugumuz icindi bilemiyorum.
Kardesinde o kadar sprunlu bir iliskiyi unutacaktir mutlaka:) sancili surecler bunlar.
Soran+1 yıl@feminum merhaba. özelinizdeyim.
Cevap sahibi+1 yılBana demis.
Bilissel ve davranissal dedim.
Yanliz bu parmak egzersizleri falan degil. Birde kisiye ozel tedavisi var zaten. Baska yerler gurup seklinde falan bir seyler deniyorlarmis.
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılTedavi icin hangi teknik diye sordu saniyorum. Aciklamaya calistim ama o da anlar mi bilemem.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
58Cevap
Yaşadıklarınız sizi boşvermeye itmiş olabilir.. Zaten çoğu evlilikte heyecan zamanla azalır ve seks görev gibi yapılmaya başlanır. Tadını unuttuğu şeyi insan aramaz genellikle. Bu sizi rahatsız etmiyorsa böyle devam edebilirsiniz.
00 Yorumlaabi yok artik ya esin seni aldatiyo bu anlattiklarin doğruysa ya da esin escinsel olmus cidden baska aciklamasi yok
13 Yorumla
Soran+1 yılAldatsa üzülmezdim ona kendimden daha cok üzülüyorum cunku, sorun bende oldugu için.
Soran+1 yılAma gercekten eminim aldatmadıgına. Bosanmak isterse bosanacagımı dahi söyledim zamanında. Sorun bende olsaydı bırakırmıydın dedi? Ustelik inanclı biri Allah korkusu var. Hiç şüphelenmedim konduramadım. Farkederdim.
+1 yılSorununu ve görüşleri okudum
Madem bu kadar fedakâr bir eşin var neden kendini daha fazla zorlamiyorsun sadece 3 yıl tedavi ondan sonra kabullenmek oluyor seninkisi kendini fazlalık gibi hissedecegini zorlamalisin bu hastalığını yenmek için02 Yorumla
Soran+1 yılGörüşünüz için tesekkur ederim, hayırlı kandiller.
- +1 yıl
Sağ ol size de hayırlı kandiller.
+1 yılÜzülmeyin eğer dediğiniz şekildeyse eşiniz çok fedekar biriymiş.. Bunu ancak doktor tedavisiyle alabilirsiniz hem psikiyatri hem de jinekolog sanırım.. Kukak asmayınız saçma yorumlara.. Saygılar
04 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim size de hayırlı kandiller.
- +1 yıl
Kandil mi
Soran+1 yılEvet:)
- +1 yıl
Ya pek farketmem böyle şeyleri Size de hayırlı kandiller
+1 yılKocanı rahat bırakta başka kadınlarla sevişsin. Bu iyiliği yap ona. Sevişmek insann doğasında olan bişey. Bu olmadığı taktirde evlilik sadece o yolu yürüyen iki yabancıya döner.
13 Yorumla
Soran+1 yılİki ev arkadası dost arkadas gibiyiz. Aynı evi hayatı paylasan iki karsı cins. Birbirini seven saygı duyan.
- +1 yıl
umarım öyledir. Bu zor bir durum ben olsam napardım bilmiyorum.
Soran+1 yılÖyle olduguna eminim. birincisi gercekten merhametli bir adam ikincisi imanlı ve inanclı bir adam Allah korkusu var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonunu söyleyeyim.
Türkiye'de cinsel uyumsuzluk nedeniyle boşanan %70'lik dilim arasında yerinizi alacaksınız.
Bu hastalığın tedavisi varken bu derece büyük ihmalkarlık sizlere ayrılığı getirecektir.11 Yorumla- +1 yıl
25 senelik evli yakinda kalpten gitcek kocam yetmiyor diye bosamiyor bende mal gibi evlenim diyorum evlenmicem 1+
Yaşınız geçmemiş ki. Daha önünüzde çok yıllar var neden pes ediyorsunuz? Başka doktorlara gidin. Bunlar çözümü olan konular.
00 YorumlaKonusmak istersen burdan hemcinsin bir arkadasla gorusturmek isterim seni?
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok isterim.
Soran+1 yılGuvenmek istiyorum ama guvenemiyorum suanda. Beni anlayabiliyor musunuz?
Soran+1 yılSızde haklısınız baslıgı önerin ona gelsin gizli kullanıcı olarak yazsın isterse.
Soran+1 yılSize cok tesekkur ederim. 1. inandıgınız için. 2. ciddiye aldıgınız için. 3. ilgilendiginiz için. Allah gönlünüze göre versin.
Soran+1 yılAllah razı olsun tesekkur ederim.
+1 yılbüyük bir kayıp değil. nasılsa evlisiniz yani :D birbirinize yamuk yapmadığınız sürece istediğiniz zaman yaparsınız. sonuçta o senin kocan sen onun eşi'sin. raad olun :D
00 Yorumlaçok zor bir durum.. Allah yardımcınız olsun.. konuşalım inş. ben bunu aşacağınıza kesinlikle inanıyorum.. Allah'ın izniyle tabi..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin çok sadıkmış. Erkek iktidarsız olsa bir kadının buna sabredeceğine ihtimal vermiyorum. Ya boşanır, ya aldatır.
05 Yorumla
Soran+1 yılSadakatın yanı sıra, imanlı ve inanclı bir adam. Belki yapardı ama Allah korkusu var.
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur. Ama boşanmak meşru bir şey. Boşanabilirdi de ama yapmamış.
- +1 yıl
Salliyor ya sizde inaniyorsunuz😊
Soran+1 yılBosanabilirdi. Dile getirdigim oldu bunu. Benim problemim olsa bırakır mıydın beni dedi? Bırakmazdım. Bırakmadı.
Cevap sahibi+1 yılO pek belli olmaz. Bırakmazdım demek kolay. Yaşamadan bilinemez.
Aşağıdakilerden hangisi kocanın karısıyla (Vajinusmus) ilişkiye girmekte ısrarcı olmama sebebidir
A) İşini dışarıda görüyor
B) Kuşu ötmüyor
C) Fedakar
D) Troll soru00 Yorumla
+1 yılSen isteyene kadar o istemez cinki dusundugu istedigi hersey icinde kaliyo oda cinsellikden sogumustur ama baskasina gitmesini engelleme sende kendini alistirmayi denemelisin istemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun canım :( ama demeden edemeyeceğim acaba 10 yıl içinde seni hiç aldatmış mıdır şüphelendn mi hiç :/ ?
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç şüphelenmedim, sesini dahi bir kere yükseltmedi bana. Ahlaklı güzel insan kocam. Hediye gibi Allahın verdigi hediye. Yapsaydı kızar mıydım? KIzmazdım sanırım. Kendimden cok ona üzülüyorum cunku.
Cevap sahibi+1 yıliyi ki yapmamış br anlık zevk için hem ahiretini yakardı hem dünyasını ama maşaAllah Allah bozmasın eşini, böyle erkekler de kalmış demek hayatta. inşaAllah Rabbim yardım eder de düzelirsin daha yaşın çok geç, evlatlarınız olur bu geçen 10 yılı da bir anı olarak hatırlarsınız inşaAllah :) çok çok geçmiş olsun ve gerçekten bitip geçsin bu sorun inşaAllah :) senin ve senin gibi bayanların :)
Soran+1 yılAmin. Allah razı olsun sizden. Kandiliniz mubarek olsun. Rabbim tum dualarınızı kabul etsin.
Cevap sahibi+1 yılamin , Allah sizden de razı olsun ve sizin de miraç kandiliniz mübarek olsun , dualarım sizinle :)
ıkı tarafta aldatıor olabilr benim yorumlamam bu gadar
10 Yorumla
+1 yılDaha yenk evlisin ama bir gidisle aci ama gercek ya aldatilcan kaylanacan ya da bosanacan
03 Yorumla- +1 yıl
Hala gelisme yok mu
Soran+1 yılevet bebek dogurdum az önce
- +1 yıl
Dalga gecme
kolayı var körkütük sarhoş ol bide kocanınkini yağlayın hoppala cuppala hacı bombala :D al sana vajinusmus :D bolu dağı tüneline döner şrfsizm :D
00 YorumlaNeden üzerine gitmiyosunuz ki. Asilamayacak bir dert degil bu
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene boyunca cok ugrastık. Sonra sorun bende oldugu için kendime cok yuklenmeye basladım ve psikolojim bozuldu. O da senden daha önemli degil hiçbişey dedi. İnanclı bir adam aynı zamanda Allah korkusu olan. Ve ara verdik doktora. Simdi sonuc alamamaktan korkuyorum ve agzımı acmıyorum, o da kendimi kötü hissederim diye dile getirmiyor eminim. Normalmıs gibi davranıyoruz.
Soran+1 yılinanın bana en cok istedigim sey ona bir cocuk vermek.
Soran+1 yılAma doktorlar bunun aşılacak bir problem oldugunu düşünüyor aşanlar var. Buyuzden yapay yolları denemekten uzak duruyorlar bu hastalıkta.
Cok gecmış olsun arkadasım üzüldüm durumunuza gercekten ınsallah duzelır. Ayrıca tebrık ederım sadakatın ıcın sen abuk subuk yorumlara takılma anlaştıkmı?
04 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda haklı sitede troll cok. İnanmamakta haklılar. Bende inanmazdım. Ama hakarette etmezdim mesela, veya gülmezdim. Amin insallah düzelir durumumuz, tesekkur ederim.
Soran+1 yılİnsallah, tesekkur ederim.
sonu seni aldatıyor başkası var ama seni sevdiği için ayrılmıyor izmire bekelrim seni
04 Yorumla
Soran+1 yılDilerim herhangi sevdigin bir kadının basına gelir ve ayn teklifi baskaları ona da yapar.
+1 yılseviyor demek ki adam aynen bu şekildeyse olan olaylar
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu sekilde ama trolle alısık site de inandırmak güç.
- +1 yıl
aplacım adam seviyor demekki çok şanslısın bir erkek için çok zor
Soran+1 yılOnun için üzülüyorum bende. Mesela bir evlat vermeyi cok isterdim ona.
- +1 yıl
çok zor bir durum ya az çok anlayabiliyorum benimde eski sevgilim eşinden çok dayak yemişti evlenmek istedim olmadı falan çocuk bahsi geçince bile tüyleri ürperiyodu :( daha sonra 4 ay daha beraberdik ama maalesef hiç sevgili gibi olamadık not 2 senelik sevgiliydik
+1 yılAyrılık olabilir cunku kardes gibi olmuşsunuz siz artık ask sevgi kalmamış aranızda
00 Yorumla
+1 yılBisey sorcam affedersin vajinusmus nasil bir hastalik?
00 YorumlaGectimi hastaligin bence araniza baska bir kadin alin
04 Yorumla
Soran+1 yılSayet bu durumu yasarsan, sen yaparsın bunu.
Soran+1 yılHeyecan lazım olursa gondola bineriz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoktor nasıl halledeme di hayret 10 sene dile kolay
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene gittik ve sonra bıraktık.
Cevap sahibi+1 yılBirbirinizi bir şekilde gaza getirin
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbla bir gün kafayi cekin ama cok saglam alkol al sende abi de sonra kollarina bırak catir cutur becersin senu
02 Yorumla
Soran+1 yılAlkol almıyoruz ablacım.
Cevap sahibi+1 yılbir deneseniz cunku vajinausnus kasilmayla ilguli değilmi
vay arkadaş
yargılamamak gerek
ama yani sonuc boşanmaya gidiyor gibi..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrılıga kadar gıdebılır hıc degılse oral falan yapın
20 Yorumlaeşin başkasıyla beraber olmaya başlamıştır büyük ihtimal yapabiliceğin bişey yok allah şifa versin nediyelim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adam 31 çekerek evliliği yürütmüyordur bahse girerim :D
10 Yorumlane diyelim kötü bir durum farklı doktorlara baş vurun
00 Yorumla
+1 yılyanlıs ustanın elıne dusmussun kadın oldugunu hıssetırırım sana dişi oldugunun farkına vardırırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılMadem bukadar basarili don juansin sansini reelde denemelisin. Cunku sanal gercek degil. eger gercrk olsaydı sen bu cumleyi kesinlikle kuramazdin inan bana g*tunden kan alirlardi. Sanalin bu anlamda değerini bil sen ve senin gibiler klavye masturbasyonu yapabiliyorsuniz.
- +1 yıl
aklınız hep cınsellıge kaymıs zaten.. kadınlık dişilik sadece cinsellıklemı alakalı.. adam seni umursamıyor uzaklasmıssınız ıkınızde bırbırınızden her anlamda artık bazı seyler bitmiş ben bu yonden baktım olaya sonrada ilk yazdıgım cvbı verdım.
off ya ben evleniyimde her saniye sevişeyim durmadan devam edeyim diye hayaller kuruyorum millet evli yapamıyor
00 Yorumlahic inanmiyorum on senedir asla inandirici bir tarafi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYorum yazma öyleyse sıkıntı degil.
Eşin sana değer verip sevdiği için söylemiyordur, belki de ihtiyacını dışarıda gideriyordur.
00 Yorumla
+1 yılsen bir hareket et o zaman bakalım ne olacak?
20 Yorumlahaydaaa. sorun eşinde mi sen de mi acaba?
04 Yorumla
Soran+1 yılVajinusmus kadın da oluyor.
Soran+1 yılVajinusmusu ilk cinsel deneyimde farkediyorsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSonu ayrilik sogukluk olur ne olacak
00 Yorumla Başkalarıylami yatiyo acaba ://
21 Yorumla
Soran+1 yılOkadar eminim ki yapmadıgına. Yapsa üzülmezdim sanırım. Cunku ona üzülüyorum. Hayatında fazlalıkmısım gibi hissediyorum. Okadar iyi ki sorun bende oldugu için dile dahi getirmiyor.
Aldatir büyük ihtimal aldatmistir hatta
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadıgına eminim.
Eşinin herhangi cinsel bir sorunu yok di mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Benimle evlenmeden önce aktif cinsel hayatı vardı.
Soran+1 yılO kadar iyi bir adam ki, olsaydı inanın sevinirdim. Cunku böyle onun hayatında fazlalık gibi goruyorum kendimi. Doktora gitmeyi de sırf benım psikolojim bozuldu kendimi işe yaramaz olarak görüyorum diye bıraktı, senden daha önemli degil hazır hissettiginde yeniden baslarız dedi. İnanclı ve imanlı bir insan. Eminim size yalan gliyodur onu böyle iyi anlatmam. Ama gercekten cokiyi bir adam.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunların doğru olmadığını yaz buraya
05 Yorumla
Soran+1 yılKeske.
Cevap sahibi+1 yılKadınlar kulubü diye site var orda anlatıyor ne yapılacağını bir bak istersen bu zamana kadar nasıl dayandınız yani cinsellik olmadan nasıl bir yaşam sürdünüz ve aranız iyi miydi yani, çocuk da olmadı böylece değil mi, kocan seni aldatmıyor ve boşanmıyorsa bilki gerçekten çok seviyor ben aşkımdan ölsem bile büyük konuşmak olmasın ama bir süre sonra bıkarım ikinci eşi isterim ya da boşanırım ya da her yolu denerim sorun hallolsun diye
Soran+1 yılAsık olarak evlendik, aramız hiç bozulmadı. Tedaviden sonuc alamadıkca sorun bende oldugu için, psikolojim bozuldu bir de bunun tedavisini gördüm. O da baktı ciddi anlamda kendime cok yuklenıyorum, ara vermek istersen veririz dedi. Umudum kalmamıstı zamana bırakalım dedim, Bıraktık. Cocugumuz yok evet:) İmanlı inanclı ve ahlaklı biri, aldatmadıgına adım kadar eminim. Allahtan korkuyor bırakın aldatmayı, agzından bitane kötü cümle duymadım sahsıma. Buyuk konusmayın siz yine de. İnsan basına ne gelecek neyle karsılasacak gercekten bilmiyor. Boyle bir hastalık oldugunu evlendıgımde ogrendım ben. Birisi anlatsa gülerdim öyle sey mi olur diye.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ben okumuştum gazetede sonra internette araştırmıştım inşaallah hayırlısı ile sorununuz hallolur her şeyde bir hayır vardır böyle bakmak gerek olumsuz durumlara, o mu aşık size siz mi ona?
Soran+1 yılİkimizde:) Üç sene boyunca bekledim onu bir gün mutlaka tanısmaya gelecek diyordum, arkadaslarım sacmalama cocugun adını bile bilmiyoruz. Tesadüfen karsılastıgın biri, belki senin farkında bile degildir diyorlardı. Tanıstık ve evlendik. Bu arada o da farkımdaymıs.. Ama kesin sevgilim vardır diye, hiç yaklasmmaıs.
bence o başka biriyle ihtiyacını gideriyordur
10 YorumlaNe güzel işte.
İnsan insanı şaaapar mı00 Yorumlaadam işini başkasıyla hallediyor
00 Yorumla
+1 yılBunu asmalısınız yoksa iyice soguma olur bence
00 YorumlaGidin beraber bir psichologla konusun bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOn sene de sence gitmedik mi? Gittik ve pes ettik bıraktık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikoterapi almanız olmaz mi
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu denemedik hiç.
Cevap sahibi+1 yılInan hersey düzelir hayırlı kandiller sizede dua edecegm
Soran+1 yılAllah szden razı olsun, dilerim rabbim herseyi gönlünüze göre verir.
Cevap sahibi+1 yılSizinde ABlacim lütfen psikologa gidin
Kaybını z olmaz vakit kaybetmeden
nasıl bir hastalıktır o?
00 Yorumlahadi canım inanalım ım şiimdi
00 Yorumla
+1 yılVajinusmus ne demek açklar msn
02 Yorumla
Soran+1 yılElindeki interneti boyle seylerı arastırmak ıcın kullanabılırsın.
- +1 yıl
Senin yorumun daha açıklayıcı olur dedim
Koçan seni aldatıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun zor bir durum sizinki.
00 Yorumla
+1 yılmutlaka biri vardir hayatinda
00 Yorumla
+1 yılHunharca gülüyorum ya ben sana
00 YorumlaCiddi olamazsın
110 Yorumla
Soran+1 yılKeske troll olsaydım ciddi olmasaydım.
Soran+1 yılYorum yapmazsın inanmıyorsan , sıkıntı degil.
Soran+1 yılİnanmadıgın bir konuda bana nasıl yardımın dokunabilir? Önce ciddiye almalısın inanmalısın. Ama sende haklısın troll cok bunu ben okusam bende oha derdim.
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamda problem varıdr :)
00 Yorumla
+1 yılbitmiş sizde iş kalmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacı gardaş devam edersiniz siz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seks yapın veya arkadan girsin?
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem