Off kocam sürekli ben kendimi karıma sakladım falan diyodu. O kadar çok dedi ki ben de inandım bir süre sonra. Arkadaşlarım uyarmıştı beni inanma diye ama kocacım yapmaz dedim😔😔😔Sonra gerdekte sütyen kopçamı tek eli ile açıverdi şok oldum. Utancımdan kimseye söyleyemiyorum da, ona söyledim becerikliyimdir falan dedi geçiştirdi beni güvenimi kaybetmeli miyim?
Hiç seks yapmadım diyen kocam gerdekte kopçamı tek eliyle açtı! Ona güvenmeli miyim?
Böyle bir soru soruyorsun o evlilikten hayır bekleme çünkü şüphe ile evlilik olmaz ayrıca yaşamadım dese ve yaşamış olsa ne değişir bu kirli dünyada kimse doğduğu gibi kalmıyor sonuçta adamın tecrübesi var
Çok yanlış bir bakış açınız var onu söyleyim. Her kopça açan erkek her kadınla yatmış mı oluyor? Merak edipte bir sütyen alıp nasıl açılıyormuş bu diyip açmayı dneyemez mi? Siz bu düşüncelerle merak etmeyin ilişkiniz uzun sürmez.
Bende hiç acamamıştım tek elle kopça hatta bugün takamadım bile orası ayrı bir konu araştırmak lazım yapıp yapmadığını ve film hikaye anlatımlardan öğrenip yapmaya çalışmışta olabilir dediğim gibi araştırmak lazım
yaşamış olsa ne yapacaksın ayrılacak mısın. takma kafana belki iç çamaşırcı da çalışmıştır. daha önce yapmış olması mı önemli olan sana yalan söylemesi mi
Bu biraz Aşk ilişkisine kayıyor ama şöyle söylemek istiyorum tabii ki çiftler arasında gerek cinsel anlamda olsun gerek aşk anlamında olsun her zaman için güven çok önemli bir unsur oluşturmaktadır arada zaten hiçbir şekilde güven yoksa Ne o yaşanan cinsellikten İnsan bir zevk alır nede yaşadığı aşk ilişkisinden yani böyle bir şey için direkt ayrılmayı düşünme bence onu mutlaka geçerli bir açıklaması vardır Önce onunla bir konuşmaya çalış çünkü genelde Evet insanlar bu Cinsel deneyimlerini gizlemeyi severler bir gerçekten dediğin gibi Aslında çok iç açıcı bir durum değildir dedigim gibi Sen onunla bir konuşmaya çalış bunu mutlaka bir açıklaması vardır
şaka gibi geldi soru, aranızdaki güven kopçayı tek elle açmasına bağlıysa yanmışsınız siz. ayrıca yaşasa ne olur geçmişinden sana ne, geçmiş geçmişte kaldı. şu an o senin eşin , önemli olan bu. aman adama böyle bir şey deme boşuna aranızda tartışma çıkmasın çünkü o kadar gereksiz bir mesele ki.
kaybetme yapmışsa nolcak? şimdiden sonrası olmasın yeter kafanı bulandırma boşuna. zamanında bir sevgilim vardı beni kimse öpmedi bile derdi, ilk bulusmada deli gibi öpüştük. illede biyere götürmeye calışıyodu beni, meger çok kuytu biyermiş, daha sonra oraya gittiğimizde yedi beni resmen. ilk çıkardığımda iştahla yaladı. bir baskası bosanmış bir kadındı ve evlenmeden ilişki yasamak istemediğini söyledi bende saygı duydum. hatta benden önce 2 yıllık ciddi ilişkisi olmus ama onlada yatmamış. ama daha baslarda evine aldı beni ve ben o işi yapmıcaz diye düşünürken beni bastan cıkarmak için hersetyi yaptı. yani bu konuda kimse kimseye güvenmesin.
Sürekli kendini eşine sakladığını söyleyen biri bende şüphe uyandırır zaten. Bu durumda asıl sorun onun yalan söylediğini düşünmen mi, yoksa senden önce bir başkasıyla olmuş olma ihtimali mi? Çünkü ikisi arasında dağlar kadar fark var.
bende bakirim adam eğer 25 30 senedir kadına eli değmediyse normal ara sıra kadınlara giden erkeklere göre daha bir azgın ve deneyimli gibi gözükebilir çünkü yılların azmışlığı var tek elle sütyen açtı diye direk üzerine yattı diye direk her pozisyonu yaptı diye karılarla yatmış sayamayız bacım şöyle de birşey var böyle yaptı diye güveneceksin diye de bişi yok o yüzden iyi anla takip et biraz bakalım buraya da yaz ama hadi iyi sevişmeler :)
Güven kaybetmek için bu kadar saçma bir sebep görmedim. Bunu bilmeyen erkek var mıdır ya... Bunlar artık ilkokul sıralarında konuşuluyor. Sen zannediyor musun ki p*rno izlemeyen ergen var. Yok bebeğim. Yok yani. Bu bekaret takıntısınıda zaten anlamış değilim.
Şu adamlar ne yapsa suç. Açamasa beceriksiz diceksin
10
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sakın güvenme benim eşim 1 senede bile kopcayi o kadar hızlı açmayı beceremedi hep zorlanıyordu ilk denemesinde baya 5 dk kadar uğraştı acamadi ben açtım senin ki baya yapmış demek ki
hakkaten saf birisin heralde bir şeyi çok fazla söyleniyosa bilki yalandır zaten ayrıca buna neden inandın hadi orayı geçtik neden takılıp kaldın sonuçta senden sonrası önemli olan geçmişte ne yaptıysa yapmış seninde olmuştur mutlaka gönlüünkaydığı birileri
Tabi ki neden olmasin olmamasi icin ne gibi bir sebeb var sence. ayrica burayi boyle kötüleyip burda duran insanlarida anlamiyorim herkes siteyi insanlari kotuluyor ama yine burdalar
Kimseyle seks yapmadım demiş sevilmedim denememiş. İçine girmemiştir ya da beceriklidir. Ben mesela 26 yaşındayım hala sütyen takıp açarken zorlanıyorum. Beceri bazı şeyler
Yetenek meselesi ilk kız arkaşımın sütyenini tek elle açınca ilk olmadığını düşünmüştü. Ama aslında ilkti.. Bu kadınların iki hatası var. Siz sherlock holmes değilsiniz. 2 herşeyi vu kadar ince düşünmeyin..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Siz hayla devam edin bakire gidiceğim diye.Çok sütyen kopçası tek elle açılır😂 Adamlar 18 yaşında başlıyor bizim kızlar da bu leş sürüsüne bakire gidicem diye 25-30 yaşına kadar bakire geziyor 😄
Belki annesi ya da ablası kiloluydu küçükken buna taktırıyordu kopcayı oradan biliyor olabilir. ( İnsanlar kendini mutlu hissetsin diye çabalarken ben)
Aslında şöyle düşünsen bu durum seni bu kadar germez olmuşsa bişey ve bunu anlatsaydı bu da hoşuna gitmezdi ayrıca bişey olduysa bile bu sen hayatında yokken olmuştur yani seni her türlü aldatmış sayılmaz.
Kocan hakkaten acemilik yapmış ben bile o kadar kadınla yattım sütyeni çıkartmaya çalışırken beceremiyormuş gibi yapardım kadının hoşuna giderdi oysa bilmiyor neler yaşadığımı ah ah
ahahha cok guldum ya ben de bakireyim bakire olan oyle yapamaz ben hayal ediyorumda gerdekteyim karim yanima geldi heyecandan soyunurken bosalirim ben . insanin alismasi gerek oyle becerikliyse tecrubelidir demek 😂😂😂
Ne var bunda şansına açmış işte.. ben yıllardır açıyorum ama hala iki elimle bile açamıyorum çoğu zaman. Hemen adamı suçlama.. Kaldı ki bekarken kırdığı cevizler seni tanımadan öncedir.
Tamam onda haklıısn bende temiz isterim ama erkekte öyle bir ölçü yok maalesef ama kızlar öyle değil işte bir erkegin bakir veya bakir olmadığını nasıl anlaya bilirsin
@Anofel_anofel böyle bir durum yaşarsam boşarım mesela ve hal haraketlerden belli olur yalan söylüyorsadabhakkımı helal etmem onada söylerim bunu dinen temiz erkek istemeye hakkım var
Belki iç çamaşırın kullanışlıdır 😃 Bu konudan müztarip olanlar için üretilmiş bir seri olabilir. Bu bir ölçüt değil, sevişme sırasında hareketlerinden anlayabilirsin.
E tamam sevişip sonunu getirmemiş olma ihtimalide var. Her şeyi geçtim yaşaycagınızı yasamıssınız bunu düşünürsen kendi kendini üzmekten baska bir şey olmuycak
Ne abarttınız yaşadıysa yaşadı sen yoktun o zaman hem belki becerikli falandir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Onun ile seksin ne alakası varsa, ama siz hala oralarda iseniz diyecek bir şey yok. birşey, Bende bunca yıldır kopçayı iki elimle açamıyorum. Ama diğerlerini aşırı derecede yaparım. Alakası yok.
Ben ilk açmak için çok uğraştım nasıl becerklilik o 😂 iki elimle uğraşıyordum ilk sonra sonra öğrendim 😁🤦🏼♂️ Yer mi Anadolu çocuğu yalanın daniskası resmen