Kocamla seks yaptık ve ertesi günü yatagina kahvalti goturdum hic dokunmadi bile neden boyle yapti?

Kocamla cuma gecesi seks yaptik ben de cumartesi sabahi yatagina kahvalti goturdum yemesi icin ama o sadece portakal suyundan bir yudum alip işe gitmem lazim hayatim dedi cok gec kaldim dedi ben de hemen mi dedim o da biliyorum sen de sıkılıyosun ama bende calismak zorundayim napiyim dedi bana gulumseyerek sonra ustunu giyinirken madem sıkılıyosun kursa gidebilirsin hem sıkılmazsın kendini geliştirirsin dedi ya da sana kredi kartimi vereyim alisveris yap kendine biseyler alirsin dedi ona hazirladigim kahvaltiya dokunmadi bile bende onu sıkmamak icin tek kelime etmedim peki diye gecistirdim ama aglamakli oldum bazen diyorum ki acaba keşke yasitim biriyle mi evlenseydim genc biriyle evlenseydim boyle olur muydu yine acaba? 3 tane oglu var ve ogullari bizle ayni evde yasiyo sofrada bile surekli iş konuşuyolar?
Güncellemeler
+1 yıl
Zoruma gitti
Kocamla seks yaptık ve ertesi günü yatagina kahvalti goturdum hic dokunmadi bile neden boyle yapti?