Bastırılmış duyguların ortaya çıkışı...
- Diyebilir miyiz?

Bastırılmış duyguların ortaya çıkışı...

Hayır diyemeyiz Bariz şekilde erkekler daha düşkündür. Kadınlar cinselliğe erkekler kadar istekli ve arzulu bazı dönemler hariç GENELİ olmaz. Cinsellik dürtüsü ağırlıklı olarak testestron hormonundan gelir buda erkede fazla bu yüzden Erkek hep yüksek arzulu şekilde yaşar ve Ereksiyonu yüzeyseldir Yani müstehcen bir şey görür görmez sertleşme yaşar Ki bu ereksiyona girdiği anlamına gelir. Kadında ise dönemsel gerçekleşir GENELDE o dönemde yumurtaların tazelendiği yani Ovulasyon dönemi sırasında İstekli hale gelir Yüksek derecede Bunun dışında birtakım sebeplerden ötürü örneğin Testesteron kadınlardada var sonuçta o yükselirse veya Şiddetli bir Orgazm yaşayıp unutmazsa bu gibi durumlarda istekli olur. Ve bi kadın ancak o zaman bir erkeğin içinde bulunduğu durumu anlayabilir. Zira normal koşullarda Erkek hep yüksekken Kadınlar öyle değildir durduk yerde. Bide başta erkeğin ereksiyonu direk ve yüzeysel demiştim. burada da fark var Kadınların sürekli erkeklerin bencil olduğundan şikayet ettiklerini görmüşsünüzdür. Ön sevişmenin önemli olduğu vurgusunu yaptıklarını burdan da anlaşılacağı üzere kadının ereksiyonu normal zamanlarda yüzeysel değildir. Bir süre uyaranlara mağruz kalmadan ereksiyon olmaz.(Ereksiyon halinde oluşuda meme uçlarının dikleşmesi ile dışardan gözlemlenebilir) Ki bu yüzden ön sevişme ister. Bir kaç fark daha var Erkekde uyaran bölge çok yoktur Fakat kadının vucudunda uyaran bölgesi fazla olabilir. Ayrıca Orgazmda da fark vardır. Kadının orgazmı erkekden daha şiddetlidir yani daha fazla zevk alır. Bir tarafın cinsel organında 4000 kadar sinir düğümü varken diğer tarafda bu 2 katı fazladır. Buda hasaslığı yani hissiyatın daha etkili hissedilmesi anlamına gelir. Yani daha fazla haz alıcağını söyleyebilriz. Ayrıca erkek boşalınca isteksizleşir biter Kadın üst üste orgazm olabilir Son olarak erkek cinsellik arzusuyla duygusallığı birbirinden ayırt edebilirken kadın için genelde İkisi bir olur o yüzden erkekler hemen hemen hiç sevmedikleri kadınlarla bile beraber olmaya hayır demezken Kadınlar sevmedikleri arzu duymadıkları erkeklerle beraber olmazlar.
Bence değişir yine de kişiye göre.. ama Kısa cevap, hayır. Kadınlar cinselliğe erkeklerden daha az düşkün değil. Cinsel arzu, kişinin cinsiyetinden bağımsız olarak bireysel bir özelliktir. Bazı kadınlar cinselliğe çok düşkünken, bazı erkekler cinselliğe çok düşkün olmayabilir. Cinsel arzuyu etkileyen birçok faktör vardır, bunlar arasında biyolojik faktörler, psikolojik faktörler ve çevresel faktörler bulunur. Yaygın bir yanlış inanış, kadınların erkeklerden daha az cinsel dürtüye sahip olduğudur. Bu inanış, kadınların cinsel ihtiyaçlarını ifade etme konusunda daha az rahat olmasından kaynaklanıyor olabilir. Kadınlar, cinselliklerini ifade etmekten utanıyor veya korkmuş olabilirler. Bu da, kadınların cinsel arzularını erkeklerden daha az ifade etmelerine neden olur. Ancak, yapılan araştırmalar, kadınların erkeklerle aynı oranda cinsel arzuya sahip olduğunu gösteriyor. Örneğin, 2009 yılında yapılan bir araştırma, kadınların yüzde 43'ünün, partnerlerinden daha fazla cinsellik istediğini ortaya koydu. Cinsel arzuyu etkileyen faktörler şunlardır: Biyolojik faktörler: Hormonlar, beyin kimyası ve üreme sistemi gibi faktörler cinsel arzuyu etkileyebilir.
Psikolojik faktörler: Kişilik, ilişki durumu, stres seviyesi ve geçmiş deneyimler gibi faktörler cinsel arzuyu etkileyebilir.
Çevresel faktörler: Kültürel normlar, dini inançlar ve cinsel eğitim gibi faktörler cinsel arzuyu etkileyebilir.
Cinsel arzu, kişiden kişiye değişen bir özelliktir. Kadınlar da erkekler de cinselliğe düşkün olabilir. Cinsel arzuyu etkileyen faktörleri anlamak, cinsel sağlığı ve refahı iyileştirmeye yardımcı olabilir.
Takıntı değil, bastırılmış duygular ve ön yargıların neticesinde ortaya çıkan bir durum.
Hoş tabi, bu ön yargılarını haklı çıkartacak pek çok haklı olaya şahit oluyorlar.
Cevap
43Cevap
Erkekler kesinlikle daha düşkün
Kişiden kişiye değişen bir olay aslına bakılırsa ama bir genelleme yapmamız gerekiyorsa erkekler derim hem cüretkar hemde kadınlara karşı cinsel güdülerle yaklaşıyor kadında elbet içten içe ister ama daha çekingen kaldığı için o konularda kafayi bozani cok olmaz daha çok duygusal bağ arar.
Ben düşkünüm severim ama erkeklerden daha çok mudur az mıdır bilemem
Var katılıyorum sana🙂
Kadınlar cinselliğe düşkün değil oldumu tam olsun olmadımı hiç olmasın isteyen bir varlık nasıl düşkün olabilir. Çoğu kadın sevmiyor bile haa siteye göre sordusan bence gece yarısı uyanan yarasalar asla kadın değil 🙄
Evet ama bunu başarılı bir şekilde saklayabiliyorlar. Erkekler gibi dışa çok vurmuyorlar
Kişiden kişiye farklıdır duşkunluk çok değişik bayanlar gördüm bir gunde rekor kırdım eşim dahil 6 kişiyle yaptım söyledim diyen mi ararsin bunu hiç bir erkek yapamaz bende anormal olmasın bazı kadınlarda haftada 2 eşim yapsa yeter diyor 😂
Kadınlar demeyelim de abaza olanlar diyelim biz ona.
Hayır... bu yanlış bir varsayım...
Erkekler ve erkek anatomisi cinselliğe daha yatkın ve düşkündür
Aslında iki tarafta düşkün ama kadınlar olmasada olur diyebiliyorlar.. erkeklerde bu yok bulsak olsun isterler
Düşkün değil ama olunca da daha çok zevk alan ve daha detaylı şekilde isteyen.
Libido yani hayat enerjisi yuksek olanın cinsel enerjiside yüksektir. Çok gizemlilik takilanlarda buna dahil. Cinsiyet farkı yok.
Aslında bunun kadın erkeği olmuyor her iki tarafta ayrı ayrı düşkün sadece ilk adımı atan daha düşkün olarak görüyor lar
duygusallık aşk vs gibi kavramları kız güven açısından tercih edip bedenine olabilecek şeylerle arzularını yaşamak için saygı ve güven ararken erkek anı yaşamaktan çekinmez kızlar anı yaşayamadığı için arzularını dışa vuramaz
Cinselliğe düşkün diyince bütün erkekler oo süper diyor ama o kadın sevdiği ile düşünür sadece bizim türk abaxalarda bunu kendi üstüne alir
Evet onun için de evli kadınlar cicim ayları yılları bittikten sonra mutsuz huzursuz sinirli ve asabi.
Yani kişiye göre değişen bir şey düşkün olan da var olmayan da
Aynen öyle bastırılmış duygular kalkınca aciliyorlar
Evet sürekli ilgi isteyen cinsiyet seksi daha çok ister
Tabii ki kadınlar çok daha fazla zevk alıyorum daha çok istiyor sürekli istiyor
Kesinlikle evet kadınlar daha çok istekli sekse daha düşkün sürekli seks yapmak istiyor doymuyor
Bence kadin erkegi yok insanin kendisi isteklwri beklentileri ve cinsellige bakiş açisiyla alakalidr
Cinsiyetten değildir bu fark, kişinin libidosuna bağlı
Ama iradeleri de daha yüksek olduğu için bu istem ortaya çıkmıyor.
Erkekler cinsel dürtülerini yansıtabildikleri için daha düşkün gibi görünürler ama kadınlar erkeklerden çok daha yüksek libidoya sahiptir.
Bence evet. Biz bir kere başlayınca duramıyoruz…..
Bizde de aynı bu
@Sipartaakus bizim her tarafımız yanıyor dokunulma isteğiyle
Asafddsddsf Peki hiç uc busey hayalin oldu mu aşırı yükselince
@Sipartaakus her hayalim var hani söylemesi garip olan bir hayalim daha var fantezi denebilir başıma gelmesinden aşırı korkarım kimsenin de gelmesin ama mastürbasyon yaparken yükseliyorum yani garip
Ozellikle bunu kapali bayanlarda yasadim linc yiyeceksemde buna hazirım
Olabilir yani çok normal
Hayır. Kadınlar erkeklere cinsellikten daha düşkünler
Öyle galiba
Aman erkekler düşkün değil ki lafta anca
Kadınlar da hormonlar daha fazla
Diyebiliriz bence kadınlar daha düşkün
Hemde çok k daha fazla
Teşekkür ederim beğenin için
Kesinlikle daha düşkünler sadece saklıyor.
Kesin ama gizli olarak
Evet daha çok zevk alıyor cünkü
Bence bu kadından kadına değişir
hem evet hem de hayır bence
Bize merkezden öyle bir bilgi gelmedi.
Kim demisse onu halt etmis
Yatağa kadar erkek yatakta kadın daha istekli
diyebiliriz canım
Harika fotoğraf seçmişsin. ❤️
Cinsiyete göre değil kişiye göre değişiyor bu.
daha düşkünler ama açıkça söylemezler
Son zamanlarda kadınların ifşaları çok çıkıyor
Erkekler tabii ki daha düşkün
70 yasinda vbile cinsellik isteyen erkek var ama kadın yok
Bazı kadınların libidosu arşa uzanıyor
Ama biz gibi açık degilller
Kızlarla kendini karsilastirman ayrı bı mallık
KJJSKDKDKDKDKDK Google 'dan laf sokma cümleleri arattiğın o kadar belli ki
Çok mu komiksin sen
Yok alakam yoktor kendisi ile @PoleStar00r
Bence evet
Beni ziplatcak biri lazım🔥