Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınların daha düşkün olduğunu düşünüyorum. Çünkü erkekler bunu daha rahat dile getirebilir, yaşayabilirler.
Kadınlar ise gerek toplumsal baskı gerekse çekingenlik veya yanlış anlaşılma korkusu ile bu duygularını bastırabilir. Bastırılan duygular ve istekler de saklı olduğu yerde giderek büyür. Bu da aslında söylemesek de daha düşkün olduğumuzu belirtir.
#tutku60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kadın olarak evet düşkünüm ancak sadece bir erkekle 😍 bu biraz partnere bağlı bende. Ancak diğer bir çok kadında olduğu gibi önüne gelene yükselmiyor o libido. Ben yine de erkekler diyorum zira onlar en özgür şekilde belli edip yaşıyorlar
30 Yorumla
Her 2 cinste eşit derecede düşkündür bence. kişiden kişiye göre tabi ki farklılıklar gösterir. Sadece ülkemizde kadınlar, isteklerini açıkça dile getiremiyorlar. Dile getirseler de ucuz kadın yaftası yapıştıran çok oluyor ne yazık ki.
32 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun. Kadını erkeği yok çok çok düşkün olan kadınlarda var erkeklerde ama bunun burçlara da baglamamak lazım tek libidosu yüksek burç akrep değil 😇😇😇
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Günaydın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAğzının tadını bilen zekasını kullanan ve kalbi sevdiği kişi ile dolu olanlar seks yapmak ister bol bol
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSekse akrepler daha düşkündür kadını da erkeği de
12 Yorumla- +1 yıl
Akrep ben bunu beğendi ghvgjvtujtcyjtfyvtuj
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler konuşur kadınlar yaşar 😉
Boğa erkeği aslan kadını düşkündür 😜80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılAslında Bu Çok Farklı O an yaşayacak partnerler arasındaki durum bence Yerine Göre erkek yerine göre kadın olabiliyor O an kimin Libidosu Yüksek se O kişi daha Ağır Basar görünür de Hep erkekler gibi göze çarpsa da Aslında Bazen kadınlar 2 kat daha fazla da olabiliyor p. rno filmler de bile denk gelenler bilir ;) bi kadınla 3-5 kişi de yapabiliyor o kadınla sıradan bir erkek birmi tabikide değil bu yüzden bu konu partnerler arasındaki duruma bağlı #McLaren558 saygılarımla...
10 Yorumla
+1 yılErkekler bağımlı, kadınlar düşkün olur
sekse epey düşkün zibilyon tane kadın var bu ülkede
yalnızca seçici oluyorlar seksi seviyorlar diye kalabalık meydanlara çıkıp ben seks seviyorum demiyorlar evet kadinlar da seks dusunur ama erkekler kadar fazla değil10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de mesela ben kadınım ve bazen erkeklerden bile daha istekli olduğumu düşünüyorum. Tabiki onlar kadar belli edemiyorum çünkü etsem kim bilir neler derler. Ama mastürbasyon sıklığım fazla. Sürekli istekliyimdir. Aklım fikrim cinsellikte. Alakası yok kişinin libidosuna bağlı bir durum. Tek fark biz tahrik olduğumuzda dışarıdan pek belli olmuyor.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@carretta hep ıslağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadinlar bence sadece erkekler cok dile getiriyor o kadar
90 Yorumla
+1 yılKadınlar açısından anlık tutku olduğuna denk gelirim. İhtiyaç olduğuna denk gelmedim. Beylerinki düzenli bir ihtiyaç gibi zaten tutku için mi ihtiyaç için mi belirsiz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha düşkün. Dile getiramiyor çoğu. Basit kadın deyip farklı gözle bakılma korkusundan oluyor. Aslında kadınlarda rahat bir şekilde konuşabilmeli, isteklerini arzularını dile getirmeli.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı olan her bireyin seks arayısı vardır. Kimi yapar, kimi kendisini tatmin eder, kimi de baskılar… O yüzden kadın ya da erkek daha düşkün demek yanlış olur.
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar onlar gizli düşkün ama fena düşkün
Kadınlar detaycıdır bu konularda asla iz bırakmazlar müthiş yalan söylerler dışarıdan bakıldığında da bu konularla asla ilgisi olmayan kadın profili çizmeyi başarırlar20 YorumlaKadın erkek değil de kişiler üzerinden yaklaşmak lazım. Tabi kadınlar bize göre daha çok zevk alıyor onu da hesaba katmalıyız 😅
10 YorumlaYani iki tarafta ama bence erkkler bana göre çünkü kadınlar da ne kadar isterse birlikte olsun herkesle bizde duygu var bana göre 🤔
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılCinsiyeti yok, libidosu olan düşkündür, ama şöyle bir şey var ki kadınlar seksten daha çok zevk alıyor.
10 Yorumla aslında kadınlar daha düşkün ama saklayabiliyor, erkekler anca dilinde elin şeyin de. Arada ben bile dahil 😁
10 Yorumla
+1 yılBiz erkekler sekse düşkünlüğümüz, cinsel uyarılmamız ve daha sık ve çeşitli fantezilere sahip olduğumuz aşikâr.
10 Yorumla
+1 yılŞu sıralar kediler daha düşkün gibi miyuv miyuv kadı şerttiler 😑
20 Yorumla
+1 yılBu işin kadını erkeği yok. Şeyine düşkün ne kadınlar tanıdım ben. Libido önemli olan.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha düşkün biz daha çok haykırmayı sevdiğimizden erkekler gibi geliyor
10 Yorumla Her iki tarafında sekse ihtiyacı var ama erkekler tabi daha istekli taraf
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar ama öylede olmalı kadın dediğin yanmalı yanmalıki bana ayak uydurabilsin
10 YorumlaSabah sabah bu soruyu görmek.. heleki sabah eriksiyonu yaşamak cevabı basit yapıyor.. erkeklerrr
10 Yorumla
+1 yılgenel toplumsal ibre erkekten kadına doğru gidiyor şu an eşit gibi
10 Yorumla
+1 yılEvet kadını erkeği yok katılıyorum. 🙂
İnsanların libidosu tavan olabilir.
Duyguları bastırmamalıyız. 😏10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun cinsiyeti yok bence, libidosu yüksek olan herkes sekse düşkün olur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar aöa iradeleri güzlü oldukları için belli etmezler
10 Yorumla
+1 yılGirip çıkmak var, seks var azcikla yetinen var , doyumsuz, olan var bu değişkenlik gösterir ,
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Bunun cinsiyeti yok bence. Hormonlar ile alakalı tamamen :)
10 Yorumlaseks konusunda erkekler sayfaysa, kadınlar kitabın kapagidir
10 Yorumla
+1 yılTabikide erkekler kadınlar kendini dizginleye biliyorlar fakat erkekler tam bı abaza her istediklerinde olucak die bı şart koymuşlar kafadan bı kural oyuzden erkekler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kadını erkeği değil de libidosu yüksek olan düşkündür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Cins ayırt edemem çünkü önemli olan istektir bence ve istek varsa o kişi baya sever seks yapmasını
10 YorumlaKadinlar daha duakundur ama nasil bir sey varki kendilerini tutuyorlar. Erkeklerin adi cikio abaza diye 😂😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılseks seven kadınlarımız hakkettikleri değeri görmüyor dipnot erkekler düşkün tabiki bu kadar pavyonda bu enayiler nasıl silkeleniyor öyle olmasa
10 Yorumla Hay ağzına sağlık kesinlikle doğrudur kadınlarda erkekler kadar isteklidir ve bazen erkekten 10 kattadaha istekli oluyorlar
10 YorumlaErkekler bir tık daha fazla düşkün. Aslında kadınlar az değil fakat erkekler kadar belli etmiyorlar
10 YorumlaKadınlar ama saklamayı iyi bilir
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar az değil 😄
80 Yorumla
+1 yılErkekler daha güzel kardeşim
10 YorumlaKimin daha çok isterse
10 Yorumlaerkekler 100. de yüz kadınlar 100 de 65 hocam
10 YorumlaTek fark erkeklerin bunu saklamaya gerek duymaması
10 YorumlaErkekler daha çok düşkün
10 YorumlaErkekler biraz daha düşkün olduğu bir gerçek..
10 Yorumla
+1 yılErkekler düşkünü bırak aç valla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBu da soru mu erkekler tabii
10 Yorumla Her iki tarafta düşkün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Erkekler bu konuda biraz daha yoğun yaşar
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle aynı fikirdeyim 👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılkarakter meselesi bu kadını erkeği yok ki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hormonlar kimde sağlamsa
10 Yorumla
+1 yılBakireler
23 Yorumla- +1 yıl
Bi de sapa yerlerde yaşayanlar sjgh
+1 yılErkeklerin diline vuruyor kadınların şeyine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler çok fazla düşkün
10 Yorumla
+1 yılErkekler
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler doyumsuz ve istekli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle erkekler
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Abaza durumuna bagli
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılBoğa kadını
20 Yorumla Eşit bence
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam