+1 yılsen elinin altındaki herhangi birşeye önem vermezsin değil mi? istediiğin an ordadır , lakin istediğin şey elinin altında değilse ve istiyorsan çok fazla ona düşkün olursun, bu da seks işte ; kadın eğer ki seks yapabiliyorsa (bakirlik durumu gözetmiyorsa yani ) istediği ya da seçtiği her erkekle ortam gözetmeksizin seks yapabilir her zaman bulur, erkek öyle mi? bir kere kadın için cazip gelmeli , yarıştığı diğer erkeklerden bir adım öne çıkmalı , yani senin anlayacağın erkek her zaman istediği cinselliği bulamaz , bundandır ki seks ihtiyacı için alçakça oyunlara başvurabilir , senin görmüş oldugun taciz olayları ise sapkınlıktır , tadını almıştır para karşılığı ama her daim parası olamayacağı için bu gibi şeylere başvurur sonra hem bizim gibi erkeklerin hemde tüm kadınların düşüncelerini etkiler... bu abazanlık kavramı için düşünccelerim, istek konusuna gelirsek kadınların hormonları 7 nefsten oluşur erkeklerde ise bu birdir, doğal olarak kadının güdüsünden kaynaklı çok daha fazla düşkündür... erkekliğin düşkünlüğü kadın bulupta rahatlayana kadar.. kadın öyle mi yorulma yok , tekrar erekte derdi yok doymadığı sürece ister , yani tam anlamıyla kadınlar seks düşkünüdür...
20 Yorumla
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
+1 yılMutlu olan ve ruhunu yansıtabilen her kadın cinselliği sever bence. Sevmek demek her an aklında olcak demek değil. Erkeler surekli bunu aklımda yaşatarak basit duruma dusuruyor
33 Yorumla- +1 yıl
Evet sürekli bunu düşünüyorlar. Romantizmden çok erotizmin peşindeler.
- +1 yıl
Sitede hepten ayaklar altinda
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
En Düşkün Olan Tipler Evli Kadınlar. Dul Bayanlar, Yani Cinsellik Yaşamış Ama Cinsel Açıdan Tatmin Olamamış Tipler En TehlikeLi Tipler Bunlar Taciz Eden Erkeklerden Daha Tehlikeli Yuva Yıkan Kadınlardır Sözün Özü Cinsellik Yaşamış Olan Kadınlar Erkeklerin Her Türünden Tehlikeli Yalnız Kızlar Yani Cinsellik Yaşamayanlar Yukarıdaki Yaptığım Tanımın Dışındadır
10 YorumlaBence kadın ile erkeğin cinsellikteki tek farkı;
erkekler bu isteğini daha çok belli ediyolar ve basit yollardan ulaşma gayretindeler,
kadınlar ise daha çok içlerinde yaşıyolar ve o raddeye gelene kadar dolambaçlı yolları tercih ediyolar ;)10 Yorumla
+1 yılKadınlar kesinlikle ama kesinlikle cinselliğe daha düşkündür. Çoğu erkek hayır biz daha düşkünüz biz daha istekliyiz diyebilir ama kadınlar her daim daha istekli ve arzuludur...
10 Yorumla
+1 yılŞimdi erkekler olaraktan gözüküyor ama bayanlar da sapık var.. ama tüm erkekler var bir kız sağdan geçiyorsa sola bakmayı düşünmek gibi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar erkeklerden daha çok düşkün.. Sadece bu düşkünlüklerini gizlemeyi iyi biliyorlar.
20 Yorumla Her erkekte oldugu kadar kadindada var bir duskunluk (genel anlamda)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yıltecavüz edilen erkek duymadıysan o da senin cahilliğin kuzum ne yapalım
12 Yorumla- +1 yıl
Tabi canım her gün erkek cinayetleri tecavüzleri falan.
- +1 yıl
bak kıvırırsın böyle işte nereye getirdin şimdi. her gün mer gün tamam sen akıllısıın bay :)
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Kadınların çoğu kendi bedeni bile tanımıyorki.. tabii ki erkekler..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dışarda belki ama kimi kadınlar erkeğin yataktan kaçmasına sebep olur
10 Yorumla
+1 yılerkeklerin adı çıkmış bu konuda ama kadınlarda düşkün
14 Yorumla- +1 yıl
işte bu adamım.. bende bunu ona anlatıyorum anlamıyor
- +1 yıl
@00_leonidas_00 evet anlamak yerine erkekleri suçlamak daha kolay:)
- +1 yıl
ewet hep yaptıkları gibi bizi suçlayarak işin kolayına kaçıyolar ağa çok haklısın
- +1 yıl
@00_leonidas_00 dostum ayrıca unuttukları birşey daha var erkek cinselliği lanetdir öyle deli bir organla aynı vücutta yaşamanın zorluğunuda göz ardı ediyorlar
+1 yılBu konuda erkekleri 100m koşucusuna, kadınları ise maraton koşucularına benzetebilirim
10 Yorumla
+1 yılhadi erkekler bastırın we haklılığımız ortaya çıksın kadınlar daha azgınnnnn :)
00 YorumlaBurda kadınlar normalde erkekler derler ama kadınlar dışarda hiç seks yapmazmış gibi burda her dakika boşalıyorlar
00 Yorumla
+1 yılValla bu bolume baktikca kadinlarin abazalikta daha agir bastigini goruyorum
00 YorumlaKadınlar, ama iyi gizler.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Kadinlarda az değil hatta fazla bence
01 Yorumla- +1 yıl
örnek sennn..:D
+1 yılBen hiç duskun bir kız gormedim
10 YorumlaLeonidas Mert adamdır yalan söylemez
11 Yorumla- +1 yıl
adamımsın başkan eywallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler tabi
tartışmaya gerek yok20 Yorumla
+1 yılevlenelim gel seks hayatı gör
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha düşkündür ama bastırabiliyorlar.
10 YorumlaBen tacize uğradım kadınlar tarafdından
10 Yorumla
+1 yılBana taciz etti bir kız metrobüste.
00 YorumlaGay olalım o zaman.
11 Yorumla- +1 yıl
Gay olunmaz gay doğulur
kadinlar...
10 Yorumla
+1 yılErkekler
00 Yorumla
+1 yılbence bayanlar😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bence.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha düşkün
00 Yorumlaikisi de düşkün
10 YorumlaReglde kadinlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. B şıkkı
00 Yorumla
+1 yılBen duskunum
10 Yorumla
+1 yılBence sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 tarafta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler
00 Yorumla
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer