Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Erkekler çok fazla seks düşünür derler bu yanlış. Sadece yedi gün 24 saat düşünürler.
Normalde ise gerçekten seksi yaşayıp zevk alan kadın seksi daha çok sever. Çünkü orgazmı derin yaşayan kadınlardır.16 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba ; Seks Her insanın ihtiyacı olan güzel ve yer yer dahi olsa başına bela olan veya bazı insanlar için hayat tutkusu bazı insanlar için saplantı bazı insanlar içinse hiç yaşanmaması gereken bir olgudur (bunlar rahibeler :D). Erkek kadın ayrımı yapmaktan ziyade bana göre libidosu kimin yüksektir kavramını araştırmak gerekiyor. çünkü erkek kısmının libidosu saman alevi gibidir ve gerçekten o doyum noktasına ulaştığı zaman dönüp sırtını yatar (ben hariç tabi :D ). kadın libidosuna bakarsak erkeği ona yetmelidir çünkü erkek onu ne kadar doyuma ulaştırırsa ulaştırsın gerçekten daha üstünü ister denenmiş kanıtlanmış olduğu için söylüyorum. Şu klişe vardır birde kadınlar 7 kat zevk alır derler bence doğru ama onu o zevke götürecek erkeği bulması gerekiyor. Akabinde sorunun cevabı aslında yukarda yazdığım şeylerde verilmiş oldu :) umarım hazza ulaştıracak bir partnere sahipsindir :) <3 iyi geceler :)
11 Yorumla
Bu bilimsel olarak ispatlandı.
Sekse kadınlar çoğunlukla daha düşkün ama iki cinsin fıtratı gereği, arzu eden ve tekli eden erkek, istenilen ve teklifi kabul edilen kadın olduğu ve ilgi gördüğü için kadınların düşkünlüğü görünmüyor.
Eğer iki cinsiyet de steril bir toplumda edinimli davranış şeklinde yaşıyor olsaydı, çoğu kadın erkeğe sarkıntılık, sapıklık hatta tecavüz edebilirdi.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Kadınlar ilk deneyimini gerçekten iyi şekilde yaşamışlar ise erkeklerden daha düşkün oluyorlar. Sadece ortalık abaza kaynadığı için ne belli edebiliyoruz ne de dile getirebiliyoruz. Erkekler ise sadece abartıyorlar başka bir şey değil. Seksi olağanüstü bir şey gibi konuşuyorlar.
63 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten Seven insan düşkündür çünkü gerçekten Seven insan sevdiği insanı ister iliklerine kadar
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSekse düşkünlük cinsiyet değil hormonal bir olaydır bence. Erkek veya kadın diye ayırt etmem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSekse düşkünlüğü cinsiyet değil daha çok hormonlar ya da ne sıklıkla yapıldığı belirliyor, tek fark kadınlar bunu söylemiyor ve gizliyor yoksa kadınlarda aşırı yüksek
10 Yorumla
+1 yılErkekler, şaşılacak kadar.
Biz kadınların genelde uğraşması gereken başka dertleri de var.
Bunu görmezden gelen erkekler daha çok se*s konuşmak/yapmak isteyince varolan istegimizde gidiyor.
Neden erkekler bu kadar böyle düşkün, yaratılıştan işte.
Onlarda ki bı nefs kadındaki 9 çeşit nefse bedel.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Tabii ki de kadınlar. Erkeklerin bi doyum seviyesi var onun tazelenmesi için bi süre gerekiyo falan -abaza yeni sekse başlayanlar hariç- ama kadınlarda pek yok o. Gece yapsan sabah yine ister, dün yapsan bugün yanından geçerken hemen bi avuçlar falan 😁
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKışıden kışiye farklıdır kadının azgını cok anormal olur bır kac tane rasldim tahmin edılmyecek kdar fenaydı bende anormalim satlerce devam sonunda hastanelik oldu erkeğin okdar duşkun olup devam eymsıne ımkan yoktur bır koca beş sevgılı idare edenide gördum
10 Yorumla
+1 yılÜlkemizde erkeklerin %%90i kadınların %10u düşkün... hic te öyle yarılarına falan değil... kadınlara sorsan erkekler sapik abaza erkeklere sorsan kadinlar rahibe gibi... bana sorarsan kadınların istedigi erkek tipi onca emek verip sonuçlanan ama hiç kullanılmayan ayda yılda bir çıkarıp bakılan sandıktaki ÇEYİZLİK gibi... benim olsun orada oyle dursun
10 Yorumla
+1 yılErkekler olarak görünsede ya da ağzımızda olsada kadınlar daha düşkündüt ve seksin kralını yaşayıp tadına varıyorlar. çünkü seks yapmak istediği zaman uoldan bile tanımafık biriyle yatar ama erkek için bu zor🙃
10 Yorumla
+1 yılBana göre yaşam tarzı giyimi kültürü ne olursa olsun her ikiside düşkün. Hayatta birtakım aksilikler yaşayan ya da korku veya vajinimus gibi rahatsızlıkları olanları saymazsak tabiki
10 Yorumlaiki tarafı da üstün göstermek yanlış olur.. normal şartlarda.. ama ülkemiz gerçeğinde üzücü bir şekilde kadınlar bu durumları istedikleri gibi belli edemiyorlar..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin bu konuya düşkünlüğü sabittir. Ama tadını aldıktan sonra (iyi bir partner ile doyuma ulaşarak seks yaşayabilmiş ise) kadınlar daha düşkün olur bence
40 Yorumla
+1 yılErkek kadın diye ayırt etmek sacma. Çünkü kişiye bağlı ve hormonlara bağlı sanirim. Birde doyma olayi da diyebiliriz. 🙃
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadının düşkün olanına denk gelmemenizi ümit ediyorum.
Bende kendimi seks e düşkün olarak nitelerdim ta ki o kadınla tanışana kadar.20 Yorumla
+1 yıllibidoya göre değişiyor bence kadınlar ama belli etmiyorlar
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Altın ateşle
Kadın altınla
Erkek kadınla imtihan olunur efendim
Bu yüzden de erkeklerin düşkün olduğu fıtrat üzere daha belirgindir..10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler daha düşkündür ama öyle kadınlar var ki insan değiller seks konusunda :) ben karşılaştım öyle bir kaç kadınla yok böyle bir şey ya :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cinsiyetle ilgili değil hormonlarla ilgili ama hep zıtlar birbirini buluyor 😃 biri severken diğeri bir o kadar uzak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek olan daha düşkündür mesela kendimden daha üst seviyesini görmedim ama görmek isterim yani tabi partnerim olacak kişide
10 Yorumla Görsel güzelmiş. İnsandan insana değişkenlik gösteriyor kadın da olabilir erkekte olabilir fark etmiyor
10 Yorumla
+1 yılPartnere göre değişir bence kızlar istediği sevdiği bir partneri çok ister erkekler de aynı şekil de arzuladığı birini çok ister ikisi birbirini arzularsa tadına doyum olmaz sevmediğin biri olursa da istemezsin
10 Yorumlaher iki tarafta düşküdür. Ama kadınların istediği baskılanabiliyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBence her iki cinste düşkün ki , her fırsatta yaşamak yaşatmak gerek...
10 Yorumla Bence erkekler çünkü önceki evliliğinde onun isteği 0 dı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre ayrım yapmamak gerek iki tarafta düşkündür diyorum
10 Yorumla Kadınları bilmem ama 40 yşndayım. Aklımdan çıkmıyor
10 Yorumlaİkiside düşkünde, dünya kadinlarinkinin üstünde dönüyor o olmasa yaşamın anlamı olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenden geçti artık, ben oynamıyorum. Siz aranızda tartışın, hadi kuzum...
10 Yorumla
+1 yılBana göre hayattan zevk almasını bilen kadında erkekte düşkün olur ve olmalıda
10 Yorumla
+1 yılBizler biraz daha kolay o yola girebiliyoruz desek daha doğru olur sanki.
10 YorumlaKadınlar saklıyor, saklamasa bizden daha çok düşkünler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Büyük oranda kadınlar ve libidosu efsane yüksek nice kadın mutsuz hayatta
10 YorumlaNerde öyle sekse düşkün kadın habire başları ağrıyor:)
10 YorumlaKadinlar daha duskun ama nefisleri cok yuksek, erkekler onlerinde ki sey ile dusunuyorlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Kadınlar ama erkeklerden daha çok kontrol edebiliyorlar arzularını
10 Yorumla
+1 yılistekli olan kimse o yeter artık şu soruyu sorduğunuz 😃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın mı erkek mi bilemem ama beni geçebilecek birisi olacağını pek sanmam
10 YorumlaHaz ve isteğe göre değişir bu zamana kadar beni doyuran bir partnerim olmadı henüz hayatım da
10 Yorumla
+1 yılkadınlar ister söylemez, o hissettiği şeyi bir erkek olarak biz ortaya çıkarmalıyız, bir prenses gibi hissettirerek. yani iki taraf da düşkündür
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen özellikle sevişmeye düşkünüm iyi bir şevişme olmadan seks olmaz
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı tâbi ama kızlar belli etmez erkekler daha çok belli eder
10 YorumlaKadınlar ! Niye o kadar fitne ceviriyilar saniyosunuz
11 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bu
30 Yorumla
+1 yılBurdaki kadınların çoğu erkeklerden beter
10 Yorumla
+1 yılBunun kadını erkeği mi olur
10 Yorumla
+1 yılEskiden erkeklerdi şimdi kadınlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki tarafta düşkün
10 Yorumla Eşit olduğunu düşünüyorum😂
10 Yorumla
+1 yılSanirim kadinlar ya da bana öylesi denk geliyor
10 Yorumla
+1 yılErkekler düşkündür kadınlar seksi kullanır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende her iki cins icin de aynı seviyededir
10 Yorumla
+1 yılİki tarafında düşkünü var
10 Yorumla
+1 yılcinsiyete değil kişiliğe ait bir şeydir
10 Yorumla
+1 yılKadınlarcdaha düşkün fakat gizliyorlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çoğunluk erkek der ama kadınlar da az değil bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Libidosu kimin yüksekse o
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı
30 Yorumla
+1 yılHer iki cinsiyette düşkündür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Sapıklar 😂🤣
10 Yorumla
+1 yılKadınlar elbette
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri