Cinselliğe düşkün ifadesini yanlış anlamayın lafta değil bir eylem olarak; keza erkekler lafa gelince mangalda kül bırakmazlar hatta uçarlar kaçarlar ama icraate gelince... 😅

Cinselliğe düşkün ifadesini yanlış anlamayın lafta değil bir eylem olarak; keza erkekler lafa gelince mangalda kül bırakmazlar hatta uçarlar kaçarlar ama icraate gelince... 😅
Kadınlar da e az erkekler kadar düşkün ülkemizde ama açığa vuramıyor belli etmek de korkuyor çekiniyor eşin kocasından bile yanlış anlar kafasında aklında başka şeyler düşünür diye özelde bire bir konuşunca bunu zaten hissettiriyor kendin de
Bu kişi ile alakalı hocam. Benim düşkünlüğüm aşırı fazla, ancak bekar olduğum için bana göre yanlış olan bir şeyde yapmadım. Oynaşma vs de dahil. Belki bunumda etkisi olabilir. Ancak hayatım boyumca bu enerji düzeyim hiç düşmedi. Hatta ziyadesi
İle arttı. Yani deşiğim gibi kişiye göre değişir.
Bence haz ve zevk alma konusunda kadınlar bizden daha fazla zevk alıyorlar. Lakin düşkünlük konusunda erkekler daha fazla düşkündür. Kadınlar bunu bastırabiliyor lakin erkekler pek başarmıyor
Cevap
26Cevap
Erkekler daha düşkün tabi ki.
Erkekler düşkün olsa kaç yazar 35 yaş üstünün %80 nin performans arttırıcı kulanmadan 5dk lık canı var..
Yaştan kurtardık:))
Evet :))
İlaç kullanmak acizlik bence tabi
Adamda tık yoksa napsın mecbur kalan kullansın hayatında ki madur etmesin
O açıdan bakmadım tabi doğru ama zaar bi tedavisi var
Herşeyin var onun yok çünkü 40 yaşındaki çoğu erkek amca gibi göbekli ve hareketsiz spor yapmıyor
Bizim millet öyle :))
@darkk_angel
Doğru sözü üstüne bir şey söylemeye gerek yok kadınsız cinsellik seksi olmaz kadın kadın kadin
Tartışmasız kadınlar...
Biz erkekler sadece anlamsız şekilde hemen eyleme getiriyoruz. Oysa ki kadınlar bizim gibi açık şekilde dile getirse onların yanına yaklaşamayız bile.
TC erkekleri tabiki biz onların bu konuda eline su dökemeyiz 🙈🙈
Tc kadınları 🤪
Yok daha neler 🤣 bunu hakaret kabul ederim 😂😂
Niyee
Niyemi biz sizin hızınıza yetişebilir miyiz sence
Niye siz yavaş mısınız 😄
Aaa iftiraya bak ya yengeç kadınını neden yabana atıyorsun şimdi sen bu konuda 😂😂😂😂
Kadinlar. Burada ki sorulara bak, genelde kadinlar cinsellik konusundan sikayetci, ya kucuk diyorkar ya sıkıldım ya da oda arkadaşı gibiyiz. kulturumuzde Kim ne der korkusu oldugu icin, kadinlar fazla o konuya girmez erkekler o konuyu kapatmaz, yani konu konuşmaksa erkek ama yapmaksa kadın diyebiliriz
Erkeklerin diline vuruyor ama kadınlar yerinde fazlasıyla öne geçer
Belli etmezmi kadın?
Bu sorunun cevabı ikiside şöyle bir dipnotta ekliyim bence kadınlar istemediği müddetçe bu eylemde gerçekleşemez.
Yatağa girmeden önce erkek düşkündür.
Ama yatağa giren kadından sonra erkeğin kadını geçmesine imkan yok 😂👍
@JuanyEmma illaki her kadın aynı degildir ama büyük çogunluğu böyle
Kadınlar daha cok isteklidir gizler , erkekler dısa vurur ama kendilerini kolaylkla tatmin edebilirler o yüzden daha düşkün görünse de erkekler daha az isteklidir kadın cinselligi zor doyar secenek coktur ama guvenmek zordur erkek icin bulmak zor doymak kolaydr guvenmese de olur
erkeklerde daha çok ama icraat dersen 35 in üstü pert 😜
Her iki cinste düşkün olabilir ama kadinlar bastirabiliyor fark bu...
Erkekler çok daha fazla ama icraatte sınıfta kalırlar
Erkek belli eder ama kadın başlayana kadar belli etmez ama kadınlar daha düşkünler bence
Erkekler yatağa girene kadar kadınlar yatağa girdikten sonra arzulu oluyor
Onemli olan icindeki atesi cikarabilmekte.. yoksa herkes isteklidir.
Erkekler daha istekli. Kadınlar isterse kendilerini bastırabiliyor ama erkekler sürekli ister.
Görmüyor musun direğe kediye köpeğe yapıyorlar şimdi dicekler kadın ister erkek nefsine sahip çıkamaz kusura bakmayın beni kedi diken köpek diken bir cinsiyetle aynı kefeye hatta daha istekliymis hini yanstmasin kimse
Tam tersini yazmışsın benim karşıma geçen tüm kadınlar mangalda kül bırakmaz icraata gelince yok malum aylardayım falan filan
Tabiykide erkekler ama o yatağa girince istek wr arzu artınca kadını gecmesi imkansız
Kadınların istekleri erkeklere göre 6 kat fazla.
Kadınlar daha düşkün ancak belli etmemek hususunda biz erkeklerden daha başarılılar.😌
Erkek her gördüğü bayanı cinsel olarak gördüğü için çoğunluk erkek derim
Kadınlar tabii ki, seksten daha çok zevk aldıkları bilimsel olarak katlanmış.
30dan önce erkekler 30dan sonra kadınlar netttt 😂😂😂😂
Kadinlar ama abaza erkeklerden sıra gelmiyor yokluk çekmeye fırsat bulamıyorlar onlar yetmez gibi bide sapık lezbiyenler çıktı ekmeğimize ettiler
insanına göre değişir bence
Kadınlar mı sanmam bence erkekler diyorum
Erkekler doğası gereği
Erkekler daha düşkün
Cinsiyet ile alakası yok
Hiç belli olmaz
Kişiden kişiye değişir
Erkekler hep daha önde
İkiside
Kadınlar uzak ara önde.. 🦂 '
Kadınlar
Kadınlar