Cinsel Yaşam Bu soruyu sadece karşılıklı hazzı yaşayanlar cevaplayabilir: Taklitleri gerçeğinden nasıl ayırırsın? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2752 Bu soruyu sadece karşılıklı hazzı yaşayanlar cevaplayabilir: Taklitleri gerçeğinden nasıl ayırırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
hotnightgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Taklit belli oluyor özellikte erkekte 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Denemek lazım ilk fırsatta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Davranışları belli eder her zaman gözlerine bakarsın kayarsa taklit değildir 0 0 Yorumla
reevaluate Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yatağa yığılıp kalıyorsa gerçektir :) 0 0 Yorumla
sosyopsikopatadam4 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl @oztrkilggm sen ne düşünüyorsun 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Mükemmel bir his bu bence ile karşılaşmak ♥️ 0 0 Yorumla
tumbrlytarık Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Ben masumum konuşmama hakkımı kullanıyorum 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Evet belli olur , gerçeğinin verdiği zevk ayrıdır 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Yaşayan nasıl ayırt edileceğini iyi bilir. 0 0 Yorumla
Yusufox Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. performans anında belli eder 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ülkede her şey imitasyonaşklar seksler 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. üzerinde gidip gelirken ki ritmi belli eder 0 0 Yorumla
gezegeninizdenbirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Piskolojik bir ihtiyaç olduğu kanısındayım 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. Kadının vıcütunun titremesi 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Şu bir gerçek olan ;Hazzın takliti asla olmaz 😉 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kalite keyfi de arttırır :) 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Okeyle bağlan manitaya xd 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. @OKEY her zaman her yerde bizlere yardımcı. 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Deneyim ile tabiki deneyerek olabilir 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Okey okey okey okey okey okey 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yüz ifadesinden belli olur 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Teşekkürler paylaşım için emeğine sağlık 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zevki bitiren bişey. Ete Ete değmeli 😉 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. yüz ifadeleri yalanı ortaya çıkarır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç kullanmadım kaliteli mi 3 1 Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Tavsiye ederim kalitesinde üstünde bence 😉 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Taktikler yapmacik olur ve hissettirir eksikliğini 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gerçek kendini belli eder 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Seviyorsam haz duyuyorumdur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bilmem 🤷♀️ Siz bilenler yazın 1 1 Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Sanada öğretelim o zaman ne dersin 😉 Yorumla
Mmehmetorman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Kimse kusursuz değildir mutlaka açık verecektir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Come on baby dediği annn tamamdır.
Onu partnerim bilir shshsh
Gerçeğini yaşamak isterim
Taklit belli oluyor özellikte erkekte
Denemek lazım ilk fırsatta
Davranışları belli eder her zaman gözlerine bakarsın kayarsa taklit değildir
Yatağa yığılıp kalıyorsa gerçektir :)
Harika paylaşım 😂😂😂🌼🌼🌼
@oztrkilggm sen ne düşünüyorsun
Mükemmel bir his bu bence ile karşılaşmak ♥️
Ben masumum konuşmama hakkımı kullanıyorum
Evet belli olur , gerçeğinin verdiği zevk ayrıdır
ayırmaya çalışmam ahhahahah
Yaşayan nasıl ayırt edileceğini iyi bilir.
performans anında belli eder
Okey Nirvana mükemmel denen Di
ülkede her şey imitasyon
aşklar
seksler
Bilmiyorum anlamak zor olmalı
üzerinde gidip gelirken ki ritmi belli eder
Piskolojik bir ihtiyaç olduğu kanısındayım
Kadının vıcütunun titremesi
Şu bir gerçek olan ;Hazzın takliti asla olmaz 😉
Kalite keyfi de arttırır :)
Sahtekarlığın âlemi yok
#Mirliva
Okeyle bağlan manitaya xd
Gerçeği yaşamak isterim tabiki
@OKEY her zaman her yerde bizlere yardımcı.
Bir çift memenin taklidi olmaz 😀
Yalandan inlemeyi herkes anlar..
Deneyim ile tabiki deneyerek olabilir
Okey okey okey okey okey okey
Yüz ifadesinden belli olur
Teşekkürler paylaşım için emeğine sağlık
Zevki bitiren bişey. Ete Ete değmeli 😉
yüz ifadeleri yalanı ortaya çıkarır.
Hiç kullanmadım kaliteli mi
Tavsiye ederim kalitesinde üstünde bence 😉
Taktikler yapmacik olur ve hissettirir eksikliğini
Gerçek kendini belli eder
Denemedim daha bilmiyorum ki
Emeğine sağlık güzel olmuş
Ayırma birleştirirsen daha çok zevk alırsın hatta.
Kadınları düşünmüş ne güzel.
Ürünün kalitesine güveniniz.
Güzel yazı olmuş. Teşekkürler
Seviyorsam haz duyuyorumdur.
Güzel bir bence olmuş teşekkür ederiz ok
Sks yaparak ayırt ederim hemen
Ben bilmem 🤷♀️ Siz bilenler yazın
Sanada öğretelim o zaman ne dersin 😉
Hiç taklidini görmedim ki ayırayım
OKEY en iyi marka bence ben kullanıyorum
Taklit yapanla olmaz
#Hükümdar
Kimse kusursuz değildir mutlaka açık verecektir
Bilgiler icin teşekkürler
Bir şekilde anlaşılır işte
Anlayamazsın. Teşekkürler
Oooo gıdadan gocaman hemde
Taklit etmekten kaçınmalıyız kesinlikle!
Aynı anda hazzı yaşıyorum, tam o anda
Düzgün kadın varsa tamam.
Ayırmak zor bence ya 😂😀