Bir aksiyon filminde sevdiğin sanatçının dublörünü gördüğün an ayırt edebilirsin. Belki ses tonundan… Belki de gözlerindeki ışıktan… Ama bazen gerçekle taklidi ayırmak o kadar da kolay olmuyor değil mi?
‘’Benim kulaklarım, gözlerim çok keskindir; gerçekle taklidi hemen ayırt ederim 😜’’ diyorsan taktiklerinle seni cevaplar kısmında görmek istiyoruz! 👀
Bu soruyu sadece karşılıklı hazzı yaşayanlar cevaplayabilir: Taklitleri gerçeğinden nasıl ayırırsın?

Oyunculuğu sanatçılara bırak, sen anı #İstediğinGibi yaşa!
Afrodizyak etkili ve ultra kabartmalı yapısıyla kadınların daha çok zevk almasını kolaylaştıran OKEY Nirvana seninle. 🔥
Taklitlerden sıkıldıysan gerçek hazzın tadını OKEY Nirvana ile çıkar!
OKEY Nirvana, kadınların daha çok zevk almasını kolaylaştırarak gerçek anların taklit edilmez olduğunu kanıtlar. Taklitleri bir kenara bırak, karşılıklı hazzın en gerçek haliyle tanış! ❤️🔥

Taklit etmek mi istersin, gerçeğini yaşamak mı? E herhalde… 🙃 Cevabını bekliyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
Taklitleri gerçeğinden ayırmak için asla ekstra bir çaba harcanması gerektiğini düşünmüyorum. Tutkuyla yaşanan bir ilişkide partnerinin nefes alışverişi, bedeni kavrayışı, kalp atışı, bakışı, mimikleri zaten ele verir kendisini..
Gerçek olan bir ilişkide zaten rol yapamadan kaptırır insan ve her kasılmayı bile ışık hızında hisseder beyninin ve bedeninin her kıvrımında. Gerçekse eğer alınan ve verilen haz sınırları zorlayıp nirvanayı yaşatır.
Sahte olan davranışlar ise anında karşı tarafın bir şeylerin yolunda olmadığını hissetmesine ve düşünmesine neden olur. Huzursuzluk hissedilir bariz şekilde. Bu tabi ki, yaşanan ilişkinin tutku ilişkisi mi yoksa sadece bedensel haz ilişkisi olup olmamasına bağlı olarak da değişebilir.
Birbirini tanımayan ya da sırf bitse de gitsek gözüyle davranan insanlar zaten rol yapma konusunda oldukça başarısız olurlar. Diğer türlü işin içerisinde duygular varsa tam anlamıyla ziyafet yaşanır.
Ayrıca çiftlerin cinsel ürün tercihleri de o anın unutulmazlar arasına kazınmasında büyük rol oynar. Kayganlaştırıcılar, prezervatif seçimleri, ufak tefek oyuncaklar bunlar için biçilmiş kaftan..
Teşekkürler Okey
Taklitleri gerçeğinden ayırabilmenin yolu gerçeğindeki taklit edilemez fark edici noktalara hakim olunmasıdır, bunlar ayırt edici özellikler olduğu için onlar belirgindir.
Mesela kağıt paraların da taklitleri yapılıyor değil mi? Hatta en çok taklit edilenler onlar. Peki onlar nasıl ayırt ediliyor? İşte o ayırt edici özellikleri sebebiyle, taklit edilemeyen özellikler...
Cinsellikte de bu farklılığı yani taklit edilemezliği kontrolsüzlük belirler, kontrollü olarak yapılabilen her şey taklit olabilir ama kişinin kontrol edemediği özellikler taklit edilemez. Adeta sadece kişinin parmak izi gibidir, bunlardan yaşananın gerçek olup olmadığı anlaşılabilir ama bunun için en az bir kez bunu yaşatmak gerekir. Yaşatamayan asla bilemez 😀
Ürün güzel tabi ki kadının zevk alması çok önemli ama bu ürünü hakkını vererek kullanabilecek kişiler olmalı, umarım bir gün o noktaya da geliriz toplum olarak ama hiç zannetmiyorum...
O yüzden zaten iyi yaptığınız gibi bilinçlendirme çalışmalarını daha da arttırmalısınız bence 🙃
Ne istediğini bilmeyrn kişiler #İstediğinGibi yaşa denilse de yaşayamaz 😂
Seks esnasında inlemek taklitlerinden çok kolay ayrılır. Gözlere bakarsın ve titremeye. Yalandan inleme o kadar kolay kendini belli eder ki. Ama kimse benim elimdeyken yalandan inlemez. O zevki sonuna kadar doruklarda yaşatırım ona. Yalanlara taklitlrre gerek kalmaz
Gerçek olmayan her şey bir şekilde anlaşılır cinselliktede, yalandan inlemeler, zevk alıyor gibi yapmacık hareketler çok kolay anlaşılır zaten heleki partnerini iyi tanıyor isen 🙂
Prezervatif kullanmak kadını da olumsuz etkiliyor mu peki? Hazzı düşürücü etkisi kadın için de geçerli mi yani?
Sanmıyorum ben var veya yok pek farketmemiştim
@Justtacigarete nasıl?😐farkedilir ya
Beni olumsuz etkiliyor hic sevmem prezervatif
Bence Erkek içinde Kadın içinde Hiç güzel değil prezervatif içinden plastik bir şey çıkıyor 😖😖
"İnlemeyen kadın yoktur inletemeyen erkek vardır" demiş atalarımız
Kendini o ana kaptıran biri anlayamaz.. Acaba rol yapıyor mu diye kontrol etmesi lazım bariz bir belirginlik yoksa..
Öteki türlü; sesinden, bakışlarını kaçırmasından, inlemelerinin tınısından, vurgusundan, mimiklerden, vücudun verdiği yersiz kasılmalardan, sıcaklığından, terleyip terlemediğinden ve finale ulaşıp ulaşamamasından..
Kadınlar için anlamak daha kolay 😄 tüylerinin ayağa kalktığını, gözlerinin kaydığını, vücudunun rahatlamasından anlarım
OKEY Nirvana ile partnerinle #İstediğinGibi özel anlar yaşayabiliyorsun. Biz kadınların daha çok zevk almasını kolaylaştırdınız için size teşekkür ederiz. Karşılıklı haz almak Okey ile çok mümkün ✨ işte bu yüzden OKEY Nirvana 🤩
Hazzın takliti asla olmaz ;)
Ben gözlerinden, nefes alışından, inleme sesinden net bir şekilde anlatım taklit mi yapıyor yoksa gerçekten mi zevk alıyor diye. Taklit yapanla da işim olmaz zaten
Öncelikle @OKEY in her çeşit ürünü bende var, çok işe yarıyor, zevk veriyor haz veriyor ve şehveti de kamçılıyor. Üstelik güven veriyor karşılıklı.
Sıradan cinsel ilişkide taklit yapmak kolaydır kasın için de erkek için de. Sıradan cinsel ilişkide kişiler kendi alacağı hazza odaklanıp seviştiği kişiyi gözlemlemez, bencilce boşalıp gider.
Taklit mi gerçek mi uzvuvlarmızın dokundukça verdiği tepkiyi gözlemleyip iliklerinde titreyerek kasılarak hissedenler ve derin cinsel ilişki yaşayanlar ancak anlayabilirler.
Görmeyi, dokunmayı, yalayıp emmeyi hatta tatmayı, koklamayı, işitmeyi seksin bir parçası olarak görüp tiksinmedin sınırsızca sekse dahil ederler bilir bu özel ve güzel şehvetli duyguyu.
Sevişmek; seks yapmaktır, hem mental olarak hem fiziki olarak karşılıklı çekimle arzuyla sınırsızca mümkün olduğunca eş zamanlı azgınca doyuma ulaşmak tatmin olmak demektir.
Ben cinsel ilişkiye bu pencereden bakıyorum ve çok mutluyum, partnerim de…
Gerçeği taklitten ayırmak çok kolay.
Aldığı nefesin sıcaklığı, bedenlerimizin uyumlu ritmik dansı, teninin kokusu, aşk suyumuzun kayganlıpı bile bana delil, kanıt olur...
#anıhisset okey yanımızda! Okey bunun için var değil mi? Çok özel anlarda çok özel hazlarda buluşmak dileğiyle. Aşkla ve şehvetle kalın. 💋🔥❤️🥰🌸
Öylesine yaşanan cinsel ilişkide taklit yapmak kolay olur çünkü öylesine yaşanan cinsel ilişkide kişiler kendi alacağı hazza odaklanıp seviştiği kişiyi gözlemlemez.
Taklit yapılıp yapılmadığını her duyusu, uzvuyla cinsel ilişki yaşayanlar anlayabilirler sadece.
Görmeyi, dokunmayı, koklamayı, işitmeyi seksin bir parçası olarak görür ve sekse dahil ederler.
Dolayısıyla gözlemlemeyi asla elden bırakmazlar.
Çünkü onlar için sevişmek; hem mental olarak hem fiziki olarak doyuma ulaşmak demektir.
E bu kadar şeyi bir arada yaşayıp yaşatmak için büyük bir çekim olması da şart.
Dolayısıyla;
Cinsel ilişkiye bu pencereden bakan biri olarak, gerçeği taklitten ayırmak çok kolay.
Aldığı nefes bile bana delil, kanıt olur...
#anı istediğimiz gibi yaşamak için okey yanımızda!
Düz kas grubu kontrol dışı çalışır yani orgazmın taklidi mümkün değil. Bilgisiz veya umursamaz olanlarsa her şeye inanabilir.
Yani öğrenmeye açık olup güvenilir yerlerden araştırarak bunları uygulamaya dökebilenler, öyle kolay kolay kandırılmazlar.
güzel bilgi
Çoğu erkek bu durumu anlayamaz çünkü hiçbir kadın gerçekten orgazmin mi oluyor ya da taklit mi yapıyor belli etmez erkekler zaten sadece göğüs vajina ve kadın tenine dokunduğu zaman kendinden geçtiği için bunu anlamak çok da mümkün olacağını düşünmüyorum
gerçeğini yaşamayı tercih ederim tabii taklitlerine göre
yalnız kabartmalı olanlar bazen abartı olup zevk vermek yerine can acıtabiliyor, hafif kayganlaştırıcı olanlar ve kokulu olanlar daha iyi gibi sanki tabi bu benim fikrim milleti bilemem
Kabartmalidami var
@MertAltunkynk hem kabartmalı hem geciktirici lisi de var
Prezatif ney ya et ete degmeliliki gerçek hazzı o anda bulup yaşasın
Taklidi anlamak için gerçeği biliyor olmak yeter.
Kayganlığı verdiği his, gerçeğe yakınlığı mükemmel.
Ah birde orgazm taklidi var tabiki. Ama vücut falan söylemez. Kadının gözlerinin kayması, nefesi, elleriyle sana dokunması değil de seni sıkmak istemesi, evet az sonra rahatlayacak kesinlikle.
Seksten anlamayan bir milletin neferleri dolusmuş yine
Puhaha
İyi rol yapıyorsa hiçbir şekilde anlama ihtimaliniz olmaz.
o kadar eminsin kendinden yani :)
İyi rol keserim
Kesinlikle haklısınız
Taklite gerek duymayiz gerçeğini yaşarız biz, hazzın Takliti olmaz.
Gercek hazzi yasadinmi
Gerçek hazzı yaşayanlar pek saçmalamaz... o anki hakiki olağanüstü şehvetli, ateşli.. modda olduğundan vucudunun bütünlüğü ile bunu partnerine muhteşem bir şekilde izah etmiş olur🔥..
😍😍
Öncelikle vücuttaki titremeler ve vajinadaki vakum etkisi erkek tarafından taklit mi doğal mı ayırt edilebilir
Titremenin taklitide mi varmış 😂?
@Andok_ Erkek onure olsun diye yapan kadınlar oluyor maalesef
Aptallıktan başka bir şey değil, aksine karşılık eğlenip zevk almak varken saçma sapan hareketlerde bulunanlar varmış..