Cinsel Yaşam Bu soruyu sadece karşılıklı hazzı yaşayanlar cevaplayabilir: Taklitleri gerçeğinden nasıl ayırırsın? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2752 Bu soruyu sadece karşılıklı hazzı yaşayanlar cevaplayabilir: Taklitleri gerçeğinden nasıl ayırırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
E1ifAsln Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl güvenilir eczanelerden alırım ya da büyük marketlerden 1 1 Yorumla Sesindekuşlaryaşıyor +1 yıl Güvensiz Eczane nasıl oluyor? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalandan numara dan yapılan bir şey onu aldatmak gibi bir şey olur gelerek yok bence gerçekçi ve özüne sözüne bir olmalisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gözler bi kayar, nefes kesik kesik olur, titreme ve rahatlama..🤭 1 0 Yorumla
Rozaali Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl taklıt olduğnu anlamamak ıçın kör olmak lazım gerçek duygularla olan hazzn nefes alışverışı dokunma ve göz teması çok çabuk kendını belı eder 1 0 Yorumla
Yagmuralgoz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Taklite gerek yok ön sevişmeyle zirveyi yaşatır bitirici ona bırakırım 4 1 Yorumla bay_33 +1 yıl Fazla iddialı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sağlık açısından önemli olmasa kullanmayı en sevmediğim şeysin okey. 0 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Altında gözleri kayyor ve titriyorsa başka şey'e gerek yok 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yaşanan hazzın zevki inlemesi dağa sıcak olur 2 0 Yorumla
muratkeskin35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yükseldikten sonra taktik mi olur kdkdkdkd taktik maktik yok bam bam bam xnmxdjdk 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kalite ama ben kullanmıyorum nedense hazzımi kaçırıyor 😀 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zero tek geçerim her zaman , sıcaklığı islakligi o hissi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Sess1zç1ğl1k Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Dizlerimin titrediğini hissettiğim anda anlarım taklit ve gerçeği 2 0 Yorumla
metinerdogru Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Taklitler aslını yüceltir derler öyle de oluyor cidden. Okey ile geceni yükselt😀 2 0 Yorumla
AskıdaHayat Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Taklit başlamadan kendini belli edecek kadar belirgin aslında. Nasıl başlarsa öyle biter’ e inanalardanım. 0 0 Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Benimle birlikte inliyorsa 5 2 Yorumla fatihhdmrr +1 yıl İnletirsen inlerr yani sana bağlı Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl İnletecek potansiyel var mı peki Yorumla
yalnızbr Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl 6. hissi kuvvetli olanlar gerçek mi sahte mi olduğunu anlar😉 1 0 Yorumla
Nisa_rella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Erkekler de anlaması baya kolay aslında, 😄 4 1 Yorumla Alemdaralii +1 yıl 🤣 Yorumla
Tatlı_hanımefendi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Anlamak gerçekten de imkansız bence 4 1 Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Ne gibi mesela Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kızlar gerçekten çok iyi rol kesmiş😎😂😂 4 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. O zmn bizde yorumlardan birseyler ogrenlim 😄 4 1 Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Ne öğrendiniz acaba 😉 Yorumla
Banuuuusrnn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hissiyat…iliklerine kadar hissedersin taklit mi gerçek mi hele bi de aşıksan 0 0 Yorumla
Cemeren__ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Keşke cevaplayabilseydim ama maalesef 24 yaşındayım ve bakirim 0 0 Yorumla
mehmetsrt Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl dudaklarıma yapışmasından, ağzı açık inlemesinden, gözlerini kaydırmasından 0 0 Yorumla
MasterBOZKURTx34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kalp atışlarından MasterBOZKURT keyifli günler dilerim... 0 0 Yorumla
Furkan8976 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hiç bı zaman kullanamadım inşallah bir gün kullanırım 0 0 Yorumla
Sinann07 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kolayca anlaşılır vakti gelince herkes yapar, herkesin kendi isteğiyle olan bir şey 0 0 Yorumla
pandaexpres Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Orasını bana bırak😘😘😘😘😘 3 1 Yorumla emrecn34 +1 yıl Orası sende Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gözler ele verir herşeyi 😊 3 1 Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Ama senin gözlerinde ele veriyor farkindamisin 😉 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aslında çok fark edilir bir şey tavırlar hepsini belli ediyor 2 1 Yorumla Kadirler +1 yıl Bazıları belli olmujor Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Belli oluyor o ya taklit le gerçek bariz belli 2 0 Yorumla
fatma73 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 38% +1 yıl Yani imkansiz gibi bsy ben anlamam 2 2 Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Zamanı gelip yetişip olgunlaşınca ve yeterince tecrübeye sahip olunca inan sende anlarsın Yorumla fatma73 +1 yıl Pekala tesekur ederim Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bakış ve sesten anlaşılır ki zaten 3 0 Yorumla
seyyahmen Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Bence orijinal davranmak daha mükemmel 1 0 Yorumla
kedysinem Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Ayırma birleştirirsen daha çok zevk alırsın hatta. 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı. Kullanmıyorum ben ihtiyaç duymuyorum 1 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. Tırtıklı olanina eriyor kizlar 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Hissederek dokunarak anı uzun süreli yasayarak. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Her gerçek seven, birbirinin sarrafıdır. 1 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Doğru zaman doğru insan ve zirvenin tadı 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. O tutkuyu hissederek. O nefesi o zevki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
güvenilir eczanelerden alırım ya da büyük marketlerden
Güvensiz Eczane nasıl oluyor?
Yalandan numara dan yapılan bir şey onu aldatmak gibi bir şey olur gelerek yok bence gerçekçi ve özüne sözüne bir olmalisin
Gözler bi kayar, nefes kesik kesik olur, titreme ve rahatlama..🤭
Ben anlamam gerçi hiç öyle bir durumun içinde olmadım.
taklıt olduğnu anlamamak ıçın kör olmak lazım
gerçek duygularla olan hazzn nefes alışverışı dokunma ve göz teması çok çabuk kendını belı eder
Belli olmuyor bence , bazıları çok iyi taklit edebilir.
Taklite gerek yok ön sevişmeyle zirveyi yaşatır bitirici ona bırakırım
Fazla iddialı
Bunu bende merak ediyordum teşekkürler yazi ve soru için
Kadınların işi kolay erkekler için biraz sıkıntılı bir durum
Sağlık açısından önemli olmasa kullanmayı en sevmediğim şeysin okey.
iyi fena değil ama ben gene de kullanmamaktan yanayım
Altında gözleri kayyor ve titriyorsa başka şey'e gerek yok
Yaşanan hazzın zevki inlemesi dağa sıcak olur
Yükseldikten sonra taktik mi olur kdkdkdkd taktik maktik yok bam bam bam xnmxdjdk
Kalite ama ben kullanmıyorum nedense hazzımi kaçırıyor 😀
Zero tek geçerim her zaman , sıcaklığı islakligi o hissi hissettiriyor
Dizlerimin titrediğini hissettiğim anda anlarım taklit ve gerçeği
Taklitler aslını yüceltir derler öyle de oluyor cidden. Okey ile geceni yükselt😀
Taklit başlamadan kendini belli edecek kadar belirgin aslında. Nasıl başlarsa öyle biter’ e inanalardanım.
Benimle birlikte inliyorsa
İnletirsen inlerr yani sana bağlı
İnletecek potansiyel var mı peki
Gözler yalan söylemez dostum...
6. hissi kuvvetli olanlar gerçek mi sahte mi olduğunu anlar😉
Erkekler de anlaması baya kolay aslında, 😄
🤣
Anlamak gerçekten de imkansız bence
Ne gibi mesela
yırtılmazsa çok sıkmazsa olduğundan ince ise OK dir :)
Kızlar gerçekten çok iyi rol kesmiş😎😂😂
O zmn bizde yorumlardan birseyler ogrenlim 😄
Ne öğrendiniz acaba 😉
Hissiyat…iliklerine kadar hissedersin taklit mi gerçek mi hele bi de aşıksan
Keşke cevaplayabilseydim ama maalesef 24 yaşındayım ve bakirim
dudaklarıma yapışmasından, ağzı açık inlemesinden, gözlerini kaydırmasından
Kalp atışlarından
Hiç bı zaman kullanamadım inşallah bir gün kullanırım
Kolayca anlaşılır vakti gelince herkes yapar, herkesin kendi isteğiyle olan bir şey
Orasını bana bırak😘😘😘😘😘
Orası sende
Gözler ele verir herşeyi 😊
Ama senin gözlerinde ele veriyor farkindamisin 😉
Aslında çok fark edilir bir şey tavırlar hepsini belli ediyor
Bazıları belli olmujor
Belli oluyor o ya taklit le gerçek bariz belli
Yani imkansiz gibi bsy ben anlamam
Zamanı gelip yetişip olgunlaşınca ve yeterince tecrübeye sahip olunca inan sende anlarsın
Pekala tesekur ederim
Ne gerek var taklitlere ya
Gerçeği arzula o zaman yaşarsın.
Bakış ve sesten anlaşılır ki zaten
Taklit olsa belki anlaşılır hepsinin yapıdır farklı
Davranışlarından net belli eder
Taklit mi değil mi anlarim
Bence orijinal davranmak daha mükemmel
Ayırma birleştirirsen daha çok zevk alırsın hatta.
Kullanmıyorum ben ihtiyaç duymuyorum
Gözler her şeyi ele verir 😅
Tırtıklı olanina eriyor kizlar
ayaklarının titremesinden anlarım
Hissederek dokunarak anı uzun süreli yasayarak.
Gözler yalan söylemez asla
Her gerçek seven, birbirinin sarrafıdır.
Belli olur mimiklerden falan
Wauuvv
Güzel bir paylaşim teşekkürler
Gerçeğinden ayırt etmek zordur
Ekstra çaba harcamam anlıyorum
Doğru zaman doğru insan ve zirvenin tadı
O tutkuyu hissederek. O nefesi o zevki
Dilinden ve dudaklarından anlarım