Cinsel Yaşam Bu soruyu sadece karşılıklı hazzı yaşayanlar cevaplayabilir: Taklitleri gerçeğinden nasıl ayırırsın? (Sayfa 2) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2752 Bu soruyu sadece karşılıklı hazzı yaşayanlar cevaplayabilir: Taklitleri gerçeğinden nasıl ayırırsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bakışlar aslında herşeyi ele verir diye düşünüyorum. 3 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Cinsellik üzerine yaptığınız paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize sağlık 3 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Taklitler aslını yüceltirGerçekçiliğinden taviz vermeyeceksin 3 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Belli olur zaten inleme yaptığı hal ve hareketlerine göre anlaşılır 3 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl KS yönetim, sponsorlarınız bizi dışlıyor siz gelmeyin diyor 😭😭 3 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl O rahatlama anında kaslarının önce alabildiğince kasılıp sonrasında gevşemesi, aldığı nefesin normallesmesi, inleme seslerinin durulması vs vs.. 1 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Taklitleri gerçeğinden ayırmak için asla ekstra bir çaba harcanması gerektiğini düşünmüyorum. ç 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kadın iyi rol yapıyorsa anlaşılmaz rol yapamazsa ancak anlaşılırerkekler pek rol yapma ama yaparsa da kesin anlaşılır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ok zero gercekten çok ince çok kullanisli. Partnerimle cok zevk aliyoruz. Tesekkurler ok guvenle yapiyoruz. 4 0 Yorumla
sevsenebeni Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Hiç yaşamadım bilmiyorum zamanı gelince sevdiğim adamla birlikte yaşayınca anlarım :) 2 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Herkes anne , baba olmasın okey takın. zevkinizin kurbanı olmasın çocuklar 2 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl İyi olan taklit olsa bile sırf iyi olduğu için taklit mi değil mi diye ilgilenmeyiz. 2 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlişkinin de "Taklidini" yapan birinin zaten hayatımda olmasını asla istemem🤷 2 0 Yorumla
1rosum_ben Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 72% +1 yıl Sadece cinsel yaşam da değil bütün konularda gözler yalan söylemez. 2 0 Yorumla
Sosyetik_Piliç Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 81% +1 yıl Yenilenme hızzından... Kendisinde ne kadar hızlı güncelleme. yapabiliyor oradan anlarım 2 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Karşı cinsin jest ve mimikleri, çıkardığı ses ıslaklığı ile doğru orantılıdır.Hissettiğim nemden ve sürtünmeden anlayabilirim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben anlarım.. Yapmacık mı yoksa gerçekten mi sevişiyor diye erkeği 5 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Geciktirici aldim okey marka, arkadas pestimiz cikti banamisin demedi. Cikarmak zorunda kalmistim artik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkekler genelde belli ediyor taklit yaptığını o yüzden anlamak çok zor olmuyor ama kadınlar doğuştan yetenekli bence rol yapma konusunda 3 1 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl Doğru bak bu Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Taklit yapan kendine yapar benim için hava hoş 😇 1 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Yaşa yanda yasayan dabilirbilmeyen nediyim artik 1 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Bunu hissedersin zaten iliklerine kadar, karşılıklı haz alan zaten birbirini morartır 😂 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yasayarak, dokunarak, hissettirerek, daha uzun anlar yasatarak, sinirsizca.. 1 0 Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Gözleri kayıyorsa, zevkten titriyorsa, vücut kasılıyorsa, o iş tamamdır 😂 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Nirvana’ya çok kez partnerimle beraber ulaşırım ve bu gerçektir 1 0 Yorumla
sky7777 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Seven sevdiğini iyi bilir iyi tanır.Seven sevdiğine taklit de yapmaz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir kadının gözleri patlamaya başlamışsa yatakta. Inleme sesleri duvarlarda yangilaniyorsa kivrim kivraniyorsa ozaman Nirvana cikmis demektir 😊 1 0 Yorumla
MagdurHesap Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ayırmama gerek yok zaten benle olan taklit etmeye ihtiyaç duymuyor. 1 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayırmam.. o çabayı göstermem.. o çabaya gireceğim ilişkiye girmem olur biter.. 1 0 Yorumla
mcan_kaya Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Gözlerdeki çaresiz ama bu çaresizlikten mutlu bakış... Bunun sahtesi biraz zor. 1 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl Her zaman gerçeği tatmayı isterim. Oyuna gerek yok. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gözlemlerim ile tabi ki, taklitleri her zaman anlayabilirim 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. Zaten onlar kendilerini davranışları ile belli eder 0 0 Yorumla
Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Benzersiz çığlıklar atıyorsa eğer haa işte bu gerçek laa derim 😂 devam ederim aynı tempoda 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi peynir için kaç kg süt kullanılması gerektiğini bilirim. Gerektiği kadar kullanır ve bu gerçek mi sahte peynir mi diye düşünmem. 0 0 Yorumla
İbrahim_Kaan_Renef Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Değişik bir zevk zevkin tanıdı çıkaranlar bilir hiç yaşamayanlar anlayamazlar ;) 0 0 Yorumla
Tanertr Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 63% +1 yıl Orijinal hemen anlarım. Gerek sesinden gerek gidişinden gerek etinden gerek suyundan anlarım 0 0 Yorumla
pandakaptan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Hazzın takliti olmaz taklit yapanlada işim olmaz 😉 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bence hepsi de ortada kimse artık rol yapamıyor 👍🏻 0 0 Yorumla
mutluluksenincom Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl taktit etmek istenilen ama gerçek herzaman yaşanmak zorunda :) 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl ayırmam onla mı ugrascam bi de? keyfime bakıp gecerim 0 1 Yorumla mehmetsrt +1 yıl aynen öyle. Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Yaşayıp görmek gerekir. Sonra zaten anlarsın gerçek mi değil mi. 0 0 Yorumla
_RebelWolf_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hiç kullanma şansım olmadı ama Okey ürünleri kaliteli olduğunu biliyorum 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapmacıklar hersey nizamı olur ama gercek olan kendiliğinden gelir 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hiç takmamak varken, hangisi taklit hangisi aslını yaşatıyor? 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Safkan asla yanılmaz. Asıl ve asli olan zaten kendini belli eder. :-) 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gerçekleri taklitten hissederek ve o anı birlikte yaşayarak ayırt edebilirim. 0 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl prezervatif dedin mi okey alacaksın zevkine bakacaksın ☺️ 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu alanda okey nirvananin üzerinde marka yok 0 0 Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Bu soruya kadınlar neden cvp veriyor? Ulan sperm gelmişmi gelmemişmi erken bu kadar net. Sahtesi kadınlarda yaşanır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bilmiyorum hiç yatmadım eşimle düşünüyorum ilk deneyimi 3 5 Yorumla _Versace_ +1 yıl İnancın gereği mi peki merak ettimde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla _Versace_ +1 yıl Hmm ne güzel böyle biri olman 😊 Yorumla 2 yorumu gör Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla _Versace_ +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir kişiye mahsus gerçek hazzı yaşadım. diğerleri karşılıksız..👎 2 2 Yorumla Herakkles +1 yıl Diğerleri karşılıksız derkrn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşımdaki yoğun haz alıyor ben ise almıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karşımızdaki insanın nefes alıp vermesi bile belli eder diye düşünüyorum. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mimiklerden. :)Sesler, davranışlar taklit edilebilir ama mimikler yalan söylemez. :D 2 0 Yorumla
PacoRabanne1 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl O anı ona ve kendime yaşatarak tabikide. Takipi kabul et artık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Bakışlar aslında herşeyi ele verir diye düşünüyorum.
Cinsellik üzerine yaptığınız paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
Taklitler aslını yüceltir
Gerçekçiliğinden taviz vermeyeceksin
Belli olur zaten inleme yaptığı hal ve hareketlerine göre anlaşılır
KS yönetim, sponsorlarınız bizi dışlıyor siz gelmeyin diyor 😭😭
O rahatlama anında kaslarının önce alabildiğince kasılıp sonrasında gevşemesi, aldığı nefesin normallesmesi, inleme seslerinin durulması vs vs..
Taklitleri gerçeğinden ayırmak için asla ekstra bir çaba harcanması gerektiğini düşünmüyorum. ç
Kadın iyi rol yapıyorsa anlaşılmaz rol yapamazsa ancak anlaşılır
erkekler pek rol yapma ama yaparsa da kesin anlaşılır
Ok zero gercekten çok ince çok kullanisli. Partnerimle cok zevk aliyoruz. Tesekkurler ok guvenle yapiyoruz.
Hiç yaşamadım bilmiyorum zamanı gelince sevdiğim adamla birlikte yaşayınca anlarım :)
Herkes anne , baba olmasın okey takın. zevkinizin kurbanı olmasın çocuklar
İyi olan taklit olsa bile sırf iyi olduğu için taklit mi değil mi diye ilgilenmeyiz.
İlişkinin de "Taklidini" yapan birinin zaten hayatımda olmasını asla istemem🤷
Sadece cinsel yaşam da değil bütün konularda gözler yalan söylemez.
Yenilenme hızzından... Kendisinde ne kadar hızlı güncelleme. yapabiliyor oradan anlarım
Karşı cinsin jest ve mimikleri, çıkardığı ses ıslaklığı ile doğru orantılıdır.
Hissettiğim nemden ve sürtünmeden anlayabilirim.
Ben anlarım.. Yapmacık mı yoksa gerçekten mi sevişiyor diye erkeği
Geciktirici aldim okey marka, arkadas pestimiz cikti banamisin demedi. Cikarmak zorunda kalmistim artik
Erkekler genelde belli ediyor taklit yaptığını o yüzden anlamak çok zor olmuyor ama kadınlar doğuştan yetenekli bence rol yapma konusunda
Doğru bak bu
Taklit yapan kendine yapar benim için hava hoş 😇
Yaşa yanda yasayan dabilir
bilmeyen nediyim artik
Bunu hissedersin zaten iliklerine kadar, karşılıklı haz alan zaten birbirini morartır 😂
Yasayarak, dokunarak, hissettirerek, daha uzun anlar yasatarak, sinirsizca..
Gözleri kayıyorsa, zevkten titriyorsa, vücut kasılıyorsa, o iş tamamdır 😂
Nirvana’ya çok kez partnerimle beraber ulaşırım ve bu gerçektir
Seven sevdiğini iyi bilir iyi tanır.
Seven sevdiğine taklit de yapmaz.
Bir kadının gözleri patlamaya başlamışsa yatakta. Inleme sesleri duvarlarda yangilaniyorsa kivrim kivraniyorsa ozaman Nirvana cikmis demektir 😊
Ayırmama gerek yok zaten benle olan taklit etmeye ihtiyaç duymuyor.
Ayırmam.. o çabayı göstermem.. o çabaya gireceğim ilişkiye girmem olur biter..
Gözlerdeki çaresiz ama bu çaresizlikten mutlu bakış... Bunun sahtesi biraz zor.
Her zaman gerçeği tatmayı isterim. Oyuna gerek yok.
Gözlemlerim ile tabi ki, taklitleri her zaman anlayabilirim
Zaten onlar kendilerini davranışları ile belli eder
Benzersiz çığlıklar atıyorsa eğer haa işte bu gerçek laa derim 😂 devam ederim aynı tempoda
İyi peynir için kaç kg süt kullanılması gerektiğini bilirim. Gerektiği kadar kullanır ve bu gerçek mi sahte peynir mi diye düşünmem.
Değişik bir zevk zevkin tanıdı çıkaranlar bilir hiç yaşamayanlar anlayamazlar ;)
Orijinal hemen anlarım. Gerek sesinden gerek gidişinden gerek etinden gerek suyundan anlarım
Hazzın takliti olmaz taklit yapanlada işim olmaz 😉
Bence hepsi de ortada kimse artık rol yapamıyor 👍🏻
taktit etmek istenilen ama gerçek herzaman yaşanmak zorunda :)
ayırmam onla mı ugrascam bi de? keyfime bakıp gecerim
aynen öyle.
Yaşayıp görmek gerekir. Sonra zaten anlarsın gerçek mi değil mi.
Hiç kullanma şansım olmadı ama Okey ürünleri kaliteli olduğunu biliyorum
Yapmacıklar hersey nizamı olur ama gercek olan kendiliğinden gelir
Hiç takmamak varken, hangisi taklit hangisi aslını yaşatıyor?
Safkan asla yanılmaz. Asıl ve asli olan zaten kendini belli eder. :-)
Gerçekleri taklitten hissederek ve o anı birlikte yaşayarak ayırt edebilirim.
prezervatif dedin mi okey alacaksın zevkine bakacaksın ☺️
Bu alanda okey nirvananin üzerinde marka yok
Bu soruya kadınlar neden cvp veriyor?
Ulan sperm gelmişmi gelmemişmi erken bu kadar net. Sahtesi kadınlarda yaşanır
Erkeğin taklit etmesi beni kötü etkiler daha önce hiç yasamadim
Çokk teşekkür ederiz sayenizde daha dikkatli olucam
Karşılıklı hazzı yaşayınca tekrar yorum yaparız o zaman.
Bilmiyorum hiç yatmadım eşimle düşünüyorum ilk deneyimi
İnancın gereği mi peki merak ettimde
Evet
Hmm ne güzel böyle biri olman 😊
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
yapmacık olur kör değilsindir anlarsın herhalde
Evet çok memnunuz biz okey geciktirici kullanıyoruz
Bir kişiye mahsus gerçek hazzı yaşadım. diğerleri karşılıksız..👎
Diğerleri karşılıksız derkrn
Karşımdaki yoğun haz alıyor ben ise almıyorum
Karşımızdaki insanın nefes alıp vermesi bile belli eder diye düşünüyorum.
Mimiklerden. :)
Sesler, davranışlar taklit edilebilir ama mimikler yalan söylemez. :D
O anı ona ve kendime yaşatarak tabikide. Takipi kabul et artık