Kadınlar oral sever mi? Oral seksi normal sekse tercih edenler var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili olarak değil sadece rahatlama aleti olarak hiç bir şeye itiraz etmeyen ağzı var dili yok her söyleneni yapan birini kullanmayı tercih ederler mi? Bu kadınlar tarafından talep görür mü?
Ben o şekilde kullanacak birini kabul eder mi kadınlar onu merak ediyorum Efendim. Yani onun için satın aldıkları bir rahatlama aracı gibi kullacakları bir dil olsun isterler mi?
☺️ satın almak değil efendim kullanmak ☺️ beni bu konuda deneyebilir misiniz desem severseniz istediğiniz kadar kullanın yalvarırım emrinize amadeyim Efendim desem?
@skxmen hahahah arkadaşa katılıyorum hatta burada profiline falan yazsan belki çıkar bak ciddiyim şaka yapmıyorum😉bulunduğun şehri yaz bir de işte bunu yapmak istediğini söyle yazan çıkar😅
Kadinlarda Orak seksi tabiiki cok sever. Senin dedigin Türken Adam seven elbette vardir fakat Sahsen Ben maskulen sert ve Maço seviyorum. Tarif ettigin gibi biri cok itici geliyor bana
Bunu görev olarak yüklenen bir erkek talep görür mü? Ben biraz değişik biriyim. Oral yapmayı çok seviyorum. Bunu görev olarak bana yükleyecek saatlerce yaptıracak kadın bulabilir miyim? Bir kadın için bu kullanışlı olur ve elinin altında sevgilisi olmasa da onu rahatlatmayı görev edinmiş bir erkek tutmayı kullanışlı bulur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kadın cinsel organının en sevdiği şeylerden biridir tabi yalatmak 😂
Seve seve yalarım
Ben o şekilde kullanacak birini kabul eder mi kadınlar onu merak ediyorum Efendim. Yani onun için satın aldıkları bir rahatlama aracı gibi kullacakları bir dil olsun isterler mi?
Hahahh istenebilir tabi de ne dicen beni yalayıcı olarak satın al ya da kullan da denmez ki😅😅ama emin ol bi çoğu isteer
Bıkmadan usanmadan koklaya koklaya yalatıp emdirecekleri bir oyuncakları olsa yani
☺️ satın almak değil efendim kullanmak ☺️ beni bu konuda deneyebilir misiniz desem severseniz istediğiniz kadar kullanın yalvarırım emrinize amadeyim Efendim desem?
@meraktan33 sen ilan ver bence "itina ile *m yalanır" diye 😂😂
@skxmen hahahah arkadaşa katılıyorum hatta burada profiline falan yazsan belki çıkar bak ciddiyim şaka yapmıyorum😉bulunduğun şehri yaz bir de işte bunu yapmak istediğini söyle yazan çıkar😅
🤣🤣🤣 keşke çıksa ben kullanılmayı çok istiyorum 🙏🙏🙏 siz kullanmaz mısınız Efendim?
Bende severek ve zevkle yalarim hatta 69 olur birbirimizinkini yalarken ritmik gitgellerle bosaldigımda oldu
@Votkalimooon çünkü bir kadına oral yapmak gerçekten çok güzel
Evet; kadınların birçoğu oral seks yaptırmayı seveerler... Hatta söylemeselerde partnerlerinden bunu beklerler...
Lakin; senin dediğin gibi birisini bulup bulamayacağını bilemiyorum...
Sen yinede şansını dene...
Siz istemez misiniz
Severler de sadece oral seven kadının partnerinde ve aletinde iş yoktur.
Evet maalesef yok
Genelde seven kadınlara rastladım öyle vakumlayanlar olduki sömürdü herseyimi
Kadinlarda Orak seksi tabiiki cok sever. Senin dedigin Türken Adam seven elbette vardir fakat Sahsen Ben maskulen sert ve Maço seviyorum. Tarif ettigin gibi biri cok itici geliyor bana
😔😔😔 umudum çok tükeniyor isterim diyende gerçeğe dönünce kaçıyor zaten
@Keleback86 senin gibisi kaldı mı
Severler. 😏
Bunu görev olarak yüklenen bir erkek talep görür mü? Ben biraz değişik biriyim. Oral yapmayı çok seviyorum. Bunu görev olarak bana yükleyecek saatlerce yaptıracak kadın bulabilir miyim? Bir kadın için bu kullanışlı olur ve elinin altında sevgilisi olmasa da onu rahatlatmayı görev edinmiş bir erkek tutmayı kullanışlı bulur mu?
Yerine tercih etmezler de öncesinde aparatif olarak alırlar 😜
Normal sekse tercih etmezler ama severler tabii
Ben seviyorum ya
Sevilir
ben sevmiyorum
😳😳😳😢 bu çok kötü
ne kötüsü aq sevmiyorum iste
Özür dilerim Efendim sizin için değil benim için kötü
knk sen nasıl sevıyorsan onlarda sever
Severim
İster misiniz
Neden sevmesinler