Cinsel Yaşam Kadınlar oral yapmaktan zevk alır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 hiç zevkli değilmiş gibi geliyor, yapılması çok güzel ama yapmak... Kadınlar oral yapmaktan zevk alır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seks sırasında partnerin parmağını ağzına soksun biraz emmeye başla parmağı o zaman anlarsın oral yapmanın zevkini 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bunu düsğnürken kendim de yapıyorum Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl İşte orada penis olduğunu düşün hatta bazı kızlar d*ldo alıp sadece ağıza sokarak orgazm oluyor. Yorumla Soran +1 yıl o değil de eli ağzımdayken bakışmamızı hayal ediyorum daha çok o zevk veriyor Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Kesinlikle tam o an p*çimsi gülüşümü kullanırım hep. Kızın gözleri kitlenir her zaman Yorumla Soran +1 yıl düsünmesi bile yükseltti😵💫 Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Kadınlara o minik detayları gösterirsen erkekten bile daha vahşi oluyorlar. Bir keresinde kız dudağımı ısırdı koparıyordu zor kurtardım sjsjnd Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı. Bu pek seninle alakalı bir şey değil sonuç olarak erkeklerde oral yapmakdan zevk aldığından yapmıyor, partnerinine o zevki yaşatmakdan dolayı keyif alıyor inlemesi kıvranması vs vs. 0 0 Yorumla
KişiselGelişimci Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Sadece seksi seven kadınlar oral yapmaktan keyif alır diğerleri erkek istiyor diye görev olarak yaparlar. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Severek yapan hanımlar var sen bunu sevmiyorsan bir salatalık alıp ona oral yap em yala gırtlağa kadar şok sonrada gerçeği ile yap 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zevk aldıkları için yaparlar, bazısı da partneri için yapar. 0 0 Yorumla
müsaitim06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gözlerine baka baka yap o zevkten kasılan gözleri görünce zevk alıcaksın 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Yani karşı taraf yapmasada olur ama ben karşı tarafa yapmazsam olmaz 😁😁 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Yapmakta karşı tarafın aldığı zevkin verdiği haz ile güzel oluyor 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. çok zevk alırsın inan bana, o sertliği ağzında hisetmek kudurtur seni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana yapılması hoşuma gider ama yapmak... 5 7 Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Bende yapmayı çok seviyorum 😍😋 Yorumla Soran +1 yıl aynı şekilde ya yapmasak olmaz mı skxöpdmdjdldb Yorumla Metehn27 +1 yıl Çoğunun düşüncesi böyle yapsın ama yapmim Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Olurrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence mantıklı ya kaskkabdkans Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Evettt 😇😂 Yorumla Gripin34 +1 yıl Sen yapmasan da olur ben sana yaparım 😂😂 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Oral yapmakdan zevk almiyan kadin cok azdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemde nasıl ya da ben oral sevenleri seçtiğim için öyle düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oral yapmayı zevke dönüştüren yaptığı şeydeki heyecan verici Yapıdır 0 0 Yorumla
GizliZevkler15 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Alir almayanin zevk duyularinda sikinti vardir en yakin doktora gorunmesi lazim 0 0 Yorumla
CandyGirlCandy Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 93% +1 yıl Evet alir sevdigin arzuladigin biriyse 2 0 Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl E bunun da yontemleri var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla Thefurkan2343 +1 yıl Burdam yazamam ıhlam yerim Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. o degisir ya herkeste aynı değil 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadın olan sensin sen söyle. 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşırı zevk alırsın emin ol 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. dene 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Seks sırasında partnerin parmağını ağzına soksun biraz emmeye başla parmağı o zaman anlarsın oral yapmanın zevkini
bunu düsğnürken kendim de yapıyorum
İşte orada penis olduğunu düşün hatta bazı kızlar d*ldo alıp sadece ağıza sokarak orgazm oluyor.
o değil de eli ağzımdayken bakışmamızı hayal ediyorum daha çok o zevk veriyor
Kesinlikle tam o an p*çimsi gülüşümü kullanırım hep. Kızın gözleri kitlenir her zaman
düsünmesi bile yükseltti😵💫
Kadınlara o minik detayları gösterirsen erkekten bile daha vahşi oluyorlar. Bir keresinde kız dudağımı ısırdı koparıyordu zor kurtardım sjsjnd
Bu pek seninle alakalı bir şey değil sonuç olarak erkeklerde oral yapmakdan zevk aldığından yapmıyor, partnerinine o zevki yaşatmakdan dolayı keyif alıyor inlemesi kıvranması vs vs.
Sadece seksi seven kadınlar oral yapmaktan keyif alır diğerleri erkek istiyor diye görev olarak yaparlar.
Severek yapan hanımlar var sen bunu sevmiyorsan bir salatalık alıp ona oral yap em yala gırtlağa kadar şok sonrada gerçeği ile yap
Zevk aldıkları için yaparlar, bazısı da partneri için yapar.
Gözlerine baka baka yap o zevkten kasılan gözleri görünce zevk alıcaksın
Yani karşı taraf yapmasada olur ama ben karşı tarafa yapmazsam olmaz 😁😁
Yapmakta karşı tarafın aldığı zevkin verdiği haz ile güzel oluyor
çok zevk alırsın inan bana, o sertliği ağzında hisetmek kudurtur seni
Bana yapılması hoşuma gider ama yapmak...
Bende yapmayı çok seviyorum 😍😋
aynı şekilde ya yapmasak olmaz mı skxöpdmdjdldb
Çoğunun düşüncesi böyle yapsın ama yapmim
Olurrr
Bence mantıklı ya kaskkabdkans
Evettt 😇😂
Sen yapmasan da olur ben sana yaparım 😂😂
Oral yapmakdan zevk almiyan kadin cok azdır
yarınlar yokmuş gibi yalayanlar var çok ateşli
Hemde nasıl ya da ben oral sevenleri seçtiğim için öyle düşünüyorum
Oral yapmayı zevke dönüştüren yaptığı şeydeki heyecan verici Yapıdır
Alir almayanin zevk duyularinda sikinti vardir en yakin doktora gorunmesi lazim