yaptırmanın zevkli oldugunu hepimiz biliyoruz ama yapmaktan da zevk alınıyor mu yoksa sadece erkek zevk alıyor diye mi yapılıyo?
özellikle kadınların açısından merak ediyorum hiç yapmadığım için fikir yürütemiyorum
yaptırmanın zevkli oldugunu hepimiz biliyoruz ama yapmaktan da zevk alınıyor mu yoksa sadece erkek zevk alıyor diye mi yapılıyo?
özellikle kadınların açısından merak ediyorum hiç yapmadığım için fikir yürütemiyorum
Öncelikle merhaba,
Cinsellikte her şey karşılıklıdır. Sana oral seks yapıldığında senin zevk aldığını gören partnerin bu durumdan daha çok zevk aldığı için oral sekse devam etmek ister. Aynı şey bizim için de geçerli partnerimizde oral seks yaptığımızda karşımızda zevk alan bir erkek gördüğümüzde bu durumu zevkle yapmaya devam ediyoruz. Çünkü cinsellik dediğimiz şey iki kişinin de zevk alması demektir tek taraflı zevki olmaz.
Bazıları gerçekten çok seviyor ama partnerin zevk aldığını gördüğü için mi yoksa gerçekten zevk aldığı için mi bilmiyorum
Erkeğe haz verdiği için dolaylı olarak onlar da haz alır bundan. Cinsellik iki bedenin tek bir duyguda buluşmasıdır.
Cevap
8Cevap
Evet zevk alırlar
Yani alan da var sevmiyende var bir sevgilim sadece bn istiyorum diye yapardı başkasında bildiğin yerdi
Kadın açısından bı numarası yok. Erkek zevk alıyor diye sanki çok zevkliymis gibi davranıyoruz
Ben yapıyorum zevkte almıyorum acikcasj ama onun zevk aldığını görmek güzel oluyor
Genelde almazlar hele türk kadınları genelde kendini düşünüyor sadece
Sevdiğim adama yapmayı çok isterim
Bende sevdiğim kadına
Evet karşılıklı zevk alınıyor
Ben kendi adıma konuşayım alıyorum ☺️☺️
aslında zevk almanın sebebi karşıdakinin zevk alması olabilir mi
Canim zaten sen o an olaya odaklanacan
mide bulandırıcı gibi geliyo bana
Eğer sevdiğin biriyse o gözle bakmazsin
Niye miden bulansin
Ben kadına yapmaktan daha çok zevk alırım
Yaladikca yaliyoelar