Cinsel Yaşam Kadınlar oral seks yaparken gerçekten keyif alıyorlar mı? Demirbilek4535 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl güncell Güncellemeler+1 yıl Güncellll Kadınlar oral seks yaparken gerçekten keyif alıyorlar mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Partnerinin aldığı zevki görüp bundan zevk alıyorlar desek daha doğru olur.. 1 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Zevk alıyorlar ki s@ks@ çekerken kendilerinden geçiyorlar ve biz erkekleri inleterek orgazma ulaştırıyorlar. 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Keyif almayan keyif vermez ve keyif vermeyenle işim olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkegın ınlemesı zevk veriyor aslında. Ama ağzına yüzüne penısını çarpıp yüzünde gezdırırse bak o zevkli işte 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben almıyorum 1 4 Yorumla Demirbilek4535 +1 yıl kaç kere yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5-6 Yorumla Demirbilek4535 +1 yıl sonra noldu devam etmedın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık yapmıyorum bana yapılmasını severim ama Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. evet 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Partnerinin aldığı zevki görüp bundan zevk alıyorlar desek daha doğru olur..
Zevk alıyorlar ki s@ks@ çekerken kendilerinden geçiyorlar ve biz erkekleri inleterek orgazma ulaştırıyorlar.
Keyif almayan keyif vermez ve keyif vermeyenle işim olmaz
Erkegın ınlemesı zevk veriyor aslında. Ama ağzına yüzüne penısını çarpıp yüzünde gezdırırse bak o zevkli işte
Yani keyif alan vardir
Ben almıyorum
kaç kere yaptın
5-6
sonra noldu devam etmedın mı
Artık yapmıyorum bana yapılmasını severim ama
evet
Alıyorlar bence
evet
sanmam