Cinsel Yaşam Kadınlar oral çekmekten zevk alır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sevgilime yaptırmak istiyorum ama ne tepki verir bilmiyorum Kızlar sizin düşünceleriniz şu an çok önemli Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar soruyu beğenirmisiniz daha çok kişi görsün Kadınlar oral çekmekten zevk alır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yeni evliyken ve sevgiliyken yapıyodum artık yapmıyorum. Demek ki sevmiyomuşum. 5 yıllık evliyiz çocuk falan doğdu bıraktım 3 5 Yorumla hsncgg55 +1 yıl Yani sevip sevmemek değil de eski heyecanın kalmamıştır senin Yorumla Soran +1 yıl Allah analı babalı büyütsün ama bence devam et Yorumla temasbağamlisi +1 yıl Canın cekiyomus gibi 🤣 Yorumla karınca_bsleyn_adam +1 yıl Bıkmış gibisin canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo bıkmadım. Çok şükür hatıra gönüle gerek yok artık😌 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç yapmadım ama yapmak istiyorum, karsi tarafa zevk vermenin de bir zevki vardır bence 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ozaman tanışalım dicemde bne gizli sen gizli nasıl olacak bu iş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burdakilerin hepsi zevk alir, onun icin burada geziyorlar zaten ama normal hayatta bu kizlar, kadinlar yok, p*rno gördügün gibi ver agzina yaqpsin olmuyor. 1 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeğinin zevk almasından zevk alan kadınlar severler... zoraki yapanlar belli ederler. 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet. Zevk alır. 😎 1 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendi isterse yaptr her kadın sevmez 2 0 Yorumla
Cracks Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. Yaptır tabi zevk alan da var almayan da 😀 1 0 Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Evet alır 3 0 Yorumla
mervoshanim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Yaptır zevk alır 3 1 Yorumla ScottVy +1 yıl Aldın mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yeni evliyken ve sevgiliyken yapıyodum artık yapmıyorum. Demek ki sevmiyomuşum. 5 yıllık evliyiz çocuk falan doğdu bıraktım
Yani sevip sevmemek değil de eski heyecanın kalmamıştır senin
Allah analı babalı büyütsün ama bence devam et
Canın cekiyomus gibi 🤣
Bıkmış gibisin canım
Yoo bıkmadım. Çok şükür hatıra gönüle gerek yok artık😌
Hiç yapmadım ama yapmak istiyorum, karsi tarafa zevk vermenin de bir zevki vardır bence
Ozaman tanışalım dicemde bne gizli sen gizli nasıl olacak bu iş
Burdakilerin hepsi zevk alir, onun icin burada geziyorlar zaten ama normal hayatta bu kizlar, kadinlar yok, p*rno gördügün gibi ver agzina yaqpsin olmuyor.
Erkeğinin zevk almasından zevk alan kadınlar severler... zoraki yapanlar belli ederler.
Evet. Zevk alır. 😎
Evet
Benim ki Baya büyük alabilir mi
Kendi isterse yaptr her kadın sevmez
Yaptır tabi zevk alan da var almayan da 😀
Evet alır
Yaptır zevk alır
Aldın mı
Bazıları sever
Alıyorlar çekerken boşalan gördüm