sizce kadınlar oral yapmayı mı tercih eder kendisine yapılmasını mı? Oral yaparken dikkat edilmesi gereken şeyler nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlkede kadinlar daha cok yapiyor. Cunku kadinlarimiz kendi cinsel organlariyla pek barışık değiller (bu biraz erkeklerden de kaynakli) diger taraftan erkeklerin burada yaparim ederimlerine bakmayin. Turk erkeklerinin kadina oral yapma orani düşük. Belli bir kesim kadin kendisi istemiyor. Belli kesim ise istiyor ama erkek yapmiyor.
Turk erkeklerinin cogu kadinin a**zina vermek egosunu oksadigi icin en cok bunu yapiyor. Yani erkekler kendisine yapilmasini daha cok istiyor, bircok kadında erkege yapmayı tercih ediyor mecburen.
Bundan eksik kalipta beni aldatmasin diye dusunen cok kadin var. Yoksa belli bir çoğunluktaki kadinlar oral yapmaktan da pek hoslanmiyorlar. erkeklerimizin kisisel bakimlarina baktigimiz zamanda pek hijyenik bir olay degil kadin icin. Turk erkeklerinin hijyen ve kisisel bakim konusunda ne kadar eksik olduğunu anlatmama gerek yok. Bir kısmı tuvalletten ellerini yikamadigi gibi işeyip, son damla dussun diye sallayip geri donuna koyan varlıklar. Bunu da bilin yani.
Yani en cok kadinlar yapiyor sonuc olarak. Erkeklerde en cok kendine yaptırıyor. Bu ulkede kendi zevkini alip arkasini donen bencillerle doluyken oralı karsilikli ya da kadina yapmayı beklemeyin. Erkeklerimiz zevk ugruna kendine orali zorla yaptırır, kadinin yapmasını ister, vajinaya da girer zevkini alir, gerisini de iplemez acik konusalim, gercekleri söyleyelim.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. geneli yapılmasını sever yapmayı sevenlerde var ama cogunlukla yapılması ön plandadır benim gözlemlerim yaparkende dişleri degdirmemeye dikkat etmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kadın olarak bunun cevabını veremiyosan erkeksin :D
35 Yorumla
Soran+1 yılGenel bi cevap arıyorum
Cevap sahibi+1 yılbi kadın erkegine zevk vermeyi sever ilk etapta sonra kendisine oral yapılmasını ister
Soran+1 yılBenim için tersi önce bana yapılsın isterim
Cevap sahibi+1 yılKişiden kişiye göre değişir tabiki sen yaptırdın mı
- +1 yıl
👏👍
+1 yılYapılmasından haz alırlar, yaparken de haz verirler, haz vermekte bir nevi haz verir, yani her ikisini de isterler 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları seviyor ki benim tercihim bu yönde iyi yapan kadın. Dişlere dikkat edecek. Sadece penisi değil altını üstüne her yerine yapacak. İkinci eli de boş durmayacak tabi. Bir sürü var ya. Nerde ama. Herkesin işi değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. İkisi de gayet güzel. Dikkat edilmesi gereken hijyen ve dişleri sürtmemek
00 Yorumla
+1 yılKendileri çok zevk alır ama yapatakta zevk alan bir kitle var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bana yapılmasada kadınıma yapmadan durmam Hijyen olması şart
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence yapılması
60 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olmalı bence
00 YorumlaBunu kimsenin sevdiğini sanmıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Niye ki
Sen kadın değil misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapılmasını seviyorlar
00 Yorumla
+1 yılBen çok iyi oral yaparım kadın çıldırır
02 Yorumla
Soran+1 yılnedir sırrın
- +1 yıl
Burdan söylemem
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılYapmayi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılYapılmasını
00 Yorumla
+1 yılNe bilelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside çok güzel
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yaptirmak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yapmayı
00 YorumlaSen peki?
00 Yorumla
+1 yılYapılmasını sever
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında