@1hknn evet bazen yorgun oluyo akilli dur diyoda tabi o da dayanamiyo😁
Bak bende sevmiyordum zevkini bilmiyordum. Benim adam bigün istekliydi bende adetliydim. Dedi gel elini koy bari en azindan. Bu sefer oksarken bende istahlandim bizimki öyle basladi. Utaniyordum belki seninkide utaniyordur. Benden tiksinir saniyordum. Kiz arkadasini önce biraz sözlerle tahrik et sonra o otururken ayaga kalk, penisin yüzüne yakin olsun. Böylece sinyal vermis olursun. Birazda sacini tutup kafasini dahada yakinlastir artik anlar yani😃 Sonra gel bana Tesekkür et 🤣
Sevgilimi mutlu etmek için skso cektim ona ilkti benim de onun da. Basta bi igrendim. Ama 2 3 5 derken asiri zevk almaya basladim. Onemli olan temizlik bakım. Oral seksi dus sonrasi yapin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim hem hosuma gittigi icin hemde adami öyle rahatlatmak, zevkten kafasini geriye atmasi hosuma gidiyo.
özellikle kumas pantolon üzerindeyken benimki istemese de dayanamiyorum yüzümü sürmeye basliyorum, sonra onu pantolondan cikarmak ayri zevkli oluyor.
Bide acikcasi erkekler fazla inlemiyosunuz birtek oral yaparken sesiniz cikiyo, buda hosuma gidiyo. Inleyin beyler ayip degil bizimde hosumuza gidiyo 🥰
Oralı istemese de mi? İstemeyen erkek olur mu ya? Ne şartlar olursa olsun ben isterim. Benimki yapmıyo çok şanssızım maalesef
@1hknn evet bazen yorgun oluyo akilli dur diyoda tabi o da dayanamiyo😁
Bak bende sevmiyordum zevkini bilmiyordum. Benim adam bigün istekliydi bende adetliydim. Dedi gel elini koy bari en azindan. Bu sefer oksarken bende istahlandim bizimki öyle basladi. Utaniyordum belki seninkide utaniyordur. Benden tiksinir saniyordum. Kiz arkadasini önce biraz sözlerle tahrik et sonra o otururken ayaga kalk, penisin yüzüne yakin olsun. Böylece sinyal vermis olursun. Birazda sacini tutup kafasini dahada yakinlastir artik anlar yani😃
Sonra gel bana Tesekkür et 🤣
Ben de evliyim bu arada. Yazarsan anlatayım sana tüm durumu
@1hknn yok yazmiyorum özelden
Ben bağımlısıyım😃😃😃 sevgiliminkini yalamak müthiş insanın ağzı isityo ya
sanslı adammıs
Yapan iştahlı olunca daha keyifli oluyo ☺️
yutmanı ıstese pekı
@ecstasy11 yutuyorum zaten
Surata boşalmak en güzeli
Sevgilimi mutlu etmek için skso cektim ona ilkti benim de onun da. Basta bi igrendim. Ama 2 3 5 derken asiri zevk almaya basladim. Onemli olan temizlik bakım. Oral seksi dus sonrasi yapin
karsılık bekledin mi
Ben yaptim banane o da yapsin degil de oral yaptiginda cok zevk alıyordum ama o benim kadar yapmiyordu bence igreniyordu
niye iğrensin ki anladığım kadarıyla hijyene dikkat eden birisin
Cok istekli yapmıyordu. Evet onem veririm
hiç konustunuz mu bunu
yutmanı ıstese pekı
@ecstasy11 yuttum da
off delırmıstır zevkten
Gitmeli