oral seks gereklidir. ama iki tarafta çok temiz olmalı ve iki tarafta cinsel yolla bulaşan hastalık olmamalı. mesela kadın klitoru ağızla çok tahrik olur ve sulanır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kadınların cinsel tercihleri ve beklentileri kişiden kişiye değişir ve genelleme yapmak mümkün değildir. Bazı kadınlar oral seks yapmaktan hoşlanabilirken, bazıları için bu tercih edilmez. Her bireyin cinsel tercihleri, rahatlık seviyeleri, deneyimleri ve kişisel sınırları farklıdır.Oral seks konusunda önemli olan, partnerler arasında açık ve sağlıklı iletişimin sağlanmasıdır. Partnerlerin birbirlerinin tercihlerini ve sınırlarını anlaması ve buna saygı göstermesi önemlidir. İlişkide her iki tarafın da rahat hissettiği ve keyif aldığı cinsel etkinliklerin keşfedilmesi için iletişim ve karşılıklı anlayış önemlidir.
Bu nedenle, bir kadının oral seks yapmayı sevip sevmediğini anlamak için en güvenilir yol, onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmaktır. Partnerinizle cinsellikle ilgili tercihlerinizi ve sınırlarınızı paylaşarak, karşılıklı memnuniyeti ve mutluluğu sağlayacak bir deneyim oluşturabilirsiniz. Ancak unutmayın ki herkesin cinsel tercihleri farklıdır ve önemli olan, partnerinizin tercihlerine ve sınırlarına saygı göstermektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi bir dil çok işe yarar.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTek taraflı platonik seks mi yapacağız, karşılıklı elbette.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılseven vardır
00 Yorumla
+1 yıl"Iyy ilk kez yapıyorum ya midem bulandı 🤢"
10 Yorumla
+1 yılsevgilim seviyor hepsini alamasa da
11 YorumlaYapmayı mı?
37 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seviyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapmayı
+1 yılevet
10 YorumlaCevap versinler