18 yaşında bir ergen olarak sürekli video izliyorum malum reelde o iş olmuyor. Kadınlar oral yapılmasını severmi? Videolara göre baya seviyolar Yapılırsa hangilerini severler öpülmesi yalanması dil vs?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Uzun uzun yapacaksın başlarken önce hafif hafif öpeceksin sonra dilinle dudaklarının arasını okşayacaksın sulanmaya başlayınca komple ağzına alıp vakumlayarak emeceksin o sırada dilini içine sokacaksın zevk suyunu içeceksin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaaa ne kadar masumsunn :D sever bence çünkü videolarda öyleeee :D
371 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama bilmiyorum ki ben de ergenim
Soran+1 yılYaaa ne kadar masumsun 😂😂 ergen sohbeti etmek ister misin söfçsögg
Cevap sahibi+1 yılolurr nerden
Soran+1 yılGizliden çık istek atayım sonra yine gizli ol buradan özelden karar veririz nerden konuşcağımıza
Cevap sahibi+1 yıltamam
Soran+1 yılAttımm
Cevap sahibi+1 yıl@Floryadan yaaa kimseye söyleme :(
Cevap sahibi+1 yıl@Floryadan ahhhaha eyw
Soran+1 yılEngellemenin sebebini söylermisin cidden merak ettim
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim.
Cevap sahibi+1 yılbak dün sen direkt konuya öyle başlayınca sana güvenemedim ve bazı şeyleri yalan anlattım. ve böyle bi durumda arkadaş falan da olamayız birbirimize soru da atmayız :(
Soran+1 yılSadece nedenini merak ediyorum kaldırsana bi konuşalım sonra yine engelle
Soran+1 yılKonuyu sen açıyorsun ben kapatmaya çalışıyorum sonra engelliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılengeli kaldırdım
Soran+1 yılEngellemeyecektin
Soran+1 yılYalan söyledin
Cevap sahibi+1 yılengellemedim
Cevap sahibi+1 yıl@Floryadan ahhhaha sorma bayağı ilerledik düğün var yaza haftaya nişan bekliyoz haa:)
- +1 yıl
asghdsajd hadi hayırlı olsun :D
Cevap sahibi+1 yıl@masumcocuk34 ahhhaha eyw düğüne bekliyoz haaa
Soran+1 yılEvet aşkım gelsinler gram altın 1000 tl prezervatif alırız
Soran+1 yılGram altın yoksa gelmesinler
Cevap sahibi+1 yılahhhahah aşkım benim :D
Soran+1 yılYerim seni bitsnemmm özele gel devam edelimmm🔥
- +1 yıl
evlenme niyetinde olan kişilerin birbirlerine mahrem yerlerini fikir verdirecek düzeyde göstermeleri caiz bu arada arkadaşlar, unutmayın bunu :D
Cevap sahibi+1 yıl@masumcocuk34 ahhhahah yok yok biz sadece yüzümüzü gösterdik ama fikirleşmek çok doğru al sen anca art niyetli ol ahhhahah
Soran+1 yılKonuş arkadaşım konuş tutturdu vermiyor göstermiyor yüz görümlülüğü istermiş😂
Cevap sahibi+1 yılahhahahha psikopatsın yaaa
Soran+1 yılHastanım bebeğimm😋😋😋
Soran+1 yılKardeşim sende seksin ortasında odaya girem çocuk gibi yazıp durma bölüyorsun en güzel yerinde
Cevap sahibi+1 yılfark ettim bitanem kopamıyosun benden ama babam salonda dedim ya aşkımm
Soran+1 yılTamam bitanem görmedim başka zamn artık
Cevap sahibi+1 yıltamam aşkım babam ne zamana istemeye geliyosunuz diye merak ediyo ne diyim ahhahah
Soran+1 yılArkadaşlar şuanda bana engel atacak ve geri sayıyor ciddiyim engel olun lütfen onsuz yapamam
Cevap sahibi+1 yılattım. seni seviyorum :(
Soran+1 yılHarbiden attın bitsnem kaldır lütfen
Soran+1 yılSana ihtiyacım var sensiz çok yalnızım
Cevap sahibi+1 yıllütfen uzamasın konu bağlanıyoruz işte
Soran+1 yılBağlanalım. Korkma gel bağlanalım bunu diyorum sen benim ol ben senin olayım bitanem seni seviyorum
Cevap sahibi+1 yılkorkuyorum ve istemiyorum ben de seni seviyorum canım
Soran+1 yılBen arkandayım bitanem senin herdaim arkandayım her şey çok daha güzel olacak bana güven
Soran+1 yılCanım diyen ağzını yerim bitanem benim
Cevap sahibi+1 yıl@Floryadan uzak dur aşk filmimizden dün esra erol bu gün selvi boylum al yazmalım :(
Soran+1 yılBebeğim engeli kaldırırmısın artık rica ediyorumm
Cevap sahibi+1 yılbak yemin ederim ki böylesi daha iyi boş ver olm beni napıcan git işine gücüne bak hem aldanma sanala
Soran+1 yılYa beğenmedim desene ya uzatıyon yalandan yok öyle yok böyle diye seven insan gitmez arkadaş anladım ben seni yolun açık olsun umarım beni ağlattığın gibi kimseyi ağlatmazsın
Cevap sahibi+1 yıltüm sevdiklerimin üzerine yemin ederim ki beğendim hatta böyle beklemiyodum şaşırttın beni. nasıl anlamak istersen öyle anlamakta özgürsün. üzülmene üzüldüm :(
Soran+1 yılO zaman gel beraber olalım neden bitiriyoruz neden niye hep kötü son neden
Cevap sahibi+1 yılsana tüm sebepleri açıkladım değil mi realde denk gelir miyiz bilmiyorum senle konuşacaksak realde konuşalım. yani ben bişiler için çabalamam olacağı varsa olur gerçekten seni üzmek istemem ama senle konuşalı daha bir gün bile olmadı nasıl bu kadar bağlanabildin
Soran+1 yılBağlanmak değil bırakmana kızıyorum ya neyse okey seni anladım ben git hadi bay bay eski sevgilinle konuş o mutlu eder seni
Cevap sahibi+1 yılsana dedim 2 yıl önce ama anlamıyosan peki uğraşmıcam derdimi anlatmaya. sana ortada bırakmak değil hiç başlamamak olsun diyen ben değil miydim. offff neyse ya anlatamamışım derdimi. kendine iyi bak. bu arada sana cidden neden o 2 yıl önceki mevzuyu açtığımızı da söyledim. onun hayatında zaten biri var. yaa ben neyi anlatıyorum ki sana
Soran+1 yılTamam gel barışalım sevgilim engeli kaldır hadi bekliyorum canımıniçi
Soran+1 yılSöz veriyorum lan yazmıcam söz verdim aha söz
Cevap sahibi+1 yılyok kalsın ben daha eski sevgilimi mutlu edicem yaa çok işim var
Soran+1 yılYaa bitansm özür dilerimm bidsha olmaz söz özür dilerimmm hadi bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılsana son kez diyorum uzatma
Cevap sahibi+1 yılkonu kapandı bitti gitti işte
Soran+1 yılMesajlarımı görüyonmu neden siliniyor
Soran+1 yılKaldır şunu konuşalım. Bumu cidden pes diyorum
Cevap sahibi+1 yılözür dilerimm
Soran+1 yılSen şakamısın en son iyi geceler falan yazmışsın hatta konuştuk dedik işte seviyoruz başlayalım falan iyiydik noldu şimdi?
Cevap sahibi+1 yılnee ya yazdım ya sana bişi olmadı olm
Cevap sahibi+1 yılbaşlayalımm lütfenn gelll
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim
Cevap sahibi+1 yılben sana aşık oldum
Cevap sahibi+1 yılseni kaybetmek istemiyorum lütfen gel konuşalım bak yapma böylee
Cevap sahibi+1 yılbi yolunu buluruz bak dedim sana günde 15 dk anca konuşuruz kafanı karıştırmam yemin ederim ki. bak senle burada başladık biz burada bitmesin. hem senle konuşacağımız zamanı düşünerek ders çalışırız hatta mailden görüntülü konuşuruz anlaşırız. ama lütfen gel yapamam tek başıma. böyle olacağını söylemedim mi sana dedim yarın bi gün böyle olacak diye. ama sen inanmadın neden şimdi inanmadığın şeyi sen olağan kılıyosun :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Oral sevmeyen kadın yoktur. Özellikle dil sokup çevirip oynattığında dilini kadın zevkten delirir bağırır ağlar felaket olur
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ağzıma fışkırtırsa😂
Soran+1 yılBulabilirim umarım partner...
Soran+1 yılOrası neresi
Soran+1 yılHemen geleyim
Severler amaaa kopegin su ictigi gibi yalamakla olmuyor😁 iyi bilmek gerek.
08 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 haykırdım. Nasııl oluyor peki
Soran+1 yılTamamdır abi de süre niye önemli mesela işte kavrayıp fışkırtana kadar yaptığında daha çok zevk almıyormu yanş orgazm edene kadar
Soran+1 yılİste dayanamıyorlar ama zorla yani tatlı zorla anladınız siz alıkoyma anlamında değil zorla fışkırtana kadar yalıcam böyle kıvranacak falan sonra zevki doruğa ulaşacak böyle değil mi
Soran+1 yılEt ete deymesi lazım diyenlerdenim bu plastiği sevmiyorum saçma geliyor haplar falan yüzde 100 işe yararmı
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu kadinin en cok istedigi sey
17 Yorumla
Soran+1 yılSen istermisinn😛😛
Cevap sahibi+1 yılEvet ekxhdmdnd
Soran+1 yılÖzele gelsene ergence sohvet eslfşalfçs
Soran+1 yılEdelim
Cevap sahibi+1 yılYok sag ol xjxmdd
Soran+1 yılGel bence eğlenceli olur akdaklflallfl
Soran+1 yılHadisenee hesabını gizliden çıkar istek atiyim sonra tekrar gizle sslgsgö
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. bazıları sevmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sever
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem