- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel kendin demişsin bencil ve öküz zaten diğerlerini de siz beğenmiyorsunuz yüzlerine dahi bakmıyorsunuz ondan ötürü de onlarda kendi bildiklerini okuyorlar. Onlar için zaman çok önemli vakit kaybetmeden istediğini alıp çıkma derdinde bu pahalılıkta ne kadar az masraf ne kadar az zaman onlar için o kadar değerli sonra sizleri cinsel obje olarak görürler duygularınızı mutluluklarınızı önemsemez istediğini alana kadar canım cicim yavrum
işte benim gibilerde değer veren önemseyen karşının mutluluğunu düşünen insanlarda hep yalnız
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim 10 yıl peşimden koşan oldu canım cicim tamam sevgili olalım dedim bunu dediğim an bi amda iğrenç biri oldu daha hiçbir şey yaşamadan olay sadece cinsellik değil. Ad koyduğum an aylar yıllar sonra direk iğrenç olan da çok erkek var. Ayrıca çoğu erkek 2 günden fazla uğraşmıyor zaten. Hepsi tembel.
Soran+1 yılBen ne erkeklere şans verdim başta iyi düzgün seviyor diye. Fakir çirkin ezik eğitimsiz işsiz erkeklere. Değer verdiğim an iğrençleşti çoğu.
En İyi Cevaplar
+1 yılSiz kadınlar da seks tanrıçası değilsiniz kusura bakmayın. Birçoğunuz cinsellikten korkuyor, korkarak yaşıyor, tabuları var, rahat ve özgür değil. Acaba siz erkeğinizi ne kadar tatmin edebiliyorsunuz? Bunları düşünün. Şu durumda da kimseden olağanüstü tutku ve performans beklemeyin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılCinsel ilişki esnasında her iki taraf da boşalmadan bitmesi bence doğru değil. Bu sebeple çiftler iletişim halinde olmalı, mümkünse ilk kadın boşalmalı sonrasında ise kadını yormadan erkek boşalmalı. Kadını boşaltmayan erkek kendine erkek demesin
24 Yorumla
Soran+1 yılBence de çoğu demesin zaten boşaltmıyor çünkü.
- +1 yıl
Açık konuşayım benim tek kadınla uzun süreli ilişkim oldu her kadın nasıldır bilmiyorum ama ben kadınımı boşaltabiliyordum. Sizde boşalma değişiyor mu? Yani ortalama 40-45 dk bir süre iyi mi? Korkuyorum şu an yalnızım
Soran+1 yılZaten erkek kötüyse kadın onunla olmaz benim uzun ilişkilerimde de erkekler bana zevk veriyordu zevk vermeyenle zaten ikinci kez olmam.
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim. Buradan böyle bir soruyla tanışmak biraz tuhaf oldu ama sohbet etmek ister misin? Gerçi gizlisin sanırım istemezsin
+1 yılAslinda oyle olmamali seks dedigin iki kisininde doyumaa ulasmasiylaanlamli olur seks olacak on sevisme olacak fantezi olacak... iste ben buna seks derim. Herkesle yatilabilor ama nadir kisiyle birlikte zevk alinip doyum yasanir.. bu benim mantiğimdir
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle vücutla penisle olmuyor o duygu aşk uyum lazım. 50 dk sevişme 10 dk seks ideal böyle. Saatlerce sevişeceksin ama çoğu erkek sadece 2 dk seks modunda o zevksiz.
- +1 yıl
Yeri gelecke kadin bedenini uzun uzun opup oksayip yalayscaksin yeri gelecek beklemendiknyerdr oksayacaksin ateslenfireceksin. Evet seks durumu ikidakika olur 10 dkika olur kisiden kisiye dgeisir ama seks dedigin olayi tum olarak yasayacaksan birkac saat yasaycak yasatacaksin
- +1 yıl
Herkesle seks zevk ve uyum yakalanmaz... ben bunu bilirim ve şunu derim nadir yasanir nadir tadilir
Soran+1 yılAynen yani 20 kişiyle seks yapar biriyle gerçekten sevişirsin bence. Diğerleri boş yüzeysel anlamsız.
- +1 yıl
Sayiya takilmiyorum istek arzu heves tutku ve fanteziye baksrim uyumu bulmak hissetmek gerkeir yoksa sekse gerek yok
Öncelik kadının tatmin edilmesi olmalıdır kadın tatmin olunca erkek zaten bundan zevk alır kadın da erkeğe ne gerekiyorsa yapar kadın zevk almayınca ben de alamıyorum zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten kadın almayınca erkek resmen kendi kendine 31 çekmiş gibi oluyor. Rezik olutor ama buna rağmen kadına verici olmak istememeleri çok saçma.
Gizli Üye(25-29)+1 yılellerine saglık agzın bal yesin <3 tespit gibi tespit bencil davarlar
116 Yorumla
Soran+1 yıl💞💞💞
Cevap sahibi+1 yılHarcanıyoruz kjskjskj :D
Soran+1 yılÖyle yapıyoruz zaten de iyi sevişenin de karakteri ya da parası yok
Cevap sahibi+1 yıl2'si bir arada olmuyor bide şeyler küçük oluyo :D :D
Soran+1 yılAynen ya valla offff mesela temiz düzgün iyi profil erkekler de bencil duygusuz olutor ve ilişki istemiyor. İlişki isteyenler de hep leş ezik profiller. Ben gerçek aşk istiroum. Bi de o eziklerle sevgili olunca kanka kalkıyor seni değersizleştiriyorlar.
Cevap sahibi+1 yılAynı igrençligi sende hissetmişsin iliklerine kdar aşkom
Soran+1 yılYa çoğu erkek böyle bıktım. İlişki istiroeım ama vasatları idare etmekten bıktım. Yalnızlıktan da bıktım ama kime şans versem bok çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılYa embesiller ilk başta flört aşamasında mükemmeller ama sonrada bokunu çıkarıyolar resmen lan davar ilk başta gösterdigin ilgiyi her zaman göstersene
Soran+1 yılAynen öyle abi. Hani ilişki yaşayamıyorsun adam sadece ilk sexe kadar süper sonra boka dönüşüyor. Sen de nefret ediyorsun ya bokunu temizle ya da terk et oluyor ben de terk ediyorum tiksinip.
Soran+1 yılOndan uzun ilişkiden çıkmış erkek bulmak lazım olgun deneyimli.
Cevap sahibi+1 yılİkimizde aynı özellikle davarlara denk gelmişiz ya da çoğu aynı seks yapana kadar köpek gibiler yattıktan sonra işleri bitiyor tabi olgun erkeklerde fena degil de hiç düşünmedim açıkcası
Soran+1 yılAynen öyle of yurtdışına gitmek istiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılGel beraber gidelim :D
Soran+1 yılİşte iş bulamıyorum ki deli gibi başvuruyorum offf sıkıldım Türkiye’den ölüyorum gibi hissediyorum
Soran+1 yılKaç yaşındasın sen.
Cevap sahibi+1 yıl26
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende buna ayar oluyorum. Ben kendimdem önce kadınımın zevk almasını onu mutlu etmek istiyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle erkekler de var birkaç tane demk geldim ama geneli bencil ve öküz bence
Cevap sahibi+1 yılYaaa maalesef çok nadir benim gibi düşünen var. Erkekler dediğin gibi kendini düşünüyor ve saçma bu. Ben karşımdaki insanın benden daha çok zevk almasını onun beni daha çok istemesini isterim.
Soran+1 yılE yani akıllı insan öyle yapar. Diğer türlü zaten kadın seni sevmiyor tip tip bakıyor pişman olutor ve bir daha yüzüne bakmıyor ki. Ondan bu erkeklerin ömrü tek gece.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle saçma sapan şeyler. Sizinle konuşabilir miyiz?
+1 yılAsla öyle değilim kadın boslamasi beni tahrik eder kadın mutlu olunca bende oluyorum çok degisik
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsla öyle biri olmadım. Ben de kendim gibi doyumsuz birini istiyorum.
10 Yorumla Mallık işte önemli olan kadındır bence ilgilenilmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız arkadaşımla yaşadığımız cinselliği sevişmeyi oral yapmayı ne kadar sevdiğimi ona bu konuda neler yaptığımı ona sormak istermisin sevişmeyi oral yapmayı seksten çok daha fazla seviyorum ama bir sorun var
110 Yorumla
Soran+1 yılBenim de exlerim oral çok severdi. Oral sevmeyen yapmayan erkekle bir daha olmam zaten. Beni sevmediğini düşünürüm.
Cevap sahibi+1 yılOral olmayan seks yerine elimle tatmin olmak daha zevkli olur bazen tüm zevkleri sevişerek oral ile yaşamak gerekir fiziğe göre ama
Soran+1 yılAynen elle güzel yapan da var.
Cevap sahibi+1 yılBoy ve kilonu sorsam kabalık olur mu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılO zaman sormadım say seks bana göre zevklerin en sıradan yaşandığı sadece boşalıp rahatlamaktır seks yerine sevişmek oral ile bedeni hazlara tutkuya fanteziye doyumla yaşanmalı şahane bir sevişme varsa seks olmuş olmamış o kadar önemli değil
Soran+1 yılAynen öyle bence de ama sevişmeden sonra da iyi seks olması lazım o eksik olunca da sorun ama ben hiç sevişmesiz seks yapmadım keyif almam. Bence 50 dakika sevişme 10 dk seks iyi.
Cevap sahibi+1 yılBeden ruhu besler ruh bedeni besleyemez buda seksle değil sevişerek olur kadına kadın olduğunu özel olduğunu hissettirir ama hepsini şahane bir ahengle yapmak gerekir kişiyi basitleştirmeyerek
Soran+1 yılAynen mesela çoğu erkek kadına dokunmayı havaya sokmauı bilmiyor ya da sevişmeden sonra öküz hibi davranıp konuşunca fa kadın nefret ediypr. İşte kadın ruhu ve bedeninden anlayan çok az.
Cevap sahibi+1 yılKadının ruhundan bedenine inmek defalarca seks yapılan kadında olsa ilk dokunuşlar yaklaşımlar öpüşmek hepsi ayrıca kadına özel olduğunu hissettirir her şey mükemmel olmak zorunda değil ama olabildiğince özel hissetirmeli bu konuda da çok farklıyım sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep yanlış kişilerle birlikte olmuşsun benim en sevdiğim şey partnerimi mutlu etmek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana öyle denk gelmis bence yatakta herkes eşittir ben ilk kadin bosalsin isterim snra kendim ama bazi kadinlar da tam tersidir ilk erkek der sonra ben der kisiden kisiye degisir
00 Yorumla
+1 yılHerkesi aynı kefeye koyma sen daha denk gelmemiş olabilirsin ya da terminatörlerin nesli tükeniyor zor bulunan nadir türler anlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana ozel anlar yasatan bir kadin benim icin ozeldir ve onun tatmini de onemlidir. Beraber hazza ulasmadiktan sonra tam bir birlesme olmaz bu , onun arzularinin tatmini benim goorevimdir
20 Yorumla
+1 yılYahu adamı delirtmeyin asıl siz nerede öyle bir hayvan var onlara gidiyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiler yüzünden herkesi aynı kefeye koyma derim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesi töhmet altında bırakma, sana gekenler öyleymiş
00 Yorumla
+1 yılOlmaz öyle once seftak iltifatlar guzel sozler kulagin yanından hem opucem buynundan hem soylicek , neysee canim cekti 😅😅
10 Yorumla
+1 yılÖnceliğim kadını doyurup mutlu etmek daha sonra ben mutlu olurum zaten
10 Yorumla
+1 yılSeni 7/24 boşaltmak isterim
10 Yorumlayanlış insanla olmussun
10 Yorumla
+1 yılSana öyleleri denk gelmiştir
00 YorumlaAdama denk gelmemişsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. ben bencil davranmam
00 YorumlaKendimi bir an erkek sandım =)
01 Yorumla- +1 yıl
Anlıktır, arkadan rğzgar esmiştir)))
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben azla öyle olmam
10 Yorumla
+1 yılBenle alakası yok şükür sjsjsj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılDenk gelmemişsin ki
00 Yorumla
+1 yılMööö yevet evet
00 Yorumla
+1 yılDeğilim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oral yapıyormu peki
01 Yorumla
Soran+1 yılOral yapmayanla zaten bi daha olmam. Ama sadece oral de yetmiyor bazen.
+1 yılÇok haklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi biran kadın sandım
00 Yorumla
+1 yılYanlis yerdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldenk gelmıs
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem