Neden hep ilk onlar boşalma yönündedir? Hic mi eşini sevgilisinine öncelik tanıyan yoktur? ?
Hep öyle duyuyorum
Hep öyle duyuyorum
Malesef erken boşalma erkeklerin en büyük sorunu evliliklerde eşler mutsuz oluyor kadın, ın orgazm, ı erkek, ten daha geç olur yaklaşık en az 15 dk gibi burada eşlerin bir birlerinin nelerden hoşlandığını hangi hareketlerden zevk aldıklarını bilmeleri onların işini kolaylaştırır erkek bayanı uyarırsa oral yolla sevişme aşk oyunları uzun tutulursa bayanın ıslanması suyunun gelmesi onun orgazm, ını kolaylaştırır bu arada erkek, te kendisine hükmede bilirse geç boşalmayı becerebilirse bazı pozisyonlarda bayan daha çok zevk aldığı gibi erkek, te geç gelir.
Benim olsun namusunu korusun evlenene kadar kendisini benden dahi korusun namuslu iffetli olsun sabretsin ben canımı yoluna koyarım gerekirse her gün özel masaj yaparım kaç defa boşlatırım. İstediği şeyleri yaparım. Yeter ki sadece benim olsun başka kimselere bakmasın.
Yeter ki güven versin. Başka erkek gördüğün de yolsa gözlerinin içine bakmasın başını çevirsin.
Yeter ki beni adamdan sayıp eşim var benim deyip bakmasın.
Bende ona eşlik yapar gereksinimlerini yerine getirim.
Bizde cinsel hayat tecrübe çok geç yaşlarda başladığından bunun farkındalığıda ya olmaz ya da geç olur. İşleri biter bunada seks derler. Bilinç altında hatunun kendilerinin seks kölesi olduğu yatan bir milletin hatunu düşünmesi çok zor. Bakma sen hep atar tutarlar yok çok önemli yok dikkat ederim bunlar icraata geçtiğinde fıs diye sönerler.
Türk milletine hakaret sayıyorum
niyetin o muydu
burdakilere bakma sen... bazen düşünüyorum da bütün erkekler cidden burdaki gibi anlayışlı sevecen kibar kadınlara öncelik tanıyan kadınına değer veren hassas varlıklarsa dışardaki barzolar kim? bu kadınlar neden mutsuz? cinsel hayat kısmını bilemem tabi orası beni aşar ama genel olarak erkekler bol keseden atıyorlar burada
belki de o barzolar senın buradakı erkeklerın nıye dısarıda olmamasının sebebını aramanla benzerdır? erkekler içinde şöyle bişi var o barzolar daha çok talep göruyor nedense... gibi :)
Cevap
22Cevap
"Tanrısallık, şüphesiz ki doğaya özgüdür. Doğa ise dişidir. Bu bağlamda dişilik tanrısaldır; kadın, tanrısal bir varlıktır."
"Bir erkek kadına ne ölçüde zevk ve haz verirse o ölçüde zevke ve hazza ulaşır."
Evet, yukarıdaki iki cümlemde bahsi geçen gerçeğe vakıf olamayan erkekler bencildir. Ve bu erkekler türün büyük bir yüzdelik dilimini oluşturur. Ne yazık ki.
bizlerin bencil olmamız sizi yatakta olduğunuzda cinsellikten soğutur. bencil olmadan bir bayanın isteklerine karşılık vernek gereklidr. bir erkek yatakta iken kadına son derece anlayışlı ve nazik davranmalı.
hem bayan yatakta olduğunda zevk ve arzularını dilediği ve istediği gibi yaşamalı , erkekte dilediği gibi kadınından zevk alarak kadınının sıcaklığını ve zevkini hissetmeli.
Ben eşini bekleyen biriyim seks konusunda, ama eğer ondan önce boşalıyorsam, mutlak önce onu boşaltırım, sonra kendim için çalışırım, belki o arada yine boşalır. Mutlu olan kadın kadınlığıyla barışır ve daha çok seks yapmak ister. Ve bu ikimiz içinde en güzel zevk olur.
Çok ciddiyim ilk 1 saat onla ilgileniyorum , artık kaç kez orgazm olduğunu sayamıyoruz. Sonra o benle ilgileniyor. Gayet mutlu hatta çok mutlu. Her gün sevişiyoruz ve bıkmıyor. Hergün başka bir heyecanla geliyorum diyor. Bencil davransam 6 aydır birlikteyiz haftanın 6 günü benle sevişmezdi sanırım. Oradan sen düşün
bence karşı tarafın tatmin ve mnutluluğu daha önemli 0 tatmin olmaz orgazma ulaşmazsa benim ilişkimin ne anlamı varki ilk kendimi boşaltmak olsa niyetim mast yaparım ilişkiye ne gerek vardı bence kadının orgazma ulaşma anını hiç bir boşalmaya değişme önden bayanlar bizde prensip bu :)
Bizim ülkemizde evlenmeden partnerini tamamen tanıyamadığın için böyle sorunlar çok çıkıyor, evleniyorlar ve cinsel hayatları kısıtlı kalıyor, birbirlerini tamamlayamıyorlar. Kadın ruhundan anlamak gerek.
:) Şimdi bu soruya; hayatımdaki kadın zevk almıyorsa, boşalmıyorsa erkeklik gururuma yediremem zevk almama şansı ve boşalmama şansı yok!
desem atıyor olmam değil mi?
Adamına göre değişir bu işler ;) düzgün adama denk gelmek lazım herkes bir değil.
muhakkak ki tam tersi de vardır fakat kadını bir zevk eşyası olarak düşünenlerde sızın dediğiniz davranışlar genellikle görülüyor ve seksi bir ihtiyaç olarak görenlerde bir sanat olarak görmeyenlerde...
Seviyorsa, bencil davranmaz ya da bi' kadına haz vermenin zevkini bilmiyorsa.
Sevgi farklidir o ise baslandiginda
Yani maalesef ki Erkeklerin Çoğu bencil ve maalesef ki kendini düşünüyor bu konuda...
Bu şekilde davranırken Şunu da Kesinlikle AKıllarında BUlundurmaları lazım...
Kadının Elinden Düşmez Tası Tarağı... Bırakmaz... iyi... ... :) :)
Bizim ayy once esim orgazm olsun sonra ben olurum deme gibi bir luksumuz yok ufaklik abi ben geliyorum dedimiydi tamam abim hadi gel demek zorunda kaliyoruz :D
Valla hic yapmadim ama aldatmamasi vb icin ilk onu rahatlatacagim istediklerini yapacagim
Bahsettiğim şekilde davranınca alınan tepkidir "Kendini neden dusunmuyorsun böyle yapınca keyif almadığını düşünüyorum"
ilki 45 dk 1 saat da ancak gelir o arada onu kaç kere boşalttığım aşikar.
sorunumuz yok yani :)
hatta sana 3 kız anca yeter deyip duruyor :D
Beni b. şaltmak her yiğidin harcı değildir :) benden önce rahatlamayanı tanımıyorum. Bu kadar da iddialıyım :)
aynen. işimizi halleddikten sonra sırtımızı dönüp uyuruzz. hoşuna gitmedi mi? :I
kısıden kısıye degısır kımı erken bosalır kımısı gec bosalır ılla kımın erken bosalcagı bellı degıldır ya sen erken bosalırsın o durumda ya da o farketmez yanıı...
partnerinde ara sorunu erkeklerde değil
Karımın benden önce boşalacağına emibim :D
Karşı boşalmadan boşalmam :)
Eşimi boşaltmadan olmaz
yanlış duymuşsun
yaşa dene birde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar