Genel erkeklerde bunu görüyorum. Hele yakışıklı ve alıcısı fazla ise. Hani şımarık bencil ve sadece kendi zevkine odaklı oluyor. Kadının oral veya orgazmını çok da önemsemiyor. Sadece kendi zevkine bakıyor. Çok benciller. Ben öyle dediğimde de moralleri bozulup trip atıp bahane üretiyorlar. Hani şöyle romantik ortam yapayım kadını havaya sokayım müzik mum vs önsevişme düşünen erkek yok nerdeyse. Çok hayvanlar. İlla her şeyi kadınlar mı düşünecek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Malesef erkeklerin çoğu böyle. Sadece kendi zevkini düşünür. Kadını eze eze boşalmanın büyük bir ustalık olduğunu zanneder ancak asıl ustalık kadının zevkten uçması, nirvanaya ulaşıp kasıla kasıla orgazm olmasıdır. Erkeğin boşalması sonra olmalıdır...
120 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle. İşte son erkek arkadaşım mesela çok iyiydi o yüzden hayatımda ilk ona oral yaptım ya da ilk o içine girdi. Daha önce bana yaklaşan hiçbir erkek beni havaya dolamadık hep bencil ve öküzlerdi çünkü. Kendileri boşalmasa bile bana dokunmayı ve zevk vermeyi bilmiyorlardı. Aptallar. Şimdi kızım olsa eğitimini veririm. Derim annecim erkek sana masaj yapsın sonra oral yapsın filan. Yoksa asla yapma derim. Ama erkeklerin çoğu başbaşa kalınca kadına baskı yapıyor psikolojik şiddet uyguluyor resmen şerefsizler kendi boşalmaları için. Hadi bana oral yap hadi içine gireyim filan diye. Piçler.
Soran+1 yılKesinlikle ben de ona bozulup rahatsız oluyorum zaten. Hani sanki böyle seks işçisiyiz de şunu yap bunu yap. Öküzler yani hiç aşkla sevgiyle alakaları yok. Zaten sinir olurum birinin bana şunu yapar mısın demesine. Ben içinden geliyorsa yaparım. Ben kimseye demem şunu yap diye yani.
- +1 yıl
Haklısın. Ben mesela eşim için herşeyi tamamen isteyerek yaparım. Onun aldığı zevk beni daha da mutlu ediyor çünkü. Asla bana bunu yap şunu yap demem. Hatta bana neredeyse hiçbirşey yapmaz bile. Bazen eşim kasıla kasıla orgazm olup benim hiç boşalmadığım zamanlar bile oluyor. Yinede bunu başarabildiğim için mutlu oluyorum :)
Soran+1 yılNe güzel ya çok sevindim eşin adına. Böyle erkek az valla ben hiç duymuyorum hatta. Çevremdeki kızlardan hep duyduğum işte erkeğin orgazm olduğu ama kadının olmadığı genelde. Böyle süper keyif aldım diyen kadın çok az. Genelde hep kadını kullanıp sömürüyorlar. Benim son sevgilim işte ilkimi yaşadığım gerçekten kölem gibiydi. Hep diyordu senin zevkin önemli diye günlerce saatlerce bana oral yaptı. Hiç bir şey de istemedi benden. Sonra sonra ben de yapmaya başladım ama işte götü kalktı bu sefer. İşte bana saygısız bencil davranmaya başladı. Sonra ben de bitirdim. Ayrıldıktan sonra yine verici oldu beni kazanmak için ama ben gerçek yüzünü gördüğüm için bitirdim. Diler erkeklerle de bir veya birkaç kez sevişip ayrıldım. Çünkü onlar da bencil ve sevgisizdi. Hepsi burda kendine köle arıyor. Dertleri aşk sevgi veya kadın mutluluğu değil. İlk sevişmeyi en iyi yapıyorlar işte kadın bir daha istesin diye sonra düşüyor performansları. Ben de soğuyorum.
Soran+1 yılAcaba nerden anlarım ya böyle verici erkek olduğunu baştan. Hani boşuna vakit kaybetmeyim.
Soran+1 yılDirek sorayım ben bari diyim işte ben oral yapmam sen yap. İlk ben boşalırım vs vs. Diye. Ama yalan söyler hepsi tamam der yine yapmaz. İnsan bilemez asla sevişmeden. Hepsi sıkıyor çünkü.
Soran+1 yılBi de 30 yaşında vs erkekler öpüşürken boşaldı yani şaka gibi. Hani bilemiyorsun ki kimden ne bok çıkacak. Ya da tipsiz salak biri oluyor ama çok iyi sevişiyor. Benim son sevgilim öyleydi mesela. Yoksa dışardan hiç hoşlanmıyordum. Diyordum hatta ulan ben nasıl çıkıyorum bunla diye.
- +1 yıl
Baya istenmeyen tiplere denk gelmişsiniz ama bunu önceden anlamanız çok zor. Malesef herşey yatakta belli oluyor. İstediğin gibi çıkmayınca da hep hüsran. Ben de malesef eşimi hep mutlu ediyorum ama senin gibi pek doyamıyorum. Çünkü eşim benim için hiçbir şey yapmıyor. Sadece kendi zevkine odaklanıyor. Yine de o mutlu olduğu için mutlu oluyorum. Ama bu sefer de hep mast yapmak zorunda kalıyorum.
Soran+1 yılEvet evet istenmeyen tiplerdi. Bilmiyorum ya ben seksten sonra doydum. Doymadan kalkmadım ama yine de bilmiyorum. Bazen de doymuş olmak için doydum gibiydi. Öyle aklımın uçtuğu çok azdır. Yok gibi hatta.
Soran+1 yılTerapistime anlattım şey dedi. İmsan üstü bir performans bekliyor olabilir misin erkeklerden dedi. İki erkek hiç boşalmıyordu çünkü. Baya eğitmişler kendilerini zaten hastalık düzeyinde geç boşalma sorunları bardı. Biz birlikte olmadan önce de demişlerdi zaten. Onlarla en güzel aşk ve sevgili seviştik bence. Çğnkğ dediğim gibi dişer erkekler direk boşalınca mala bağlıyor.
Soran+1 yılAynen öyle. İşte zaten çok erkekle sevişmedim. 2 erkek sadece erken boşaldı. Onlarla da görüşmedim bir daha. Ama erken derken hani mastürbasyon yaptjm öyle. Önce onlar bana oral ve mast yaptı biri. Diğeri de sırf işte mast yaptı. Ben de boşaldım ama. Ama tam bazen emin olamıyorum boşaldım mı yoksa kasılıp gevşedim ve yoruldum mı. Hani zevk alıyorum bi o an öpüşme ve ortamdan ama tam adını koyamıyorum. Bi de çoğu zaman işte erkek böyle formalite olarak hadi gel hadi gel diye beni strese sokuyor hani boşaltmak için hemen. Ondan da böyle zorla oluyor gibi oluyor. Hani yaya yaya hissederek ve aşkla yapmıyor. Bilgisayar oyunu gibi hani. Ondan zevk alıyor gibiyim ama tam tatmin olmuyorum sonra düşününce. Hani hiçbirini özleyip istemiyorum. Sadece son sevgilimi istiyorum çinkğ o tamamen yaşıyordu. Hissediyordu. İşte zaten seviyordu. Diğerleri sadece güzel vücutlar boş suratlardı. Seks zevkli ama aşklı seks müthiş.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. İş üstündeyken "hadi gel" diyen zaten olayı bozuyor. Öyle olunca hiç gelemiyorum çünkü mecbur hissediyorum. Zaten ilişkilerimizin neredeyse çoğu mecburiyete dönüyor. Ben ne kadar istekle aşkla tutkuyla yapıyorsam karşılık bulamayınca mecburen boşalıyorum ya da hiç boşalmadan bitiriyorum. Bazen mast yaptığımda ilişkiden çok daha zevk aldığım oluyor.
Soran+1 yılKesinlikle öyle !!! Bana iki tane erkek sadece hadi gel dedi. Evet o an zevk aldım ama diğer gün düşününce hiç iyi hissetmedim onlar hakkında. Sonra da görüşmedik bir daha zaten. Böyle iş yapar gibi sevişilmez. Böyle görev gibi. İğrenç yani. Bence de öyle sevişeceğime gider mastürbasyon yaparım daha iyi. O erkekler çok yakışıklı ve havalı profillerdi bu arada ondan seviştim. Hani çok çekici geldiler ama seviştikten sonra içleri boş çıktı. Bu onlar kötü demek değil. Bana zevk vermediler. Yani işte belki başkasına veriyordur bilemem. Herkesin tarzı farklı uyumu farklı. Bana iyi gelen başkasına gelmez ya da tamtersi. O nedenle işte insan yaşamadan da bilemiyor. Şuana kadar zaten asla zorla sevişmedim hani biri tecavüz etmedi. Ondan hep bir şekilde isteyerek ve meraktan seviştim ya da öpüştük evet bazılarının sonu da kötü bitti işte. Ama genelde ben zevk ve zevksizliğin karşılıklı olduğunu düşünüyorum. Yani biri süper zevk almışken diğerinin almaması çok nadir olur herhalde. Mesela iki tane geç boşalma sorunu yaşayan erkeğe ben dedim işte nasıl boşalıyorsun naapıyorsun filan. Dediler işte hiç birliktelikte boşalmıyoruz sonra mast da boşalıyoruz filan. Ama boşalmamızı istiyorsan boşalalım dediler bana. Ben de yok dedim boşalma. Ben boşalmayan daha çok seviyorum. Hem ortalık batmasın dedim. Ama bir tanesi son sevişmemizde boşaldı. Kendini kaybetti böyle. Sonra çok utandı baya kötü hissedip tuvalete gitti. Dedi ilk defa bir kızla boşaldım dedi.
- +1 yıl
Çok değişik deneyimler edinmişsiniz. Ben de hep merak etmişimdir. Başka kadınlar nasıldır acaba diye. Bu siteyle tanıştıktan sonra anladım ki ben çok talihsiz mişim. Neredeyse lise çağındakilerin benden daha renkli cinsel hayatları varmış :) Hayatta neredeyse cinselliği ucundan tatmışım. Evlenince herşeyi yaşayabileceğimi düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı. Malesef ayda 1 en fazla 2 kez yaşayabiliyorum. Onda da benim için doyum çok az oluyor. Acaba neredeyse her gün tam doyuma ulaştığım benim de ona hep tam doyum yaşattığım bir eşim olsaydı nasıl olurdu diye hep düşünürüm.
Soran+1 yılYa işte herkesin hayatı farklı ama bence moralinizi bozmayın. Yani hiç yaşamayan da var. Ben de 25 yıl düzgün yaşamadım. Hem çevre hem de kendimin etkisiyle. Çünkü işte aşk ve evlilik istedim. Seksi özel ve çok değerli gördüm. Hani öyle basit ve hızlı yaşamak istemedim. Ayıp geldi. Korktum. Korkularım vardı çıplaklık ve dokunmaya. Cinsel organlara karşı. Hani 23 yaşında sevgilimle denedik ama istemedim hiç. Onun penisine dokunmak ya da onun bana dokunması filan hiç hoşuma gitmedi. Keyif almadım. Arzulamadım. Sadece sarılıp öpüşmek istiyordum. Hala da genel öyle gibi zaten. Hani duygu şefkat sevgi romantiklik olmadan pek yapamıyorum. Kendim mastürbasyon yapıyorum. O daha iyi geliyor bana. Çok daha kolay ve zevk verici. O nedenle artık duygusal ve zeka olarak karakter olarak etkilenmediğim biriyle sevişmem çok zor. Ben mastürbasyon bile tam anlamıyla yapmıyordum yani son birkaç aydır seks oyuncağı alıp yapmaya başladım. Hem o azgınlığı da azaltıyor bence. Hani onu yapınca kolay ıslanmıyorsunuz.
Soran+1 yılAma birine dokunmak öpmek sarılmak sevişmek sevilmek tabii çok ayrı şeyler. Ben ondan bahsediyorum. Hani sadece boşalmak için gir çık için ben yaşamam diyorum. Zaten o mastürbasyon yani. Hani bana öyle yaklaşana da izin vermedim ve vermiyorum. Gitsin şişme bebek alsın. Öyle de tersliyorum zaten benim zevkime önem vermeyen veya bana sevgisiz dokunanları. Bozulup gidiyorlar.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok naziksiniz. Zevk en iyi ölçüdür lütfen kalıplara ve rakamlara takılmayın. Bir kayıp ve kazanç yok. Ne sizi mutlu ediyorsa onu yapın. Sevgiler. ❤️
En İyi Cevaplar
+1 yılOnlar işi bilmeyenler takımı. Romantizm en fazla ön sevişmede olur, orala geçildiği an romantizm biter savaş başlar benim için. En zevklisi zaten kadını yeterince kıvama getirip yalvartacak hale getirdikten sonra içine girmek.
130 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle işte ! Ben hani kendim istemek istiyorum hadi yap beni diye ama kimsede o moda gelmedim düşün 25 yıldır. Hepsi maldı çünkü. Hani içine girenler de resmen formalite diye girmeye çalıştı 10 saniye zor durdular ben zaten çıktım. İstemedim. Keyif almadım.
- +1 yıl
Çoğu kişi seksi boşalana kadar gir çıktan ibaret zannediyor. Sevişme esnasında alınan haz, partnerinin bedenine dokunup okşadıkça en çok haz aldığı bölgesini keşfetmek, o bölgeye yoğunlaşıp seks öncesi hislerini dürtülerini olabildiğince yükseltip sulandırmak, kadının her bölgesiyle ayrı ayrı tutkuyla sevişmek, tadına bakmak sekse başlamadan önce seksten alınacak zevki de orgazmı da en yüksek seviyeye çıkarır. Zaten erkeğin penisi dimdik olduğu an sekse hazırdır, kadın da öpücüklerle tutkulu dokunuşlarla, okşamalarla sekse hazır hale gelir. Kadın sekse hazır hale gelince zaten kendisi artık dayanamayıp içime gir beni becer diye sevişmekten sekse geçmek için can atacak. İşte kadın tam o kıvama geldiğinde sekste alınacak zevk iki taraf için de doruk noktasında olacak. O andan itibaren de sevişme bitiyor bol şiddette savaş başlıyor işte;)
Soran+1 yılEvet işte çok iyi tarif etmişsin. Şimdi benim yaşadığım sorun erkekler direk bana sarılıp öpüşmeye başladığında zaten dimdik oluyor hatta daha soyunmadan boşalanlar oldu. Ondan hemen içime girmek istiyorlar ya da daha mastürbasyonda boşalıyorlar. Ondan kötü oluyor yani hiç kimseyle şöyle tam ağız tadıyla sikişmedim ben. Ancak mastürbasyon ve oral. Hani tamam keyif aldım boşaldım filan ama müthiş ötesi değildi bence.
Soran+1 yılYani sadece son sevgilime hadi içine gir dedim çok ıslanmıştım ama o da giremiyordu. Korkuyordu. Tramvası sorunu vardı. Girse de tatmin edemedi.
- +1 yıl
Senin için üzüldüm. Erken boşalma sorunu olanlar denk gelmiş sana. Kadına zevk verip kendinden geçireyim sırılsıklam bırakayım, doyurayım öyle boşalırım motivasyonuyla sevişmek lazım. Seksi biraz beceriye hünere dönüştürerek yapmak lazım. Ama işte senin şansına erken boşalıp devamını da getirecek şevki olmayan erkek olunca ne zevk alman mümkün o seksten ne de boşalman. Şu an hayatında biri var mı kaç yaşındasın bu arada?
Soran+1 yılHayır erken boşalanlarla sevişmedim ki zaten. Sadece öpülüp ayrıldım. Hani soyunup seviştiklerim de boşalttı beni ama öyle siper zevk almadım bence. Birkaç tanesi güzeldi ama. Hanş evet bana çalıştılar asla sadece beni boşalt erkeğine denk gelmedim. Ama süper olmadık hiç bilmiyorum. Bi de işte kadının cesaretli ve dominant olması lazım. Ben önce vajinamı elletmiyor açmıyordum. Ondan onlar deli gibi sertleşiyordu ama ben kendime dokundurmuyordum ondan sevişmiyorduk. Sonra işte son sevgilimle alıştım buna. İşte orale ve açmaya. Önceki sevgilim de baya ısrarla oral yapmıştı mesela boşalmıştım. Ama utanıyordum. Hala kız arkadaşlarım var mesela hiç oral yaptırmamış ve korkan. Çekinip utanıyorlar. Yok bence erkek net oral yapmalı. Ben son erkek oral yapmadı bana diye kavga ettim mesela.
Soran+1 yılAyrıca sen benim adıma üzülemezsin. Ne alaka. Benim yaşadığım zevki biliyor musun da.
- +1 yıl
Anlıyorum ok
Soran+1 yılAyrıca genel erkekler çok canım ve boş egoları var. Hepsi böyle of ben bu kadar kadınla birlikte oldum süperim harikayım filan diye sıkıyor kadını etkilemek için mal çoğu. Bok gibiler sevişmeyi öpüşmeyi filan hiçbir boku bilmiyorlar. Ya da işte cinsel sorunları var gizliyor hepsi egoları zedelenmesin diye. Hayır aşık olup seviyorlar. Onda bile yüz bulamayınca çirkefleşip yok ben şaka yapmıştım aşık filan değilim diyor pislikler. Ulan biraz şerefli onurlu olsunlar be. Bi bok diyorsanız arkasında durun cidden. Bıktım omurgasız canım Abaza çük beyinli eziklerden. Aşk sevgi ve kaliteden bir gram haberleri yok. Tek dertleri popo meme ve şu kadar kızla yattım demek. Yazık cidden acıyorum.
- +1 yıl
Sen hep öylesine denk gelmişsin ya da sen ilişkilerinde çoğu kızlar gibi ne istediğini tam olarak söyleyecek kadar açık tutarlı cesur değilsin. Orasını da sen biliyorsun artık, ben bilemem. İyi eğlenceler 👍
Soran+1 yılEvet işte ben öyle değilim. Direk bana oral yap şunu yap şu kadar önsevişelim demedim. Ama işte mesela sonuncuda demiştim işte masaj yap diye sonra kapı çaldı hemen bıraktı filan. Böyle ben bir bok isteyince zorla yapıyordu resmen. Çok tembel ve bencildi canım. Ben de ondan sinirlenip bitirdim zaten. Sevişmek karşılıklı bir şey. Erkeklerin zevk vermeden ve bir bok vermeden sadece almayı beklemesi cidden çok iğrenç ve komik. Ama bu da toplum yüzünden. Kadının seks istemesi yapması her bok başına dayatılıyor kadın suçlanıyor eziliyor. Kadın zevk bile almayı suç görüyor. Hep sizin yüzünüzden. Kadın Özgür olsa. Erkek gibi rahat konuşsa hava atsa. Bu erkek bana böyle oral yaptı. Şöyle duvara yapıştırdım şöyle kafasını sürdüm diye ve herkes de vay helal be kızım harikasın dese emin ol ağızlarına sıçarız erkeklerin. Sonuçta seçici olan kadınlar. Ama işte kadınları toplum bastırıyor. Kalitesiz ucuz kötü bacım vs diyor ve sindirmeye çalışıyor. Kadın da utanıyor korkuyor ay işte istemeyim sonra bana kötü laf eder başıma kakar diyor. Düşünsene mesela hep erkekler ilk seks sohbetini açıyor bende. Ben açsam çünkü kötü olur. Ya da ben hiç bi erkeği çekip öpmedim. Hep karşıdan beklerim. Hani sinyal veririm ama yapmam. Ya da hiç bana oral yap da demedim. Ama işte yapmak lazım. Cesaretli olmak lazım. Ben hep işte efendi kibar olayım diye böyle mutsuz oluyorum.
- +1 yıl
Bak sekste utanmak çekinmek olmaz. Eğer birisiyle seks yapacak kadar yakınlaşmışsan beklentilerini de zevklerini de yeri geldiğinde açık açık söyleyeceksin. Yoksa karşındaki bu nasıl olsa her türlü memnun oluyor ki ses çıkarmıyor boşver der kendini umursar sadece. Ben bir çok kız tanıdım flört ettim, kimisiyle cinsellik yaşadık. Kimisi utanırdı söylemezdi fantezilerini, seks esnasında ben keşfedince aynı zevklere sahip olduğumuzu farkedip zevki katlanırdı. Ya da kimisi kendiliğinden söylerdi, ben de merak edip sorardım ilgimi çekerdi çünkü. Sonra ikimizin zevklerine göre seks yapar mutlu rahatlamış tatmin olmuş şekilde bitirirdik. Sen saklarsan neyden zevk aldığını söylemezsen, karşındakinin zevklerini keşfedip onu da tatmin etmekten haz alan partner zor bulursun. Herkes böyle uğraşmak istemez, bunun için ayrı bir ilgi haz duyan olması lazım. B de yaşını sormamın sebebi benim kuşaktansın galiba? Bizim kuşağın kızları biraz daha baskılı ayıplanarak yetiştirildiler doğrudur. Belki o zamanlar internet böyle yaygın olsaydı, o baskı da öylesine çok olmazdı. Ama tek sebebi bu değil. Toplum ne derse desin herkesin kendine ait bir fantezi dünyası var. Sen bu fantezilerini seks yaşayacak kıvama geldiğin erkekle gerektiğinde paylaşacaksın. İsteklerin taleplerin olacak. Seks iki kişinin karşılıklı zevk alması ile doyurucu olur. Öbür türlü susar zevklerini içine gömersen seni tatmin edemeyen erkekler tarafından erkeklere düşman olup söver durursun. Her insan bir değil, cinsiyetten bağımsız bazı özel şeyler var kişinin kendi zevkleri ile haz duyduğu şeylerle alakalı. Senin adına üzüldüm derken seks konusunda bir çok şeyden mahrum kalmış olmana üzüldüm demek istiyordum. Çünkü sen varlık içinde yokluk çekmişsin resmen seks konusunda.
Soran+1 yılEvet öyle oldu. Beni çok isteyen erkek oldu ama işte ben hep kastım. Ben seksi özel ayıp ve utanılacak bir şey gördüğüm için kasıyordum genelde. Ya da ben rahat ve cesaretli olduğumda da karşımdaki erkekler kasıyordu vs olmuyordu. Ama dediğin şeyde haklısın. Açık ve net olmak lazım. Zaten ben zevk almayınca onlara da aldırmıyorum ki. Hani öyle kızlar var işte çok tamamen erkek boşalsın diyen ama kendini hiç sayan. Ben öyle de değilim. Ama işte seks yapmadan önce gerçekten açıkça konuşmak lazım. Haklısın. Ben de şimdiki flörtlerim ile net konuşacağım bu olay başlamadan önce. Önceki sevgilim tamamen beni keşfetmekten zevk aldığı için beni açmıştı. Resmen tüm g noktalarımı birlikte bulduk. İşte ben diyordum hep burama dokun şuramı tut böyle yap diye. Öyle öyle işte uçuyordum. Hergün de daha isteyerek sevişiyordum. O da bana diyordu ama. Hani karşılıklı böyle sevişiyorduk cidden. Diğerleri ile ise yaptığım sevişme değildi de sexti hani cinsel organ odaklı. Ondan öyle saatlerce günlerce yatakta kalmıyorduk o sevgilim gibi. Bi de ben çok eleyiciyim. Hani çok da rahat erkek bulduğum için basit şeylerden de kolay siliyorum. Hani bir hareketi tavrı yanlış ve kaba gelse ben siliyorum. Şimdi var birkaç flörtüm. İşte seks yapmak istiyorlar ama ben reddettim. İşte diycem şimdi açıkça. Ben romantik biriyim. Beni havaya sokman lazım diye. Zaten diyorum. Erken daha hazır değilim diyorum. İşte romantik ve hassasım yavaş gitmeyi seviyorum diyorum hepsine zaten. Ya da diyorum işte mum yakalım müzik koyalı filan böyle. Hep diyorum bunları. Ama şeyi de demem lazım. İşte öpüşme çok uzun olsun. Sonra işte önsevişme de uzun olsun. Sonra sen bana oral yap sonra ben sana yaparm sonra işte penetrasyon olsun filan demem lazım. Açıkça demem lazım ama bunları da erkekler konuşmak istemiyor. Utanıyor kasılıyor çoğu.
Soran+1 yılBana da o saçma geliyor yani. Yaparken utanmıyorsun da konuşurken niye utanıyorsun.
Soran+1 yılHani onlar hep ay işte sen kendini rahatla bırak kasma diyip geçiştiriyorlar gerizekalılar.
Soran+1 yılBenim öyle net bir fantezim yok. Herkesle zevk alma şeklim de değişiyor. Hanş bazısı ile oral bazısı ile anal bazısı ile öpüşme seviyorum. Bazısı ile doggy bazısı ile misyoner vs değişiyor. Hani çok deneyimim de olmadığı için yaşadıkça görüyorum.
Soran+1 yılO yüzden biraz onların yönlendirmesine bırakıyorum. Hani benden tecrübesiz erkek olunca da ben yönlendiriyorum mesela. Sonuçta genelde daha deneyimli olan yönlendiriyor.
Soran+1 yılAma benden tecrübesiz erkekle sevişmedim hiç. Ama güçlü ve mutlu kadınlara baktığımda sevilen değil de seven kadınlar görüyorum. Sezen Aksu da öyle mesela. Doya doya sevişen ve döven bir kadın erkekleri. Açıkça da diyor bunu. Öyle olmak lazım. Öyle mıymıy ezik erkek ve kadınlar ancak sikiliyor çünkü.
Soran+1 yılSeven sikilir seven sevilir diye bir laf var. Bunun para tiple filan alakası yok. Tamamen özgüven. Ne şişko tipsiz kızlar var. Yatakta geyşa gibi. Cillop gibi erkekleri götürüyorlar.
- +1 yıl
İnsan tanıştıkça yaşadıkça tecrübe edindikçe yavaş yavaş açılıp kendi zevklerini, mutlu olduğu şeyleri öğreniyor. Sen de yatakta ne kadar tatmin olmak istesen de öncesinde mutlaka duygusal olarak bir şeylerin seni harekete geçirmesini, hazlarına giden o kapıyı aralamasını bekliyorsun. O kapının sadece gir çık için zorlanması zevk vermiyor sana anladığım kadarıyla. Zaten ön sevişme de bu yüzden şart. Meyvanın kabuğunu soymak gibi, sevişme oral esnasında da kadının zevklerine duyularına dokunabilen erkek o kadının seks duvarlarını yıkar, ardındaki hazları açığa çıkarır. Kadın utangaç olsa da olmasa da, doyurucu, tutkuyla yapılan bir sevişme oralla üzerinden utangaçlığı atacak kadın yoktur bana göre. Bunları flört ilişkilerinde cinselliğe varmadan önce sohbet aralarında konuşacaksın. Biz şu an seninle nasıl konuşuyorsak sen de hayatındaki erkeğe beklentilerini zevklerini, ona ya da bir şeylere cephe almadan net olarak açıklayacaksın. Kadının utangacı bir şekilde kıvama getirilip zevk alınması sağlanır da erkeğin utangacı başa bela. Erkek dediğin sekste utangaç olmaz, kadını yönlendirir gerekirse, gerektiğinde kadının içindeki dişiliği keşfetmesini sağlar. Dediğin gibi bu işlerin tiple, parayla ya da fizikle tam alakası yok. Tamamen hazlara nasıl ulaşabildiğin ve yatakta sekse uzanan kısımda ne kadar cesur ve hünerli olduğunla alakalı. seven sevilir meselesi de çok başka. Ben seks konusu üzerinden konuşuyorum. Yeri geldi mi diş göstermesini de bileceksin, her şey karşılıklı olmalı. Siktim bitti değil. Evet seks yaptık ama bir sonraki seksimiz birlikte nasıl daha zevkli olur hevesi taşıyan erkekle mutlu olursun ancak sen.
Soran+1 yılKesinlikle öyle işte. Zaten ben de 18 yaşından beri bunu yakalamaya çalışıyorum. Hani ilk sevgilimin her anlamda ilkiydim mesela ve hiç zevk almıyor etkilenmiyordum çocuktan yakışıklı ve iyi profilli olsa da ondan ayrıldım. Çok dil döktü yalvardı ama istemedim. Sonraki erkekler de hep benzer hikayeler. Onlar köpek oldu etti ama ben hep ayrıldım. Hiç tam etkileyemedi bağlayamadılar beni. Ben zaten ilk seximi 26 yaşında yaşadım zaten. Ondan öncekiler hep sadece öpüşme sürtünme tarzıydı. Erkekleri de hiç boşaltmadım penislerini ellemedim. İlk defa son sevgilimle oldu bu. Çünkü o beni açtı. Taptı. Çok zevk verdi. Sonra o yetmedi sorunlar oldu anlaşamadık vs ayrıldım iki ayda ondan. Sonra artık ilkimi yaşadım diye deneyim kazanmak için hızlıca flört ettim iştr. Yakışıklı zengin havalı erkeklerle. Beni beğenen tapan sebgili olmak isteyen hatta evlenmek isteyenler oldu. Ama hiçbiriyle yürümedi. Hep birkaç haftada bitti. Ama bu süreçte tecrübe kazandım. Öpüştüm seviştim genelde önseviştim ama sadece üç erkekle sikiştim. Ve şeyi fark ettim sevişmek cidden anlamsız. Ondan zaten onu aceleye getirmiyorum ve istemiyorum. Önce beni sevsin saatlerce öpsün istiyorum. Evet bınları da dediğin gibi konuşucam. Yarın biriyle buluşcam mesela öpüştüğüm. Diycem ben hızlı seks istemiyorum. Romantik biriyim öpüşüp sarılmamız lazım diycem. Ha buna hayır diyen ve zorlayan olursa da öncekilere yaptığım gibi siktiri çekerim. 8 yılım zaten erkeklerin beni anlamaması, sabretmemesi ve taciz etmesi ile geçti.
Soran+1 yılVe dediğin gibi utangaç erkek berbat. Bana çok aşık olan evlenmek isteyen erkekler oldu. Ama elimi tutmaya bile cesaret edemiyorlardı. Emin ol onlar bu taciz eden ya da erken boşalanlardan bile kötü. Hiç değilse sevişmek isteyen yine sana bir zevk ve mutluluk veriyor bence. Tam tatmin edemese de. Diğeri hiçbir şey vermiyor. Sadece boş laf.
Soran+1 yılBi de gerçekten insan yaşadıkça görüyor. Hanş bu fanteziler için de geçerli. İnsanlar üçlü yapıyor bdsm deniyor işte ne bileyim hemcinsini deniyor. E mesela ben kendim anal istedim. Normalde deseler inanmazdım ama yaptım ve çok keyif aldım. Hani işte insan yaşamadan bilemiyor ki. Ondan da işte başta bazen konuşmak yanlış geliyor. Planlı olmuyor bazı şeyler çünkü. Hani o anı yaşıyorsun. Bi de seks biraz hayvani bi şey. Mesela eski sevgilim haza gelip popoma vururdu ben sinir olurdum ama sonra böyle saldım hani. Ben de ona vuruyordum. Ya da ben bazılarının dudaklarını ısırıyordum bazen fark etmeden ah uh acıdı diyorlardı. Ama işte biraz seks hayvani bir şey. Ben ne kadar yavaş şefkatli ve dikkatli olsam da böyle oluyor.
Soran+1 yılYa da bazı erkekler de bana kaba geliyor. Hani direk mesela meme veya vajinamı ellemesi bazen rahatsız ediyor beni ama o an da böyle durdurup uyarmak istemiyorum. Hani her şeyi de konuşamayız. Biraz bekliyorum bazen keyif veriyor vs. Ya da işte parmağını sokuyor klitorise mast yaparken. Bilemiyorum ne zaman sokcak. Sokuyor. Ben istemeyince kasılıp ay diyorum çekiyor o zaman ya da işte bazen tam iyi oluyor böyle ben gel git yapıp işte ah ah filan oluyorum. İşte bilemiyorum yani.
Soran+1 yılÇok spontane bi şey. Dün mesela öpüşüyoruz biriyle. Birden beni kucağına aldı havada döndürdü filan. Güzeldi yani bence. Kucağında öpüştük havadaydım. Hani bi içimden şey oldum ay yoldan biri geçse bizi böyle görse kötü olur filan ama sonra aman salla dedim. Ya da iki erkekle mesela kıyafetli parkta yiyişmiştim. Biriyle gündüzdü ve insanlar bize bakıyordu yani. Ama güldük hiç takmadık. Deli gibi öpüştük ettik kfldldşdd hani bilmiyorum ya
- +1 yıl
Havalı erkekler boşa zaman kaybıdır bundan emin ol. Utangaç erkekler de öyle. Kendinden emin, götü başı oynamayan, konuşurken dinlerken olgun davranan erkeklerle zaman geçirmeye bak. O erkek seni dinlemesini de bilir tatmin etmesini de. Hayatını karşı cinsi anlamakla geçirme; nelerden zevk alıyorsun, ne istiyorsun bunu öğrenerek geçir. Karşı cinsi zaten yatakta anlayacaksın. Sen kendinden zevklerinden ne istediğinden emin olursan sikilmekten de zevk alırsın sevişmekten de. Uyumlu olduğun birini bulduktan sonra yaşanacak ne fanteziler var, sevişme oral öpüşme ne ki onların yanında.
- +1 yıl
Yeni mesajlarını şimdi gördüm :D Takip etmesi zor oluyor burdan özelden yaz istersen.
Soran+1 yılOf Of allahım ya keşke bulsam o kişiyi. Of. O kadar işi çözmüşsün ki valla seksolog gibisin. Aynen olay kendini tanımakta. Ama işte bu da deneyimle oluyor. Zaten mastürbasyon yapıyorum p*rno izliyorum. Ya da g noktalarımı biliyorum işte masaj kayganlaştırıcı mum romantiklik jazz böyle şeyleri sevdiğimi biliyorum. Ya da kaslı uzun boylu sarışın maskülen olmayan. Yumuşak narin ve hassas duygusal erkek de sevdiğimi biliyorum. Temiz kıllarını alan vs. Elleri güzel. Sakal bıyık olmayan erkek. Böyle erkekleri seviyorum. Kadınla da sevişmek istiyorum. Vajinaya karşı oral olarak çekincelerim var. Ama işte şöyle etkileneceğim bir kadın çıksa. Yaparım. Maaakesef bana sarkanlar hep tipsiz ve çekici gelmiyorlar bana.
Soran+1 yılYok sen buraya yaz millet de aydınlansın haha. Mesela doğru insan olduğunu nasıl anlarsın. Anlatsana biraz bana. Ya da neler yaşanır o kişiyle. Sen kaç kişiyle yaşadın bunu. Aşk o mu sence.
- +1 yıl
Tamam burdan yazabilirsin ama ayrı ayrı yazma, tek seferde yaz yoksa karışıyor :D
Bütün zevklerini tek bir insanda bulman imkansız. O beklentiye girersen hiç kimseden tatmin olamazsın. hayatına giren kişi de seni çeken ne varsa o zevkine yoğunlaş. Doğru insan diye bir şey yok, uyumlu olmak önemli. Ten uyumu, his uyumu, düşünce uyumu vs artık hangisi daha çok ilgini çekip haz veriyorsa.
Yaşadığım özel şeyleri herkese açık şekilde paylaşmam. Gizli değilim çünkü. Özel olarak merak ettiğin bir şey varsa sor?;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılıklı zevk ve haz olması lazım. Kadın o moda girecek ki tadı seksin çıksın.
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte beni sokamıyor bazıları ondan sonra çirkefleşip kavga edip trip atıyorlar. Hani ya azdıramıyor beni ya tehrik edemiyor ya da tam tatmin edemiyor sonra da salaklar ya da onlara aşık olmadım istemiyorum diye çirkefleşip bana saldırıp canımı yakmaya çalışıyorlar. Pislikler.
Cevap sahibi+1 yılPeki gec mi orgazm oluyorsun
Soran+1 yılYok. Çok da değil ama bazen geç. Bir kere erkek hadi hadi diye baya zorlanmıştı. Ama genelde normalim. Zaten hepsi ilk beni boşalttı sonra kendi boşaldı. Hani bana masaj yaptılar ya da oral. Öyle direk hadi beni boşalt diyen olmadı. Yapmam zaten. Bana zevk veremeyen veya bencil davrananlara zaten sinirlenip bir daha görüşmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnlaşılan ön sevişmeyi tam yapmıyorlar, oral da yok, ne bekliyorlar ki o zaman tabi ki olamazsın
Soran+1 yılHayır hepsi öyle değil. Oral yaptı çoğu ya da önsevişme de yaptılar. Ama işte bazen oral yapmayan sadece mastürbasyon ile geçiştiren oluyor. Ya da önsevişmeyi kısa tutan oluyor filan. Evet yani.
Soran+1 yılEvet ondan tam orgazm olmuyorum zaten beni de kaybediyorlar yani. Sonuçta isteyen çok seven erkek çok çabalı oluyor. Hani kadın zevk alsın diye çok fedakarlık yapıyor. Ha öyle olmayan beni aceleye getirenle de zaten seks yapmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılHangi ildesin
Soran+1 yılİtalya
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi
Cevap sahibi+1 yılYakınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklılar öyleyse normal tipe bak sende adamlar hazine görmüş gibi yavaş yavaş yavaş yaparlar
118 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte eski sevgilim öyleydi. Tapıyordu bana. Sonra ayrıldım yakışıklılarla çıktım hiçbiri o kadar tapmadı. Hani zevk alıyordum ama o sevgilimle olan kadar çok alamadım hiçbiriyle sanırım. O çünkğ tüm gece sarılır öper saatlerce oral yapardı. Deli gibi aşk sözleri lafları vs. Diğerlerinde öyle şeyler yoktu. Sadece iltifat işte çok güzelsin vs. Boşboş.
Cevap sahibi+1 yılEe onlar kız sayısı peşinde aldıkları zevke bakar vur kaç yaparlar duygu yoksa hiçtir seks aslında
Soran+1 yılAynen öyle işte. Ben de işte duygusuz sevişmemeye çalışıyorum o yüzden.
Cevap sahibi+1 yılO zaman iyi seç tek kriterlerini gözden geçir sonra kötü anlar yaşama
Soran+1 yılEvet haklısın. Ama işte insan anlamıyor bazen. Mesela iki tane gayet yakışıklı tiple buluşmuştum. Böyle centilmen filan ama öküzlerdi de biraz. Sevişirken fark ettim onu. Ondan artık sırf yakışıklı iyi profil diye sevişmiycem. Hani duygusal hassas nazik filan olsun.
Cevap sahibi+1 yılKız sen niye direk sevişiyon hemen 😂bi dur sev sevil kızlar da erkeklere benzedi artık Allah Allah ya
Soran+1 yılYa çünkü ortam böyle burda. Her kız üç buluşmada sevişiyor yoksa erkekler öf tamam sen bizden hoşlanmıyorsun diye ilgiyi ve görüşmeyi kesiyor. Önceki yıllar sevişmiyordum diyordum zaman ver işte seni tanıyım ben duygusuz yapamam filan diyordum. Öf pöf diye trip atıp uzaklaşıyorlardı. Çevremde de hiç öyle kız duymadım. Hepsi direk sevişiyor yani. Hatta tanışmadan sevişen var direk.
Cevap sahibi+1 yılVay be Z kuşağı coşmuş hiç sevmediğim kız tipleri ilerde evleneceğim kişinin o tarz kız olmasını istemem sonradan kafam ağrır
Soran+1 yılBen de bu tarz erkek istemem ama boş deneyimsiz Abaza erkek de istemem. Hani normal olsun. Arada olsun. Ne kaşar ne de bakir. Mesela bakir sevgili veya flörtlerim oldu. Onlardan da hiç keyif almadım. Çok boş ve sıkıcılardı.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sevgili işi lüks kız açısından değil erkek açısından toplumsal olarak belli normları geçenlerin uyguladığı bir uygulama sana denk gelenler dha yeni geçmiş olabilir ve afallamış olabilirler
Soran+1 yılYa şöyle şimdi parası tipi vs olan erkekler sevgili bakmıyor. Zaten rahat kız bulduğu için uğraşmak istemiyor sevgiliyle. Ama tipsiz veya parasız olanlar doğal olarak aşk maşk diye bi kızı kafeslemek istiyor. Hani aç çünkü zaten kız bulamıyor. Ondan hemen işte birini bulunca yapışıyor. Aşığım ölüyorum diye ki düzenli cinsel hayatı olsun. Ama tipi iyi olanlar zaten birkaç kız aynı anda götürüyor bence. Rahat buluyor. Onlar ondan kasmıyor aman kızı kendime aşık edeyim işte laflar sözler etkileyim diye.
Cevap sahibi+1 yılAynen söylemek istediğim buydu ben zaten aşka sevgiye inanmıyorum çünkü 2. grupta olunca her şeyi anlıyorsun tipi bilmem ama parasızım bu yüzden de hiç olmadı yani işin özü asgari adam sevgili pek bulamaz
Soran+1 yılYa ama benim sevgili olduğum kişi gayet sefildi mesela. Herkes şaşırmıştı nasıl oldun diye ama onun sevgisi ve aşkı yüzünden oldum. Sonra ama öküz ve pislik birine dönüştü terk ettim. Mesela onun kankası da bana sarkmıştı. Çok daha iyi yakışıklı ve paralı bir çocuktu. Ama işte o sadece kızları sikip atan hiç aşkla alakası olmayan bir tipti. Böyle cool ve hiç kızlarla böyle romantizm yaşamayan bir tipti. Ben öyle sevmiyorum. Erkek sevimli olmalı. Beni güldürsün filan böyle çabalasın yani.
Cevap sahibi+1 yılAnladım valla bilmiyorum ya benim tecrübem ya çok iyi tip olcak ya da havan olcak araban falan olcak kızı her gün minibüse bindiremezsin sonuçta yoksa kasap kızı olsa yine bakmaz yine bakmaz tabi bu eskiden böyle değildi sosyal ekonomi bozuldu kızlar seçici oldu diye düşünüyorum
Soran+1 yılYa bilmiyorum işte. Çok parametre var. Mesela bazı erkek arkadaşlarım oldu bana tüm parasını harcıyordu ama işte duygu ve heyecan veremiyordu ondan mutlu olamadık. Ama son sevgilim işte çulsuz fakir sefildi ama inanılmaz enerji heyecan ve aşk veriyordu ondan kaldım yanında 2 ay. Diğerleri de 2-3 ay sürdü ama aşk hissetmedim. Hani ikisi de olması gerekiyor. Bu son sevgilimden de hiç parası yok diye ayrıldım. Bıktım çünkü sırf böyle öpüş sarıl baydı yani. İlk başta okey de. Sonra parasız şeysiz.
Soran+1 yılYa bilmiyorum ama dediğim gibi çok etken var. Hani sadece para değil olay sana değerli hissettirmesi. Hani bazı erkek var para harcar ama özel hissettirmez. Bazısı var fakir ama sana tapar biter filan. Yani sana nasıl hissettirdiği önemli bence.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum nedense kızlara biz erkekler paralı konusu sormuyoruz ya da bi etken değil o da şu yönden zaten en adaletsiz bi ülkede yaşıyoruz niye bunu sorayım kızlar biraz kapitalistler sanırım 😅neyse 30 a gelsem yine aynı benlm işler düzelmez çünkü işe girsen de düzelmiyor aman çok konuştum gidiyim ben iyi günler sana
Soran+1 yılHaha iyi günler 😅
Benim karşıma çıkan kadınlarda da bu sorunu yaşıyorum ben 🙄 mutlu etmeye odaklı sevişirken bir türlü istediğim şeyler olmuyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher erkek öyle değil, ilk ön sevişme olur, sonra kadına uzunca oral zaten öylesi zevkli
136 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet di mi öyle olmalı. Ama bazı erkekler çok bencil işte direk hani önsevişmeyi kısa tutup penetrasyon istiyorlar.
Soran+1 yılBen de o zaman daha havaya girmemiş ve ıslanmamış oluyorum. İstemiyorum yani olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılcahilliklerinden ;) aslında ön sevişme ne kadar iyi uzun olursa sonra ki penetrasyon o kadar daha iyi ve keyifli olur erkek içinde ;) kadını da hazır eden kıvama getiren böyle uzunca sevişme, oral hatta öncesinde masaj bile :D
Cevap sahibi+1 yılçok doğal vajinanın yapısı öyle hazır değilse gergin olur hiç keyif almaz hatta acır. Ama eğer ki hazırsa gevşer asla acımaz aşırı keyif alır
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle işte. Ama çoğu erkek odun direk iki saniye öpülüp elini kadının içine sokmaya çalışıyor mallar. Tüm havamı kaçırıyorlar. Sonra da yok kendini kasıyorsun yok işte rahatla. canım iki dakika da nete hazır olcam ben. Kendileri hemen azıyor diye o an oracıkta yapacaz sanki. Mallar ya. Ayrıca ben diyorum masaj severim diye. Masaj da bilmiyor çoğu embesil. Hiç kadına nasıl dokunacaklarını bilmiyorlar. Sadece meme popo bildikleri şey.
Cevap sahibi+1 yılMasaj önsevişmeden daha bile etkili :D daha bacaklara masaj yaparken bile bacaklara kadar sırılsıklam kalınıyor suları akıyor :) Seks rahatlamak için değil haz almak için yapılır :) yemek yemek gibi düşün her yermek seni doyurur ama her yemek lezzet keyif vermez :) Keyif lezzet vermesi için böyle şeyler şart :) masajda, oralda ön sevişme de :) herkes öyle değil merak etme ben gibi olan çok vardır :)
Soran+1 yılEvet haklısın yok yani herkes öyle değil tabii ama genel anlamda hiç masaj yapmayı bilen erkek yok. Bi de erkekler çok kaba ve sert bence genel anlamda işte. Hani alkolle kadını kolay yoldan hazır etmeye çalışıyor aşk veya sevgi yerine. Hiç sevgi değil dertleri sadece boşalmak. Kimse zaten sevgili bile olmuyor bu devirde işte date e çıkıyorlar hemen olay sexe geliyor. seks yoksa da kayboluyorlar. Kimsenin hiçbir şeye sabrı yok. Birbirini tanımaya vücudunu tanımaya vs herkes böyle hızlıca yaşayıp geçiyor adeta. Son sevgilim hep benim zevkime önem verirdi. Hep bana oral yapardı. Öyle öyle beni kendine bağladı zaten. Yoksa ben aşık değildim başta ona sonra oldum.
Cevap sahibi+1 yılmasajlar çok teknik iyi bir eğitim lazım öğrenmek için :) ben yıllardır bildiğimden :D tabi o da var sevişmek ruhla olan birşey ;) zaten böyle içten gelirse her türlü keyif verir sonrasında sarılıp uyumak bile ;)
Soran+1 yılAynen öyle benim eski sevgilimin penisi küçüktü ve inceydi mesela. Hiç iyi sikemiyordu. Hatta sert bile kalamıyordu ama işte genel anlamda sevmesi sevişmesi öpmesi filan çoktu. Ondan işte beni çok mutlu ediyordu. Güzel vücutlu olan ya da penisi büyük olanlarda genel anlamda öyle tatmin olmadım.
Cevap sahibi+1 yılaslında içten gelme olayı :D benim penisim kalın standart boyutta 18cm hem yavaş hem hızlı sert skmeye bayılıyorum. Ama masaj önsevişme, uzunca hep oral yapma bunların yeri çok ayrı biliyorum :) onlar şart :) yoksa sonra istediği kadar iyi sksin bir erkek anlamı yok :D hemde sonra öyle skince sular fışkırıyor onu bile görmek ayrı güzel :D
Soran+1 yılValla bilmiyorum da genel anlamda erkekler bencil bence. Mesela yakışıklı kibar nazik bir erkekle çıkmıştım yazın. Böyle baya güzel dans ettik öpüştük işte tatile gittik. Ne bileyim böyle kumsalda el ele yürüdük uzunca öpüştük filan. Sonra salakla mastürbasyon yaptık. Ben zevk almadım o boşaldı. Boşaldıktan sonra da öküz gibiydi. Acayip sinir oldum. İçinden ayı çıktı yani. Ondan erkeklerin boşalmasını sevmiyorum. Eski sevgilim boşalmıyordu hiç mesela ondan hep böyle aşk doluydu. Sadece ayrıldıktan sonra bir kere buluşup seviştik. O zaman da sabah gitmeden önce boşaldı. Tüm gece boşalmadı sevişmiştik. Başka bir erkek beni üç kere boşalttı sonra kendi bir kere boşaldı direk oldu ben gideyim moduna girdi mesela. Ona da sinir oldum. Erkeklerin boşalınca böyle oldu ben gideyim moduna girmesi çok berbat. Erkeklerin boşalmasını istemiyorum o yüzden. Ayrıca oral de yapmıyorum erkeklere asla eğer onlar bana yapmazsa.
Cevap sahibi+1 yılHayır yine bir erkeğin içinden gelirse ki zaten ön sevişmeyi senle uzun yapan birinin içinden gelir. Boşaldıktan sonra bile hala sarılır öper :) sonra devamı da gelir :D
Cevap sahibi+1 yılSen sadece şansızmışsın :D
Cevap sahibi+1 yılbana ulaşır mısın sana sormak istediğim bazı şeyler var :)
Soran+1 yılYok mesela bi adam bardı çıkışım adam haftalarca yalvardı peşimden koştu. Hediyeler ilgi vs vs böyle yalvardı yani. Sonra evine gittik yemek yaptı film izliyoruz uzunca öpüştük sonra bana oral yaptı. Sonra seviştik mesela rahat da girdi içime ben gevşemiştim çünkü. Ama öyle çok keyif almadım. Sevişme bitince de döndü kıçını yattı ondan hiç hoşuma gitmedi. Sabah bana aşkım seni seviyorum filan dedi canım. Ben boş boş baktım. Hiç öyle bir duygu yoktu çünkü bende. Sonra ben bir daha görüşmek istemiyorum hoşlanmıyorum senden dedim. Baya kafayı yedi böyle mızmızlandı zorla öpmeye filan çalıştı salak. Tamam tamam işte sen isteyince yaz bana bilmem ne ben sıkıştırmam vs filan yaptı. Ben de rahatsız hissettim engelledim. Diğer ay engeli açtım direk yazdı görüştük. Ağladı bu filan. Sonra neyse konuştuk bitirdik. Çok salak biriydi. Baştan beri hoşlanmamıştım ama çok peşimden koştu diye öyle bir denedim.
Soran+1 yılAşk çok başka bir şey bence. Fizik para tip veya böyle ısrarla alakası yok. Aşk böyle büyülü bir şey yani. Daha dokunmadan bile o insana tapıyorsunuz. Mimiklerine gözlerine vs. Bence böyle hızlı öpüşme veya cinsellik hani birkaç buluşmada vs bu aşkın büyümesini öldürüyor. Ama ben italyada yaşıyorum burda 2-3 buluşmada fiziksel bir şey yapmayan kimse bir daha buluşmaz yani. Burda insanlar ilk seks yapıyor sonra birbirini tanıyıp sevgili oluyor.
Cevap sahibi+1 yıletkilenmek evet normal ama abartmış :D daha hemen seviyorum aşkım vs ağlamalara girmek samimiyetsiz ve dengesizce gelmiş sana o yüzden itici geldi sana ki çok normal
Soran+1 yılAynen öyle böyle histeri hastası gibi zaten hasta ve sorunlu bi tipti. Böyle tanıştığımız günden itibaren yapıştı bana her saniye mesaj görüşme isteği filan hep işte çok sıkıştırıyordu. Ben de ondan boğulup bunaldım. Dedim zaten beni taciz edip zorluyorsun. Hiçbir zaman hoşlanıp istemedim onu. O da gördü bunu ama inatla bana sahip olmaya çalıştı. Ben ama açıkça yüzüne işte sen hastasın sorunlusun tacizcisin filan diyince baya ağladı etti işte hayatımda kimse bana böyle kötü şeyler demedi çok kötü oldum tamam bıraktım seni işte madem filan dedi son konuşmada.
Cevap sahibi+1 yılsorunlularda insanı hayattan soğutur :D o an herşeyi yaşamak güzel :) ama abartı, saçma :D yok ölüyorum bitiyorum :D 5 yıllık sevgilin bile olsa bunlar denmez :D
Soran+1 yılYa ama benim önceki yıllar da 3-5 kere buluştuğum erkekler daha ilk öpüşmede direk seni seviyorum filan diyorlardı aptallar ben de şok olup kalıyordum. Ama tamamen seks için bence. Bilmiyorum ağlayan sızlayan da oldu ama. Bence rol ya. Tamamen duygusal manipülasyon. Hani onlarla sevişeyim diye baskı. Şerefsiz yalancılar. Hani tamam etkilendikleri arzuladılar çünkğ cidden çok öekici ve etkileyiciyim. Şuana kadar çıktığım ve beni istemeyen erkek olmadı ama işte beni onlar etkileyemiyor. Sorun o. Ben ismete seni seviyorum demedim mesela. Son sevgilime dedim. O da o çok zorluyordu çünkü. Beni sevmiyorsun sen diye ağlayıp sızlayıp duruyordu.
Soran+1 yılAynen işte di mi ama bana hep böyle ergenler denk geliyor 18 yaşından beri. Bir kere öpüşüyoruz ya da birkaç gündür tanışıyoruz. Ay ölüyorum bitiyorum diye mal mal hareketlere giriyorlar.
Soran+1 yılYa da hemen işte sevgili olmak sevişmek istiyorlar. Sinir oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılsamimiyetsizlik herşeyi bozar daha orada yalan söyleyen her zaman söyler :D arzulamak etkilenmek olur bu dürüstçe söylenir hatta sevişilir ama o kadar :) sonra bişey olacaksa da o karşılıklı olur olursada ölüyorum bitiyorum denmez :D
Cevap sahibi+1 yılhımm cinsellik aşkı öldürüyor diyorsun... bence ortada kalpten bağ varsa öldürmez :D
Soran+1 yılYa öyle işte bana aşık olanlar oldu zaten. Ama ben olmadım sorun orda. Hani sevmek değer vermek istedim ama boş salak geldiler ondan olamadım.
Soran+1 yılAma şimdi iki tane görüştüğüm çocuk var mesela. Öpüştük. Onlar seks istedi ama ben erken diye reddettim. Bakalım hani hoşlandım gibi ama aşk olmaz. Çünkü işte hemen öpüştük ya. Böyle işte hani kolay oluyor bence. Hayal kurmaya vakit kalmıyor ki. Hemen elde ediyorsun.
Cevap sahibi+1 yıltabi odak noktası farklı oluyor sevgi yerine arzuya odaklanıyorsun o konuda biraz haklısın
Soran+1 yılYa aynen işte ben böyle romantik biriyim. Mesela aylarca flört edip sevgili olduğum erkek bana aşkla bakmıyorsa böyle sevip okşayıp koklayıp saatlerce öpmüyorsa benim için hiçbir anlamı yok. Ama atıyorum sadece flört olur. Sevgili olmayız atıyorum eğlence amaçlı olur ama işte bana piyano çalar. Saçlarımı okşar işte tim gece darılır öper sever. Tamamen benim hazzıma odaklanır. Kibar tatlı davranır Gülümser filan. Hah tamam işte ben o ikinciye bayılırım. Zaten son takıldığım çocuk öyleydi. 4 kere buluştuk sadece ama çok tatlıydı. Ama yine de sikemedi beni. Yeterince ıslatamadı ondan morali bozuldu ben de rahatsız oldum böyle ısrar edip trip attı bana çünkü. Gerçi sonra özür diledi sarıldı filan uyuduk. Ama yine de ben bozuldum. Hani bana böyle delik muamalesi yapmasına. Seks sadece sevişmek değil yani. Neyse bitirdik işte. Parkta buluştuk en son. Sarıldık öpüştük uzun uzun. Onun gözleri doldu sonra benim de doldu. Garip bir şeydi anlamadım.
Cevap sahibi+1 yıldoğru seks ruhla da olur :D zihin ruh beden hepsi :) :) demek baya etkilendin ama yine de tam olmamış :D penisi nasıldı ki çok mu yetersiz?
Soran+1 yılYa tramvası vardı onun. Böyle normalde sertleşme sorunu yoktu önsevişmede sertti ama ne zaman işte penetrasyon yapıcaz ya da içine giriyor hemen şeyi iniyordu. Boşalmıyordu ama şeyi iniyordu. Hep korkuyordu canımı yakmaktan. Önce birlikte olduğu bir kız ağlamış çünkü canı yanmış. O tramva olmuş sanırım. Aşamıyordu onu. Çok stres ve panik oluyordu içime girmeye. Baya korkuyordu.
Cevap sahibi+1 yılhımm demek baya hassas biriymiş :)
Soran+1 yılEvet ya çok bebek gibiydi. Bir kaç göz yapsam direk küsüp odadan çıkar gider saatlerce günlerce konuşmazdı. İnanılmaz yorucuydu ondan ayrıldım. Ama her yerimi de öper yalardı. Avuç içlerimi ayaklarımı filan. Deli gibi severdi yani. Hiç öyle seven de olmadı. Baya böyle sarılır sarmalar tapardı. Ben biraz uzak dursam hemen küser kavga ederdi.
Cevap sahibi+1 yılsen herşeyi yarım yaşamışsın :D ama tam yaşadığın zamanlarda olur :D
Soran+1 yılYa kime göre neye göre yarım. Nerden biliyorsun sen tam yaşadığını bi kere?
Cevap sahibi+1 yılanlattıklarından söyledim :) kimisi sekste kimisi duygusallıkta iyi ama ikisi bi arada hiç olmamış :D Ben şanslıyım ikisini bir arada hep çokça yaşadım :)
Cevap sahibi+1 yılistersen ulaşabilirsin daha rahat sohbet ederiz
Bn hep önce karşıyı düşünüyorum. Yalıyorum en çok mesela
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılDimi. Romantizm şart.
10 Yorumla
+1 yılOral yapmaya bayılırım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO kendisine değer vermeyecek kişilere kendini veren hanfendiler için geçerli 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilemezsin. Aylarca yıllarca peşimde koşup yatakta ya da cinsellikte öküz ayıya bağlayan da oldu. Tek gece olup süper yapan da.
+1 yılSen benciline denk geldin diye erkekler öyle olmuyor haa hepsini denedim diyorsan orasını bilemem
04 Yorumla
Soran+1 yılHaaa hepsini denedim moron malak göt haydiii yallahh sana
- +1 yıl
Genelleme yapmak için büyük çoğunluğu denemiş olmak gerek denenmekten çuval olmuşsun normal kimsenin önemsememesi
Soran+1 yılhadi ordan git terbiyesiz abazamalak götündeşemsiye açarlar inşallahyalllaaaahhhhh şerefsizpiç
- +1 yıl
Kendini iyi tarif ettin
+1 yılYalayarak kadını boşaltamayan bu işi yapmasın mk
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha bence de. Valla benim iki eski sevgilim beni boşalttı öyle. Diğerleri tam boşaltamadı bence ya. O kadar uçtuğumu hatırlamıyorum çünkü sadece keyif almıştım.
+1 yılBendegilim oncelik kadinimin mutlulugu 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
Oral yaparak zvkten çıldrtmak hosuma gider 😏
+1 yılKarşımdaki mutlu olaun isterim ben
10 YorumlaSende haklisin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılYa o zaman beni tanımıyorsun belli ki 😂
00 Yorumla Sen öylelerine denk gelmişsin
00 YorumlaSana ben iller denk geliyor demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübe ile sabit mi
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet erkekler genel anlamda aceleci ve bencil. Hani oral yapsa da yüzeysel yapıyor ya da öpüşse de hızlı vs aceleye getirip hemen penetrasyona girmeye çalışıyor mallar.
Cevap sahibi+1 yılRomantik bir giriş ufak öpücükler aşk sözleri
NEDEN ilişkilerin tek gecelik mi
Soran+1 yılYoo tek gecelik değil aslında ama işte genelde böyle başta iyi olsalar da sonra da öküze bağlıyorlar. Mesela ilk sevişme güzel oluyor sonra işte odun ve aceleci olan oluyor.
Cevap sahibi+1 yılCanını sıkan birşeyler olmuş ama tam yazmadın sanırım soruya seni dinlemek isterim bir psikoloji öğrencisi olarak izin verirsen
Soran+1 yılYa işte bazı erkekler çok aceleci. Hani direk mesela parmakla içine giriyorlar filan daha klitoristen beni boşaltmadan.
Soran+1 yılYa da oral yapıyor ama öyle tam uçmuyorum.
Cevap sahibi+1 yılBunu senin göz teması sağlamadan mı yapıyor
Soran+1 yılGeçen de seviştiğim bir çocuk vardı. Salak penisiyle girmeye çalıştı hiç zevk almadım kasıldım. Çünkü beni hiç havaya sokamadı sonra da beni suçluyor işte sorunun mu var işte niye kasıyorsun filan diye. Dedim sen bana zevk veremedin. Diğer erkeklerle böyle olmadı dedim. Salak bozuldu trio atıyor filan. Bencil mal işte.
Soran+1 yılAynen göz teması kurmuyorlar ama ben de kurmuyorum sevişirken. Genelde gözlerimi kapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBurada akışı takip edemiyorum özel mümkün mü
Cevap sahibi+1 yılPartnerlerin nefes alış verişleriyle iletişim kurması gerekir diye okumuştum o anı hissettirmek ve hissetmek için
Cevap sahibi+1 yılBiriyle yatmak için ne kadar süre tanışmış olman yeterli oluyor
Soran+1 yılNe bileyim değişir o çok parametre var yıllarca tanıyıp öpüşmediğim de oldu. Birkaç buluşmada seviştiğim de. İçimdeki hisse bağlı o.
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki seksapaliten yüksekmidir
Soran+1 yılEvet öyle sanırım ergenlikten beri bin tane sapığım var ve insanlar çok aşık oluyor bana. Ekstra bi şey yapmam gerekmiyor. Çekiciyim genel olarak.
Cevap sahibi+1 yılGiyim tarzın ve fiziğin nasıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim demiş onu ben hiçte öyle değilim :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler