Neden erkekler yatakta böyle?

Yatakta onlara her türlü iyiliği, muameleyi yapıyorum gerek elim olsun gerek dilim olsun.. Onlar için vücudumun her bi köşesini kullanıyorum, iyi ve temiz bir vücut sergiliyorum, hijyen falan her şey tastamam ama onlar yatakta odun gibi yatıp penetrasyondan ve işinin halledilmesinden başka bişey düşünmüyorlar. Onlar isteklerini dile getirsede getirmesede ben her türlü müdahale ediyorum fakat iş bana gelince artık dokunsun ellesin diye imalarda bulunuyorum tık bile yok. İsteklerimi dile getiriyorum yine hicbir müdahale olmuyor bana.
Cidden anlam veremiyorum zaten Türk erkekleri ilgisiz davranma ve trip atma konusunda dünya markaları. Onlara hiçbir zaman dırdır, trip, şikayette bulunmuyorum hatta onların aradığı kadın rolüne bile giriyorum ancak onlar her seferinde odun, bencil, egoist ve kendini beğenmiş olmayı başarıyorlar. Zaten kişilikleri yatağa gelince ortaya çıkıyor. Sen onlara dörtdörtlük bir cinsel hayat bile sunsan onlar sana elini bulamıyor. Onların bizi düsündüğü falan yok. Yabancılarda böyle bişeye rastlamadım. İlerdeki eşim de mi böyle olacak? Gerçekten sıkıldım bu durumdan. Sanırım artık lezbiyen olacam arkadaşlar ya da daha iyisi bu ülkeden defolup gidecem
Neden erkekler yatakta böyle?