Yatakta onlara her türlü iyiliği, muameleyi yapıyorum gerek elim olsun gerek dilim olsun.. Onlar için vücudumun her bi köşesini kullanıyorum, iyi ve temiz bir vücut sergiliyorum, hijyen falan her şey tastamam ama onlar yatakta odun gibi yatıp penetrasyondan ve işinin halledilmesinden başka bişey düşünmüyorlar. Onlar isteklerini dile getirsede getirmesede ben her türlü müdahale ediyorum fakat iş bana gelince artık dokunsun ellesin diye imalarda bulunuyorum tık bile yok. İsteklerimi dile getiriyorum yine hicbir müdahale olmuyor bana.
Cidden anlam veremiyorum zaten Türk erkekleri ilgisiz davranma ve trip atma konusunda dünya markaları. Onlara hiçbir zaman dırdır, trip, şikayette bulunmuyorum hatta onların aradığı kadın rolüne bile giriyorum ancak onlar her seferinde odun, bencil, egoist ve kendini beğenmiş olmayı başarıyorlar. Zaten kişilikleri yatağa gelince ortaya çıkıyor. Sen onlara dörtdörtlük bir cinsel hayat bile sunsan onlar sana elini bulamıyor. Onların bizi düsündüğü falan yok. Yabancılarda böyle bişeye rastlamadım. İlerdeki eşim de mi böyle olacak? Gerçekten sıkıldım bu durumdan. Sanırım artık lezbiyen olacam arkadaşlar ya da daha iyisi bu ülkeden defolup gidecem
Cidden anlam veremiyorum zaten Türk erkekleri ilgisiz davranma ve trip atma konusunda dünya markaları. Onlara hiçbir zaman dırdır, trip, şikayette bulunmuyorum hatta onların aradığı kadın rolüne bile giriyorum ancak onlar her seferinde odun, bencil, egoist ve kendini beğenmiş olmayı başarıyorlar. Zaten kişilikleri yatağa gelince ortaya çıkıyor. Sen onlara dörtdörtlük bir cinsel hayat bile sunsan onlar sana elini bulamıyor. Onların bizi düsündüğü falan yok. Yabancılarda böyle bişeye rastlamadım. İlerdeki eşim de mi böyle olacak? Gerçekten sıkıldım bu durumdan. Sanırım artık lezbiyen olacam arkadaşlar ya da daha iyisi bu ülkeden defolup gidecem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Her erkek aynı değildir. maalesef sana odunlar denk gelmiş. Senin yaptıklarının aynısını sana yapacak erkekler de var bu ülkede. Belki de senin erkek seçimin çok başarılı değil. Nerede egoist, kendisinden ve kendi isteklerinden başka bir şey düşünmeyen tip var, sen onu bulmuşsun.
Lezbiyenlik sonradan olan bir şey değil ayrıca kadınlarla da her şeyin iyi gideceğini sanman çok komik ama ne diyeyim umarım başarırsın 😂
Sen hep yanlış insanları bulmuşsun Sevimlerini daha dikkatli ve olgun insanlardan yana kullan farkı anlarsın
Düzgün birini seçmezsen öyle olur nerede gereksiz ot çöp lavuklar var onların peşindesiniz sonra böyle ağlıyorsunuz
Tam aranılan kadınsın bencil. degilimdir bende senin gibi önce kadın olmalı kadın ne kadar mutlu olursa erkeğini o kadar mutlu eder diye düşünüyorum
Tecrübelerin senin yaşadıkların. Dokunmayan kadına oral yapamayan erkekle olma. Bekle önce o yapsın coştursun seni diliyle boşaltsın ilk
Bütün erkekleri tanımış olamazsın bence kuzum herkes zannettiğin gibi değil
Kıymetini bilmiyorlar senin keşke o kişi ben olsaydım uzun uzun saatlerce sana her şeyi yaparım
Hwr erkek bir değil ki, bazıları odun, bazıları da süper çıkıyor
Karpuz misali 😅
Sen henüz bana rastlamamışsın, ellerimi ve dilimi çok iyi kullanırım bunu sana oral yaptığımda daha iyi anlarsın
Yabancı erkek peki? Kendim yabancıyım
Bu istedigin hayal ettigin hepsini yapabilirim. Yapmazsam adam değilim
Katılıyorum sana hakkısın kadının zevk alması kadınlıgını hıssetmesı ıcın bısey yapmıyolar
Sen de temiz olana ver her önüne gelene açma bacağını
Bencillere denk gelmissin sekste benciller cok.
Yanlış insanlara rastlamissin
olmadı şöyle manitamız.🥺,
San denk gelmiş
Eskortluk mu yapıyorsun?
Onlar? Ve yabancılar? Kaç kişiyle oldun kızım sen?
Yanlış seçim yapmışsın
Dediğin gibi olmayanlar var illaki
Benciller denk gelmiş sana
Kadin dilinden anlamak lazim
Hayırdır erkekler derken kaç kişiyle yapıyorsun
Sana saçma olanlar denk gelmiş
Bencillerrr
Kıymet bilmiyor
Kaç yaşındasın sen h