- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmayın lütfen.. erkekten erkeğe değişir bu durum.. kimi erkek var önsevişmeye bile gerek duymuyor çünkü öyle görmüş - yaşamış.. direk beyin oraya odaklanmış yani... çünkü durmaksızın p*orno seyrettiği için.. kimi erkekte sizi bir kaçkez orgazma ulaştırmadan kendi boşalmaz.. tamamen yetişme tarzı ve tecrübelerinden kaynaklıdır bu durumlar.. Daha yatak olayına gelmeden partnerine kötü davranan ; ilgisiz ; kaba birinden de yatakta partnerine mükemmel davranmasını beklemek te saçmalık zaten.. Yazık bayan partnerde kendini kandırıyor işte sahte sahte bağırarak orgazm taklidi yaparak.. Tabii nereye kadar yapar onu - devam ettirir artık.. o ilişki çok çok kısa olur.. yaptığı taklidin de erkek için çok bir önemi yok.. o taklidi yapsada erkek çok iyiyim bee diyecek yapmasada yine çok iyiyim diyecek.. O anda erkeğin kendini sorgulaması gibi bir ihtiyacı yok.. tabii ki o tecrübeyi almamışlardan bahsediyorum.. Ama gerçekte kızlar gerçekleri yüzlerine çarpsalar bence çok büyük iyilik etmiş olurlar erkeğe.. en azından kendilerini biraz daha geliştirebilir o konuda..
02 Yorumla
Soran+1 yılyorumlarınıza katılıyorum.
ve "genelleme yapma lütfen" dünyanın en saçma en gereksiz cümlesi. kusura bakmayın ama söylemek zorundayım- +1 yıl
okey.. problem yok.. :)
En İyi Cevaplar
Evet erkekler bencildir ama bence bu kadın için de geçerli. Kendi işini görüp sonra çekip giden de çok. Erkekler sonuca odaklıdır. Boşalmak dışında bir şeyi düşünmezler ilişki süresince. Kız arkadaşlarımın çoğunun o süreçten de aşırı zevk aldıklarını ve uzatmak için kendilerini kastıklarını hatırlıyorum. Oral yapılmasını da yapmasını da çok severim. Yalayıp kıvama getirmeden olmamalı bence bu. Sadece girip çıkmak da değil bence olay. Sarılcaksın, gözlerine bakıcaksın, boynunu emiceksin, nefesini üfliceksin boynuna, sonra zirveye yakınlaşınca çıkıp öpmeye başlıcaksın bütün vücudunu ellerin onun pürüzsüz teninde gezinirken. Eğer partnerim zevk almıyorsa ben de çok fazla zevk almıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks öyle olmalı zaten
+1 yılo kadar cok kişiye oral yaptırmışsın ki 'bazıları ' dıyebılıyorsun.
seni ancak direk keser.33 Yorumla
Soran+1 yılbir kadın tarafından cinsiyetçi bir hakarete maruz kalmak çok kötü.
evlenmeden elini başka erkeğin eline değdirmeyecek arkadaşlarım sizin gibi yorumlar yapan insanlara üzülür.- +1 yıl
Bravo +1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Türkiyede erkekler kadını asla düşünmez ve genelde bencildir. Kendi işleri bitince kadın umurlarında olmaz. Ben hümanist bir felsefenin ürünüyüm. Bu konuya tam 6 yılımı harcadım ve yurt dışı bir çok eğitime katıldım (uzak doğu) Bunu bilimsel platformlara taşıdım ve kadının zevkine yönelik akımlarla ilgilendim. Cinsellikte kendi hazzımdan ziyade kadının hazzını düşünürüm. Evet tamamen karşı taraf için yapıyorum. Dediğim gibi mesleki haz bana yetiyor. ayrıca bir kadını mutlu edebilmek, ona bu duyguları yaşatabilmek te ap ayrı bir zevk. Hümanizm içinde en büyük değeri de kadına veririm. Yani bir kadının bunları yaşaması, mutlu olması, pozitif enerji ile dolu bir teşekkürü benim için yetiyor.
10 Yorumlaİnanmazsın belki ama seks yaparken kendimi hiç düşünmüyorum neredeyse gerçekten tamam bo zevki var ama bunu karşılık li yapmaya bayılıyorum orgazm olup boşalsam bile oral yapmaya devam ediyorum partnerime çünkü herşey karşılıkli olmak zorunda bende böyle
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir çok kez farklı erkeklerle ilişkiye girmişsin anlaşılan. Çiftler birbirini zamanla tanır ve zamanla her iki tarafta sekste orgazm yaşarlar. İlk ilişkilerde gerek heyecan gerekse eşini tanıyamamktan olur böyle şeyler. Ha birde evlilik amacı yoksa zaten kullanıp geçer erkek.
04 Yorumla
Soran+1 yılkullanıp geçer derken? ben de yatakta en masum düşüncelerimle durmuyorum zaten. saçma bir bakış açısı.
önemli olan karşılıklı mutlu olmak.
Soran+1 yılyavru senin babandır
+1 yılbeni denesen böyle konuşmazdın. ben kıza neler neler yaptım ve bana hakan yeter artık dur diyordu şimdi burda anlatsam gerçek ya da sanal yapmak isteyen bir dünya yazan olacak o sebeple yazmıyorum detaylarını ama yalanda söylemiyorum. sana olmuş erkek lazım. sen hep anlaşılan bebe becikle beraber olmuşsun.
00 Yorumlaben kadınlara değer veririm elimden geldiğince memnun etmeye çalışırım ama şu söylediklerini birçok kez yapmışımdır şahsen bu konuyla ilgili hiçbir savunmam yok. hem bencil davrandığım kadınlar için hem de sana bencil davranan erkekler için özür dilerim hiç hoş bir durum değil gerçekten.
00 YorumlaCinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. şahsen ben öyle değilim. kadınımı oral ve el ile en az 3 kez boşaltmadan içine girmem. içine girdiğimde de sabırlıyımdır. ilişki anında bile 1 ya da iki kez boşaltırım.
her zaman skorumuz şudur.
kadınım 5 ben ya 1 ya 211 Yorumla- +1 yıl
adam 50 yaşına gelmiş bir zahmet bu kadar tecrübe sahibi olsun :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1.5 yıllık evliliğimde (eski eşim) her akşam birlikte olduk (özel günler hariç)
ikimizde en az 2-3 kez orgazm olduk normal orgazm süresi de yarım saatten aşağı düşmezdi, ilişki sırasında oraldan birleşmeye geçince biraz ara verip oral yapıyorduk 69 yapıyorduk onu orgazm etmeden devam etmiyordum02 Yorumla
Soran+1 yılolması gereken bu
Cevap sahibi+1 yılElbette ☺
Evin heryerinde birlikte olmuşuzdur ve son seferimi 1 saatten önce bitirmezdim
Bencillik yaradilişta vardir ve sonradan bunu yenenler insan olmaya başliyor,
Herkes ayni degil tabikide
Kadin başimizin tacidir
Kadin yatakta mutlu olursa erkegini daha cok mitlu eder
Maksat illede bosalmak degil
Maksadin kadina kadinligini hissermttirmektir
Olgun olmak kadinin ruhundan ve bedeninden anlamaktir00 Yorumla
+1 yılHer erkeği bir tutmak çok mantıklı değil. aşk nasıl karşılıklı ise bu da öyle olmalı. Şahsen ben bencil olduğumu düşünmüyorum. Kimsenin birşeye inandırdigi yok. Sadece yataktaki partnerimle olan doğrularımızi yaşıyorum yaşamaya çalışıyorum
00 YorumlaKendini kocana saklamayıp seni cinsel obje gibi gören erkeklerle ilişkiye giersen haliylede onlarda bencil olurlar..
Amaçları seni mutlu etmek değilki mutlu olmak..05 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda bakış açımız çok farklı ve anlaşabileceğimizi sanmıyorum.
Soran+1 yılayrıca ben de yatakta en masum düşüncelerimde durmuyorum zaten. amaç karşılıklı mutlu olmak.
- +1 yıl
Bakış açısı tabikide birşey diyemem ama bana göre bu iki insanın birbirini kullanması ve birbirinden faydalanması..
Böyle bir durumda karşıdan pekte fazla birşey beklememek gerek..
Cinsel ihtiyaçları karşılamak ayrıdır, sevdiğin için birlikte olmak ayrıdır..
Seven insanın önceliği karşısındaki insanın mutluluğudur kendinin değil..
Soran+1 yılevet bu iki kişinin birbirinden faydalanması. neden kötü bir şey gibi algıladığınıza anlam veremedim.
ayrıca seven insanların cinsel ihtiyaçları yok mu? lütfen aptal ayağına yatmayın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim sen erkek icin ek bişey yapiyomusun hayır , sadce acıp bacaklari yatiyosun :) erkk zevkini alıyosa sende zevk almayı bilcen , kadınlar burda yanlış yapıyo katsındaki icin yaptigin şey köleliktir, ama ben partnerimi mutlu etmekten zevk alıyorum o baska
02 Yorumla
Soran+1 yılyok canım ben partnerimi önemserim. ben diğer türk kadınlarını bilmiyorum o yüzden genellemende haklı olabilirsin ama ben kendimi biliyorum. erkekler genelde daha çok kontrolü almaya çalışıyor bence, ve bu beni sinirlendiriyor.
Cevap sahibi+1 yılOrtak olucak dimi msla erkk girerkn kadin emicek :)
+1 yılÇok haklısın ablacım biz erkekler yatakta bencil oluruz. Ama bu eleştirimi de kabul et siz kadınlarda hiç yönlendirici değilsiniz... Yönlendirirseniz bencil olmayız ve her ikimiz de orgazm oluruz...
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yahu ben erkeklerin sürekli kontrolü ele almaya çalışmasına sinir olurum hatta. ben kadınlarla birlikte olmadığım için bilemem türk kadınlarının genelde nasıl olduğunu. haklı olabilirsin ama ben kendimi biliyorum partnerimi düşünürüm her zaman
- +1 yıl
Partnerini düşünmek değil söz ettiğim yönlendirici olmak. Örneğin doggy pozisyonundasın ve o pozisyonda işlemin yeterli olduğunu düşünüyorsun, pozisyon değişelim demek hoş olmaz ama kendini çekersin partnerini yatırırsın sırt üstü mesela ve üzerine çıkarsın seni orgazma ulaştıracak pozisyona veya başka bir pozisyonda dokunarak yönlendirerek partnerinin seni orgazma ulaştırmasını sağlarsın. Kadınlarımız ölü gibi altta yatıp sadece misyoner pozisyonunda orgazm olmayı bekliyorlar bu da haliyle olmuyor...
Soran+1 yılseks öyle olmalı zaten. çoğu hayal kırıklığı olsa da benim de çok iyi deneyimlerim oldu. yatıp orgazm olmayı beklemem tabii ki, bu büyük haksızlık olur.
- +1 yıl
Sonuçta bu iş karşılıklı güzel. Böyle düşünen bir kadın görmek güzel...
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç oral yapmadım yatakta şöyle iyiyim diyemem zaten tecrübem yok fazla bu en büyük dezavantajım ama 2 kez orgazm yaşattım bu konuda ilşki sırasında kendime güveniyorum tabii partnerimin hazır olması lazım ilşkiye ve orgazma
00 Yorumla
+1 yılCanim sen kişi sayısında bizden çok ondesin sanırım. Bizde kendimizi bir halt saniyorduk.
02 Yorumla
Soran+1 yılboş konuşacağına hiç konuşma.
- +1 yıl
Sen düzgün biz boş konuştuk yani bu durumda.
Sen aşmışsın baya baya hemde hadi kolay gele
+1 yılBencillikle alakalı değil. Sanki erkeklerin elinde olan birşey.
04 Yorumla
Soran+1 yıldediğin mantıklı değil
- +1 yıl
Bazı gerçeklerde mantık aranmaz. Toplumumuzda gerek cinselliği yanlış öğrenme, gerekse çevresel şartlardan kaynaklanan bir erken boşalma sorunu var. Bunu önce kabul et.
Soran+1 yılerken boşalmadan bahsetmiyorum ki. erken boşalma sorunu olan yok
- +1 yıl
İyi de tavşan dedin. Tavşanın cinsellikte karşılığı hızlı birleşip işi en çabuk bitiren canlılardan biri olması. Yanlışsa düzeltin.
Cinsellik konusunda 552 cevap paylaştı. kızlar sanki bencil değil :D
arada çıkıyor yapcak bişey yok herkes aynı olamaz.02 Yorumla
Soran+1 yılarada değil kabul et. sen bencil olmayabilirsin ama türk erkeklerinin çoğu bencil.
Ya bu tıp sorularda neden genelleme yaparsınız anlamıyorum.. 3,4 kişiyle birlikte olduğunu söylüyorsun ama milyonlarca erkeğı aynı kefeye koyabiliyorsunuz!!
02 Yorumla
Soran+1 yılya ne kadar saçmalıyorsunuz nelere takıyorsunuz
çoğunda böyle oluyorsa tabii genelleme yaparım ama hiçbir genelleme gerçekten genelleme değildir gerçekten anlamıyor musunuz aptal ayağına mı yatıyorsunuz anlamadım gitti
Kiminle ilişki yaşadığına bağlı seni seven birisi seni düşünür ancak tanımadığın birisi tabiki sadece kendini düşünür
00 YorumlaHiçbir fikrim yok, at şimdilik galop yapıyor henüz yarış göstermedim..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksin kalitesi bayanın nekadar zevk aldığı ile ölçülür. Yoksa Bu iş olmaz. Belki sende geç orgazm sorunu olabiir
Kısa sürede orgazm olma alışkanlığı kazanman lazım bence 😊😆00 Yorumla
+1 yılacemi bunlar. bir kadını bitirmeden biten erkek bir şey bilmiyor demektir... kadın kahve gibidir pişirmesini bilirsen tadına varırsın
00 Yorumla
+1 yılBence bu içgüdüsel birşey. Yalan yok elimizde değil, ama şu var!
Gerçekten hoşlanıyorsan ve gerçekten içsel olarak bir bağ varsa işte o zaman oyunun kuralları değişir.00 Yorumlaerkeklerin cogu helede simdiki yeni yetmeler hepsi bencil aslında seksi sadece girip cıkmak olarak algılıyorlar
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman odun bulmakta üstüne yok ha diceksin sende herkes gibi atıp tutuyon ben bencillik yapmam rol yapar ya da yapmaz önce onu düşünürüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn çok Sevdiğim kısmı kadının orgazm olması, kendilerinden kopuşlarını izlemek çok tahrik edici. Bazen çok uğraşmak gerekiyor, bazen de herşeye rağmen ne yaparsan yap olamıyabiliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyönlendirmez put gibi yatar herşeyi ondan beklersen o da sana tavşan gibi davranır. Sevişmeyi bilen kızla sevişirim, bilmeyeni umursamam şahsen.
02 Yorumla
Soran+1 yılher şeyi erkekten beklemiyorum tabii ki bu büyük haksızlık olur. hatta erkeklerin sürekli kontrolü ele almaya çalışması beni sinirlendiriyor.
Cevap sahibi+1 yılbeni de camış gibi yatan sevişmekten zerre kadar anlamayan zevk alış verişişini bilmeyen kızlar tav ediyo. Sennkler öküzmüş benmkiler camış ne diyim.
Tek kendini düsünenlerde bu sorun cok.. Yani bu iliskilerde
00 YorumlaYokta onlar senin orgazm oldugunu saniyor bilincsizliz bilgisizlik diyelim
00 Yorumla
+1 yılBunu ilişki sırasında söylemek gerek yoksa çok böyle durumlarda kalırsın
00 YorumlaZevk vermek bir sanattır etrafta pek bir sanatçı göremiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBen bencil davranmadim hiç. Ön sevişme bile 1 saat suruyordu bende
10 YorumlaNe yazık ki hem cinlerim öyle... 2-3 saate yayacaksın ki çift taraflı zevk lacaksın
00 YorumlaBen partnerimi iki uc defa orgazm etmeden birakmam. Benim icin partnerimin doyuma ulasmasi cok onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzün bebeksi
Vücudun zayıf
Ruhun da dişi ise hizmetindeyim.
Sadece bir şartim var00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yanlış birsey. Sizde öylelerine ne gidersınız anlamam ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılben nerden bileyim. sonra ilişkimi kesiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBen zaten boşalırım. Onemli olan kadindir diye düşünüyorum oral uzun tutup onu tatmın etmek isterdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnların gözünde bedava ihtiyaç gideren birisin ne bekliyorsunki :)
02 Yorumla
Soran+1 yılben de orada en masum düşüncelerimle durmuyorum. cinsiyetçilik yapmayın
Cevap sahibi+1 yılO zaman gelip söylenme misafir umduğunu değil bulduğunu yer :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu dünyada neden aynı kutuplar karşılamak zorunda bende bu sorunun cevabını arıyorum? yani birbirini tamamlayamayanlar?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkeği işini bitirip dönüp poponu yatmayı sever bacım takma kafana. Biz Tao Tantric biliyoruz ama ozamanda sadece seks yapmak için geliyorlar :(
00 Yorumla
+1 yılsaçma sapan insanlarla sevişirsen böyle olur gel bana ar arda orgazmlar yaşa
00 Yorumla
+1 yılVerme sende hemen azdır iyce bak nasıl kıymetini biliyorlar
00 YorumlaKarşımdaki de en az benim kadar zevk almalıki tadı çıksın
00 YorumlaGenelleme yapmayalim gercek erkegi bulamamanin sucu bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBide benle girsen sana her zevki uzun uzun yaşatırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten cinslerin birbirini aldatmasinin sebebi bu ben mutlu ediyorum o yönden iyiyim
00 Yorumla
+1 yılKomiksin :D tavsan gibi hissetmek nedir ya
00 YorumlaCinsellik konusunda 613 cevap paylaştı. Dediğin gibi çoğumuz bencil ve kendini düşünenler
00 YorumlaSeni sağlam yapmak lazım o zaman rahatlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılbir konuşmanı düzelt sen
+1 yılher sakallıyı hoca sanma...
02 Yorumla
Soran+1 yılya siz saçmalamayı neden bu kadar seviyorsunuz
çoğunda böyle oluyorsa tabii genelleme yaparım ama hiçbir genelleme gerçekten genelleme değildir herkes kendini bilir gerçekten anlamıyor musunuz aptal ayağına mı yatıyorsunuz sorununuz ne sizin- +1 yıl
her erkek diyorum partnerini düşünmez diyorum. bir çoğu boşaldıktan sonra yatakta kadın olduğunu bile unutuyor diyorum sen mi anlamadın? kısaca ima etmeye çalıştım anlamadın inceyi...
+1 yılKarsimdakini memnun etmeden baslamam işe
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılseks ruh işidir, ve boş beyinle yapılır
00 Yorumla Ben kadinimin memnun olmasini sagliycam ;)
00 YorumlaSen erkeğine denk gelmemişsin
00 Yorumlapatlıcan sok kesin orgazmolursun
00 YorumlaCinsellik konusunda 553 cevap paylaştı. Sen erkek görmediysen suç bizimmi 😉
00 Yorumla
+1 yılBenke yapmadığından böyle oluyor bence
00 Yorumla
+1 yılHerkes aynı değil ama
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkım ben mı? haşa kuru iftira
00 Yorumla ne istedinde yok dedik tam anlamadım
00 Yorumla
+1 yılTitrermeden birakmam ben olmayim o olsun
00 Yorumla
+1 yılsana hep bencil denk gelmiş
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026