Cevabın nedir?
+1 yılBu yanlış bir algı lady'im..
Mesela ben romantik biriyim ve yataktan önce o hazzzzı o aşkıııı hissetmek isterim, iliklerime Kadar yaşamak ve yaşatmak isterim...
İlkönce jestler, sürprizler ve romantik bir müzik açarak o sıcacık samimi yaklaşımım ile yaklaşır walsa (tango, bachata) kaldırır ve daha bir ateşlerim ortamı 🔥🔥🔥💞🌹😉
Sonra o harlanmis ateş ile dudaklarına delilerrrr gibi yapışır, dilini içime çeke çeke daha da ateşler ve kokusunu içime çeke çeke heryeriniiii öpmeye emmeye başlarım... sonra kucağıma ziplatir o ateşle o an olduğu gibi sevişiriz.. dişlerim ile soyarim ic çamaşırlarını... sonrası sert ve hızlı hızlı hic durmadan saatlerce bir seks olur.
(saatlerce kısmı içinde sevişmek ve üstüne tekrar yapmak da var.. yoksa kimse saatlerce dikisemez.. benim pilimde duracell olduğu için aynı zaman diliminde birkaç kez yapabilirim çünkü AŞIRI DERECE ARZULU bir yapım var..)
sexdede ağzıma ne geldiyse offf.. küfürler de havada uçuşabilir o heyecan ile...
Yani hardcore seks...
Ama dediğim gibi ilkönce romantizme önem veriyorum...
🎩🤵🌹😘☠️31 Yorumla- +1 yıl
Merciiii güzellik 🎩🤵🌹💙🤫🤫
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü siz kadınlar, yatakta erkeğin hakimiyetini yaşamayı seviyorsunuz. Tatlı sert tokatlar, saçların ele dolanması, kalçalara atılan o şaplaklar ve Deep Throat :)
60 Yorumla
Bunlar hep p*rno sektörünün etkisi. Aslında 1 saatlik bir p*rno film bile 1 hafta gibi bir sürede çekilirken bizler 1 saat boyunca ereksiyon halinde boşalmadan kalabilen erkekler var sanıyoruz. After the p*rno ends isimli belgeselde p*rno starları anlattıklarına göre aslında anal sex'in okadar zevkli olmadığını fakat zamanla kadınların ve erkeklerin beynine zevkli olduğunu empoze ettiklerini izledim. p*rno starlar vücuda olan zararlarından dolayı sadece sektörü bırakacakları zaman anal videolar çekerlermiş. oysaki bizim erkeklerde hergün yapsan hiç hayır demez nitelikteler. Velhalısı kelam siz böyle şeylere bakmayın seviyorsanız sevdiğiniz insanın bedenine zarar vermeyin. Teknolojinin bilinç altınıza girip sizi etkilemesine izin vermeyin. Şahsen bir kadın olarak ben eşimin bana oros.. u diye hitap etmesinden zevk almam çünki Türk Dil kurumuna göre o kelime "erkeklerden para alarak karşılığında onların cinsel zevklerine hizmet eden, bu işi meslek edinmiş olan kadın anlamına geliyor" ve sizi bilmem ama benim fıtratıma uygun değil. Allah kimseyi o hale düşürmesin.
100 Yorumla
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSert seks şehveti arttırır. Erkek yatakta hakimiyeti eline almayı ve gücünü kadınına iliklerine kadar hissettirmeyi sever. Kabalıktan ziyade sert vuruşlar, saçların kavranıp çekilmesi, kalçalara atılan şaplaklar, küçük ısırıklar daha çok çıldırtır.
200 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
162Cevap
+1 yılAsla üstüme alınmıyorum ben romantizmi seven bir insanım ve bunu karşındaki partnerin iliklerine kadar yaşatmayı seven biriyim benim için sekste olması olmazlardan Los ortam mum kırmızı güller ve harika arka müzikte çalan bir müzik şöminede olursa asla
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesi bilmem ama benim erkeğim yatakta kibar olmamalı, normal gündelik yaşamımzda kibar olmalı, sekste kibarlıgı bir kenara bırakıp olabildiğince sert ve argo olmalı iliklerimize kadar sertliği yaşamalıyız.🔥💧
110 Yorumla
+1 yılKadınlar istediği için. Benim gibi sevenler dışında bir çok kadın yatakta romantizm sevmez. Ve bunu ancak sert seks seven bir erkekle beraber olmaya başlayınca keşfederler.
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüçlü olduğunu ıspatlamaya çalışıyor çünkü. Yani normal hayatta romantik bir adam yatakta sertse bak işte benim gercek halim bu demeye calisiyor. Yanii erkeklerde biraz da hayvansal duygular cok barınıyor. Yanii kadınlar genelde bu olaydan şikayetçi olmuyor. ( bende)
71 Yorumla
+1 yılSert seks hayvan icgudusu. Romantiklik bu da insanlara ait bir guzelleştirmedir. Ciftinizi yakalamak icin 😊 sonucta biz hayvanlardan uzak gitmemişiz. Farklilik sadece bizim akilli beynimizde.
130 Yorumla
+1 yılSaçma salak insanlarla ilişkiye girip genelleme yapmanız baya sıktı ama artık kusura bakmayın da Siz hep p*çlerle yatıyorsanız ve onlar size böyle davranıyorsa neden bunun için tüm erkekleri suçluyorsunuz yani birileri de çıkmış kadınlar daha çok seviyor ehe ühü filan yazmış ya gidin s*ktirin gidin sinirlendiriyor bu yorumlar beni ya
30 Yorumla
+1 yılkadinlarin cogu yatakta erkegin guclu, heybetli ve sert olmasindan yana, hayvanlar aleminde dikkat ettiyseniz erkekler kadin icin icin dövüsur ve kazanan kadini hakeder, bizde biraz hayvan sayiliriz 😂😂
32 Yorumla- +1 yıl
😂.
- +1 yıl
😝😝😝
Testesteron hormonu arttıkça insanı daha sert olmaya itiyor. Eğer birey cahilse kendine hakim olmuyorsa saçma sapan şeyler yapabiliyor. Kadın kadar sakin değiliz o yüzden 😂😂 lanet hormonlar hepsi sizin suçunuz😂😂😂. Hayvanlık işte ya kadın narin bir varlık zaten neden sert olasın ki çok manasız. Sanki boks maçı anasını satim 😂😂 sakin sakin hallet işini git ne gerek var haddinden fazla sertleşmeye. Sertlik belki iyidir ama dozunda olması lazım 😂😂👍
30 Yorumla
+1 yılKarşımızdaki kişiye göre şekil alıyoruz genelde. Çünkü kadınların tatmin olması daha zor bize göre ve çoğu kadın da sert seviyor. Bundan kaynaklı genel algı bu şekilde. Ve seks zaten hayvani içgüdü ile yapılıyor, bunun sonucunda da sertlik çok doğal diye düşünüyorum
20 Yorumla
+1 yılÖzellikle kibar erkekler bu durumu seviyor, benim için sorun değil. Erkeğim dışarıda kibar olsun yatağımızda her şey mübah. 😗
141 Yorumla
+1 yılseks romantizm ile baslamali sertlige dogru ilerlemeli nirvana ya ulasidiginda artik erkegin icinden canvar mi cikar tatar ramazan mi cikar belli olmaz ama ilk doknuslar yavas ve sakin olmali zaten vajinal orgzma ulasmanin yolu giris cikislarin hizlanmasi ile oldugu icin kadin sert ve hizli giris cikislarda genelde daha cok zevk aliyor o esnada kalcaya atilan saplak, cekilen sac aci yerine aksine zevk verebiliyor beyine giden sinyallerden dolayi.
10 Yorumla
+1 yılRomantik ve yavaş bir erkekle asla tatmin olamazdım şahsen. O yüzden sert iyidir. Cinsellik biraz da hayvani iç güdüyle yaşanmalı diyorum.
110 Yorumla
+1 yılKadının isteğine göre şekillenir bu. Domine edilmek isterse "kaba" değilde sert olunur ona karşı. Kabalık bir çok şeyden meydana gelebilir (cahillik, tecrübesizlik vb.) Kıvamında sert olmak iyidir. Bu bir tercihtir aslında, tamamen partnerinize göre belirlenir.
10 YorumlaCinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Asla ama asla yatakta kaba ve hayvansal davranmam ve isteyen kadını da kaale almam.. seks romantizm içinde yapılmalı kadın her şeyden önce gurur duymalı dişiliği ile.. Yatakta seks tanrıçası olan kadın ile seks kölesi olan erkeğin Seksi inanilmaz derecede zevk fırtınası yaratır.
10 Yorumlanormal hayatta kibar olacak ama yatakta kaba ve sert olmalı erkek hakimiyeti eline almalı
131 Yorumla- +1 yıl
böyle düşünen kadın çok az
Romantik bir cinselliğii tercih etmem sert olsunki o hazzı zevki yaşayıp sonu mutlu bitsin😍
131 Yorumla- +1 yıl
Ama sonrasında bir daha olmayacak dermisin
+1 yılHep iclerinde kalan sert erkek fantazisi bunlar karşılıklı olunca çok zevkli oluyor
100 YorumlaGenleri kaba olduğu için yatakta başka türlüsünü düşünemiyorum
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilimsel olarak düşünmeye çalışacağım, sanırım kendi gücünü göstermek ve doğru erkeği seçtiğini kadınına ispatlamak ister içgüdüsel olarak.. Çünkü dişi her zaman daha güçlü nesil yaratmak için daha güçlü erkekle olmak ister içgüdüsel olarak.. Bir kraliçeye hakkettiği gibi davranmalı bence 😊
30 Yorumlacunku romantık sevısen erkek asık olan seven zarıf ve anın tadını cıkaran erkektır.
sadece sert yapılan bır bırlesme erkegın hemen bosalmak ıstemesı, yanı bır hayvanın bırlesmesı gıbıdır.
romantık demek soft sert demek degıldır. hıssederek partnerının ıstek ve arzunusu sezerek hızzlıı tempolu ya da yavas yapılır...
tabı bız kıme anlatıyorsak.. aşkı bılmeyene sevısmeyı anlatmak!21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRomantik olacağına sert olsun zaten. Başlangıcı soft olabilir ama devamında kedi olacaksa karşısında cansız manken görür.
176 Yorumla- +1 yıl
cansız mankene hallenenler var yani bunu hiç bir şekilde tehdit olarak algılamayacaklar :D
- +1 yıl
kaplan mı olsun
Cevap sahibi+1 yılYok gergedan olsun awq
- +1 yıl
Evlimisşn
- +1 yıl
gergedan?
- Cinsellik konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBastırılan duyguların bir dışa vurumu. Bu esnada yaşanan hükmetme ve kontrol altına alma isteği, ağzı bozuyor, hareketleri sertleştiriyor ve karşı tarafında bundan memnun olup hareket etmesi ortaya çıkan hazla birlikte kendini sirküle ediyor.
30 Yorumla Ya kaba olmak ayrı birşey sertlik gözüyle bakıyorum ben
mesela bir sevişme yavaş nazik ve tutkulu başlayıp sonradan ateşlenince de biraz daha hoyrat sert olmalı :) kadınlarında böyle seveceğini düşünüyorum30 Yorumla- Cinsellik konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBaştan romantik sonra tatlı sert. Yemede yanında yat
91 Yorumla Yatakta sert erkeği siz kadinlar istiyorsunuz... sert olmakta bizim işimize geliyor... romantizm yatağa girene kadar gerekli bence yatağa girdikten sonra vücut dili konuşmalı insanların nezekati bırakıp istedikleri gibi doğal olmalı kanaatim ☺️
40 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Kaba olanın eli kırılsın. Ben saçlarında elimi gezdirirken parmaklarım saçlarına takılır canı yanar diye saçını okşamadığım zamanlar oldu. Lütfen iyi davranın kadınlara eşlerinize. Bugün o kişiler sevgilinizken yarın anne oluyorlar :)
20 Yorumla
+1 yılSonra neden vermiyon neden sevgili yapmiyon ( kimse sormadi şaka yapiyorum)
60 Yorumla
+1 yılHakimiyet üstünlük çabası
Erkek olduklarını hissetmek tatmin ediyor olmalı60 Yorumla
+1 yıldışarıda kibar, beyfendi yalnız kimse kusura bakmasın da yatak da aynı narinlik zor 😀
yani sert bir şekilde seks yapılırken de sert harekerler ile romantik anlar yaşanır.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sert olmak erkeklerin tercihi değil. burada ne kadar kızla konuştuysam sapıkça düşünceleri var. Bana kurulan cümleler şöyle bak:
-sert erkek seviyorum, beni yıpratsın, her yerini morartsın, dövsün, hakaret etsin.
-bdsm tarzı seviyorum, beni bağlasın, kemerle vursun, kızartsın, boğazımı sıksın, tecavüz eder gibi yapsın.
bunlarda eksik var fazla yok.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsert olmak bana külfet ya.
çünkü sertlik karakterimde yok. yani sekste istekliyimdir ama sertlik karşındakine değer vermeme noktasına gidiyor.
bir de bir yandan düşünüyorsun devamlı acaba yeterince sert oldum mu diye.
bence saçmalık ya.
+1 yılKadınların bundan zevk aldığını biliyor olmamız en büyük sebep..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüç gösterisi sahibinim falan demek istiyor sanırım bilemicem ama bazen romantik bazende sert fantazilerr açık olmak gerekir kendi fikrim bu yönde
70 YorumlaAslında yanlış bişey bu yani ilişkide ilk başları baya soft olmalı hafif dokunuşlar vs vs 2. 3. Seansda dozaj artmalı ilişkinin son seansı ise harda dönüşmeli
10 Yorumla
+1 yılCinsel hayatı olmaması, izlediği p*rno videolarından etkilenmesi, Erkeklik hormonuyla karşı tarafı hükmetme isteği. Empati eksikliği daha birçok sebep var.
10 Yorumla
+1 yılBen onu şöyle yorumluyorum.
Erkekler belli bir kızgınlığa gelince içinde ki bastırılmış hayvani içgüdüsel duygulara hüküm edemiyor ve bunları dışa vuruyor.30 Yorumla
+1 yılKabalık değilde sertlik seviliyor ki, bu da erkeğin kendini gösterebilme çabasıdır; ''bak ben erkeğim, gücümü hisset.'' gibi
20 Yorumlane kabalığı yahu. kadınlar zevk alacak diye kendimizi paralıyoruz
30 Yorumlaİçindeki bastırılmış şeyleri ortaya koymaya çalışıyorlar fakat sürekli olduğu zaman saçma sapan yerlere gider konu
30 Yorumla
+1 yılKendi adıma konuşursan hiç de Kaba değilim Ben içine giriş çıkışlar hariç içine giriş çıkışlarda kendim bile içeri giresim geliyor
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bende böyle bir şey yok. Aksine kibar romantik duygusal yaparım o işi! Ben etmiyorum. Sebebi her şey olabilir! 😅10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yatakta çok mülayimimdir genelde altta olmayı severim, erkekliğimi hissettiririm hafif sert olurum ama genel anlamda yumuşak davranırım sürekli öper koklarım 😂 sanırım seksi duygusal olarak yapıyorum
10 Yorumlasert olmak benim hamurumda var benim büyük büyük büyük büyük babamda çok sertti bu gelenek böyle gelmiş böyle gider evlenip 3 erkek çocuğum olursa ilerde isimleri,, ali,, veli,, selami olacak üçüde benim gibi sert olacaklar😂🤣😂🤣😂
20 YorumlaBen cinsel birliktelikte bulunduğum kadına sorarım nasıl yapalım diye oda sert veya yavaş yapalım der. Arada poposuna şaplak atarım en fazla.
20 YorumlaKabalık yapanlar kendilerince güç gösterisi yapanlardir oysaki önce kadının ruhunu okşamalı sonra gerisi gelir
10 YorumlaCinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı. Adı üstünde erkek kendini biraz daha ağır ve sert göstererek kadınları etkileyeceğini düşündükleri için tabii birazda içlerinde genlerden gelen ayılık duygusu oluyor 😂
30 YorumlaÇünkü kadınların böyle istediğini düşünüyor ve duyuyoruz. Sert erkek isteyenler çok fazla
20 Yorumla
+1 yılBence kadının öyle sevdiğini düşünüyorlar ama yanılıyorlar.
61 Yorumla- +1 yıl
çok sert seven kadınlarda var tabi bu kişiden kişiye farklılık gösteriyor kimisi softtan tatmin oluyor kimisi sertten karşılıklı iletişimle çözülmeli
- Cinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu bizim değil sizin tercihiniz. Ve unutmayın ki bizim değil kadının dediği oluyor çoğunlukla.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar bundan zevk alıyor kadınlar zevk aldıkça erkeği daha çok tahrik ediyor Daha çok tahrik olan erkek daha hırçın ve daha sert oluyor
40 Yorumla
+1 yılBunu daha çok kadınlar istiyor ama hepsi değil tabikide o yüzden bazıları da kaba oluyor ama ben romantizm den yanayım ya sertlik sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılSoft başlayıp giderek sertleşmek ideal olanı çünkü yatakta kibarlığı bırakmak ve cinselliği hissetmek gerek iliklere kadar
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu genelde kadınların isteği üzerine olan bir durum
10 Yorumla
+1 yılAşırı ya kaçmamak gerekiyor aslında ama erkeklik bunu gerektiriyor
10 YorumlaE siz Tarzan Rıfkı gibi adam seviyorsunuz da o yüzden erkeklerin trendi bu oluyor 😃
Çok duyuyorum öyle ,
-Boğazımı sık
-Tokat at popoma
-Yumruk at
-Argo konuş vs vs10 Yorumla
+1 yılKaba Sert ya da Argo bunların çoğu Kadının isteğiyle oluyor 🤔
10 Yorumla
+1 yılRomantizim ön sevişmeye kadar belki. Sonrası ilkel 🐻
10 YorumlaKadınlar öylesini tercih ediyor çünkü.
161 Yorumla- +1 yıl
çok doğru helal 😀
+1 yılDaha güzel oluyor daha da iştahlanıyorum. bazı kadınların da çok hoşuna gidiyor aşağılanarak mikişmek. Tadından yenmiyor...😋
10 YorumlaKaba olmak iyi bir davranış bici mi değil sert ve kaba ayrı durumlar sert seviyorum partnerim sert seviyor kafasıyla sertliği raydan çıkarmak bu anlayışsız kaba bir davranış yanlış bir eylemdir bence.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar sert seviyor çünkü o yüzden kadınlar nasıl isterse erkekler de öyle oluyor 🤩😍
30 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem