Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yumuşaklık herhangi bir zevke getirmiyor yani yumuşaklık derken mesela tabii ki öncesinde daha yumuşak daha böyle yavaş duygu ağırlıklı başlamak daha iyi ama daha sonra zevkin devamı için daha hızlı olmak daha duygusuz daha sert olmak daha iyi sonuçlar çıkartıyor bu hem erkek hem de kadın için geçerli zaten.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın orgazma ulaşmak için bedensel olarak zorlanması ve yorulması gerektiğini bilir. Erkek ereksiyon haliyle bunu başaramayacak durumda olduğunu bilirse fiziksel şiddetle bunu yapmaya çalışır. Yatakta sert davranan erkeklerin durumu budur. Orgazma ulaşmak için kadınında mecburen katlandığı bu olaya fantezi diyerek bir kılıf bulunmuş oluyor.
29 Yorumla- +1 yıl
Buna katılmıyorum soft seksle de zirve yaşanır ve zevk alınır.
- +1 yıl
Bende katılmıyordum ama uzun bir araştırma sonucu kadınların ortak söylediği şey bu patron.
- +1 yıl
Erkeklerinde artık sorulardan bunalıp kabul ettikleri durum bu.
- +1 yıl
Ama soft seven kadınlar var ve az değiller..
- +1 yıl
Zaten kadının doğasında soft sevgiler vardır. Orgazm adına en büyük isteklerinden vazgeçmek zorunda bırakılıyorlar.
- +1 yıl
Buna diren kadınlar var ve galip gelebiliuorlar..
- +1 yıl
O kadınlar normal, onlara sen garipsin diyenlerin garipliği bu.
- +1 yıl
Bencede..
- +1 yıl
:)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSertlik güzeldir ama kesinlikle acıyı tattırmadan yapılan sertlik güzeldir.
Seks zevkin dibini yaşamaktır. Sert seviyorum diye partnerime acı çektirmem.13 Yorumla- +1 yıl
Sanırım bazilari açıdan zevk alıyor..
- +1 yıl
Eig için teşekkürler 😊
- +1 yıl
Ricalar
+1 yılErkeğin doğasında vardır şiddet, baskın olmak.
Yatakta insanlıktan çıkılıyor haliyle.
Böyle olunca da sert davranışlar sergilerler sekste.46 Yorumla- +1 yıl
Yanlış
- +1 yıl
@Olgun_1_kişi hangisi yanlış?
- +1 yıl
Yatakda sert olmak demek ilişkiye girerken hızlı ritmik haraketler yapmaktır, buradaki sertlik kadına uygulanan bir serlil değil, bu sertlik değil şiddettir,
- +1 yıl
sanki babunların çiftleşme ritüelini anlatmış gibisin .
- +1 yıl
Teşekkürler 😇
- +1 yıl
Ricalar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
142Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen partnerimle uyumlu olmayı tercih ediyorum
10 Yorumla Sert olmazsan işçiliğini iyi yapmazsan gider başkasına yaptırır işini aldatılmayı göze alamam o yüzden gerekirse heryerini morartarak döve döve söve söve ağlata ağlata beceriyorum artık insanlıktan anlamıyor kadınlar sertlik demek hea kendileri kaşınıyor hiç acımam seks konusunda hiç kimseye @mnı bile ısırdım bikeresinde ağladı ya karısı aldatılmayı göze almayın gerekirse yatakta canını çıkarın ölsün bitsin mahvolsun ne olursa olsun fırsat vermeyin hepsi aldatmaya meyilli işçiliğinizi iyi yapın beyler sonra çok üzülürsünüz😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBence olay tamamen psikolojik dozajlama nedeniyle yapılıyor.
p*rno içerikler, dizi ve filmlerdeki roller, sosyal medya platformlarında bu rolleri takdir eden, öven veya dileyen kadınların yorumları ve son olarak da arkadaş ortamlarında bahsi geçen sohbetlerin etkisi buna yönelik bir bilinç oluşmasına sebebiyet veriyor.12 Yorumla- +1 yıl
Bunlar büyük ölçüde etkiliyor evet..
- +1 yıl
Aynen.
+1 yılTadı öyle çıkıyor çünkü..
O an bunu gerektiriyor çünkü.. Yerine göre davranmalı ve sertliğin tam yeri..35 Yorumla- +1 yıl
Sert olmayınca soft olunca olmuyor mu?
- +1 yıl
Daha az haz alınıyor öyle..
- +1 yıl
Doğru noktalar hazzı zirveye taşır illaki sert olunacak diye bir şey yok.
- +1 yıl
Demek ki benim doğru noktam buymuş.. :)
- +1 yıl
Peki..
+1 yılsertliği çok seven biri değilim soft ve romantik olmak bana göre çok güzel
13 Yorumla- +1 yıl
Partnerin sert olmanı isterse?
- +1 yıl
Abartmadan olur ama bn sevgilime kıyamam ki
- +1 yıl
Anladım tamam..
+1 yılYani bu dna lara kodlanmıştır.
Bazılarında daha yüksek bazılarında daha düşük.
Bir yemek yeme şekli gibidir, kişiye göre değişir.
Ortam ambiansa göre cinselliğin, özlemin, gidişine göre değişir sertlik durumu. Bazen ruzgar gibi dokunuşken bazen çok sert olabilir. Partnerin yonlendirmesi de olabilir tabiki.10 Yorumla
+1 yılHer zaman sert veya yavaş olmaz en iyisi yavaştan sette doğru gitmek yani ilk önce vücudun her bir hücresini hissetmek lazım daha sonra hızlanmak sertleşmek biraz vahşileşmek lazım. Yani bence içgüdüsel bir durum yani kişinin kendi zevkleri ile ilgili bir durum.
10 YorumlaAslında bende biraz öyleyim neden bilmiyorum ama kemik sesi gelmeli kemikler ete batmalı gibi hissediyorum sonra yavaşlıyorum ama başlarken hep böyle oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
Aslında soft başlanır ve sen tambtersidin..
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin sert olması, tüm erkeklere mal edilebilecek bir durum değil. Aslında durum ve şartlara göre değişen bir kavram, kendi adıma daha fazla sakin olmak, orgazmın süresini de uzattığını düşünürüm. Ha bazı durumlar da, sert de olunabiliyor, genellememek lazım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadına göre anatomik gücünden ötürü olabilir ama bu her kadında aynı olmayabilir. Yumuşak davranılmasını isteyen birine sert girersen olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle..
- +1 yıl
🙏🏼
Erkek olduklarını böyle yaparak belkinde partnerlerinin caninin yanmasını da erkeklik artırıcı unsur olarak gördüklerinden olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Oysa her kadın bunu istemez.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSoft çok lezbiyen işi. Erkek gücünü, hakimiyetini göstermeli. Kadınlarda çoğunlukla bunu istiyor zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
İlginç bakış açısı fakat kadınlar her zaman sert istemez
- +1 yıl
Çoğunluk dedim zaten. Ama full softta istemezler. Soft başlasın sert devam etsin bitirsin isterler.
+1 yılBen sert sevmiyorum, soft severim, aşk olmalı, romatizm olmalı. Sert zaman zaman olur lakin hep olmaz, O an başka bir insan olabiliyor kendini tanıyamadığın durumlar oluyordur. Ozellikle
kalcaya tokat atmak hem kadına hem erkeğe zevk vericektir.20 Yorumla
+1 yılBi karar verin soft oluyoruz sert istiyosunuz, sert oluyoruz neden sert olmazki ama öyle😃
12 Yorumla- +1 yıl
Kadından kadına değişiyor işte...
- +1 yıl
Biliyorum canım espiri yaptım😃 soft veya sertlik cinsellikle olan şeyler önemli olan nerde ne yapacapını bilmek, demek kadından kadına değişiyor he😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin sekste sert olmasının nedeni partnerinin üzerinde hakimiyet kurmak içindir çoğu zaman iç güdüsel olarak kendi sekse anın tadına zevkine bıraktığı için partnerinin öyle mutlu olduğunu sanıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Oysaki soft seks de haz verir ve zirveyi yaşatır.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle katılıyorum.
Ben her ilişkim de soft başlayıp sert bitirmeyi severim seksin temeli de böyle olmalı bence 😊
Zevk meselesi
Afedersin kölen gibi davranırcasına sert olmak acımamak hem vesaire12 Yorumla- +1 yıl
Bunu het kadın tercih etmez ve istemez..
Sahip olmayı herşeyi fethetmeyi seviyoruz çünkü başka bir açıklaması yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Fethetmek bu doğru..
+1 yılAslında sertlik değil, kadına haz ve zevk aldırarak seks yapmalı erkek adam.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılResmen beni tarif etmissin burada 🙏işin asli hard yani sert iliski güzel ve tatmin idici oluyor birkere partnere uyguladin zaman hep isteye biliyor aci zevk hepsi bir arada partnerin hosuna gidiyor etkileniyor tabiiki buradaki iş erkekde bitiyor tecrubeye bagli 🤫
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü dert olunca partnerimizde zevk alıyor bizde duygusal vicdanlı yaklaşırsanız canını yakacak vaşka birini bulduğunda sizi unutacaktır yatakta duygu aşk olmaz tek bir şey gerekiyor oda arzu
20 Yorumla
+1 yılKadın istediği için. 😄 Gerçi erkek de kendi dominantlığını göstermek ve karşı tarafı ezmek istiyor. Bu da bir etken…
Soft seks yapan bir erkek yani… pek tercih edilmez.20 YorumlaInsanlik tarihiyle alakali. Bin yillar boyunca erkek kadina zorla sahip olmus. Erkegin baskin, kadinin da yonetilme fantezisi buradan geliyor esasen. Genlere boyle islenmis. Alterego mevzu
10 Yorumla
+1 yılSert olmak bir tercih değil yapısal bir meseledir. Her insanın cinsellik esnasındaki kimliği farklıdır kimi erkek baskın sert ve domine etme yapısına sahiptir kimisi daha sakin ılımlı ve soft yapıda seks yapar, bunlar kişinin yapısıyla alakalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Ben soft tercih edenlerdenim. Ama karşımdakine göre durumu değiştirebilirim. AmA benim daha çok zevk aldığım kadının narinliğini bozmadan soft bir sevime ve arkasına tama kıvama gelen 2 vücudun birleşmesi.
10 YorumlaBelli bir seviyeden sonra bilhassa sonlara doğru kadın da istedikçe insan duramıyor az da olsa sertlik ve hiz gerekiyor, tadı o şekilde daha güzel, tabiki ilerisi de kadının isteğine bağlı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. iyi de neden hep erkekler aynı kategoride.
ben sert sevmem
softumdur. kadınıma odaklanırım. kadınımın isteiği şekilde devam ederim ve zamana yayarım.10 YorumlaSeks en hayvani güdümüz, hayvanlaşmak iyidir. Orgazm sertlik gerektirir, ayrıca kadının ruhsal doyuma ulaşabilmesi için erkeğinde o sertliği görmek ister, erkek kavramına yakışan sertlik…
10 YorumlaMatematikte bile kural belli küçükten büyüğe önce tatlı tatlı sonra sert sert kuralı biz koymadık matematik koymuş 😄😉
20 Yorumla
+1 yılBaskın olmak hoşlarına gidiyor :D
81 Yorumla- +1 yıl
Sanırım öyle..
Aşırı olmadıkça tatlı sert olabilir bence yumuşak şaplaklar, baştan çıkaran ısırmalar gibi. ama asla arar vermeden. İki taraf içinde.
10 YorumlaO kadının zevkine bağlı, bazıları sert, bazıları soft ister, talebe göre memnun etmek boynumuzun borcudur.
10 Yorumla
+1 yılSert olmak partnerin istediği şekilde olursa sorun yok ama istenmeden yapılan sert seks ego tatmininden başka bisi degil
10 Yorumla
+1 yılBen kibar olduğum için hep laf yiyorum. Asıl kadınlar neden hep sert seviyo onu anlamiyorum sadistmisiniz
10 Yorumla
+1 yılSoft seks en güzeli hem zamanı uzatıyorum hemde tadına varıyorum. ama bazı pozisyonlardanser olutum ve zirveye yaklaşınca🙃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılSertliği severim. Buna uygun partnerleri seçerim. Sert olmak kaba ve saygısız olmak değildir. Sadece bir zevk alma halidir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen olmuyorum ben romantizmden yanayim ama ben hangi kadinla konussam sert olsun aci cektirsin canimi yaksin falan diyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu durum kimine göre önceden düşünülüp karar verilmiş bir tercih, kimine göre kişinin doğal hali olur.
Benim ilişkide kurgu ve rol yapma gibi bir tercihim olmuyor. Zira partnerimin uçması için zaten böyle bir ihtiyaç ta oluşmuyor.10 Yorumla
+1 yılYani bence bu içgüdüsel olarak gelişen bir şey engel olabilen varsa saygıyla önünde eğilebilirim zjsjsb
10 Yorumla
+1 yıliçlerindeki vahşi yaratık dışa vurum ile çıkıyor işte
24 Yorumla- +1 yıl
@ByThree ben şikayetçi değilim bayanlar genelde naif insanlar oldukları için her bayan bunu kaldıramıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSertliği seviyorum, çok hızlı ve sert şekilde yapmak kadınlara daha çok zevk veriyor.
İnlemelerin artması, vururken çıkan sesler erkekleri daha fazla şehvetlendiriyor.20 Yorumla
+1 yılYavaş başlayıp sert olmak daha iyidir direk sert olmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılSeks esnasında bunu isteyen kadın öldü ben de hep.
Soft başlayıp , sert bitiriyorum genelde.21 Yorumla- +1 yıl
Öldü yazmışım. Oldu yerine : )
Her şey okey de. Yalan olunca deli oluyorum tek. Tüm yargıları kenara bırakıp Açık şeffaf olunsa sadece.
+1 yılaslında ne kadar hızlı (sert ve/veya) olursa o kadar güzel oluyor yaa ne yalan söyleyeyim 😬
10 Yorumlakadın sert severse erkek sert olur. kadın naif severse erkede kibar olur.
10 YorumlaBana sert olunması hoşuma gidiyor orta sertlikte tatlı bir sertlik seviyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOdun sevene öyle olmalı 😃
Nabza göre şerbet 😂😂10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekliğini kadında kadınsı odugunu ezerek heyecan veriyor onlaracinsellikte
10 Yorumla
+1 yılİlk başta soft sonra ara ara sertlik iyi geliyor kadınada erkeğede
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence ilişkinin ateşi artıkça sertlikte artmalı yani soft başla hard bitir gibi
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerden her zaman sert olması beklenir çünkü, yumuşak erkek kimse istemez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılYonetmeyi sevdiginden kendilerini guclu kuvvetli gorundurnek icin olabilir
10 Yorumla
+1 yılSeks dediğin sert olur çünkü. Duracell varken Panasonic niye tercih edelim yani 😂.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunu daha çok kadınlar istiyor aslında soft isteyen kadın az yani genelde 😊
10 Yorumla
+1 yılSert olmak hızlı ritmik haraketlerin yapmak denektir , kadına şiddet göstermek değil
10 Yorumlaİçten ego tatmini olabilir veya bastırılmış duygular sebebi
10 Yorumla
+1 yılSertlik ve sonsuz ihtiras aynı anda buluşmalı, karşılıklımolmayan sertlik be ihtiras zevk vermez
10 Yorumla
+1 yılAyrı bi zevk meselesi..
123 Yorumla- +1 yıl
@carretta hükmedilmek hoşlarına gittiği için olabilir.
Kadınlar da istiyir bunu bu tamamen o anlık zevke bağlı
12 Yorumla- +1 yıl
Üyelere salca olmaya devam edersen seni engellerim.
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapma görüş sorunun altına yazılır. Başka pembe üyelerin görüşlerinin altına yazmak salca olmaktır. Kezban diye bir şey öğrenmişsiniz sensin o sen
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoo ben sert tercih etmem ancak kadinim sert isterse sertleşirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen daha çok yumuşak ve narin davranmayı seviyorum yavaş ve doyurucu tadında uzun süren bir birliktelik daha çok haz uyandırıyor bende
10 Yorumla- Devamını Gör (95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler