Cinsel Yaşam Hadi bize unutulmaz bir gecikme hikayesi anlat! Gecikmek için düşündüğün en ilginç şey neydi? (Sayfa 4) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2635 Hadi bize unutulmaz bir gecikme hikayesi anlat! Gecikmek için düşündüğün en ilginç şey neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
anonim6184 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Gecikmek için düşündüğüm bir şey olmadı çünkü boşalma sürem 20 25 dk uzuyor çoğu zamanda 0 0 Yorumla
001efendi01 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bi ara 40 dk buldu yeter cigliklarini unutmuyorum tek dusuncem onu mutlu etmekti 0 0 Yorumla
gomis999 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Bazen gec bosalmanin iyi birsey olmadigini daha fazla yorulduğumu dusunuyorum 0 0 Yorumla
Kansawuğur Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Valla seks yabancı kızlardan öğrendim 43 yaşındayım neyse 0 0 Yorumla
69buz69 Takip Et Xper 4 Yaş: 56 +1 yıl Konu ilişki olunca ve güzel birliktelik için hiç gecikmem dakikadır;) 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl O değilde, ıslak Banyo terliği ne alaka anlamadım 3 1 Yorumla Musasönmezoğlu +1 yıl :) erkek ler arasında öyle bir söylem vardır o aklıma geldi terlik deyince :)))) ıslak terlik le vurursan ses yapar ya o bakımdan mi didi acaba;) Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok olmadı yani 3 1 Yorumla mersinssserkek +1 yıl Sen beni tanisan 1 saat yükseklerde uçarsin Yorumla
Sinirliyimgerginim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Sevgilimle buluşacağım zaman gecikmek 😁 2 1 Yorumla KolalıJelibon34 +1 yıl Güldürdün kanka sabah sabah 😄😅 Yorumla
beyzoooxx61 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Ayy 7 saat kadar sürdü inanamadım 😳😅😅🤭 2 3 Yorumla Celalsaglam +1 yıl Oha lan daha 21 yaşındasın 😅 Yorumla cilgin_kartal +1 yıl İnandinmi sende celal Yorumla müzisyen1i +1 yıl Ölmen lazımdı mk Yorumla
Enzekiüye Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 64% +1 yıl Hiç ilişkim olmadı nahatım 2 6 Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Yarın olmayacağının garantisi var mı Yorumla Enzekiüye +1 yıl Gerenti yok her an olabilir Yorumla Enzekiüye +1 yıl *garanti****😅 Yorumla 3 yorumu gör EskişehirEfsanesi +1 yıl Bence rahat olma ozaman ne dersin Yorumla Enzekiüye +1 yıl Çok isterim Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Neyi bekliyorsun ozaman Yorumla
AishaGadirova Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Heryere geçkalma gibi özelliğim var 3 1 Yorumla _Versace_ +1 yıl Öyle bir gecikmeden bahsedilmiyor aisha soruda 😅😅 çok masumsun Yorumla
Muratttt111 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Haklisin aynen bencede anliyorum seni 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek olmak ne zor ya, zevk alman bile kabahat 0 0 Yorumla
luckystrikeold Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Prezervatif süreyi en az iki katına çıkarıyor 0 0 Yorumla
MyGentleman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Geciksemde niye anlatayım ki Allah aşkına 0 0 Yorumla
Şansı-şanzuman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl İşe geciktim ve kovuldum hadi gelde unutma 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Gecikir gecikir ya da gecikmez 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Benim herseyim gecikme zaten sikinti yok 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Ehliyet sınavına geç kaldim 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Pek hikayem yok benim olmasini isterim 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendiliğinden olmayan gecikme bodur 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. niyeti aldık otele gitti hastalandı :D 0 0 Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Islak banyo terliği ne alaka onu anlamadım 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Gecikmek için bir şey mı düşünüyorsunuz? 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. kullanıyorum çok mükemmel ya 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Rötar candır kafamda deli sorular🔥🔥🔥 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Olmadiii ki gecikmr bemde 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başkasını düşünmek geciktiriyor 0 0 Yorumla
deniz_argan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Cok değişik şeyler geçiyor aklımdan. 6 1 Yorumla EskişehirEfsanesi +1 yıl Mesela neler geçiyor Yorumla
enesm4 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Prezervatif nerede satılıyor? 0 2 Yorumla bRokeHeArth_ +1 yıl Aktarda Yorumla enesm4 +1 yıl Yeme beni uaysgsvss Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öyle bir hikayem yok maalesef 0 1 Yorumla _2024_ +1 yıl Yazmanın zamanı gelmedi mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
Gecikmek için düşündüğüm bir şey olmadı çünkü boşalma sürem 20 25 dk uzuyor çoğu zamanda
Bi ara 40 dk buldu yeter cigliklarini unutmuyorum tek dusuncem onu mutlu etmekti
Bazen gec bosalmanin iyi birsey olmadigini daha fazla yorulduğumu dusunuyorum
Valla seks yabancı kızlardan öğrendim 43 yaşındayım neyse
Konu ilişki olunca ve güzel birliktelik için hiç gecikmem dakikadır;)
O değilde, ıslak Banyo terliği ne alaka anlamadım
:) erkek ler arasında öyle bir söylem vardır o aklıma geldi terlik deyince :)))) ıslak terlik le vurursan ses yapar ya o bakımdan mi didi acaba;)
Öyle bir şey yok olmadı yani
Sen beni tanisan 1 saat yükseklerde uçarsin
Tekrar ve tekrar boşalmak ❤️
🔥🔥
"Ne olacak bu ülkenin hali?"
Sevgilimle buluşacağım zaman gecikmek 😁
Güldürdün kanka sabah sabah 😄😅
Ayy 7 saat kadar sürdü inanamadım 😳😅😅🤭
Oha lan daha 21 yaşındasın 😅
İnandinmi sende celal
Ölmen lazımdı mk
Hiç ilişkim olmadı nahatım
Yarın olmayacağının garantisi var mı
Gerenti yok her an olabilir
*garanti****😅
Bence rahat olma ozaman ne dersin
Çok isterim
Neyi bekliyorsun ozaman
Gerek yok hayatımda kimse yok
Heryere geçkalma gibi özelliğim var
Öyle bir gecikmeden bahsedilmiyor aisha soruda 😅😅 çok masumsun
Babanneni düşün babanneni düşün
Haklisin aynen bencede anliyorum seni
Yoo ne gerek ya lazım değil
Bence boş kişide her şey biter
Öyle bir hikayem yok ki anlatayım. 🙂
Öğle bir hikayem yok yaşamadım
Erkek olmak ne zor ya, zevk alman bile kabahat
Prezervatif süreyi en az iki katına çıkarıyor
Öyle bişey yok olmadı hiç
Geciksemde niye anlatayım ki Allah aşkına
Et ete değecek aga.. Okey?
İşe geciktim ve kovuldum hadi gelde unutma
Böyle bişeye ihtiyacım şükür 20 dk zevk alarak birleşiyorum
Düşünmemek oldu çünkü hiç yaşanmadı 😂
guzel olmus ellerıne saglık
Gecikir gecikir ya da gecikmez
Benim herseyim gecikme zaten sikinti yok
Ehliyet sınavına geç kaldim
Çok var hangi birini anlatayım
Pek hikayem yok benim olmasini isterim
Kendiliğinden olmayan gecikme bodur
5 shot tekila. detay verilmez, ayıp.
niyeti aldık otele gitti hastalandı :D
Bir keresinde işe geç kalmıştım
Islak banyo terliği ne alaka onu anlamadım
Gecikme derken ne anlamda:)
Gecikmek için bir şey mı düşünüyorsunuz?
Geç boşalıyorum zaten
#Mirliva
kullanıyorum çok mükemmel ya
Rötar candır kafamda deli sorular🔥🔥🔥
Olmadiii ki gecikmr bemde
Başkasını düşünmek geciktiriyor
Oyle bir hikayem yok kiiiii
Cok değişik şeyler geçiyor aklımdan.
Mesela neler geçiyor
Henüz öyle bir hikayem olmadı
Henüz hikaye oluşmamıştır.
Prezervatif nerede satılıyor?