Malum sona çok erken yaklaştığını hissettiğinde çareyi hangi düşüncede buluyorsun? 🩴 ⚽️ Kafada Milan kadrosunu tekrar tekrar kurmak mı yoksa uzun uzun evdeki ıslak banyo terliğini düşünmek mi?
‘’Bunlar da bir şey mi, sen bir de benim gecikme hikayemi duy! 😎’’ diyorsan seni cevaplar kısmında bekliyoruz. 👀
Hadi bize unutulmaz bir gecikme hikayesi anlat! Gecikmek için düşündüğün en ilginç şey neydi?

Gecikme hikayenin başrolü ıslak banyo terliği değil, OKEY Rötar sayesinde partnerinle yaşadığın haz olsun; en zevkli anda kalmanın tadını çıkar. 🔥
En zevkli anda, #AndaKal 🙃
OKEY Rötar, içeriğinde bulunan geciktirici sayesinde karşılıklı hazzın uzun sürmesini sağlar. Gecikmek için anı feda ettirmez, zevki bölmez. ❤️🔥
Aklında hiçbir şey yokken OKEY Rötar ile hazzı sonuna kadar yaşamak için hemen tıkla!
Bu arada ilginç gecikme hikayeni anlatmayı unutma, OK? 💚
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Kadınların değil ama erkeklerin genelde erken gelmesi bir problem yaratıyor erkeklerin daha geç gelmesi için yapılabilecek en basit örneklerden bir tanesi prezervatif kullanması ama normal bir prezervatife göre daha kalın bir prezervatif kullanırsa sinir uçlarının belli bir kısmını kapatmış olur ve böylece daha geç boşalmaya sebep olur erken boşalma genelde sinir uçlarının aşırı derecede aktif çalışması zevki alması olayından ortaya çıkar eğer ki sinir uçlarının biraz da kapatılır ise adam daha az hissetmiş olur ve daha geç gelir. Ya da erken boşalmayı şu şekilde ortadan kaldırabilir bir erkek başka şeylere konsantre olarak ya da daha yavaş yaparak geç gelmeye sebep olabilir ya da bunu daha uzun sürede daha kesin bir şekilde nefes egzersizleri ile halledebilir
Öyle bir hikayem yok.. Gerçi olsa da ulu orta anlatmam..
Genel olarak erken gelme problemi erkekte gibi görünür ancak kadınların da erkenci olduğu görülmüştür.. Farkımız; kadınların hemen toparlanabiliyor olması, art arda geldikçe gelmesi.. Erkekler ise ikinci için biraz zamanda ihtiyaç duyar.. Bunu engellemek için daha soft bir penetrasyon olmalı.. E bu da istenilen bir şey değil iki taraf için de.. Birleşme öncesinde, ön sevişme esnasında, oral yaptırılarak boşalıp daha sonra penetrasyona geçilebilir.. Bir de #OKEY Rötar varsa, tadından yenmez.. İstenmese de #AndaKal 'ınır.. ♂️K..
Seks esnasında sadece oraya fokuslanabilen kaç insan vardır şu an onu düşünüyorum açıkçası :D tamam dikkati oraya veririz elbette ama akıl asla işini bırakmaz :D
Tam o anda geçikmek için Çareyi borsayı düşünmekte buluyorum ondan sonra hepten kaçıp gelmiyor 😂😂
#Andakal
Ahhhha
İçimizden geçtiler dün 😂😂😂
Eyvah paralar mı gidiyor yoksa
Hele şimdi endeks tam bıçak sırtı kurulma noktasında ta insan iyice tahrik oluyor değil mi 🤩🥳😤
@06romeo enerji devamke
Senin gerek yok jdjdjdjd
Hangi kağıtların var?
@bagi1238 tüm enerjiler
Bu ara borsa düşünen insan bırak boşalmayı sx yapabiliyorsa ona şükretsin :)))
@Musasönmezoğlu her gün 5-8 arası kar
@A_S_İ_L bugün de kar var mı :)
@Master81 bu gün -10 da gördüm hisseleri bi kal geldi tabi ama öğleden sonra yeşillendi ortalık ana parayı çektim sıfır maliyet yaptım
Komiksinn
@Operator005 😁😁
Ben cinsellikte ustalık diyorum bu gecikme geciktirme ve bunu sağlama konusuna şöyle ki birden fazla partner ile iliski vs bahsetmiyorum tek bir partnerle bu gecikmeyi yaşamak mümkün partnerin hem genç yapısı hemde bu konudaki başarısı gecikmesine engel olabilir ben gecikmenin aşırı uzun ön sevişmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum... onu tutkuyla oyalamak bu konu da okey kadar etkili bence
Gecikmek için bir şey düşünmem. Düzenli ilişkisi olan bir erkek zaten kendisini kontrol etmeyi bilir. O esnada başka bir şeyler düşünmek ilerisi için de ciddi sorun
Benim öyle absürt şeyler düşğnmeme gerek yok
Daha önce gece acil olarak gittiğim dis hekimine randevum vardı. Randevu günü kendime aşırı güvenerek amann 15 dkda giderim diyerek safsaklanmıştım.
Güzelce giyindim, makyajımı yaptım. Bir ara kararsız kaldım acaba ruj sürsem abes mi kaçar. Sonuçta diş hekimi ağzıma bakarken ruj etrafa bulaşabilirdi.
Amann dedim nolcak silinmeyen kalıcı rujumu sürüp yola çıktım. Fekat ilk gidişimde gece gittiğim yolu gündüz vakti bulamadım.
Hiç olmadık sokaklara girdiğim için maalesef randevuma yarım saat kadar geç kalmıştım. Neyseki diş hekimin çok anlayışlı ve kibar olduğu için bunu sorun etmedi.
Abla sen buradaki gecikme olayini yanlis anlamissin😊
@muratby ciddi misin ablam tühh
Gerçekten bunu mu anladın
Gördüğüm en güzel taş şak geçmeydi... espri anlayışına hayran kaldım.. keşke arkadaş olabilseydik.
yaw sonuna kadar okudum ama hayal kırıklığı tamamen
ben ne okudum
Geçikme derken sen olayı yanlış anlamışşsın.. sporsor okey malum olayda geç gelmek olayı canım benim
@ayla444 tatlım güzelim kimsenin bir şeyi yanlış anladığı yok görüş tamamen troll dalga geçiyorum soruyla yahu.
En sonunda yaptığım şakayı açıklattınız bana yani ne anlamı kaldı şimdi öf
Günaydın Bir geçime hikayem yok maalesef. çünkü hayatımda hiç cinsel ilişkim olmadı. ama olsaydı da genel olarak ön sevişmeyi çok uzun tutardım partnerim yani eşimin zevkleri benim için çok daha önemli olurdu mesela yavaş başlardık romantik bir seks olurdu sonra da duruma göre nabzı biraz da olsa yükseltirdik birlikte bu konuda da Okey markasına güvenim tam zaten. bazen anı yaşamak an da kalmak gerekiyor ki bazı zevkler çok daha uzun sürsün acele ile yapılan sekse maalesef ki erken keyifsizlik gelir. bu yüzden de #AndaKal diyorum ❤️🔥
Randevularıma ve verdiğim sözlere asla geç kalmazdım ama , bir gün çalışma arkadaşımın biri benden karışık müzik cd si yapmam için ricacı oldu , tamam demiştim yaparım ama o akşam uyuya kalmışım. Ertesi sabah Cd yi sorduğunda onun da yaklaşımının verdiği hazla , evde annem öğlen getirir dedim. Annemin dükkana uğramadığını bildiğimden dedim yarına kadar erteledim yarın getiririm demiştim ama Hesapsız söylenen yalan işte orada kaybettim. Öğlen annem geldiğinde çok büyük mahcubiyet yaşanarak #AndaKal amadım akşama kadar onu düşündüm. Ama sonra yanıma yaklaşıp @OKEY sorun yok sadece yanlış anlaşılma olmuş üzülme sonra gelirsin diyince rahatlamıştım...
Benim sarışın koşa boylu tıknaz bir arkadaşım var oldukça sempatik ve kültürlüdür.
Lakabı Tavşandır.
Rekoru da 3Dk
Rötar yapmak için ürününüzü almış. Ama tabiki güvenememiş ve kazaya kurban gitmemek için ne düşünsem demiş.
Kedileri de çok sever. Arabasıyla kedi ezdiğini düşünmüş noktalı virgülüm benim. Tabi planladığı RÖTAR pantolon cebinde unutulan Camel Soft’un içindeki tek dal sigaraya dönmüş.
Bize 1Saat olarak bahsettiği mevzuyu alkollüyken bir başkası yapmış gibi anlatırken Sadece bizim ve kendisinin bilebileceği bir detayı ağzından kaçırarak ortaya çaıkardı.
Ben bu konuyu dinlerken abicim bari seks esnasında hayvanları rahat bırakın nasıl insanlarsınız diye yüksek sesle gır gır yaparak arka masadaki güzel insanlarla tanıştım 🫣
hikaye düşünmeye gerek olmayacak bazı yöntemlerde var. fiziksel olarak yoracak pozisyonlarla başlamak ayrıca kontorlün kadında olacağı şekilde akışı ona bırakmak suyun indikten sonra seni zaten daha kontrollü yapacaktır genç kardeşim. illa bir hikaye düşünmektense konsantre olmamaya çalışırsın kadının yüzüne ve tepkilerine. ama bence bu tarz zorlamalar iki tarafından keyfinden çalabilir o yüzden en iyisi fiziksel olarak çok zorlayacak pozisyonları denemek ve gidiş geliş kontrolünü hatuna bırakmaktır.
Bir gün İstanbul'da metroyla bir yere gidicektim tabi ilk defa İstanbul'a geldim o dönem. Akrabaya ziyarete gidicem. Metroda bir beyefendiyi gördüm çok etkilendim derken metro durağında inmedim, durağı kaçırdım. Sonra da akrabanin evine geç kaldım.
Olayı yanlışmış anladin yoksa esprimi yapdinn
Sekste erkekler erkenci olmaktan korkuyor ve bu korkuları yüzünden sevişmek bile istemedikleri oluyor. Bazı insanlar çok kafayı takıyor ve bence takmamaları lazım.
Hiç de öyle bir korkum yok. İlkini hızlı ve etkili, ikinci ve sonralarını ise partnerimin dorukları yaşadıktan sonra. Andan çıkmam, direk konuya odaklanmayı tercih ederim.
6. cı yı yapacakken, yeter canım çıktı diye terkedeni gördüm 😂😂😂😂
@Fuc_kBudyDady_ mk abazalari soyle bir dış göz ile kendinize bakın da utanın
@__howm_ @mk, mun oğlu anana denk gelmedim diye mi alındın
Öyle bir hikayem yok ama geçen doktor randevum vardı, 1 saat geciktim. Aradım, 1 saat sonra gelsem olur mu? Diye sordum, evet dedi. Yine bir saat geçiktim. 1'de orada olmalıydım, saat 3'de anca gidebildim. Allah'tan doktor da gecikmişti. Benden sonra geldi. En erken 1 saat sonra yetişirim hep.
Hahaha
Geçikme derken sen olayı yanlış anlamışşsın.. sporsor okey malum olayda geç gelmek olayı canım benim
@ayla444 benim gecikmem için özel bir durum ya da yardımcı ekipmana ihtiyacım yok, partnerimle ten uuyumu yakalarsam saatlerce devam edebilirim ama yakalayamazsam bir an önce bitsin isterim
Peki anlatayım. Bir gün iş yerinde bir seminer vardı oraya gittik. Ben normalde evden çalışıyodum neyse. İşte orada seminer bitti takım liderine dedim ki ben gideyim evden devam edeyim oda dedi ki yetişebilecek misin bende yetişirim dedim.
İşte ondan sonra yola çıktım ancak eve bir saat gecikerek gitmiştim buda böyle bir hikayemdir.
Özel bir ritüelim yok. Bitiş çizgisine yaklaşacağımı hissettiğimde pozisyon değiştiririm. Bu bana 20-30 saniyelik bir kafa dağıtma süresi kazandırıyor ve geri çekilmeden dolayı da geçici konsantrasyon kaybı sağlıyor. Böylece sil baştan başlama imkanım oluyor. Bu şekilde süreyi istediğim gibi ayarlayabiliyor ve istediğim zaman bitiş çizgisini görebiliyorum.
Ya ben sanırım bu konuda çok cesurum. Doruklara birlikte çıkmışsak ve gerekli tedbiri çok önceden almışsam, inadına ıslak kalçalarını saçlarını düşünüyorum, çünkü OKEY Rötar ı takmış partnerim krndi elleri ile benim canavara ikimiz de o an azgınca partnerimle yaşadığımız hazzı, en zevkli anda yarım kalmanidan serbest vuruşla anın tadını çıkarıyoruz… Siz de öyle yapın korkmayın doyasıya dibine kadar boşalmaktan. Boşalmak güzeldir…
Bir gün hiç tahmin edemeyeceğim kadar gecikmiştim. Normalde hiç o kadar olmazdı. Hep tam zamanında olurdu ama o gün o kadar geciktim ki bir an hiç gelemeyeceğim sandım. Hava çok sıcaktı, çok terlemiştim. Çok susamıştım daha güne yeni başlamama rağmen çok yorulmuştum ama o kadar gecikeceğimi hiç düşünmemiştim. En sonunda geciksemde 4 saat sonra mesaime girebildim. Servisi kaçırınca öyle oldu işte 🤷🏻 siz ne sandınız 🤭😅
Abartı gelebilir ancak bu yaşanmış bir hikaye, ön se. işmeden sonra üstteydim , misyoner, bacak omuzdan sonra üste geçti ve kendi bitene kadar durmadan gidip geldi ama ben hala doluydum ve bir türlü gelmiyorduö, dayanamadım d. ggye geçtik çığlık ve sonrasında resmen anırmalarını dinliyordum ama bir türlü gelmiyordu kendimi zorla boş. lttığımda yaklaşık 45 dk geçmişti kan ter içinde kalmıştık ikimizde ve kıpkırmızı kesilmişti. Ön se. işmede or. l de yapmışken bu denli uzun sürmesi 🤷🏽♂️ şimdi yarım saat civarına indim de hatunlar daha rahat eder hale geldi yoksa dayanamayıp yeter kendin ne yapıyorsan yap artık bende ki can diyenler oluyor😂