yaşa sen @OKEY prezervatif yoksa yanımda önce çişimi yapıyorum, ama olası bir kaza olacak ise tren kazası uçak kazası araba kazası düşünüyorum yola devam ediyorum
Klasik Türk erkeği gibi, ilişkiye radyo viva ile başladım, dumtıs devam ederken NTV ile finale ulaştım. Hatta o sırada kadın sunucu vardı, ona bakarak gözlerim şaşı olmuştu 😂😂
Bazı erkekler için erken boşalma ciddi bir problem Okey bu konuda gerçekten bu sorunu yaşayan insanlara daha iyi bir deneyim sunabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alkol aldığım bi akşam partnerim prezervatif takmak istedi ben de istemedim çok geç geliyorum dedim, sonuç olarak taktı tabii sadede ilişki 1 saati geçmişti, bişey de düşünmedim oysa git gel git gel canım sıkıldı
Kredi taksit ya da kart son ödeme günü gecikmelerinden sıra gelir de tecrübe edersek paylaşırız owwkeyy? Koyun can derdinde iken elbette kasaplar et derdinde olacak...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
yaşa sen @OKEY prezervatif yoksa yanımda önce çişimi yapıyorum, ama olası bir kaza olacak ise tren kazası uçak kazası araba kazası düşünüyorum yola devam ediyorum
Klasik Türk erkeği gibi, ilişkiye radyo viva ile başladım, dumtıs devam ederken NTV ile finale ulaştım. Hatta o sırada kadın sunucu vardı, ona bakarak gözlerim şaşı olmuştu 😂😂
Bazı erkekler için erken boşalma ciddi bir problem Okey bu konuda gerçekten bu sorunu yaşayan insanlara daha iyi bir deneyim sunabilir.
Alkol aldığım bi akşam partnerim prezervatif takmak istedi ben de istemedim çok geç geliyorum dedim, sonuç olarak taktı tabii sadede ilişki 1 saati geçmişti, bişey de düşünmedim oysa git gel git gel canım sıkıldı
Kayganlaştırıcının neden yoğun çilek koktuğu ve asıl amacının anal jel olup bazı şeyleri nötrlediği olmuştu bi keresinde
Kadın olduğum için rahatım. Ne zaman gelirse gelsin.
O öyle olmuyor bir süre sonra psikolojik sorun haline dönüşür
Ne oluyor
Aslında geç kalmanın temeline inmek gerek bu konuda. Hayatta bir şeye geç kaldım ondan sonra erken vardığım hiç bir yerden tad alamadım.
Daha gecikme anısı değilde dokunduğum da hemen gelmesi sorunu var ve senin rahatlamanı umursamayanlar
inan üzülüyorum, bende kendimi parasız jigola ilan etmek istiyorum o kadar çok seviyorum ki yapacak partner bulamıyorum
Sen ciddi misin yazık olmuş sana
Okey zero çok güzel, çok ince hissiyati harika herkese tavsiye ederm sevgilmle cok mutluyuz teşekkürler.
Öyle bir hikayem yok, olsada burada elaleme anlatacak halim yok
Onu düşünürsen iyice uçup gidiyor. En güzeli karşı taraftan önce davranmak yoksa yalan olur😂
Karşı taraftan önce derken?
belirli bir doygunluğa geldik zaten en az 20 dakika sürüyor. Siz prezervatif ve kayganlaştırıcı harici ne üretebiliriz ona odaklanın
Kekeliyordum
Ağlıyordum
Kızı her gördüğümde dilim tutuldu ve ben elim ayağım kitlendi
Çaresiz olduğum için ağladım
Cabalamam sonrasi da var. O ana fazla odaklammamak lazim gecikmem icin dusunuluyorsa problem cikar
Tamamen o geceye odaklanmalı kişi, başka şeylerle, kafası dolu ya da stresli yapmamalı. Yani gergin olmamalı kişi.
Ayrıca; gecikme için bir şey düşünmüyorum zaten geç boşalıyorum :))
Neden geciktiğimi hatırlamıyorum ama gece benim adıma skorsuz bitmişti. Havanın aydınlanması ve artık canım acıyor demesi de bitiş düdüğü oldu
Gecilmez icin. en iyi sey. Cok trafik vardi... Kaza olmus. Trafik kilitlenmisti. O yuzden gec kaldim. Sorry.
Giden veresiyeleri düşünüyorum gününde getirmeyenler aklıma gelince daha bir hırsla o işi görüyorum ve getirmeyenleride becermek istiyorum
Bi keresinde otobüse gecikmiştim beni beklemeyip gitmiş kaldım terminalde başka anlatacak gecikme hikayem yok benim
Okadar etkisi olur mu bilmem ama etkileye bilir ya gelmekte olan roketi durduramazsin ancak yavaslar 😂
Tam o anda geçikmek için Çareyi borsayı ve borcları düşünmekte buluyorum ondan sonra hepten kaçıp gelmiyor 😂😂
İliskiden 2 saat önce bosaliyorum. İlişkide 2 3 saat kesinlikle bosalmiyorum. Özel bir şeye gerek var mı?
😀
Yok benim sorunum o, geç gelmek.
Kimleri düşündüm erken gelsin diye ama olmadı, yoruluyor kızlar agam. 😂
Gecikme hikayenin başrolü ıslak banyo terliği değil, OKEY Rötar sayesinde partnerinle yaşadığın haz olsun; en zevkli anda kalmanın tadını çıkar. 🔥
Gecikmek değil de artık karşı taraf yeter bittim dediğinde mecburen motive edici coşturucu şeyler hayal etmeye çalışırım 🥵💦
Kötü şeyler de düşünsen o sonu mutlaka yaşıyorsun. En iyisi işi garantiye almak. O yüzden Okey'le yola çıkıp #AndaKal !
Okey gecikme önüyormuki
Eeee tabii
Geçikme hikayem yok. Erkekler geçikir kadınlar her zaman hazırdır.
Islak banyo terliğini düşünmek bir yere kadar işe yarar. İlişki sırasında tedirgin olmamak için Okey Rötar'la #AndaKal mak en iyisi. :)
Çok iyi
Birsey dusunmeme gerek yok. İstedigim zaman ve uzunlukta sure gecirebilirim. Dogal yetenek😎
Başlayıp bitiremedik, 3 ay sonra sonuçlandı. Sayılır mı? 😂
Benim 5 dk lik ex e babanneni dusun demisligim olmustu
exe?
Türk erkekleri sağolsun bizim düşünmemize fırsat vermiyor 😀
Ne allaka :) sende yavaştan almasını soylersin bak bakalım kafanda deli sorular oluyormu olusmuyomu
Bosalaçağım zaman anlıyorum ve kendimi durduruyorum böylelikle rahatlıkla dayanabiliyorum istediğim kadar zevke gelebilirsin o zmn
Kendini neden durduruyorsun, siz kadınlarda ard arda orgazm oluyor
özel çaba harcamıyorum kendimi kontrol edebiliyorum
Gecikmemek 😅 yani bizim öyle bir derdimiz yok
çift kale mac diyorsun 7 24 haziriz diyorsun galiba okeeeyyy
Benim en çok sevmediğim gecikme servisi bekletmek ve kahvaltıyı kaçırmak olur 😎
Devamlı gecikirim erken sevmem ama bunu okeye borclu değilim
Deliha filimindeki karakteri düşünüyorum bazen
Bir gün tam da geç kalmıştım, baktım ki saati şaşırmışım 😀😀
Her sevgi nefretle başlar benim sevgim nefretle başladı aşkla bitti
Bazen 1 saat bazen süresiz boşalamıyorum nedenn sertlik gitmiyor ama boşalmak zorlaşıyor bazen
Enteresan hikayeler ve cinsellikle ilgili malzeneler
Acılı ve üzüntülü günlere gitmeye çalışıyorum 🤣ama erken dönüyorum o yoldan
Gecikmek için çok uygun bir pozisyonum var 👍 istediğim gibi kontrol edebiliyorum
Erken boşalmak icin bir sürü fantezi düşünüyorum gecikme ne ki
anlatacak güzel anlar var fakat hangisi? ok varsa güven var sonraki adımı düşünmemek var.
Bu hayat pahalılığında herşeye gecikmisken ordaki anı uzatmak en son düşündüğüm şey
Hiç öyle şeylere kafa yormuyorum anın tadını çıkarmak benim için ön planda
Ne dusunursem dusuneyim gecikmiyor, ama onun disinda hayatta her yere gec kaliyorum.
olm başka şey düşününce ereksiyon sorunu olmuyor mu ben anlamadım millet kafada ne kuruyor :D
Otobüsü kaçırdım!! Harika bir gecikme hikayesi bence...
Boğumuna eczaneden aldığım paket lastiğini sardırdım kapattım musluğu 😂😂😂😂
Ekşi sözlükte okumuştum. Ahşap sandalye üretimini düşünüyorum o an. Harbiden işe yarıyor.
Bana veren başkasına da verir diye düşünür ve gecikirim..)
hazzı al ama erken gelme geç gelmek kadınların en sevdigi şey geç kalmak güzeldir :D
Gecikmeye çalışmıyorum tekrar boşalıyorum
@Sare20 neden bana denk gelmiyorsun sen ya
Ohhh en güzelii
En güzeli aynı ben… 🥰🔥😘
Kredi taksit ya da kart son ödeme günü gecikmelerinden sıra gelir de tecrübe edersek paylaşırız owwkeyy? Koyun can derdinde iken elbette kasaplar et derdinde olacak...