Cinsel Yaşam Sence, hazzı istediğin gibi uzatmanın sırrı nedir? (Sayfa 3) OKEY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2726 Sence, hazzı istediğin gibi uzatmanın sırrı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 53 kişi beğendi
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sevdiklerinize küçük sürprizler yapın 👍🏻☺️ 0 0 Yorumla
mrpodda Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 68% +1 yıl Bu süreyi kısaltmanın yolu olsa keşke :))). 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Haz karşılıklı odaklanma ile olur 0 0 Yorumla
Melekkkkbarbieeee Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Patnerinin dilinden anlamak gerekiyor 0 1 Yorumla lawyer4152 +1 yıl Hmm Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kendi fantezimi kendim yapıyorum zaten 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. anın tadını zirveye çıkarmak 0 0 Yorumla
TamBirErkek11 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Evin her yerinde küçük oyunlar aşkı güçlendirir 0 0 Yorumla
LasT_SecondS Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 74% +1 yıl Uyumdur elbet ne kadar hazzz alirsin uyumla 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Minik hediye akıllıca olur bence.. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evin her yerinde küçük oyunlarla anı renklendirmek 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Anın tadını çıkarmak hiçbir şey düşünmeden 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Küçük sürprizler yapmak.. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Başka hiçbir şey düşünmeden anın tadını çıkarmak 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Sadece ona odaklanma yeter 0 0 Yorumla
Şehireski_26 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Heyecanı arttırmak olmalı 5 1 Yorumla KaraTutku +1 yıl seninle heyecan dahada artardı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Full içimde kalması saatlerce 8 2 Yorumla Diyetisyen-Alp +1 yıl Hiç çıkmadan mı Yorumla Sksdlsbey +1 yıl O zaman içinde kalsın çıkmasın. Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sırrı basit odaklanmak ve de işi bilmek😂 1 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. balonn olmadığı kesin. başka bişey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karşılıklı haz bencede güzel 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ön sevişme Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bence ben olayı cozerım dıyrum :D 0 0 Yorumla
LaraGunel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl B derdimm ufak ufak heyecan iyidir 1 1 Yorumla Ali_KSK +1 yıl Ufak süprizlerde olabilir yatağa gül serpme falan😉 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. B şıkkı evin her yerinde cinsellik 0 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Saatler dolmadin sabahlar olmasin 💦💦 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Sevdiklerinize küçük sürprizler yapın 👍🏻☺️
Bu süreyi kısaltmanın yolu olsa keşke :))).
Bu konuştuklarınız neydi ki
Haz karşılıklı odaklanma ile olur
Patnerinin dilinden anlamak gerekiyor
Hmm
her şey hayata değer ve yasamaya
Ben kendi fantezimi kendim yapıyorum zaten
Marka güzel bir marka.. çok sevdi
anın tadını zirveye çıkarmak
Evin her yerinde küçük oyunlar aşkı güçlendirir
Akrep olmak 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇
Uyumdur elbet ne kadar hazzz alirsin uyumla
Minik hediye akıllıca olur bence..
A dedim, tadını çıkarmak önemli 😉😈
Evin her yerinde küçük oyunlarla anı renklendirmek
Anın tadını çıkarmak hiçbir şey düşünmeden
O gece bitmesin isterim kesinlikle
Küçük sürprizler yapmak..
Başka hiçbir şey düşünmeden anın tadını çıkarmak
Sıfır düşünce sadece o an
Sadece ona odaklanma yeter
Kendini kasmamak bence ya
Hımmm
Heyecanı arttırmak olmalı
seninle heyecan dahada artardı
anin tadını cıkarmak tabiki
O hazzi bi kez alsak yorum yapicaz daa
bana göre c size göre bence mantıksız
Sizde OK ürünlerini deneyiniz.
Full içimde kalması saatlerce
Hiç çıkmadan mı
O zaman içinde kalsın çıkmasın.
Anın tadını çıkaracaksın, net olarak bu
Karsidaki kisinin nelerden haz aldigini anlamak
Gerçekten etkili , tavsiye ederim
Sırrı basit odaklanmak ve de işi bilmek😂
Kesinlikle C şıkkı en güzel cevap
balonn olmadığı kesin. başka bişey
Ben hızlı bitmem
#Hükümdar
Okey Rötarla geceler uzun ve mutlu
Haz uzamaz ya bitince uyumak
İlgi alaka geciktirici olmalı
Karşılıklı haz bencede güzel
Ön sevişme
Sadece odaklanmak ve sevmek
. hazzı uzatmak. uzasınnn😀
Hepsini zamanında yapmak 😉
Ön sevişme kesinlikle 😍 bayılırım
bence ben olayı cozerım dıyrum :D
Ne istediğini bilmek en iyisi
Dayanılacak düzeyde ön sevişme oral
Anı yaşamak için anı hissetmek gerekir.
Beyinle iletişim kurma tabi ki
B derdimm ufak ufak heyecan iyidir
Ufak süprizlerde olabilir yatağa gül serpme falan😉
B şıkkı evin her yerinde cinsellik
Saatler dolmadin sabahlar olmasin 💦💦
Fazla düşünmeden anın tadını çıkarmak
geciktirici kullanmak mi? ya da kısıtlamak :)
Ufak ufak oyunlar arada güzeldir
Sadece oraya odaklanın o haz anlatılmaz yaşanır
bence hepsi desek daha mantıklı olur