Konumuz: Uzatmalara kalmak. 😛 Sırlarını paylaşman için seni anketimize davet ediyoruz. 🤫
“Bence hazzı istediğin gibi uzatmanın sırrı …” cümlesindeki boşluk sence nasıl dolmalı? Cevabını seç, hazzı sonuna kadar yaşatan önerilerimizi keşfet!
Unutma, diğer KScanlar da yorumlarını ve like’larını bekliyor olacak! 💟
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Hepsini paket halinde alamıyor muyuz.. Bence sevdiği insanla geçirilen her anı uzatmak ister insan..
Bence bir şeyleri akışına bırakmak ve tadını çıkartmak eğer ki sürekli işte şu kadar geç gelmem lazım bunu bu kadar uzun yapmam lazım diye düşünerek bir şeyler yapmaya çalışırsa bir kişi o ilişkide hiçbir şey anlaşılmıyor hiçbir tadı olmuyor akışına bırakmak lazım yani ne kadar olursa sonuçta bunun ikincisi var üçüncüsü var biraz ara verilip aynı şeyler tekrarlanabilir keyif almak lazım yani uzunluk ya da kısalık pek önemli değil açıkçası.
Hazzı uzatmanın en iyi yolu dil olmalı ;) dilinden anlamalıyız :)
Okey varsa hazzı zaten uzatmışız demektir. Daha ne olsun?
Ön sevişme kesinlikle ve oral ❤️
İşte bunu anlayan yok. Bir an önce olsun bitsin diyen oraldan kaçanla zevk almak bile zor
Oral seven kızları artması ne güzel ☺️
soruyu görünce Hazcılık Felsefesi aklıma geldi. Epiküros filan derken... bu hikayeyi buldum. Paran çok olunca dolandırılmaktan bile haz alıyorsun.
Ünlü bir sporcu arabasına binmek üzereyken yanına bir kadın yaklaşır. Sporcuya küçük bir bebeğinin olduğunu, bebeğin çok hastalandığını ve hastane masraflarını karşılayamadığını, onun her gün biraz daha ölüme yaklaştığını anlatır. Kadının anlattıkları sporcuyu etkiler. Hemen çek defterini çıkarır ve yüklüce bir para meblağı yazarak kadına verir ve Umarım bebeğinin iyi günleri için harcarsın der. Sporcu ertesi gün kulüpte öğle yemeği yerken yanına bir arkadaşı yaklaşarak, Geçen gün çocuklar, bir kadının sizinle konuştuğunu ve o kadına yüklüce bir çek verdiğinizi söylediler der. Ünlü sporcu, 'Evet, ne olmuş' der. Arkadaşı, 'O kadın bir sahtekar, zengin kişilere yaklaşıp hasta bir bebeği olduğunu söyleyerek para koparırmış. Korkarım sizden de koparmış.' der. Sporcu büyük bir sevinçle, 'Öyle mi, yani ölümü beklenen bir bebek yok mu? İşte bu hafta duyduğum en güzel haber bu.' der.
ben sert severim ilişkide herzaman erkek bir adım önde olsun görüşündeyim kadının tek görevi erkege zevk vermek olacak erkege zevk verdikcede erkegin zevk aldıgını gördülçede daha cok mutlu olacak zevk alacak o gücü hissettirmeye bayılırım ben kadın karsımda aciz ve caresiz kalsın bana yapma diye yalvarsın bende o yalvardıkca daha cok yapıym naz yapsın hatta bazen gerçekten koksun titresin karsımda ama zerre umrumda olmasın aliym altıma nezaman benim istegim geçerse ozaman bırakıym her istedigimde birlikte oliym ustunu basını cıkartırken normal cıkartmıymda yırtarak çıkartıym mesela ya da operken normla yavas yavas degilde sanki yıllardır görmemiş gibi nefes nefese öpiym dahasıda var ama burada anlatamam kadını seksi hissettiren erkektir.
Kadını sadece seks objesi gibi mi görüyorsun
@dryzcan35807 hayır tabikide sadece cinsellikte
Anın tadını çıkarmak önemli, o an sanki dünyada tek biz varmışçasına iş ve dertlerden uzak olmalı. Ve ayrıca eğlenmeyi bilmek, küçük oyunlarla bunu renklendirmek. Ten uyumunu yakaladıktan sonra gecenin her anını tutkuyla taçlandırmak. Bunu da partnerimizin dilinden anlayarak yapabilirz. Teşekkürler okey. 🙂
İstediğim arzuladığım bir hatunun her zerresine temas etmek isterim veee ederimm de, saglam kafalarla net kendinden emin birbirini tutkulu bir şekılde soft başlayıp sert şehvetle hırçınlaşıp zaman zaman aargo larınn saç çekmelerin şaplak tokatlar olmalı, ikimizinde o an ateşleyici kurgulamak istedigi fanteziler vs bilinç altımızda gezindiği olan ve denenebilir gördüğümüz fantezi vs her şey seks te mübah.. zevk almaktan ziyade, zevkten vermek ten aldıgım zevki daha çok seviyorum çok daha tatmin edici kesinlıkle👋
Hicbirsey düşünmeden, beynini ve bedenini sadece ilişkiye odaklamak ve o anı yaşamak, haz aldıkça uzar zaten..
Ha yok kapının boyası, çarşafın rengi dersen, ahirda depişen ineklerden farkın olmaz.
😀😃😃
Ama o zaman da erken boşaliyor erkek
Tabiki C diyorum ben. Karşılıklı hazzı uzatmak için sevgilimin dilinden anlamak önemlidir. Ozaman karşılıklı ve daha istekli olunur. Sevdiğinle olması daha önemli tabiki işte o zaman ruhun bile aynı olur her şey gelişir güzelce.
hazzı uzatmanın yolu öncelikli olarak bencil olmamak. yani kendinize değil partnerinize odaklanmanız onun mutluluğunu hedef almanız gerek. tabi ki bu karşılıklı olmalı. her iki taraf da bencil değil paylaşımcı olmalı. pertneri iyi tanımak gerek onu zaaflarına göre yönelmek gerek
Bence hazzı istediğin gibi uzatmanın sırrı, sadece sevdiğin insanla o istediği sürece beraber olmak.. Sevdiğin insanla beraber olmanın hazzı çok başka.. Hiç beklemediğin anlarda bile birbirinize aniden yükselebiliyorsunuz. Anın tadını çıkarmak gerek.
Bence hazzı istediğin gibi uzatmanın sırrı anın tadını çıkarmak, odaklanmaktan geçiyor. Partnerimle yan yana olduğum anlarda kafamı hiçbir şeyin meşgul etmesini istemem ❤ Tabii Okey varsa haz da var
Sevdiğim adamı mutlu edecek küçük sürprizlerle başlayıp ateşli bir önsevişmeyle tüm duyguları akışına bırakırım. Okey rötarla hazzı daha da uzatırız birlikte 🔥
On sevişmeyi kısa tutarsan seks ve boşalma süresi uzar ancak zevkte ters orantı olur ve zevk azalır.
Küçük oyunlar ve düzenli pozisyon değişmi ile seksi renklendirmek önemli. Bu zevkede etki eder ayrıca tek pozisyon iki tarafa hitap etmeyebilir ama düzenli değişip farklı zevkler yaşatır.
ön sevişmeyi uzatmak, partnerimle olan iletişim ve anatomiye yönelik bilgi, farklı uyarı teknikleri ve deneyim kazanma süreci, oral seks, dokunma, masaj, farklı pozisyonlar ve fanteziler gibi çeşitli yöntemler olabilir aynı zamanda küçük oyunlarla buna eğlence katılabilir yani bunlar uzatabilir
Başka hiç bir şey düşünmeden anın tadını çıkartmak
Evin her yerinde, küçük oyunlarla anı renklendirmek. 😈
Ayakta alkişliyorum
Seksi olabildiğince geç yapıp partnerinle çıldıracak kadar sevişmek bence.